Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

II Zlot CT Pajęczno 16-18.05.2008 - Co dobre zawsze szybko się kończy

Tolo-Digli - 2008-05-18, 16:02
Temat postu: Co dobre zawsze szybko się kończy
Witajcie na to jak zorganizowano zlot w Pajęcznie poprostu brak słów taki dobrobyt w takiej ilości w jednym miejscu ciężko spotkać ,niepowtażalny klimat z muzą i zabawą a jakie toważystwo od tańczących do śpiewajcych nawet byli tacy co po dziurach jeżdżą,gratulacje dla Janusza i wszystkich którzy przyczynili się do organizacji 100% WYPAS BRAWO :lol:

[ Dodano: 2008-05-18, 16:03 ]
Janusz czy można się zapisywać na 2009 rok :haha: :haha:

eler1 - 2008-05-18, 16:19

Tolo-Digli napisał/a:
Pajęcznie poprostu brak słów taki dobrobyt w takiej ilości w jednym miejscu ciężko spotkać
może jakieś fotki :shock:
ARCADARKA - 2008-05-18, 16:20
Temat postu: Re: Co dobre zawsze szybko się kończy
Tolo-Digli napisał/a:
Witajcie na to jak zorganizowano zlot w Pajęcznie poprostu brak słów taki dobrobyt w takiej ilości w jednym miejscu ciężko spotkać ,niepowtażalny klimat z muzą i zabawą a jakie toważystwo od tańczących do śpiewajcych nawet byli tacy co po dziurach jeżdżą,gratulacje dla Janusza i wszystkich którzy przyczynili się do organizacji 100% WYPAS BRAWO :lol:

[ Dodano: 2008-05-18, 16:03 ]
Janusz czy można się zapisywać na 2009 rok :haha: :haha:

Masz w 100% rację było super :haha: ja również chcę się zapisać na zlot Pajęczno 2009 :gwm
organizatorom gratulacje i pełen szacun, pokłony :lol:
pozdrawiam :bigok :lol: :lol:

tomas - 2008-05-18, 16:34

My też bardzo dziękujemy Januszowi za wspaniałą zabawę :spoko
prezesuu - 2008-05-18, 16:44

Oj tak!
Było SUPER!
Dzięki Ci Januszku z całą ekipą, która ciężką pracą przyczyniła się do pełnego sukcesu naszego spotkania.
Pajęczno jest pełną gębą Stolicą CamperTeamu. :mrgreen:

Siedzimy już sobie za stołem i wspominamy jak było przy małym "DźinDobry"

eler1, fotki będą jutro, bo teraz nie ma czasu. :szeroki_usmiech

@ndrzej - 2008-05-18, 18:07

Dziękowaliśmy na miejscu w Pajęcznie i dziękujemy z domu w Piasecznie (ale mi się zrymowało :-D )))
Naprawdę było wspaniale, a pogoda wytrzymała do samego końca :!: :!: :!: Luneło dopiero kilkanaście kilometrów od Pajęczna :-P
JANUSZ! Jesteś WIELKI! i współorganizatorzy zlotu TEŻ!

kimtop - 2008-05-18, 18:42

Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo na zlocie w Pajęcznie.
Szczególne podziękowania dla organizatorów tzn.dla Janusza i spółki
Janusz podniosłeś poprzeczkę bardzo wysoko :brawo

SlawekEwa - 2008-05-18, 19:00

My też już dotarliśmy do domu. Wielkie i serdeczne dzięki za spotkanie dla wszystkich uczestników zlotu i Wspaniałych Organizatorów którzy z wielkimi sercami przygotowali Swietną zabawę :bukiet:Pozdrawiamy :spoko
janusz 52 - 2008-05-18, 19:08

Wita Was Zakopane!

Po 4 godzinach jazdy jesteśmy szczęsliwie w domciu wydaje mi się że i to tak rekord.
Jakie odczucia ?
Kochani tego nie da rady się opisać , tam należało po prostu być.
Począwszy od organizacji , a skończywszy na przecudnych terenach leśnych jestem za okrzyknięciem Pajęczna jako stolicy Camperteamu.
Serdeczne podziękowania dla głównych organizatorów Tz. Janusza i jego żony można jeszcze wymienić Tadeusza i szereg innych osób ,które wzbogaciły to spotkanie.
Kochani tak trzymać , nie jest potrzebny ostry język , tylko uśmiech i dobre słowo.

Z podziękowaniem za super zabawę i super towarzystwo Jasia i Janusz

JaWa - 2008-05-18, 19:18

Było super. Jak organizatorzy załatwili wspaniałą pogodę, pozostanie ich tajemnicą. :diabelski_usmiech
Parę fotek na początek.

eeik - 2008-05-18, 19:51

My również dotarlismy

I co tu pisac :szeroki_usmiech

Po prostu ukłony dla organizatorów - i tak jak piszą przedmówcy - tego nie da sie opisac tam trzeba było byc :) )

Ja się nie pytam, ja się zapisuję na nastepny zlot .

