|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Porady dla kupujących kampera - Transa -M ?
pawko13 - 2017-03-30, 13:18 Temat postu: Transa -M ? Witam,
jako że jestem na etapie wymiany kamperka, trafiłem na oferty firmy Transa-M z Pszczyny. Nie mam zbyt daleko więc chciałbym się tam przejechać. Ale gdzieś na forum kiedyś czytałem (chyba) niezbyt pochlebne opinie o tej firmie (niestety nie mogę odszukać).
Czy macie jakąś opinie na temat tej firmy ?
MILUŚ - 2017-03-30, 17:32
Przed rokiem kupowałem u nich parę drobiazgów . Jako jedyny z polskich przedstawicieli Burstnera odpowiedzieli na moją prośbę ; pochylili się nad problemem i sprowadzili do mego kampka umywalkę której szukałem . Tak więc ja ich polecam ..........jeśli chodzi o kamperowe szpeje bo na temat oferowanych kamperów się nie wypowiadam . Kilka u nich na placu widziałem a parę rozbitków było tam remontowanych .
pagand - 2017-03-30, 17:58
Żadna z ocen osób, które od nich kupiły campera nie będzie obiektywna...to przecież pewne emocje...mi pokazano jak wygląda auto uszkodzone, a jak wyremontowane, gotowe do sprzedaży...żadnych zastrzeżeń...
A to, że w środku nie wszystko jest nowe, to tak jak kupno od kogoś innego...
Pojedź tam, powiedz jakie masz wątpliwości (o różnych opiniach) i..albo ich wyjaśnienia zaspokoją Twoją ciekawość, albo nie...Ja nie żałuje kontaktu z nimi...
Inna sprawa, że doskonale wiedzą co było pisane na CT...
stander - 2017-03-30, 21:24
Zdecydowanie polecam
Kupiłem kilka rzeczy zawsze terminowo ,miło kompetentnie.Jako serwis bez problemu służą pomocą łącznie z przesyłaniem schematów i katalogów serwisowych pomocnych przy samodzielnych montarzach i naprawach .
ZEUS - 2017-03-30, 21:33
nawiązałem kontakt z przedstawicielem Transa M na targach w Nadarzynie, chodziło u montaż markizy oraz solara... z usługi nie skorzystałem ale kontakt oraz przygotowana oferta świadczą o solidności firmy...
Socale - 2017-03-30, 22:03
W 2011r jako jedyna firma miała w ofercie...
Nie dość że sprzedali/przysłali, to w korespondencji kilka bezinteresownych porad technologicznych.
Potraktowali mnie jak klienta ze złotą kartą, to miłe jest i z pamięci się nie ulatnia.
mich007 - 2017-03-31, 00:46
Kupiłem u nich używanego kampera na Transicie i jestem zadowolony, śmiało mogę polecić
pawko13 - 2017-03-31, 20:35
Dziekuję bardzo za wszystkie opinie, w takim razie musze się tam wybrać w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam
Jacek999 - 2017-04-01, 21:02
Witaj
Też kupiłem tam campera, jestem zadowolony, ale zwróć uwagę czy wszystko działa, w moim przypadku parę rzeczy musiałem naprawić, ale nie pojechałem z reklamacją, pewnie by to naprawili.
daneczek76 - 2017-04-01, 22:12
ja dziś dostałem ofertę na naprawę kampera na meila , jestem zadowolony bo bez problemu wszystko zostało mi napisane razem z print screeny-ami z programu z częściami.
Kuba L. - 2017-04-01, 22:18
Rozmawiałem z właścicielem firmy TRANSA-M na targach w Nadarzynie oglądając nowe kampery - bardzo miłe i rzeczowe podejście do tematu, "kawa na ławę" ze szczegółami/tajnikami branży.. bez żadnej spinki.
pawko13 - 2017-04-07, 07:22
Witam, byłem , widziałem , rozmawiałem.
Z przyjemnością potwierdzam wszystkie powyższe opinie. Konkretnie, rzeczowo bez ukrywania . Kampery które oglądałem przygotowane do sprzedaży - zrobione bardzo porządnie.
Jeszcze nie kupiłem - ale kto wie ...
orkaaa - 2019-01-02, 21:09
Kupowałem u nich nowego kampera Chausson 627 GA. Najpierw go na miejscu oglądałem Bardzo profesjonalna obsługa. Potem mailowo ustalałem wszystkie szczegóły wyposażenia dodatkowego i odbioru. Na wszystkie pytania błyskawiczna odpowiedź. Odbiór pojazdu w sumie 4 godziny. Sprawdzali wszystkie systemy. Profesjonalizm. Mają także sklep. Polecam
Witek G - 2019-01-05, 09:53
Przyłączam się do pozytywnych opinii.
LukF - 2019-01-05, 16:03
Bardzo profesjonalna firma. Polecam kontakt z Szymonem oraz jego szwagrem. Moim zdaniem najlepsza obsługa. Wazne: NIE DENERWOWAĆ PANA TOMKA ! Zaraz udawać się do młodej obsługi
Szymon, jak to czytasz to pozdrawiam
HENRYCZEK - 2019-02-13, 20:08
Przyłaczam się do wszystkich pozytywnych opini o Transa-M
Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa.
W krótce kolejny kamperek zagości w rodzinie/Syn/
Sądzę że na start dla nowicjuszy tego typu turystyki będzie ok.
Pomijając rabat, markiza oraz zestaw solarny z montażem od Firmy gratis.
Opuszczane-podnoszone łózko królewskie , truma Combi Diesel +automat i garaż, przyczyniły sie
do wyboru:
https://youtu.be/kJY1AxSIzq4?t=6
Bronek - 2019-02-13, 20:17
Miło się czyta takie opinie. Gratulacje
Endi - 2019-02-13, 20:56
Fajny kamperek. Łoże królewskie, na dwie osoby ideał. Mocne obrzeża PVC na frontach no i WC po słusznej stronie
Samych przyjemności i oby zawsze szczęśliwie prowadził do celu
Grzegorz fest leniwy - 2019-02-23, 23:02
Kupowałem co prawda podłodziówkę i trochę bzdetów do kamperka ale obsługa i wiedza na bardzo wysokim poziomie, bez dwóch zdań.
Też w firmie wyczułem że rozmawiać trzeba z młodymi
Mnie sprawnym działaniem uratowali zagrożony nieudacznictwem innego sprzedawcy weekend z łódką
Socale - 2019-02-23, 23:53
Czyli młody Henryczek i jego urocza połowa przyklepali kampera, tak?
I to akurat Forda z tą mordą co mnie się bardzo podoba, tak?
Zarażeni Henryczka pasją - kontynuują ją, tak?
Miło że 3xtak.
Radoch życzę, kamper temu sprzyja, bardzo wiąże.
|
|