Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Inne imprezy - już za nami - Zlot rodzinny

Bajaga - 2013-08-16, 21:20
Temat postu: Zlot rodzinny
Macie może koncepcje gdzie warto by zorganizować taki zlot? Głównie dla kamperowcow z dziećmi w wieku powiedzmy od przedszkola do konca gimnazjum (starsze to juz stare konie :wyszczerzony: ). Powinno byc miejsce z możliwie dużą ilością atrakcji dla dzieci oraz komunikacyjnie raczej w środku polski by było po drodze jak najwiekszej grupie osób.
krzysieks - 2013-08-17, 09:05

No pomysl jest. I Rodzinny Piknik Camperteam Baltów 2014. Termin 1 06 2014r. Czy będą chętni ?.Pozdrawiam Krzysiek. :spoko
Bajaga - 2013-08-17, 12:30

krzysieks napisał/a:
No pomysl jest. I Rodzinny Piknik Camperteam Baltów 2014. Termin 1 06 2014r. Czy będą chętni ?.Pozdrawiam Krzysiek. :spoko

Baltow jest fajny :ok , tylko że byłyby tam w czerwcu 2014 dwa zloty? Rodzinny i "nierodzinny" CT? :wyszczerzony:
Myślę, ze gdyby było kilkadziesiąt załóg rodzinnych chetnych na zlot to mozna by wykombinować jakieś dziecięce atrakcje typu animacja, clown, malowanie twarzy, zabawy itd

krzysieks - 2013-08-17, 13:18

Zlot Flagowy chyba będzie w przyszlym roku w innym miejscu. Jeżeli wypali to o czym myślę to jak najbardziej animacje,clown ,mini disco,malowanie twarzy,oraz inne atrakcje dla dzieci.Pozdrawiam Krzysiek. :spoko :spoko
zbyszekwoj - 2013-10-25, 14:27

Oczywiście Krzysiu popieramy i juz nasza wnuczka się szykuje,tylko zaproś również dziadków, :spoko
slawwoj - 2013-10-25, 14:45

Jestem ZA.
krzysieks - 2013-10-25, 14:57

Zbyszku nie obawiaj się. Dla Babć i Dziadków też wymyślimy jakieś fajne atrakcje. Pozdrawiam KrzysiekS :spoko :
BŁĘKITNY Team - 2013-10-25, 15:31

Bardzo ciekawy pomysł i do zrealizowania!

Po moich początkach organizacyjnych "Moczenie kości w Uniejowie", i zadowoleniu tych co przyjechali, jestem w trakcie rozmów nad organizacją większego zlociku.

Pomysł rodzinnego niezłym pomysłem i chyba zbieżnym z moją niespodzianką zlotową.

Zlot byłby zorganizowany pod Warszawą (prawie centralnie) w bardzo ciekawym plenerze z różnymi atrakcjami dla dzieci ale co ważne również dorosłych i zespołach rodzinnych.

W niedzielę będę po rozmowach i podam więcej szczegółów.

Pozdrawiam Błękitny:spoko :spoko

BŁĘKITNY Team - 2013-10-25, 15:47

KrzysiuS

nie chcę być dla ciebie konkurencją.
Myślę że wszystko da się pogodzić! :spoko

lepciak - 2013-10-25, 15:54

krzysieks
Cytat:
Dla Babć i Dziadków też wymyślimy jakieś fajne atrakcje

Nam wystarczy coś na Alzheimera, coś na Parkinsona. Ponadto rapacholin bo na pewno uda nam się buchnąć co nieco z grilla młodocianych bo przecież nam przygotują jakąś atrakcję czyli stół zastawiony tabletkami. Lekarz geriatra może być wśród Was a karetka R niech czeka za rogiem aby nie prowokowała.
Proszę babcie i dziadków aby wypowiedzieli się w temacie i rozszerzyli NASZ geriatryczny jadłospis. O alkohol nie martwmy się, przemycaliśmy go na imprezy przez całe życie więc na zlot rodzinny też nam się uda.
Młodzi niech martwią się o siebie. Z pewnością i tak coś pójdzie im nie tak a zwalą na nas.
P/S mam okazję załatwić na taką imprezę większą ilość pampersów MAX girl oraz MAX boy. Niebawem opracuję listę i ogłoszę zapisy.

salut - 2013-10-25, 17:39

BŁĘKITNY Team napisał/a:
Bardzo ciekawy pomysł i do zrealizowania!

Po moich początkach organizacyjnych "Moczenie kości w Uniejowie", i zadowoleniu tych co przyjechali, jestem w trakcie rozmów nad organizacją większego zlociku.

Pomysł rodzinnego niezłym pomysłem i chyba zbieżnym z moją niespodzianką zlotową.

Zlot byłby zorganizowany pod Warszawą (prawie centralnie) w bardzo ciekawym plenerze z różnymi atrakcjami dla dzieci ale co ważne również dorosłych i zespołach rodzinnych.

W niedzielę będę po rozmowach i podam więcej szczegółów.

Pozdrawiam Błękitny:spoko :spoko

Jesteśmy oczywiście za. Trzymamy kciuki za powodzenie.
:spoko :spoko

krzysieks - 2013-10-25, 17:40

Lepciak tabletek u nas wbród do koloru do wyboru. Nawet niebieskie się znajdą... :haha: :haha: .Pozdrawiam Krzysiek. :spoko
gfizyk - 2013-10-25, 22:35

No no, zlot rodzinny. Temat wrzucam do obserwowanych :-)
skuter - 2013-10-26, 07:03

Też bym reflektował na taki zlocik i to jeszcze w Polsce centralnej :)
Bigos - 2013-10-26, 09:00

ja jako wtajemniczony , zasugeruję Tomkowi jeszcze Małpi Gaj park linowy ( obok ścieżka dydaktyczna w tak zwanych Zimnych Dołach Zalesie Górne coś circa 5 km od miejsca , które On planuje na miejsce zlotu. Oczywiście nie dla wszystkich tego typu atrakcje.
krzysieks - 2013-10-26, 09:37

Widzę ,że z jednego Zlotu Rodzinnego zrobily się dwa. :haha: :haha: .
Ja osobiścię zapraszam już dziś wszystkich chętnych na I Rodzinny Piknik Camperteam Baltów 2014. Impreza planowana jest na 30 05 2014 - 1 o6 2014.

Pozdrawiam KrzysiekS :spoko

Pawcio - 2013-10-26, 09:57

Miód na uszy (oczy? ;) ) CamperTeamowców lejecie koledzy. Trzymamy kciuki za organizację tych zlotów. :bigok
gfizyk - 2013-10-26, 15:58

Do Bałtowa mam "stosunkowo" blisko :-)
BŁĘKITNY Team - 2013-10-29, 16:34

krzysieks napisał/a:
Widzę ,że z jednego Zlotu Rodzinnego zrobily się dwa. :haha: :haha: .
Ja osobiścię zapraszam już dziś wszystkich chętnych na I Rodzinny Piknik Camperteam Baltów 2014. Impreza planowana jest na 30 05 2014 - 1 o6 2014.

Pozdrawiam KrzysiekS :spoko

No i dobry termin ja zrobię w połowie maja lub w przedostatni tydzień maja.

Byłem na miejscu, przeprowadziłem rozmowy w właścicielem. Zlot będzie tematyczny, ale to później. Atrakcje są dla dzieci a to ważne ale również dla dorosłych zarówno kobiet jak i dużych chłopców zwanych mężczyznami.
Będzie trochę dziko i na uboczu. Będzie muzyka w dwóch klimatach - ale to później.

krzysieks - 2013-10-29, 17:20

Tomek dwie imprezy o podobnej tematyce w przeciągu dwóch tygodni,to chyba nie wypali. :zastrzelic :zastrzelic .Pomyśl może o innym terminie? :lol: :lol: .Pozdrawiam Krzysiek.
salut - 2013-10-29, 17:27

krzysieks napisał/a:
Tomek dwie imprezy o podobnej tematyce w przeciągu dwóch tygodni,to chyba nie wypali. :zastrzelic :zastrzelic .Pomyśl może o innym terminie? :lol: :lol: .Pozdrawiam Krzysiek.

Tu nie chodzi o czas i temat. Chodzi o dobra zabawę dla dzieci i dorosłych :)
W/g mnie im częściej tym lepiej. Każdy znajdzie cos dla siebie.
Tomek działaj i :powodzenia

BŁĘKITNY Team - 2013-10-29, 18:00

Ja mam ograniczoną ilość miejsc. U mnie w grę wchodzi tylko maj. Czerwiec odpada bo jest tam dużo imprez firmowych.
Termin uzależniam od głównego organizatora, który również zorganizował by dla innych imprezkę, przez to będziemy mieli więcej atrakcji.

