Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Dyskusja o CAMPERTEAMKACH - Propozycje kategorii w których przyznawane będą nagrody CT.

StasioiJola - 2011-01-08, 23:11
Temat postu: Propozycje kategorii w których przyznawane będą nagrody CT.
Tak sobie myślę, że już po wyborze nazwy ,,statuetki,, moglibyśmy ustalić kategorie dla załóg lub osób ktorym będą przyznawane!!. Mam takie propozycje:

1. Relacja z wakacji poza granicami kraju.

2. Relacja z wakacji w kraju.

3 Zdjecie /zdjęcia, reportaż/ ze spotkań CT.

4. ...........................

5. ...............

Co Wy na to???????????? :szeroki_usmiech

Poprawiono literówkę w tytule. :)

:spoko

Elwood - 2011-01-08, 23:17
Temat postu: Propozycje kategorii, w których przyznawane będą nagrody CT
Proszę o wpisywanie propozycji kategorii, w których przyznawane będą coroczne nagrody CamperTeamu.
Anika - 2011-01-08, 23:27

3 Zdjęcie /zdjęcia, reportaż/ ze spotkań CT.

4 Najlepsza potrawa zlotów CT ( w końcu biesiadowanie to kwitesencja zlotów!! mniam mniam)

i chyba musimy też określić ilość kategorii ?? :)

:spoko

StasioiJola - 2011-01-08, 23:31

Musimy ustalić nie za duża ilość kategorii, aby sprawa sie nie rozmyła!!!!!! :szeroki_usmiech :spoko
Elwood - 2011-01-08, 23:37

Wiesz Aniko - niech ludki proponują a my coś sobie wybierzemy. Przynajmniej raz my sobie porządzimy na tym forum. Każdy lubi być ważniakiem. Czy widzisz już oczyma wyobraźni te podchody, łapówki itp za przyznanie nagrody - ja nie widzę ale mam kiepski wzrok.
Cieszę się, że odzew jest duży i mam nadzieję, że nie spali to wszystko na panewce jak poprzednio.

Camper Diem - 2011-01-08, 23:38

najlepszy zlot i/lub spotkanie
janusz - 2011-01-08, 23:43

Cytat:
najlepszy zlot i/lub spotkanie

Nie żebym się czepiał, a co to znaczy?
Tylko nie szukaj podtekstów w moim pytaniu. Pytam całkiem poważnie. :hide:

janusz - 2011-01-08, 23:46

Anika napisał/a:
4 Najlepsza potrawa zlotów CT

No i będę chyba upierdliwy. Ja na przykład nie lubię, ryb, grzybów, owoców morza, wątróbki, podrobów, szpinaku, miodu, sezamu. A wysoka komisja jaki ma gust. :hide:

wbobowski - 2011-01-08, 23:47

Anika napisał/a:
4 Najlepsza potrawa zlotów CT ( w końcu biesiadowanie to kwitesencja zlotów!! mniam mniam)

Wszyscy wszystkich potraw nie bedziemy w stanie próbować... to kryterium jest za mało obiektywne

Anika - 2011-01-08, 23:49

szkoda.. popróbowałabym sobie wszystkich .. ale w sumie racja.. moim zdaniem powinno zostać to co każdy może znaleźć na forum ...

3. Zdjęcie /zdjęcia, reportaż ze spotkań CT

tak jest ok ?

Elwood - 2011-01-08, 23:59

Wbobosiu - póki co to tylko propozycje. Z uwagą wczytujemy się we wszystkie Wasze propozycje - wszak mamy demokrację i każdemu wolno składać propozycje. Uprzedzamy jednak z Aniką, że ta demokracja kiedyś w tym temacie się skończy i to my zadecydujemy o kategoriach, formie głosowania i wyborze laureatów. Takie z nas urwisy - ale to tylko zabawa - choć mam nadzieję, że na poważnie. ;) ;)
Tadeusz - 2011-01-09, 00:09