I tak podsumowując - dziekuje Wam wszystkim , z którymi dane mi było się spotkac :bukiet:
:bukiet:

martes - 2008-05-18, 20:23

i ja już też na miejscu ... miał być Nieporęt wyszedł Przedzeń pod Kaliszem ....
Podziękowania dla Klanu Kolińskich za wszystko ... Było CUDNIE...
Podobało się "nawet" :haha: mojej Żonie

maga - 2008-05-18, 20:52

I nam udało się po czterech godzinach powrócić szczęśliwie do domu.
Kilkanaście kilometrów za Pajęcznem zaczęło padać,i tak prawie całą drogę,przynajmniej kurz z kamperków został spłukany.
Pogoda dopisała, Janusz! jak Ty to zrobiłeś?
Ale masz układy z meteorologami.

Kochani co tu więcej pisać,wszystko zostało już powiedziane,po prostu trzeba było tam być.

Grupa zaniemyska bardzo dziękuje za wspaniałą zabawę i super atmosferę,bez Was wszystkich nie byłoby takiego spotkania.
Organizatorom a szczególnie Januszowi należą się :bukiet: :bukiet: :bukiet:
słowa uznania i gratulacje za ogrom pracy,duże serce i szczerość.
Dziękujemy.

janusz - 2008-05-18, 20:56

Z upoważnienia organizatorów chciałbym serdecznie podziękować wszystkim Koleżankom i Kolegom za udział w II Ogólnopolskim Zlocie Klubu CamperTeam. Dziękuję Burmistrzowi Miasta za pomoc i obecność na naszym zlocie. Dziękuję Kolegom, którzy spontanicznie uatrakcyjnili program zlotu: Mirkowi Kalininowi za tradycyjny serwis kawowy, Prezesuu i spółce za smakowite dodatki do menu, Leszkowi za śledzie, które stają się tradycją zlotową, Sławkowi Dehlerowi za wyrób regionalny i wszystkim innym nie wymienionym w tym miejscu. Grupie Zaniemyskiej (Maga, Jan, Genek) osobiście dziękuje za przekazanie na moje ręce przechodniej skrzyni z "uzbrojeniem". Martesowi za inicjatywę przyznania orderów, chociaż organizatorzy nie ze wszystkimi uzasadnieniami się zgadzają.
Elwood - 2008-05-18, 22:01

Pozwólcie, że i ja w imieniu żony i własnym podziękuję wszystkim obecnym w Pajęcznie za wspaniały weekend. Organizatorom za trud i wspaniałą atmosferę wszystkim za chęć bycia razem a nowo poznanym koleżankom i kolegom za to ze są. Do następnego miłego spotkania
MirekM - 2008-05-18, 22:08

Szczecin po siedmiu godzinach jazdy też melduje się z podziękowaniami za organizację.
martes - 2008-05-19, 01:04
Temat postu: Nagrody Camperteam 2008
Pragnę powiedzieć że byłem konferansjerem rzeczonych nagróg .....
Ale jak coś to umiem przyjąć baty.....

rafalcho - 2008-05-19, 06:13

Witam,

My (ja z synem) wyjechaliśmy jako jeden z ostatnich uczestników (do domku było tylko około 120 km). Deszcz złapał nas jeszcze na terenie zlotu ...

Serdecznie dziękuję ORGANIZATOROM i WSPÓŁORGANIZATOTOM za zaangażowanie, wkład pracy i ........... wszystko o czym napisali moi przedmówcy, oraz ........... WSZYSTKIM dziękuję za WSPANIAŁĄ atmosferę .

Pozdrawiam

Rafał

:spoko

TomekW - 2008-05-19, 07:25

My również szczęśliwie dojechaliśmy - po ok. 4 godzinach. Ciekawe, po drodze widzieliśmy tylko 3 kampery, w tym jeden dość ciekawy OldKamper: na NRDowskim Barkasie! Deszczu nie było, więc trzeba z kamperkiem na myjnię... :haha:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim w imieniu swojej rodziny i jej przyjaciela za wspaniałą atmosferę zlotu. Szkoda, że tak krótko.
Na następny postaramy się stawić w komplecie, bo nasze małżonki już żałują :terefere Młodzi też już się nie mogą doczekać. A Pajęczno rzeczywiście można by powtórzyć, może nawet cyklicznie - o ile Janusz, mieszkańcy i Urząd Miasta nie mają nas jeszcze dość?

Swoją drogą: słyszeliście o kabarecie Strusiec? Nie? To jeszcze usłyszycie... za kilka lat Ani Mru Mru i Bałtroczyk przy nich wymiękną! Pozdrowienia dla młodego pokolenia przyszłych artystów estradowych :ok

MAREKH - 2008-05-19, 09:39

I my przyłanczamy się do podziękowań dla organizatorów. DZIęKUJEMY.