| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Dyskusja o CAMPERTEAMKACH - Wybieramy relacje roku, the best of the year
janusz - 2011-01-08, 11:16 Temat postu: Wybieramy relacje roku, the best of the year W dziale "and123: Turcja i Gruzja - relacja z podróży"
| Elwood napisał/a: | | Andrzeju - Wasza wyprawa to dla mnie sól kamperingu. Zawsze marzyłem o podboju mało uczęszczanych terenów. Do tego potrzebne są: odwaga i dużo czasu. Tych wartości szczerze zazdroszczę i gratuluję. Gdybym miał władzę na tym forum to już dzisiaj przyznałbym Wam nagrodę za najciekawszą podróż 2010 roku. A może jednak Administracja weźmie pod uwagę mój postulat. Ja stawiam piwo. |
Elku świetny pomysł. Poprosimy Andrzeja (Elanko) o przeszperanie forum, ma w tym wprawę
I wybierzemy wszystkie relacje opisane na forum. Potem zrobimy ankietę i wybierzemy.
Ty zwycięzcy stawiasz piwo. Ponieważ relacja to nie w kij dmuchał to nie jedno zdjęcie w konkursie to chyba cały keg piwa.
Jeśli pomysł chwyci, poprosimy Sebastiana by opublikował w PC oczywiście o ile autor się zgodzi.
A48 zgłoś się.
Elwood - 2011-01-08, 12:35
Janusz umowa stoi - nagroda czeka
Elwood - 2011-01-08, 12:43
A tak swoją drogą można by jak z oskarami - pomyśleć nad innymi kategoriami np: zagraniczna wyprawa roku, wyprawa roku po Polsce, Najsympatyczniejszy forumowicz, Najfajniejsze spotkanie, i tak można mnożyć. Może należy wymyśleć jakąś fajną nazwę dla tych nagród coś w rodzaju "Oskar CT" - może konkurs na nazwę - funduję wino musujące marki "Martini"
martini44 - 2011-01-08, 12:51
| Elwood napisał/a: | | funduję wino musujące marki "Martini" |
hmmmmm.....
Elwood - 2011-01-08, 12:54
| martini44 napisał/a: | | Elwood napisał/a: | | funduję wino musujące marki "Martini" |
hmmmmm..... |
rozumiem, że fundujesz drugie i nie wirtualne. A może Twój sympatyczny nik oznacza, że wytwarzasz super winko wg własnej receptury.
martini44 - 2011-01-08, 13:08
| Elwood napisał/a: | | że fundujesz drugie |
chyba mój nick do czegos zobowiązuje......
| Elwood napisał/a: | | A może Twój sympatyczny nik oznacza, że wytwarzasz super winko wg własnej receptury |
czasem się zdarza ale martini póki co kupuje w sklepach.....
janusz - 2011-01-08, 13:16
Elku mamy nawet taki dział http://www.camperteam.pl/forum/viewforum.php?f=162
Co prawda to CT miało dostrzegać innych ale inicjatywa umarła. Dla wskrzeszenia możemy zacząć od doceniania siebie.
janusz - 2011-01-08, 13:18
| martini44 napisał/a: | chyba mój nick do czegos zobowiązuje...... |
Kiedyś był taki piosenkarz Martino Martini
Elwood - 2011-01-08, 13:28
Janusz super - może spróbujemy jeszcze raz - może zacznijmy od nazwy wyróznienia i propozycji kategorii - później będzie głosowanie w kategoriach i na zlocie w Pajęcznie wręczenie nagród. Może Prezessu coś wymyśli fajnego z drutu, albo ktoś inny jeszcze coś fajniejszego. Nazwa zaproponowana w cytowanym wątku jest fajna tylko mało kojarzy się z CT i "faworyzuje" posiadaczy pewnego rodzaju zabudów. Wierzę w ludków - coś wymyślą - wszak mamy już nagrodę.
gino - 2011-01-08, 13:47
pomysł jest super...
i mysle ze dołozymy wszelkich starań aby wszystko odpaliło...
Elwood - 2011-01-08, 13:55
Mam jeszcze taką propozycję by wybrać jurorów w konkursie na najlepszy . . . . coś tam. By głosowanie odbywało się na zasadzie nominacji a jurorzy mogli z pięciu czy trzech nominowanych wybrać ich zdaniem "the best" Jurorzy powinni reprezentować różne regiony kraju - zapobiegnie to faworyzowaniu przedstawiciela jakiejś lokalnej społecznościi i mam nadzieję, że będzie bardziej obiektywne
48a-ELANKO - 2011-01-08, 14:08
Sprawi mi wielką przyjemność "przekopanie "forum tym razem w zupełnie innym kierunku i celu. Wymaga to jednak wielu, wielu nocy aby nie przeoczyć chociażby tej jednej, jedynej.
Niebawem zaproponuję jakiś układ tematyczny, poplotkujemy o tym na forum i uzgodnimy obraz końcowy tej zabawy.
wbobowski - 2011-01-08, 14:26
| janusz napisał/a: | | Elku mamy nawet taki dział |
I powinniśmy robić to w tym samym dziale, aby nie pączkowalo to nasze forum za bardzo, bo później ciężko coś znaleźć.
janusz - 2011-01-08, 14:36
Włodku, wedle rozkazu.
|
|