Dobrze. To teraz na poważnie - sądzę, że nie powinniśmy dawać wielu kategorii.
Główny powód to taki, że ich ranga spadnie. Rozumiem przez to, że jeśli oprócz tych dla nas najważniejszych i wymagających dużego wkładu pracy, będą również takie trochę dla zabawy, to ranga tych pierwszych straci.
To tylko takie moje przemyślenie. :szeroki_usmiech
Przepraszam Aniu i Elku, nie chciałbym za bardzo mieszać w Waszym ogródku. :bukiet:

Elwood - 2011-01-09, 00:15

Tadziu jesteśmy tego samego zdania - niemniej chcemy by kto żyw składał swoje propozycje. W tym temacie /kategorii/ nie będzie głosowania. Decyzję podejmiemy sami - prosimy tylko o konsultacje społeczne. Czasami ktoś potrafi wpaść na genialną myśl, która nikomu innemu nie przyjdzie do głowy. :spoko :spoko
WINNICZKI - 2011-01-09, 03:02

W związku z rozmaitą maścią przywożonych alkoholi ,a tego duuuuuuużo jednak na zlotach jest spożywane proponuje kategorię: :spoko TRUNEK ROKU :spoko
łoś - 2011-01-09, 04:22

WINNICZKI napisał/a:
W związku z rozmaitą maścią przywożonych alkoholi ,a tego duuuuuuużo jednak na zlotach jest spożywane proponuje kategorię: :spoko TRUNEK ROKU :spoko

może ten konkurs poruszy 3000 członków do zabawy.
Cytat:
Propoyzcje kategorii w których pryzynawane będą nagrody CT

Choć błędy już w tytule są tak rażące, że miłośnicy profesora Miodka .........

Cyryl - 2011-01-09, 06:16

a może zacząć promować dobre zachowania na forum i przyznawać nagrodę dżentelmena / dżentelwomanki (?) roku?
łoś - 2011-01-09, 07:02

Cyryl napisał/a:
a może zacząć promować dobre zachowania na forum i przyznawać nagrodę dżentelmena / dżentelwomanki (?) roku?

Obudzisz się i masz. Przecież na forum dobrze zachowuje się 3000osób.

WINNICZKI - 2011-01-09, 11:42

Łoś dobrze że to napisałeś bo pomysł przez szanowną komisję został mi odebrany i autorem został affa na (TRUNEK ROKU ) :evil: :evil:
Anika - 2011-01-09, 11:52

Hej...
Już wyjaśniłam na PW. że nie chodziło o 'kategorię' która została wymyślona przez Winniczka tylko propozycję NAZW kategorii które wymyślił Krzysiu (affa). Dla mnie to dwie różne sprawy. Aczkolwiek po proteście Winniczkowym nazwy kategorii usunęłam i mam nadzieję że wszystko jest teraz :bigok I tak przecież chcieliśmy nagradzać ludzi w kategoriach, a nie autorów nazw :wyszczerzony: Już się boję co się będzie działo jak nie wszystkie kategorie 'przejdą' naszą ocenę ... łoj w co ja się wpakowałam :haha: Pomysł miał być zabawą, a ja siedzę i się tłumaczę z wszystkiego :gwm

WINNICZKI - 2011-01-09, 11:58

Sorry nie spodziewałem się aż tak szybkiej reakcji na PW. Inaczej ograniczył bym się tylko do PW :bukiet: :bukiet: :bukiet: :spoko
Witold Cherubin - 2011-01-11, 18:53

A moze dodać najciekawsza relacja z niekamperowych podróży - nie wszędzie możemy dojechać naszymi domkami, a świat jest taki piękny.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam :spoko

Anika - 2011-01-11, 18:58

Ciekawy pomysł :bigok dziękujemy i dodajemy :bukiet:
koko - 2011-01-11, 22:44

A może tak
Najdłuższy pobyt camperowy
Najdłuższa trasa
to są rzeczy wymierne i CBA nie będzie miało zajęcia a jak wiemy z sędziami różnie bywa

Elwood - 2011-01-11, 22:46

Dzięki KOKO -rozważymy a swoją drogą, kto nie ryzykuje ten w pie...... nie siedzi :haha: :haha: