Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Podróże po Polsce

Bies13 - 2010-11-29, 16:52
Temat postu: Podróże po Polsce
Witam wszystkich chorych na podróżowanie!

Pozwolę sobie podsunąć Państwu kilka propozycji różnych miejsc w Polsce oglądanych z trochę innej niż Wasza perspektywy ( chodzi o wysokość siodła kierowcy):

http://www.konrad-mw.home.pl/podroze.html

Konrad

bogus bednarski - 2010-11-29, 19:51

Bies13, witaj.

Z zazdrością patrzę na Twoje wojaże.
Ja takowe zakończyłem ok. 25 lat temu na dużo słabszym sprzęcie tj.Pannonia 250 z w/b.
Dwie osoby dorosłe, dwoje dzieci, sprzęt jaki był w tamtych czasach.
Udało się zwiedzić kawałek kraju, przede wszystkim rejony przy domowe, tj dolnośląskie i przyległe. Fotek nie mam bo to i inny aparat był na wyposażeniu.

Bardzo przyjemne podróżowanie na takim sprzęcie, wszystko widać na wyciągnięcie ręki a nawet czuć w około. :brawo

Bies13 - 2010-11-29, 20:40

Telepię się na takim sprzęcie od 1978 roku( z małą przerwą), a kilka lat temu zahuczało mi nad głową pięć krzyżyków i wciąż mi mało :diabelski_usmiech Jak widzisz wiek nie jest barierą nie do pokonania ;) Może czas wrócić do " młodzieńczych lat" ? Polecam !!! :ok
donald - 2010-11-29, 21:06

Biesie zapraszam do motor CT. Ja z żona tez duzo zjezdzilismy na dwoch kólkach.. a teraz moto idzie na tyl kamperka i zaczynamy zwiedzanie z perspektywy zza szyby :-P :spoko :spoko
Banan - 2010-11-29, 21:38

Jaki ten świat mały! Witaj Konrad :!: :wyszczerzony:
Zachciało mi się kampera i znalazłem się tutaj, patrzę, znajoma ksywka - myślę sobie, przecież "Bies" jest jeden i nie myliłem się :bigok
Szanowni Państwo, jestem cichym wielbicielem opowiadań z podróży Konrada, które umieścił na swojej stronie. Każdą z wypraw prześledziłem przynajmniej 2 razy, są naprawdę świetne! Na mnie największe wrażenie zrobiła samotna wyprawa Konrada motocyklem na Syberię - polecam! S Y B E R I A

Serdecznie pozdrawiam

gino - 2010-11-30, 07:32

Bies...odemnie piwko za relacje..za pogode ducha..za , ostatnio modne na forum slowo -''całokształt'' podrózowania... :ok

ale..mam tez pytanko..
czy Bies byl w ...Biesowie :chytry :?:

jesli nie...polecam... :ok
przepiekna , malownicza, niezwykle czytsa wioska w miedzy Biskupcem a Bartoszycami..
nad jeziorkiem Tejstymy...czysciutkim, i jesli jestes wedkarzem...bardzo ''rybnym'' ...

krzysioz - 2010-12-05, 04:49

Chlopie - Ty to dopiero jestes zakrecony czego SZCZERZE ZAZDROSZCZE. piwek nalezy sie cala skrzyneczka !
:spoko Pozdrawiam

Hercer - 2010-12-05, 10:52

Super!!!
:spoko :spoko :spoko pozdrowionka

kalinin - 2010-12-05, 12:27

Przeczytałem z zapartym tchem. Podziwiam Cie, ja nie mam tyle odwagi. Stawiam na razie piwo wirtualne ale mam nadzieje ze równiez w realu, bo szczegóły wyprawy mnie interesuja !!!
Joluś - 2010-12-05, 13:46

No , my też przeczytaliśmy i gratulujemy odwagi !!!!! :spoko
MAWI - 2010-12-05, 17:56

Jestem pod wrażeniem .Dawno mnie tak coś nie wciągnęło.