|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
IV Zlot CT OSÓWKA 17-19.10.2008 - Koncert pod ziemią.
Elwood - 2008-08-27, 20:32 Temat postu: Koncert pod ziemią. A ja tak trochę na poważnie.
Chętnie wysłuchałbym koncertu w podziemiach. Czy nie można by spróbować coś takiego ustawić na sobotę popołudniu i zapytać ilu jest chętnych gdyby kosztowało to np. 50 zł od osoby. A nóż okaże się, że znalazło by się ze trzydzieści osób i jest 1500 zł. Mówię o sobocie bo ludziska zapewne będą zjeżdzać się jeszcze w sobotę. Może jakaś ankietka na ten temat. Co wy na to? Ponieważ wyjeżdżamy to w przypadku jw zgłaszam dwie osoby.
janusz - 2008-08-27, 20:48
Z edytowałem post Elwooda. Głosowanie nie obowiązujące tak by się zorientować czy sprawa ma jakąś przyszłość. Cena biletu zależna od frekwencji. 1500/ilość chętnych. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
eeik - 2008-08-27, 21:05
No ja bym była chętna, ale co zrobię z Zulką , ona jak się jej zacznie nudzić to będzie przeszkadzać
Na razie tak na 50%
janusz - 2008-08-27, 21:08
eeik napisał/a: | No ja bym była chętna, ale co zrobię z Zulką , ona jak się jej zacznie nudzić to będzie przeszkadzać
Na razie tak na 50% |
Wyznaczymy na ochotnika ochronkę dla dzieci, takie przedszkole CT i przedszkolanka lub przedszkolankę do opieki.
Przedszkole będzie w Waszym bagażniku.
eeik - 2008-08-27, 21:15
Co do miejsca, nie ma sprawy tylko z tą opiekunką hmmmmmmmmm
louis_cypher - 2008-08-27, 22:25
Elwood napisał/a: | zapytać ilu jest chętnych gdyby kosztowało to np. 50 zł od osoby |
Jak przyjedzie U2 albo Police to idę w ciemno, dobrze że koncerty rockowe nie są przliczane na ilośc ludków. bo jakby przyszła połowa to bilet kosztował by krocie
janusz - 2008-08-27, 22:38
To wcale nie takie śmieszne. Na jakiejś imprezie charytatywnej z udziałem znanego starego, odrestaurowanego na takie okazje zespołu, nie uzbierali nawet na pokrycie kosztów i do imprezy trzeba było dopłacić.
http://miasta.gazeta.pl/g...i_zlotowki.html
Tolo-Digli - 2008-08-28, 09:51
ja mam pytanie ,jakie koszta w przypadku dzieci i ile to trwa ,czas trwania jest potrzebny aby wiedzieć czy np:nasze dziecko wytrzyma tyle
Tolo-Digli - 2008-08-28, 09:52
Pytając o koszta dzieci chcę wiedzieć czy ich nie wliczamy czy normalnie traktujemy jak dorosłą osobę:haha:
KOCZORKA - 2008-10-03, 01:27
Wydaje mi się, że w tej ankiecie został popełniony podstawowy błąd.
Powinna być jeszcze jedna pozycja - głos na nie. Z wyników widać, że jest 6 głosów "za" i nic poza tym. Nie wiemy, ile osób jest niechętnych koncertowi, a ile nie czytało, czy nie wie o ankiecie. Wg mnie każda ankieta ma na celu zebranie pełnej informacji. Jestem za koncertem i codziennie sprawdzam, czy ktoś się dopisał, gdybym jednak zobaczył, że na 6 głosów "za" jest 100, czy więcej "przeciw", dałbym sobie spokój, ponieważ byłoby jasne, że koncertu nie będzie.
Pozdrówka.
janusz - 2008-10-03, 09:00
Mówisz i masz
bchantal - 2008-10-03, 10:29
Ja bym takze poszla na koncert z moja polowica ale jezeli tak malo chetnych no coz zrobic nikogo nie mozna zmusic
Tadeusz - 2008-10-03, 11:47
Dla nas ważne jest kogo i czego będziemy mogli wysłuchać na koncercie. Samo słowo "koncert" nam nie wystarcza. :-D
MirekM - 2008-10-03, 12:00
Tadeusz napisał/a: | Dla nas ważne jest kogo i czego będziemy mogli wysłuchać na koncercie. Samo słowo "koncert" nam nie wystarcza. :-D |
No jak to Tadziu, nie wiesz?
Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie.
Tadeusz - 2008-10-03, 12:03
MirekM napisał/a: | No jak to Tadziu, nie wiesz?
Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie. |
Coraz bardziej Cię lubię, Mireczku. :-D
MirekM - 2008-10-03, 12:07
Tadeusz napisał/a: | Coraz bardziej Cię lubię, Mireczku. :-D |
Czy aby na pewno? Może po prostu coraz mniej mnie nie lubisz.
janusz - 2008-10-03, 12:32
MirekM napisał/a: |
Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie. |
Świerszczy to już pewnie nie będzie bo zimno, ale z to będą "nietoperze". I to one z wiatrem będą grały w kominie.
eeik - 2008-10-03, 12:36
A tak na powaznie to ja gdzieś doczytałam
- muzyka poważna (jakiego kompozytora nie pomnę) skrzypce i coś tam jeszcze.
Jak byliśmy w zamku (Orawski Podzamok) to był zespół - no naszej Zuzi bardzo się podobało, ale było jakieś 15 minut.
Dłużej pewnie by nie wytrzymała.
Więc na koncert na pewno jej nie zabiorę.
przemka - 2008-10-03, 13:57
Tadeuszku,zorganizowanie takiego koncertu to nie taka prosta sprawa.Bardzo ciężkie warunki dla muzyków.Byłam na takim koncercie i nie mogłam wyjść z podziwu że wogóle mogli grać.Nie ma zbyt wielu chętnych na taką chałturę.A nawet gdyby jeszcze teraz któryś z muzyków filharmonii wałbrzyskiej by się zdecydował to nie można im stawiać żadnych warunków n.p.co mają grać.No i ze względu na miejsce nie wchodzi w rachubę muzyka rozrywkowa. Zuzia się zanudzi.
Tadeusz - 2008-10-03, 17:14
przemka napisał/a: | ze względu na miejsce nie wchodzi w rachubę muzyka rozrywkowa |
Przemko miła! Ja nie oczekuję muzyki rozrywkowej, wręcz przeciwnie, w tym miejscu miałbym ochotę na odrobinę refleksji nastrojony muzyką z repertuaru klasycznego. :-D
bchantal - 2008-10-05, 09:59
A moze ktos z milosnikow naszego klubu potrafi grac na jakims intrumencie ?
Byloby wcale niezle jak myslicie? :->
przemka - 2008-10-05, 10:25
[quote="bchantal"]A moze ktos z milosnikow naszego klubu potrafi grac na jakims intrumencie ?
Byloby wcale niezle jak myslicie? :->[/quot
Myślę, że moża spróbować ,może są wśród nas profesjonaliści?
fest2 - 2008-10-05, 11:08
Jest w ekipie szczecińskiej osoba pięknie grająca na harmonijce ustnej -sam słyszałem- ale nie jedzie do Osówki (przynajmniej narazie) Byłby to piękny koncert w podziemiach . Apelujcie o przyjazd
maga - 2008-10-05, 18:21
przemka napisał/a: | Myślę, że moża spróbować ,może są wśród nas profesjonaliści? |
I to jeszcze jacy?
W Kazimierzu na zlocie dali taki koncert http://www.camperteam.pl/...er=asc&start=45
O soliście nie wspomnę,jego głos zostanie na długo w moich uszach.
Aulos - 2008-10-06, 00:25
Z ogromną przyjemnością wystąpilibyśmy dla Takiego Szacownego Grona, zwłaszcza z klasyką, niestety nie przyjedziemy do Osówki - głównie z powodu zobowiązań zawodowych (muzycznych) - mam pracowity weekend. Żal mi tego szczególnie z kilku powodów: nie spotkamy się z Wami, nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety...
KOCZORKA - 2008-10-06, 00:53
Aulos napisał/a: | nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety... |
Niestety , nie słyszeliśmy Was nigdy pod ziemią, ani nawet na ziemi, a mogłoby być tak pięknie . Następnym razem się nie wywiniecie (mamy nadzieję).
przemka - 2008-10-06, 07:48
Aulos napisał/a: | Z ogromną przyjemnością wystąpilibyśmy dla Takiego Szacownego Grona, zwłaszcza z klasyką, niestety nie przyjedziemy do Osówki - głównie z powodu zobowiązań zawodowych (muzycznych) - mam pracowity weekend. Żal mi tego szczególnie z kilku powodów: nie spotkamy się z Wami, nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety... |
Jestem niepocieszona a już szukałam z Wami bezpośredniego kontaktu
przemka
eeik - 2008-10-06, 08:27
Ja również jestem niepocieszona, bo miałam okazje posłuchac na powierzchni w Zieleninie troszeczkę.
Ale cierpliwie poczekamy na jakąś okazję.
JaWa - 2008-10-07, 16:05
A może Camperband wystąpi ?
|
|