|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
IV Zlot CT OSÓWKA 17-19.10.2008 - Konkurs fotograficzny
janusz - 2008-10-21, 23:27 Temat postu: Konkurs fotograficzny Na zlocie w Osówce został ogłoszony konkurs fotograficzny. Ponieważ nie było tam bardzo warunków na rozstrzygniecie ogłaszam ten konkurs tym postem.
Załatwiła Przemka nagrody od firmy INDRIANA sp z o.o. http://www.indriana.com.pl/
Myślę ze nagrody będą przydatne w kamperowaniu. Nagrody są trzy za I, II i III miejsce.
Nagrody przywiozłem do Pajęczna i zwycięzcy otrzymają je drogą pocztową.
Regulamin konkursu:
1. Uczestnikiem konkursu może być tylko załoga obecna na zlocie w Osówce.
2. Prace (zdjęcia) przedstawia załoga, nie każda osoba w załodze.
3. Prace muszą być autorstwa załogi.
4. Wszyscy biorący udział w konkursie zgadzają się na publikowanie zdjęci na forum CamperTeam i we wszystkich przedsięwzięciach naszego forum. (Chodzi o ewentualne galerie, wystawy, publikacje firmowane przez Klub CamperTeam)
5. Reprodukcja w innych mediach stanowi prywatną sprawę autora z zastrzeżeniem punktu 4.
6. Każda załoga może przedstawić 3 prace.
7. Prace prezentowane będą w formie elektronicznej. jpg w rozdzielczości 640x480 pikseli lub 480x640 pikseli.
8. Trzy zwycięskie zdjęcia zostaną umieszczone w pełnej rozdzielczości w "Downloadzie".
jakiekolwiek wykorzystanie ich poza forum musi być uzgodnione z autorem.
9. w wypadku umieszczenia pracy w większym wymiarze zastrzegam sobie prawo zmniejszenia do wymaganego rozmiaru. W przypadku kłopotów z przeskalowaniem pomogę.
10. Prace należy umieszczać w tym wątku, wszystkie trzy w jednym poście. Każde opatrzone nazwą załogi i tytułem.
11. W Niedzielę 26.10.2008 o godzinie 20 zamknę ten wątek i zrobię ankietę do głosowania.
12. Zabrania się pisania jakichkolwiek postów w tym wątku. Każdy post nie zawierający zdjęć konkursowych usunę.
13. Każdej załodze przysługuje tylko jeden post w tym wątku.
14. Dopuszczalna jest edycja postów i wymiana zdjęć. Ważny będzie stan wątku po zamknięciu w Niedzielę.
15. Ewentualną dyskusję prowadzimy w wątku "Dyskusja o konkursie fotograficznym"
16. Wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu rozstrzygnie O.D
Zapraszam do umieszczania zdjęć.
MAZUREK - 2008-10-22, 14:57 Temat postu: KONKURS FOTOGRAFICZNY ZDJĘCIA DO KONKURSU
Romek - 2008-10-22, 20:20 Temat postu: Konkurs fotograficzny Zdjęcie wykonane przez TOMMARA
fest2 - 2008-10-22, 21:22
dojazd do Osówki
wbobowski - 2008-10-22, 22:38
Zdjęcia z Osówki
rafalcho - 2008-10-23, 14:03
To jeszcze moje propozycje :
TOMMAR - 2008-10-24, 13:01 Temat postu: Trzy nasze nasze trzy propozycje
JaWa - 2008-10-24, 19:05
Fotki
AUTOJUR - 2008-10-24, 20:44
Dwie
maga - 2008-10-24, 21:49 Temat postu: Zdjęcia do konkursu Nasze trzy propozycje do konkursu.
janusz - 2008-10-27, 13:27
Mamy 9 "artystów fotografików' i upływa termin zgłaszania prac.
Czy już zamykać?
Czy ankieta do głosowania musi zawierać wszystkie zdjęcia czy wystarczy nick?
nagrody otrzymają załogi a nie zdjęcia. Z punktu widzenia rozdzielenia nagród nie ma znaczenia które zdjęcie danego autora. Ważny autor. Przy wymienieniu w ankiecie wszystkich zdjęć może się zdarzyć, że dwie lub wszystkie nagrody dastanie jedna osoba.
