|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
2012 - Kamperowy Ślub wyjątkowy
Socale - 2012-09-16, 17:28 Temat postu: Kamperowy Ślub wyjątkowy ...........................................Wielki dzień wielkimi krokami się zbliża................................................
Nasze forumowe Skalniaki biorą ślub
FANTASTYCZNYM pomysłem jest to, że do ślubu jadą własnym kamperem - Franką.
Choć ja nie przyjadę* to chociaż wychodzę z inicjatywą** i chciałbym wszystkich posiadaczy kamperów zaprosić do utworzenia PIERWSZEJ W POLSCE kawalkady kamperów. Im więcej tym lepiej.
Przejazd będzie z parkingu USC do domu weselnego Viking.
Tu cytat Skalniaków:
USC Myszków 29.09.2012 godz. 15,15 - więcej miejsca na parkingu niż pod kościołem
Weselicho dokładnie tam, gdzie był zlot - VIKING w Złotym Potoku
Przejazd kolumny będzie filmowany przez posiadaczy kamer*** a także będą robione zdjęcia własnymi aparatami. Następnie filmiki mogą być udostępnione a linki do nich i zdjęcia wklejane tutaj.
Skalniaki bardzo by się cieszyli z Waszej obecności. Ten temat to ewolucja podobnego: http://www.camperteam.pl/...=13335&start=15
.
Jeśli zadeklaruje się większa grupa nas, to poproszę Policję o pomoc.
Czasu mało ale da się zrobić.
* ale moja ukochana by chciała, więc nie wykluczam przy okazji wypadu na weekend w góry
** za zgodą Młodej Pary
*** mile widziane będę wozy transmisyjne TVN, Polsatu, TVP, ekipy z TopGear i Discovery
Skalniaki - 2012-09-16, 20:45
Ale jazda !!! Jesteśmy mile zaskoczeni - DZIĘKI WIELKIE I OCZYWIŚCIE ZAPRASZAMY!!! Kamera jest i kilka aparatów. Na pewno będzie relacja.
Buziole Socale i oczywiście
łoś - 2012-09-17, 01:31
A gdzie jest ten Myszków
Bo ja Wyszków i jeden głuchy mnich zawsze te dwa miasta mylił.
A poważnie to mam chęć
łoś - 2012-09-17, 01:36
Myszków koło Dąbrowy Górniczej
Skalniaki - 2012-09-17, 06:48
Myszków - w niedalekiej odległości od Dąbrowy Górniczej, jeszcze bliżej jest Zawiercie.
Socale - 2012-09-17, 10:10
łoś napisał/a: | A gdzie jest ten Myszków
(...)
A poważnie to mam chęć |
Bliżej niż się wydaje
.
Brawo. Będziesz pierwszy w konwoju
Jak jeszcze kilka osób miałoby chęć, to może jakąś listę by zrobić tak dla porządku?
Jak będzie potrzeba to poukładamy.
darboch - 2012-09-17, 11:42
Socale napisał/a: | i chciałbym wszystkich posiadaczy kamperów zaprosić do utworzenia PIERWSZEJ W POLSCE kawalkady kamperów. |
i na samo wesele również ??
Skalniaki - 2012-09-17, 13:23
Jak jeszcze kilka osób miałoby chęć, to może jakąś listę by zrobić tak dla porządku?
Jak będzie potrzeba to poukładamy.[/quote]
Dla nas ta lista też by się bardzo przydała
Irel - 2012-09-19, 22:25
Dlaczego ja mieszkający najbliżej nic nie wiem. Przed godziną wróciłem do domu po pobycie na Roztoczu i dowiaduję się, że przygotowuje się ciekawy konwój. Proszę o więcej szczegółów.
łoś - 2012-09-19, 23:04
Piękna sprawa zrobić komuś taki "cyrk".
Później ognisko, wesele ominąć i za młodych szampana ...
wbobowski - 2012-09-19, 23:10
Myśmy zapoczątkowali taka tradycję w CamperTeamie 4 lata temu. Bardzo dobrze wyszło to naszemu małżeństwu... czego również serdecznie życzymy kolejnym campertemowym nowożeńcom.
łoś - 2012-09-19, 23:34
I tak rodzi nam się nowa Tradycja.
Trzeba szukać chrzestnych.