Główne atrakcje właściciel przewiduje w niedzielę dla przyjeżdżających, samochodami i POCIĄGIEM.

Co do ilości miejsc to jest ograniczona ale muszę to wyliczyć. Teren i dojazd jest utwardzony i nie powinno być problemów nawet podczas deszczu.

Dobrze, że są propozycje na przyszły rok. Pogadam z Włodkiem aby już przygotowywał harmonogram na 2014.

Pozdrawiam

Błękitny :spoko

slawwoj - 2013-10-29, 18:06

BŁĘKITNY Team napisał/a:

Główne atrakcje właściciel przewiduje w niedzielę dla przyjeżdżających, samochodami i POCIĄGIEM.

EEEEEEE to ja odpadam nie mam prawa jazdy na pociąg.

SlawekEwa - 2013-10-29, 18:11

BŁĘKITNY Team napisał/a:
Pogadam z Włodkiem aby już przygotowywał harmonogram na 2014.

Harmonogram na 2014 już jest :bajer http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=17193

krzysieks - 2013-10-29, 18:17

Szkoda Tomku . Termin Baltowa był uzgadniany troszkę wcześniej i jest wpisany w program zlotow na 2014 r. :bajer :bajer . Ja też mam już uzgodniony termin z Dyrekcją JuraParku w Baltowie. Specjalnie dla Nas 1 czerwca będzie dużo więcej atrakcji niż w normalny dzeń zwiedzania Parku. Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam do Baltowa. Krzysiek :spoko
BŁĘKITNY Team - 2013-10-29, 18:23

I bardzo dobrze że Bałtów uzgodniony, na pewno przyjadę z rodzinką i jeszcze znajomych zaproszę - na pewno przyjadą!

I żeby nie było tydzień w tydzień to spróbuję zorganizować 16 - 17 maj 2014 r. i serdecznie Was już zapraszam!

:spoko

salut - 2013-10-29, 18:48

BŁĘKITNY Team napisał/a:

I żeby nie było tydzień w tydzień to spróbuję zorganizować 16 - 17 maj 2014 r. i serdecznie Was już zapraszam!

Damy radę i co tydzień
Było Popowo, Trzepowo, niektórzy pociągneli :) nawet dłuzej do Brynka
Trzy tygodnie pod rząd. Oj działo się działo ....
Teraz tez damy radę :)

slawwoj - 2013-10-29, 19:10

BŁĘKITNY Team napisał/a:
I bardzo dobrze że Bałtów uzgodniony, na pewno przyjadę z rodzinką i jeszcze znajomych zaproszę - na pewno przyjadą!

ODPADA ! W tym terminie prawdopodobnie będzie:

CT-Podlasie. Sabantui 2014 w Kruszynianach

BŁĘKITNY Team - 2013-10-29, 19:18

Ok z terminem się jeszcze wstrzymamy, na Podlasie to ja jadę!
slawwoj - 2013-10-29, 19:35

BŁĘKITNY Team napisał/a:
Ok z terminem się jeszcze wstrzymamy, na Podlasie to ja jadę!

:brawo: :brawo: :brawo:

skuter - 2013-10-29, 19:51

:spoko slawwoj jak termin z Sabantui 2014 w Kruszynianach pewny to trzeba by było go wpisać w harmonogram.
zibikruk - 2013-10-29, 20:11

skuter, Ty z podlasia i nie wiesz kiedy jest termin imprezy na Twoim terenie?
Jakoś bardzo nerwowo podchodzą niektórzy do imprez, które są planowane za przeszło pół roku. :roll:

skuter - 2013-10-30, 05:36

" zibikruk "Niestety pod latarnią najciemniej a cudze chwalimy :) . W żadnym z postów w tym temacie nie widzę nerwowości - nie rozumiem o co chodzi ?
slawwoj - 2013-10-30, 07:01

skuter napisał/a:
:spoko slawwoj jak termin z Sabantui 2014 w Kruszynianach pewny to trzeba by było go wpisać w harmonogram.

O tym to zadecyduje Wielki Książę Podlaski Bogusław ! :)
Gdzież mnie - szaremu giermkowi podejmować takie decyzje :szeroki_usmiech

skuter - 2013-10-30, 09:29

.... :mrgreen:
gino - 2013-11-08, 07:44

zlot w Bałtowie, ma już swój osobny temat :ok
http://www.camperteam.pl/...p=385328#385328