MirekM - 2008-10-27, 15:30
janusz napisał/a: | Mamy 9 "artystów fotografików' i upływa termin zgłaszania prac.
Czy już zamykać? |
Kogo, fotografików? Jeszcze chyba nie, niech jeszcze troszkę pocieszą się kamperową wolnością. Jak już tak chcesz ich pozamykać, to poczekaj do zimy. Będzie im wtedy łatwiej znieść niewolę i rozłąkę z kamperem.
KOCZORKA - 2008-10-27, 15:33
Janusz, wydaje mi się, że wystarczy nick. To było by niezbyt fajne, gdyby wygrała jedna osoba. Wszystkie się napracowały i włożyły w to serce.
Pozdrówka dla całej braci kamperowej.
paf - 2008-10-27, 15:36
MirekM a tu już dałeś ten swój avatar do konkursu w dużej rozdzielczości?
Arturo - 2008-10-27, 15:46
Romek napisał/a: | Samotny ........ jesienny ........ jezdziec.jpg | a tu na kogo mam głosować? Chyba Tommara, bo on zdjęcie wykonał?
janusz - 2008-10-27, 15:49
Cytat: | a tu na kogo mam głosować? Chyba Tommara, bo on zdjęcie wykonał? |
Ponieważ to nie tajemnica podane były namiary na sponsora. Nagrody to sprzęt do spania.
Będą spali pod jedną kołdrą
TOMMAR - 2008-10-27, 18:07
janusz napisał/a: | Nagrody to sprzęt do spania.
Będą spali pod jedną kołdrą |
Zgłaszam stanowcze veto! Autor zdjęcia i autor postu. Dla mnie nie do przyjęcia - Daria i Romek.
A tak na serio zdecydujcie czy mam wycofać jedno swoje zdjęcie (z bloku trzech zgłoszonych).
janusz - 2008-10-27, 19:40
TOMMAR napisał/a: | A tak na serio zdecydujcie czy mam wycofać jedno swoje zdjęcie (z bloku trzech zgłoszonych). |
Patrz , że nie zauważyłem, że to był chytry plan przemycenia jednego zdjęcia
Miezdunaridnyj spiekulant
Arturo - 2008-10-27, 21:59
TOMMAR napisał/a: | A tak na serio zdecydujcie czy mam wycofać jedno swoje zdjęcie (z bloku trzech zgłoszonych). | z bloku możesz usuwać ale samotnego jeźdźca nie, bo ono ma w sobie coś co nie pozwala tak po prostu przewijać w dół, trzeba się przy nim zatrzymać i chwilę zadumać :-D
KOCZORKA - 2008-10-27, 23:29
TOMMAR napisał/a: | Zgłaszam stanowcze veto! Autor zdjęcia i autor postu. Dla mnie nie do przyjęcia - Daria i Romek. |
Wiesz, zawszeć to kobieta i mężczyzna. Romek mógłby trafić gorzej i co wtedy
Nie żal by Ci było kolegi.
TOMMAR - 2008-10-28, 07:07
Poznałby jaki jestem dobry. Oddałbym kołderkę. :-D
Zgodnie z deklaracją usunąłem jedno zdjecie z trójki nadesłanych.
a tak na marginesie to więcej fotek ze zlotu jest w albumie picasy - link w podpisie.
Wyrażam zgode na nieograniczone pobieranie, nie tylko z Osówki.
Romek - 2008-10-28, 07:54
Koczorki napisał/a: | TOMMAR napisał/a: | Zgłaszam stanowcze veto! Autor zdjęcia i autor postu. Dla mnie nie do przyjęcia - Daria i Romek. |
Wiesz, zawszeć to kobieta i mężczyzna. Romek mógłby trafić gorzej i co wtedy
Nie żal by Ci było kolegi. |
Kochani ..... nie katujcie mnie ....... proszę
paf - 2008-10-28, 09:43
jako że grupa moich fanów ( ) nie daje mi spokoju
zapodaję swoje zdjęcie - jeśli konkurs jeszcze jest otwarty - jeśli nie to nie bierzemy go pod uwagę
sasquatch - 2008-10-28, 13:49
Ślady historii.
KOCZORKA - 2008-10-28, 22:57
Paf, odważyłeś się , a nie wiesz przypadkiem kiedy głosowanie.
Nie chcę przegapić!
