Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

IV Zlot CT OSÓWKA 17-19.10.2008 - Koncert pod ziemią.

Elwood - 2008-08-27, 20:32
Temat postu: Koncert pod ziemią.
A ja tak trochę na poważnie.
Chętnie wysłuchałbym koncertu w podziemiach. Czy nie można by spróbować coś takiego ustawić na sobotę popołudniu i zapytać ilu jest chętnych gdyby kosztowało to np. 50 zł od osoby. A nóż okaże się, że znalazło by się ze trzydzieści osób i jest 1500 zł. Mówię o sobocie bo ludziska zapewne będą zjeżdzać się jeszcze w sobotę. Może jakaś ankietka na ten temat. Co wy na to? Ponieważ wyjeżdżamy to w przypadku jw zgłaszam dwie osoby.

janusz - 2008-08-27, 20:48

Z edytowałem post Elwooda. Głosowanie nie obowiązujące tak by się zorientować czy sprawa ma jakąś przyszłość. Cena biletu zależna od frekwencji. 1500/ilość chętnych. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
eeik - 2008-08-27, 21:05

No ja bym była chętna, ale co zrobię z Zulką , ona jak się jej zacznie nudzić to będzie przeszkadzać :(
Na razie tak na 50%

janusz - 2008-08-27, 21:08

eeik napisał/a:
No ja bym była chętna, ale co zrobię z Zulką , ona jak się jej zacznie nudzić to będzie przeszkadzać :(
Na razie tak na 50%

Wyznaczymy na ochotnika ochronkę dla dzieci, takie przedszkole CT i przedszkolanka lub przedszkolankę do opieki.
Przedszkole będzie w Waszym bagażniku.

eeik - 2008-08-27, 21:15

Co do miejsca, nie ma sprawy tylko z tą opiekunką hmmmmmmmmm
louis_cypher - 2008-08-27, 22:25

Elwood napisał/a:
zapytać ilu jest chętnych gdyby kosztowało to np. 50 zł od osoby

Jak przyjedzie U2 albo Police to idę w ciemno, dobrze że koncerty rockowe nie są przliczane na ilośc ludków. bo jakby przyszła połowa to bilet kosztował by krocie :haha: :haha: :haha:

janusz - 2008-08-27, 22:38

To wcale nie takie śmieszne. Na jakiejś imprezie charytatywnej z udziałem znanego starego, odrestaurowanego na takie okazje zespołu, nie uzbierali nawet na pokrycie kosztów i do imprezy trzeba było dopłacić.
http://miasta.gazeta.pl/g...i_zlotowki.html

Tolo-Digli - 2008-08-28, 09:51

ja mam pytanie ,jakie koszta w przypadku dzieci i ile to trwa ,czas trwania jest potrzebny aby wiedzieć czy np:nasze dziecko wytrzyma tyle :aniolek
Tolo-Digli - 2008-08-28, 09:52

Pytając o koszta dzieci chcę wiedzieć czy ich nie wliczamy czy normalnie traktujemy jak dorosłą osobę:haha:
KOCZORKA - 2008-10-03, 01:27

Wydaje mi się, że w tej ankiecie został popełniony podstawowy błąd.
Powinna być jeszcze jedna pozycja - głos na nie. Z wyników widać, że jest 6 głosów "za" i nic poza tym. Nie wiemy, ile osób jest niechętnych koncertowi, a ile nie czytało, czy nie wie o ankiecie. Wg mnie każda ankieta ma na celu zebranie pełnej informacji. Jestem za koncertem i codziennie sprawdzam, czy ktoś się dopisał, gdybym jednak zobaczył, że na 6 głosów "za" jest 100, czy więcej "przeciw", dałbym sobie spokój, ponieważ byłoby jasne, że koncertu nie będzie.
Pozdrówka. :-/

janusz - 2008-10-03, 09:00

Mówisz i masz :aniolek
bchantal - 2008-10-03, 10:29

Ja bym takze poszla na koncert z moja polowica ale jezeli tak malo chetnych no coz zrobic nikogo nie mozna zmusic :(
Tadeusz - 2008-10-03, 11:47

Dla nas ważne jest kogo i czego będziemy mogli wysłuchać na koncercie. Samo słowo "koncert" nam nie wystarcza. :-D
MirekM - 2008-10-03, 12:00

Tadeusz napisał/a:
Dla nas ważne jest kogo i czego będziemy mogli wysłuchać na koncercie. Samo słowo "koncert" nam nie wystarcza. :-D

No jak to Tadziu, nie wiesz?
Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie.

Tadeusz - 2008-10-03, 12:03

MirekM napisał/a:
No jak to Tadziu, nie wiesz?

