| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Dyskusja o CAMPERTEAMKACH - Propozycje kategorii w których przyznawane będą nagrody CT.
StasioiJola - 2011-01-08, 23:11 Temat postu: Propozycje kategorii w których przyznawane będą nagrody CT. Tak sobie myślę, że już po wyborze nazwy ,,statuetki,, moglibyśmy ustalić kategorie dla załóg lub osób ktorym będą przyznawane!!. Mam takie propozycje:
1. Relacja z wakacji poza granicami kraju.
2. Relacja z wakacji w kraju.
3 Zdjecie /zdjęcia, reportaż/ ze spotkań CT.
4. ...........................
5. ...............
Co Wy na to????????????
Poprawiono literówkę w tytule.
Elwood - 2011-01-08, 23:17 Temat postu: Propozycje kategorii, w których przyznawane będą nagrody CT Proszę o wpisywanie propozycji kategorii, w których przyznawane będą coroczne nagrody CamperTeamu.
Anika - 2011-01-08, 23:27
3 Zdjęcie /zdjęcia, reportaż/ ze spotkań CT.
4 Najlepsza potrawa zlotów CT ( w końcu biesiadowanie to kwitesencja zlotów!! mniam mniam)
i chyba musimy też określić ilość kategorii ??
StasioiJola - 2011-01-08, 23:31
Musimy ustalić nie za duża ilość kategorii, aby sprawa sie nie rozmyła!!!!!!
Elwood - 2011-01-08, 23:37
Wiesz Aniko - niech ludki proponują a my coś sobie wybierzemy. Przynajmniej raz my sobie porządzimy na tym forum. Każdy lubi być ważniakiem. Czy widzisz już oczyma wyobraźni te podchody, łapówki itp za przyznanie nagrody - ja nie widzę ale mam kiepski wzrok.
Cieszę się, że odzew jest duży i mam nadzieję, że nie spali to wszystko na panewce jak poprzednio.
Camper Diem - 2011-01-08, 23:38
najlepszy zlot i/lub spotkanie
janusz - 2011-01-08, 23:43
| Cytat: | | najlepszy zlot i/lub spotkanie |
Nie żebym się czepiał, a co to znaczy?
Tylko nie szukaj podtekstów w moim pytaniu. Pytam całkiem poważnie.
janusz - 2011-01-08, 23:46
| Anika napisał/a: | | 4 Najlepsza potrawa zlotów CT |
No i będę chyba upierdliwy. Ja na przykład nie lubię, ryb, grzybów, owoców morza, wątróbki, podrobów, szpinaku, miodu, sezamu. A wysoka komisja jaki ma gust.
wbobowski - 2011-01-08, 23:47
| Anika napisał/a: | | 4 Najlepsza potrawa zlotów CT ( w końcu biesiadowanie to kwitesencja zlotów!! mniam mniam) |
Wszyscy wszystkich potraw nie bedziemy w stanie próbować... to kryterium jest za mało obiektywne
Anika - 2011-01-08, 23:49
szkoda.. popróbowałabym sobie wszystkich .. ale w sumie racja.. moim zdaniem powinno zostać to co każdy może znaleźć na forum ...
3. Zdjęcie /zdjęcia, reportaż ze spotkań CT
tak jest ok ?
Elwood - 2011-01-08, 23:59
Wbobosiu - póki co to tylko propozycje. Z uwagą wczytujemy się we wszystkie Wasze propozycje - wszak mamy demokrację i każdemu wolno składać propozycje. Uprzedzamy jednak z Aniką, że ta demokracja kiedyś w tym temacie się skończy i to my zadecydujemy o kategoriach, formie głosowania i wyborze laureatów. Takie z nas urwisy - ale to tylko zabawa - choć mam nadzieję, że na poważnie.
Tadeusz - 2011-01-09, 00:09
Dobrze. To teraz na poważnie - sądzę, że nie powinniśmy dawać wielu kategorii.