Jako, że nie została ogłoszona cisza przedwyborcza, pozwolę sobie zaagitować :
Kochani głosujcie na Pafa - jego zdjęcie to majstersztyk!
Fanka
stefan - 2008-10-29, 00:37
Witam! Koczorki napisał/a: | Kochani głosujcie na Pafa - jego zdjęcie to majstersztyk! | -ja sie na zdjeciach nie znam ale szarej "polowki" wyraznie tam brak! Pozdrawiam.Stefan.
KOCZORKA - 2008-10-29, 00:48
Stefan, Ty mi tu nie psuj mojej agitacji.
Nier Wiesz, że słabsze kobietki trzeba wspierać.
stefan - 2008-10-29, 00:52
Witam! Koczorki napisał/a: | Nier Wiesz, że słabsze kobietki trzeba wspierać. | -to ja sie nie rozpoznalem ze slabsza jestes! Pozdrawiam.Stefan.
KOCZORKA - 2008-10-29, 01:03
To już teraz Wiesz. Już Cię lubię.
janusz - 2008-10-29, 01:07
Zrobiłem ankietę. Jest dziesięciu autorów. Głosujemy na autora nie na zdjęcie. O tym które zdjęcie jest ładniejsze od innych możemy sobie dyskutować. Podobno nie to jest ładne co jest ładne tylko to co się komu podoba a o gustach nie dyskutuje się. Zapraszam do zabawy. Rozstrzygnięcie głosowania za tydzień. Opcje wyboru ustawione są według kolejności umieszczania prac.
KOCZORKA - 2008-10-29, 01:54
janusz napisał/a: | Zrobiłem ankietę. Jest dziesięciu autorów. Głosujemy na autora nie na zdjęcie. O tym które zdjęcie jest ładniejsze od innych możemy sobie dyskutować. Podobno nie to jest ładne co jest ładne tylko to co się komu podoba a o gustach nie dyskutuje się. Zapraszam do zabawy. Rozstrzygnięcie głosowania za tydzień. Opcje wyboru ustawione są według kolejności umieszczania prac. |
Janusz, Ty to się musisz tak spieszyć.
Ledwo zaczęłam agitację, a tu masz babo placek, już cisza wyborcza.
Ale przynajmniej mam jedną satysfakcję, byłam tą nr.1 w głosowaniu.
janusz - 2008-11-05, 01:28
Konkurs zakończył się.
Ogromna prośba do laureatów konkursu o przesłanie swoich prac do Polskiego Caravaningu. adres na jaki wysłać zdjęcia podałem na PW
Tommarowi nagrodę wyślę pocztą (proszę na PW adres pocztowy), dla maga zabiorę do Grudziądza, a paf odbierze sobie jak przyjedzie do Pajęczna
Oto wyniki:
KOCZORKA - 2008-11-05, 08:36
Kochani Gratulacje!
Wszystkie zdjęcia były super, ale niestety tylko 3 nagrody.
Gratulacje, jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców.
Paf, Hura zdobyłeś 3 miejsce. Cieszę się ogromnie bo Twoje zdjęcie było piękne i kołderkę mały smyk dostanie.
Przez moment jednak byłeś nr.1
janusz - 2008-11-05, 14:18
Informacja dla zwycięzców. Zdjęcia doszły.
martes - 2008-11-05, 19:57
Gratuluję zwyciezcy , martwi mnie tylko ilość głosujących
No nic... jaki kraj tacy terroryści
TomekW - 2008-11-05, 23:33
To chyba dlatego, że konkurs "utonął" w morzu postów o stowarzyszeniu...
TOMMAR - 2008-11-18, 10:16
Chcielibyśmy serdecznie podziękowac za oddane głosy. Wspaniała nagroda doszła wczoraj. Jej ciepełko bedzie przypominało ten przemiły zlot.
Do zobaczenia.
maga - 2008-11-18, 18:18
Dla mnie było miłym zaskoczeniem,zajęcie drugiego miejsca w tym konkursie.
Dlatego również dziękuję wszystkim,którzy głosowali na nasze zdjęcia.
Nagrodę odebrałem osobiście na Balu Solankowym z rąk Janusza.
Dziękuję i pozdrawiam
MirekM - 2008-11-18, 20:11
maga,
I co tam Maćku w środku było, zestaw pampersów?
|
|