Coraz bardziej Cię lubię, Mireczku. :-D

MirekM - 2008-10-03, 12:07

Tadeusz napisał/a:
Coraz bardziej Cię lubię, Mireczku. :-D

Czy aby na pewno? Może po prostu coraz mniej mnie nie lubisz.

janusz - 2008-10-03, 12:32

MirekM napisał/a:

Świerszczy to już pewnie nie będzie bo zimno, ale z to będą "nietoperze". I to one z wiatrem będą grały w kominie. :haha:

eeik - 2008-10-03, 12:36

A tak na powaznie to ja gdzieś doczytałam
- muzyka poważna (jakiego kompozytora nie pomnę) skrzypce i coś tam jeszcze.
Jak byliśmy w zamku (Orawski Podzamok) to był zespół - no naszej Zuzi bardzo się podobało, ale było jakieś 15 minut.
Dłużej pewnie by nie wytrzymała.
Więc na koncert na pewno jej nie zabiorę.

przemka - 2008-10-03, 13:57

Tadeuszku,zorganizowanie takiego koncertu to nie taka prosta sprawa.Bardzo ciężkie warunki dla muzyków.Byłam na takim koncercie i nie mogłam wyjść z podziwu że wogóle mogli grać.Nie ma zbyt wielu chętnych na taką chałturę.A nawet gdyby jeszcze teraz któryś z muzyków filharmonii wałbrzyskiej by się zdecydował to nie można im stawiać żadnych warunków n.p.co mają grać.No i ze względu na miejsce nie wchodzi w rachubę muzyka rozrywkowa. Zuzia się zanudzi. :zimno :zimno :zimno
Tadeusz - 2008-10-03, 17:14

przemka napisał/a:
ze względu na miejsce nie wchodzi w rachubę muzyka rozrywkowa

Przemko miła! Ja nie oczekuję muzyki rozrywkowej, wręcz przeciwnie, w tym miejscu miałbym ochotę na odrobinę refleksji nastrojony muzyką z repertuaru klasycznego. :-D

bchantal - 2008-10-05, 09:59

A moze ktos z milosnikow naszego klubu potrafi grac na jakims intrumencie ?
Byloby wcale niezle jak myslicie? :->

przemka - 2008-10-05, 10:25

[quote="bchantal"]A moze ktos z milosnikow naszego klubu potrafi grac na jakims intrumencie ?
Byloby wcale niezle jak myslicie? :->[/quot

Myślę, że moża spróbować ,może są wśród nas profesjonaliści? :bigok :bigok

fest2 - 2008-10-05, 11:08

:spoko Jest w ekipie szczecińskiej osoba pięknie grająca na harmonijce ustnej -sam słyszałem- ale nie jedzie do Osówki (przynajmniej narazie) Byłby to piękny koncert w podziemiach . Apelujcie o przyjazd
maga - 2008-10-05, 18:21

przemka napisał/a:
Myślę, że moża spróbować ,może są wśród nas profesjonaliści?

I to jeszcze jacy?
W Kazimierzu na zlocie dali taki koncert http://www.camperteam.pl/...er=asc&start=45

O soliście nie wspomnę,jego głos zostanie na długo w moich uszach.

Aulos - 2008-10-06, 00:25

Z ogromną przyjemnością wystąpilibyśmy dla Takiego Szacownego Grona, zwłaszcza z klasyką, niestety nie przyjedziemy do Osówki - głównie z powodu zobowiązań zawodowych (muzycznych) - mam pracowity weekend. Żal mi tego szczególnie z kilku powodów: nie spotkamy się z Wami, nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety... :placze2
KOCZORKA - 2008-10-06, 00:53

Aulos napisał/a:
nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety... :placze2

Niestety :placze2 , nie słyszeliśmy Was nigdy pod ziemią, ani nawet na ziemi, a mogłoby być tak pięknie :aniolek . Następnym razem się nie wywiniecie (mamy nadzieję). :wyszczerzony: :wyszczerzony: :wyszczerzony:

przemka - 2008-10-06, 07:48

Aulos napisał/a:
Z ogromną przyjemnością wystąpilibyśmy dla Takiego Szacownego Grona, zwłaszcza z klasyką, niestety nie przyjedziemy do Osówki - głównie z powodu zobowiązań zawodowych (muzycznych) - mam pracowity weekend. Żal mi tego szczególnie z kilku powodów: nie spotkamy się z Wami, nigdy nie graliśmy pod ziemią (jeśli nie liczyć sali w piwnicach naszej Szkoły Muzycznej), a poza tym w Głuszycy mamy wspaniałą rodzinę, którą przy okazji moglibyśmy odwiedzić. Niestety... :placze2

Jestem niepocieszona :gwm :gwm a już szukałam z Wami bezpośredniego kontaktu
przemka

eeik - 2008-10-06, 08:27

Ja również jestem niepocieszona, bo miałam okazje posłuchac na powierzchni w Zieleninie troszeczkę.

Ale cierpliwie poczekamy na jakąś okazję.

JaWa - 2008-10-07, 16:05

A może Camperband wystąpi ?