Główny powód to taki, że ich ranga spadnie. Rozumiem przez to, że jeśli oprócz tych dla nas najważniejszych i wymagających dużego wkładu pracy, będą również takie trochę dla zabawy, to ranga tych pierwszych straci.
To tylko takie moje przemyślenie.
Przepraszam Aniu i Elku, nie chciałbym za bardzo mieszać w Waszym ogródku.
Elwood - 2011-01-09, 00:15
Tadziu jesteśmy tego samego zdania - niemniej chcemy by kto żyw składał swoje propozycje. W tym temacie /kategorii/ nie będzie głosowania. Decyzję podejmiemy sami - prosimy tylko o konsultacje społeczne. Czasami ktoś potrafi wpaść na genialną myśl, która nikomu innemu nie przyjdzie do głowy.
WINNICZKI - 2011-01-09, 03:02
W związku z rozmaitą maścią przywożonych alkoholi ,a tego duuuuuuużo jednak na zlotach jest spożywane proponuje kategorię: TRUNEK ROKU
łoś - 2011-01-09, 04:22
| WINNICZKI napisał/a: | W związku z rozmaitą maścią przywożonych alkoholi ,a tego duuuuuuużo jednak na zlotach jest spożywane proponuje kategorię: TRUNEK ROKU |
może ten konkurs poruszy 3000 członków do zabawy.
| Cytat: | | Propoyzcje kategorii w których pryzynawane będą nagrody CT |
Choć błędy już w tytule są tak rażące, że miłośnicy profesora Miodka .........
Cyryl - 2011-01-09, 06:16
a może zacząć promować dobre zachowania na forum i przyznawać nagrodę dżentelmena / dżentelwomanki (?) roku?
łoś - 2011-01-09, 07:02
| Cyryl napisał/a: | | a może zacząć promować dobre zachowania na forum i przyznawać nagrodę dżentelmena / dżentelwomanki (?) roku? |
Obudzisz się i masz. Przecież na forum dobrze zachowuje się 3000osób.
WINNICZKI - 2011-01-09, 11:42
Łoś dobrze że to napisałeś bo pomysł przez szanowną komisję został mi odebrany i autorem został affa na (TRUNEK ROKU )
Anika - 2011-01-09, 11:52
Hej...
Już wyjaśniłam na PW. że nie chodziło o 'kategorię' która została wymyślona przez Winniczka tylko propozycję NAZW kategorii które wymyślił Krzysiu (affa). Dla mnie to dwie różne sprawy. Aczkolwiek po proteście Winniczkowym nazwy kategorii usunęłam i mam nadzieję że wszystko jest teraz I tak przecież chcieliśmy nagradzać ludzi w kategoriach, a nie autorów nazw Już się boję co się będzie działo jak nie wszystkie kategorie 'przejdą' naszą ocenę ... łoj w co ja się wpakowałam Pomysł miał być zabawą, a ja siedzę i się tłumaczę z wszystkiego
WINNICZKI - 2011-01-09, 11:58
Sorry nie spodziewałem się aż tak szybkiej reakcji na PW. Inaczej ograniczył bym się tylko do PW
Witold Cherubin - 2011-01-11, 18:53
A moze dodać najciekawsza relacja z niekamperowych podróży - nie wszędzie możemy dojechać naszymi domkami, a świat jest taki piękny.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam
Anika - 2011-01-11, 18:58
Ciekawy pomysł dziękujemy i dodajemy
koko - 2011-01-11, 22:44
A może tak
Najdłuższy pobyt camperowy
Najdłuższa trasa
to są rzeczy wymierne i CBA nie będzie miało zajęcia a jak wiemy z sędziami różnie bywa
Elwood - 2011-01-11, 22:46
Dzięki KOKO -rozważymy a swoją drogą, kto nie ryzykuje ten w pie...... nie siedzi
|
|