Skalniaki - 2012-09-20, 07:50
łoś napisał/a: | Piękna sprawa zrobić komuś taki "cyrk". |
Nam sie bardzo podoba
[edit-Gino]poprawienie cytatu
Skalniaki - 2012-09-20, 07:57
wbobowski napisał/a: | Myśmy zapoczątkowali taka tradycję w CamperTeamie 4 lata temu. Bardzo dobrze wyszło to naszemu małżeństwu... czego również serdecznie życzymy kolejnym campertemowym nowożeńcom.
|
Zatem prekursorami nie jesteśmy
[edit-Gino]poprawienie cytatu
Socale - 2012-09-20, 20:30
Teurgus napisał/a: |
Dlaczego ja mieszkający najbliżej nic nie wiem
(...)
że przygotowuje się ciekawy konwój. Proszę o więcej szczegółów.
|
Przeedytowałem cytat, nawet fajnie wyszło
Ano zapraszam na początek tematu
Fajnie by było, gdybyś zechciał być, czuj się zaproszony - jako miejscowy znasz układ ulic, zakazy, nakazy , parkingi... To na wypadek, gdyby udało się skompletować ekipę kilku kamperów spoza miasta.
Socale - 2012-09-20, 20:55
wbobowski napisał/a: | Myśmy zapoczątkowali taka tradycję w CamperTeamie 4 lata temu. Bardzo dobrze wyszło to naszemu małżeństwu... czego również serdecznie życzymy kolejnym campertemowym nowożeńcom.
|
BRAWO!!! BRAAAAAWO!!!!! Piękny widok, takie zdjęcia to rzadkość.
Irel - 2012-09-20, 21:33
Miałem przyjemność rozmawiać dzisiaj na Skype ze Skalniakami i piszę się na udział w konwoju. Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny, to mogę doprowadzić do parkingu przy USC, gdzie będzie miała miejsce uroczystość Skalniaków. Proszę tylko o wcześniejszą informację o czasie i kierunku z którego nadjedziecie, abym mógł was przejąć na rogatkach miasta nr tel. jest na profilu.
Skalniaki - 2012-09-30, 14:06
Pragniemy gorąco podziękować Irkowi za obecność na naszym ślubie
Edyta i Jacek Skalscy
Irel - 2012-09-30, 17:20
To ja dziękuję za zaproszenie na udział w w Waszej uroczystości. Szkoda tylko, że nie było więcej kamperów.
Socale - 2012-09-30, 20:59
Irek, Sokale byli Niestety, troszkę sercem, troszkę duchem i troszkę myślami przez chwilę tylko
Chyba za słabo się postarałem z rozgłosem...
Sam miałbym 500km.
Ale , ilość kamperków na ślubie nie ma najmniejszego wpływu na Wasze szczęście.
Ja natomiast byłem w dziczu w moim zapasowym MSD, z ukochaną.
Z oddali przez jezioro było słychać jakieś weselicho, przy ognisku wypiliśmy za Was i nie tylko
Wszystkiego dobrego Edyta i Jacek .
.
.
Aaaa.... a to na PW
.
.
Edit: 03.10.2012 20.30
Usunąłem już nie pasujące fotki.
majmarek - 2012-10-01, 23:20
wzystkiego dobrego na nowej drodze dla młodej pary!
szkoda bo byłem tak blisko w zarkach-letnisku acz na przeciwstawnej imprezie!
mm
darboch - 2012-10-02, 12:07
majmarek napisał/a: | szkoda bo byłem tak blisko w zarkach-letnisku acz na przeciwstawnej imprezie! |
rozwód ?
Skalniaki - 2012-10-03, 07:36
Dziękujemy za życzenia. Oto kilka fotek z naszej uroczystości
darboch - 2012-10-03, 14:40
Fajna z Was para Wszystkiego najlepszego
Tadeusz - 2012-10-03, 16:20
Życzę Wam długiego i szczęśliwego pożycia. Kamperek Wam je urozmaici.
Przed 47 laty, gdy ślubowałem Halszce miłość i wierność po grób nie znaliśmy nawet kamperów.
Ale złote gody urządzimy na kamperowo.
darboch - 2012-10-03, 17:07
Tadeusz napisał/a: | Ale złote gody urządzimy na kamperowo. |
oj, to będzie się działo
Socale - 2012-10-03, 20:25
Skalniaki napisał/a: | Dziękujemy za życzenia. Oto kilka fotek z naszej uroczystości |
.
O ja!!!! Ooooooo jaaaaaaa.......
.
Czuję się zaszczycony oglądając te fotki. Niepowtarzalnie klimatowo.
|
|