|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - I Mazurski Zimowy Festiwal Balonowy
Dembomen - 2011-02-24, 16:28 Temat postu: I Mazurski Zimowy Festiwal Balonowy Hej!
Wiosna coraz bliżej, Ełk zasypany balonami, dziś rozpoczął się I Mazurski Zimowy Festiwal Balonowy Ełk 2011 24-27 luty.
oto link: http://elk.wm.pl/36904,Zi...wy-do-gory.html
Jest na co popatrzeć, robi się od razu cieplej mimo dużego mrozu.
Jak by ktoś był w okolicy, zapraszamy. Ja nie latam bo wszystko wydałem na opał
Hej!
Camper Diem - 2011-02-24, 16:42
szkoda, że dopiero dzisiaj się dowiedziałem
donald - 2011-02-24, 16:49
A jakie wpisy pod artykulem...
Dembomen - 2011-02-24, 17:29
Hej!
Parę fotek mgiełka, trochę kiepsko wyszły, następnym razem postaram się lepiej
Hej!
MAREKH - 2011-02-24, 18:46
No fantastyczne i to przy takim mrozie!
Dembomen - 2011-02-25, 16:17 Temat postu: Re Hej!
Kilka fotek z drugiego dnia Zawodów Balonowych
Hej!
Dembomen - 2011-02-25, 16:26
Hej!
Jak latem, tak i teraz można polatać np sterowcem
Hej!
StasioiJola - 2011-02-25, 17:19
Trochę by mnie przerażały te minusowe temperatury!!!
Ale zawody piękne, chętnie przeleciałbym sie balonem, ciekawe Andrzejku ile kosztował taki przelot ??????????
Camper Diem - 2011-02-25, 17:38
następnym razem daj info wcześniej to może się kilku chętnych zbierze na spotkanie
Jedrek29 - 2011-02-25, 18:12
W Kruszynie koło Włocławka co roku na wiosnę są organizowane zawody Balonowe o Puchar Prezydenta .Jeżeli jest pogoda to jest coś pięknego .My ostatnio mieliśmy pecha bo lało
ekosmak.dabrowska - 2011-02-25, 21:21
Dembomen napisał/a: | Ja nie latam bo wszystko wydałem na opał
|
Latasz, latasz i to z całą rodzinką - w kapciach po ciepłej chałupie
airgaston - 2011-02-25, 21:37
Tak takie wpisy pod atykułem są żenujące. Niektórzy nie wiedzą że balony na ogrzane powietrze latają najlepiej w zimie, może nie uważali na fizyce w szkole?
Dembomen - 2011-02-25, 22:30
Hej!
ekosmak.dabrowska napisał/a: | Dembomen napisał/a: | Ja nie latam bo wszystko wydałem na opał | Latasz, latasz i to z całą rodzinką - w kapciach po ciepłej chałupie |
Darek, czy ty przypadkiem nie byłeś Mikołajem bo dostałem cieplutkie kapciuszki na gwiazdkę i mam w czym latać, a polatanie Stasiu 400zł. następna okazja latem.
Hej!
Dembomen - 2011-02-26, 12:27
Hej!
Cóż tu pisać, popatrzcie Sami
Hej!
Dembomen - 2011-02-26, 12:36
Hej!
Cd pobudki
Hej!
artanek - 2011-02-26, 12:48
Super sport i super fotki .Szkoda ze nie można tego było zobaczyc na żywo .
andreas p - 2011-02-26, 17:59
Super fotki
Dembomen - 2011-02-27, 18:17
Hej!
Widzę zainteresowanie imprezą balonową, chcę poinformować o kolejnej która odbędzie się latem 11-15 sierpnia 2011, jak będą chętni, przygarnę
Na dzień dzisiejszy nie wiem co będę porabiał w tym terminie, postaram się nie opuścić balonów
Oto fotki znacznie lepsze od moich :
http://elk.wm.pl/39061,Wi...-najlepiej.html
oraz filmik jeden z wielu na YouTubie :
http://radio5.com.pl/vide...y-balonowe.html
Hej!
