Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - kolejne chec zakupu

tojfel - 2011-01-05, 20:28
Temat postu: kolejne chec zakupu
witam ponownie
fundusze skurczyly sie mocno po ostatniej niespodziance.
zostalo okolo 15000 i znalazlen cos takiego. prosze o szybkie sugestie co jest nie tak. auto ponoc nigdzie nie cieknie i nie bylo po kolizji...jade jutro zobaczyc, jezeli sa jakies uwagi to bardzo prosze o opisanie. ducato 2,5 klekot bez turbo, rocznik 88

papamila - 2011-01-05, 20:46

to raczej nie są orginalne barwy wojenne Weinsberga,
sufit to też jakaś "inicjatywa własna"
te jak nazwałeś dziwne blaszki to też 'obce ciało"

bbart - 2011-01-05, 20:55

Dlaczego zaraz ma coś być nie tak? Uważasz ,że ca cena za 23 letnie auto to mało? Rynek już jest nasycony takimi rocznikami. Przeróbki po tylu latach są nieuniknione, czy bezwypadkowe, musisz obejrzeć. Nie sądzę, żeby auto miało jednego właściciela przez 23 lata, więc skąd On wie napewno... Ja parzyłbym na przecieki, korozję konstrukcji, ramy. Silnik i podzespoły można wymienić za nieduże pieniądze ale poszycie (listwy, narożniki) i wnętrze musi trzymać się kupy .Możesz mieć szczęście i kupić dobry temat do dopieszczenia. Albo nie.
AUTOJUR - 2011-01-05, 21:53

Moje zdanie i tylko moje to :gwm Drzwi od kasety WC uszczelniane dziwnie , łazienka woda ?.Chyba już kiedys był opisywany ale czy to ten sam ????
AGAiPIOTR - 2011-01-05, 22:15

Wydaje mi się, że ktoś już o niego pytał, pamiętam te drzwiczki dziwnie uszczelnione-malowane :?: , ale nie mogę znaleźć gdzie o nim pisali
tojfel - 2011-01-06, 09:29

bylem i widziale....auto do remontu, sciany poskrecane, jakies blaszki wzmacniajace itd, drzwiczki uszczelnione a za nimi jeszcze wiecej silikonu jak by sie buda rozlazila
darboch - 2011-01-06, 11:16

tojfel, jeśli mogę coś doradzić to...nie napalaj się i chyba jeśli chcesz coś w lepszym stanie to za te pieniądze może być ciężko aczkolwiek jest to możliwe jeśli np sprzedaje je ktoś z forum :spoko
tojfel - 2011-01-06, 13:05

alez nikt sie nie napala :) inna gadka przez telefon a co innego w rzeczywistosci...
Cykada - 2011-01-07, 08:45

szkoda że tak pózno zobaczyłem tego posta bo auto sprzedaje mój sąsiad i miałem je u siebie pod domem na oględzinach.
http://www.camperteam.pl/...ghlight=#170870

tojfel - 2011-01-07, 08:51

tak to bywa, jak bym znalaz twojego posta to tez bym sobie odpuscil... no ale co robic ...zycie :)
no i cena wtedy nizsza niz teraz, a wad wiecej bym wymienil
szukam dalej