Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Oldcamper ARCADARKA - I Rajd Pojazdów Zabytkowych ,,STARE JAK NOWE". Warszawa

ARCADARKA - 2008-08-21, 12:04
Temat postu: I Rajd Pojazdów Zabytkowych ,,STARE JAK NOWE". Warszawa
Witam serdecznie :ok
W dniach 23-08-2008 w Warszawie odbywa się pierwszy Rajd pojazdów Zabytkowych ,,STARE JAK NOWE".
Oczywiście załoga ARCADARKA również tam będzie jako jedyna załoga kamperkiem , w zgłoszeniu przynależność klubową wpisałem jak by inaczej CamperTeam, po rajdzie prześlę parę fotek , dla zainteresowanych link http://www.starejaknowe.pl/
pozdrawiam
:bigok

Tolo-Digli - 2008-08-21, 14:13

Nie wracaj bez głównej nagrody :haha:
CrazyJack - 2008-08-21, 14:18

Super sprawa !!!

Będziecie najwyżsi :szeroki_usmiech

BiG Team - 2008-08-21, 19:33

Górą nasi :wyszczerzony:
Tadeusz - 2008-08-21, 21:31

Darku, życzę fajnej zabawy, bo to chyba o to w tym rajdzie chodzi. :spoko
ARCADARKA - 2008-08-21, 21:47
Temat postu: ARCADARKA
witaj Tadeusz :ok
masz rację na takich zlotach rajdach, naprawdę zabawy jest po pas :shock: , ludzie są niezmiernie weseli i bardzo mili, :lol: a jak komuś nie chce odpalić staruszek wszyscy idą z pomocą :gwm , ale myślę , że Kazimierz był bezapelacyjny i nie pobije żadnego zlotu staruszków :haha: :haha:
dzięki wszystkim za miłe klikanie
:bigok :bigok

jacek stec - 2008-08-21, 22:13

Tylko nie daj się podpuścić w próbie wyścigowej ,a jak nie wytrzymasz zażądaj handicapu-przynajmniej 5 długości kampera i przełącz na benzynę :wyszczerzony:
pilocik - 2008-08-21, 22:26

Życzymy powodzenia :spoko
Tolo-Digli - 2008-08-22, 09:14

jacek stec napisał/a:
Tylko nie daj się podpuścić w próbie wyścigowej ,a jak nie wytrzymasz zażądaj handicapu-przynajmniej 5 długości kampera i przełącz na benzynę
Jacku kolego tak piszesz bo nie miałeś okazji uciekać a później gonić na trasie darka i jego zestawu i tu martwił bym się o innych :haha:
Dembomen - 2008-08-22, 23:03

Hej!
Powodzenia i przyjemnej zabawy wśród staruszków.
Hej!

StasioiJola - 2008-08-22, 23:15

I tak ARKADARKA będzie najlepsza, bo przecież jest najstarszym pojazdem świata i dzięki niej przetrwaliśmy potop. Powodzonka i czekamy na fotki i wrażenia. :bigok
ARCADARKA - 2008-08-24, 00:35
Temat postu: ARCADARKA
Witam :ok
Przesyłam trochę zdjęć z rajdu :-/ , było dużo bałaganu , ale wszyscy zgodnie stwierdzili , że to pierwsza impreza w Warszawie tego typu i można wybaczyć :) , pomimo , że miałem wspaniałego pilota,znów przegrałem ze strażakami :gwm , ale uważam że to nie far, strażacy nie brali udziału w żadnej konkurencji , a i tak wygrali, :roll: a było sporo zadań , jak jazda według mapy do punku kontrolnego , jak jazda sprawnościowa na czas ,slalomy między pachołkami ,strzelanie na strzelnicy, ale trudno ważne , że było wesoło :haha: Zainteresowanie Arcą było duże , zorganizowano wystawę staruszków na ulicy Nowy Świat, a tam było sporo opowiadania , oraz pokazywanie samochody. Zlot odwiedziło TVN TURBO i tu muszę się pochwalić , poproszono nas o mały komentarz o imprezie i cosik niecosik opowiedzieć o moim samochodzie, emisja ma się ukazać w poniedziałek lub we wtorek o godzinie 17, 30 w cyklu RAPORT, tylko nie śmiejta się miałem tremę . Teras siedzimy na działecce popijamiy z moją połówką wodę ognistą i z uśmiechem wspominamy dzisiejszy dzionek
Pozdrawiam trochę foto

Tadeusz - 2008-08-24, 21:00

Nie martw się Darku! Tu działa magia koloru. Czerwony rzuca się w oczy, dlatego strażacy wygrywają. Ale to nie znaczy, że radzę Ci przemalować kamperka!!! :-D
BiG Team - 2008-08-24, 21:32

Popieram Tadeusza. Magia koloru pozostała organizatorom z czasów PRLu, ale parafrazując Sławka Dehlera, samochody dzielimy na dobre, bardzo dobre i kampery.
Pozdrawiam :spoko

gino - 2008-08-24, 23:12

a ja mialem dzisiaj okazje spotkac DARECZKA w trasie/zegrze...
GDZIE RAZEM STALISMY W KORKU :wyszczerzony: :wyszczerzony:

Tadeusz - 2008-08-25, 15:21

gino napisał/a:
GDZIE RAZEM STALISMY W KORKU

To zaszczyt stać w korku razem z takim zabytkiem.Mam na myśli oczywiście samochód Darka, a nie... :-D

Tolo-Digli - 2008-08-25, 15:39

Darku gratuluje widać że kolejny raz nas godnie reprezentowaliście oby tak dalej :spoko
Dembomen - 2008-08-25, 15:49

Hej!

Gratulacje,tak liczną grupę tylko TY reprezentowałeś godnie,gratki jeszcze raz!! :spoko

Hej!

bonusik - 2008-08-27, 15:11

Darek...a test "łosia" był na trasie? :bajer :ok
ARCADARKA - 2008-08-27, 16:40

bonusik napisał/a:
Darek...a test "łosia" był na trasie? :bajer :ok

Witaj bonusik :evil: jaki łoś pomóż :(

bonusik - 2008-08-27, 17:16

Oj,Darek,Darek.... :wyszczerzony:
Slalom po sztafecie.....oczywiście sztafeta 4 x 100g bez zakąski.... :haha:

Zartuję oczywiście,żaden szanujący się kierowca nie jezdzi na gazie,no chyba że chodzi o zasilanie lodówki :szeroki_usmiech