Camper Diem - 2011-02-27, 18:34
w sierpniu na Mazury się nie będę pchał, ale jeśli będą jakieś ciekawe zawody balonowe poza sezonem turystycznym daj znać proszę
ja w połowie sierpnia mam nadzieję zobaczyć z bliska niemieckie sterowce we Friedrichshafen. na lot ze względu na ceny (od 200E za osobę dorosłą) się nie zdecyduję
cooper - 2011-02-27, 22:49
affa napisał/a: | w sierpniu na Mazury się nie będę pchał, ale jeśli będą jakieś ciekawe zawody balonowe poza sezonem turystycznym daj znać proszę
ja w połowie sierpnia mam nadzieję zobaczyć z bliska niemieckie sterowce we Friedrichshafen. na lot ze względu na ceny (od 200E za osobę dorosłą) się nie zdecyduję |
A ja będę się pchał!!!
Byłem na III zawodach i bardzo chętnie pojadę na IV.
Miasto superprzygotowane do tej imprezy (pomimo różnych opinii na forum miejskim)
Sam widok baloników w locie niezapomniany, no i ta nocna parada!!!
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców EŁKU i szczególnie autora tematu...DEMBOMENA
Jak będę miał więcej czasu to wrzucę fotki z cudownego wypadu...
Dembomen - 2011-02-28, 08:45
Hej!
cooper napisał/a: | affa napisał/a: | w sierpniu na Mazury się nie będę pchał, ale jeśli będą jakieś ciekawe zawody balonowe poza sezonem turystycznym daj znać proszę
ja w połowie sierpnia mam nadzieję zobaczyć z bliska niemieckie sterowce we Friedrichshafen. na lot ze względu na ceny (od 200E za osobę dorosłą) się nie zdecyduję |
A ja będę się pchał!!!
Byłem na III zawodach i bardzo chętnie pojadę na IV.
Miasto superprzygotowane do tej imprezy (pomimo różnych opinii na forum miejskim)
Sam widok baloników w locie niezapomniany, no i ta nocna parada!!!
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców EŁKU i szczególnie autora tematu...DEMBOMENA
Jak będę miał więcej czasu to wrzucę fotki z cudownego wypadu... |
Dzięki za pozdrowienia Cooper, tylko dlaczego nie dałeś znać że byłeś u nas w mieście
Na pewno byłoby więcej atrakcji Pozdrawiamy i mamy nadzieję następnym razem na spotkanie
Na mojej posesji są trzy miejsca postojowe dla kamperków
Co dotyczy forum, lepiej głowy se nie zawracać, trzeba zobaczyć i poczuć atmosferę całej imprezy, a następnym razem aż się chce powtórki
Ja osobiście bardzo cenię pokazy fajerwerków w lipcu i balony sierpniowe
dostarczają wielu pozytywnych wrażeń oraz nawiedzających nas gromadki stałych zapaleńców.
Hej!
cooper - 2011-02-28, 10:30
EEEE....
Zatrzymaliśmy się na kempingu miejskim który jest bardzo przyjazny
Toalety OK!, plaża za płotem, prawie w centrum a jednak cisza i spokój.
Świetnie przygotowane stanowiska z prądem, wodą i zrzutem dla każdego kamperka osobno.
Obsługa bardzo przyjazna i życzliwa. Byliśmy trzy noce i mignęło jak strzał z kuszy,
bardzo polecam ten kemping.
No a balony i ich właściciele cudowni...
OldPiernik - 2011-02-28, 13:17
SUUPEERRR. Ja też bym chciał, ale obowiązki nie pozwalają
Pozdrowienia dla całej rodzinki Dembomena!
cooper - 2011-02-28, 20:57
Fotki z III zawodów
Dembomen - 2011-02-28, 23:54
Hej!
OldPiernik napisał/a: | SUUPEERRR. Ja też bym chciał, ale obowiązki nie pozwalają
Pozdrowienia dla całej rodzinki Dembomena! |
Dzięki za pozdrowienia, ale jak Będziesz w okolicy zapraszamy żona wciąż wspomina wyrafinowany smak podarunku
Hej!
Wito - 2011-03-01, 22:03 Temat postu: Festiwal Balonowy Witaj Dembomen. Dziękuję za ciekawą relację z festiwalu. Świetna robota. Doskonałe i niezwykłe zdjęcia latających kolosów. To robi wrażenie. Pozdrawiam i do zobaczenia w Grudziądzu. Witold.
Rusałka - 2011-03-03, 22:37
Zabawa w taki sport musi być exstra a już nz żywo to duża frajda wielkie dzięki za fotki są super
|
|