|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Prawo i przepisy - Nie było tematu
SlawekEwa - 2020-04-17, 09:15 Temat postu: Nie było tematu Nie będę żywił troli
amples - 2020-04-17, 10:43
SlawekEwa napisał/a: | Można mieć kłopoty | Kiedy , jakie , gdzie
cytat :
Policjant wpisał błędny stan licznika, myląc się i zawyżając jego stan o symboliczny tysiąc kilometrów.
Wynik badania negatywny nie można dopuścić do ruchu auta, które ma przebieg niższy niż przed tygodniem!
Co w takiej sytuacji?
Nadgorliwy szeryf-diagnosta nie ma prawa dać negatywa ,
jak również "obowiązku" donosić-kapować .
Jego zasranym obowiązkiem jest :
tylko dokonać odczytu i wpisania to co widzi.
Wspomnę że mamy 14 dni na zgłoszenie np . zmiany licznika itp.
tak więc żadne suki i inne mendy nie mogą nic nam zrobić w tym czasie .
Tutaj "gryźi-piórko " poniosła fantazja
amples - 2020-04-17, 20:44
JanKowal napisał/a: | twojej kulturze wypowiedzi tutaj mówimy, |
No własnie ,
twoja kultura brzmi :
cyt:
ty do mnie bredzisz człowieku?
Znowu chlewem zajechało
i ktoś o takim słownictwie chce innych kultury uczyć
LukF - 2020-04-17, 21:36
No i znowu się zaczęło....
amples - 2020-04-17, 21:44
Nic się nie zaczęło ,
poza jednym , "takim czymś " , który ubliża-poniża userów .
Czas by było , to coś , przywołać do porządku
JanKowal - 2020-04-17, 21:56
amples napisał/a: | Czas by było , to coś , przywołać do porządku |
To mogło by być jako dowód rzeczowy, potwierdzenie mojego twierdzenia perełka
trawestując, wypowiedz znawcy od amelinium...
to prostactwo, tego tak łatwo nie wykorzenisz.
oh! edytowałeś ponwnie..
no wiesz "poniżanie"?! cytat twoich słów skierowany do mnie, to miało by cie jakoś poniżyć no nie mogę!
amples - 2020-04-17, 22:00
SlawekEwa napisał/a: | żywił troli |
Masz rację , trolla powinno się usunąć razem z jego obraźliwymi wpisami
JanKowal - 2020-04-17, 22:06
amples napisał/a: | Masz rację , trolla powinno się usunąć razem z jego obraźliwymi wpisami |
Twoje obraźliwe wpisy zazwyczaj są usuwane, a o tobie zapominają.
krimar - 2020-04-19, 12:14
No i amples dostał krawaty za Uporczywe obrażanie użytkowników forum oraz Niewłaściwe zachowanie wobec innych uczestników w sumie 5 - brawo Tadeuszu, a taki jeden zmienno-imienny co w każdym swoim poście uporczywie obraża użytkowników swoją stopką oraz niewłaściwie się zachowuje wobec innych uczestników wpisem pod swoją stopką bryluje wciąż na forum ku uciesze moderatorów - wstydź się Tadeuszu
Tadeusz - 2020-04-19, 17:21
krimar napisał/a: | No i amples dostał krawaty za Uporczywe obrażanie użytkowników forum oraz Niewłaściwe zachowanie wobec innych uczestników w sumie 5 - brawo Tadeuszu, a taki jeden zmienno-imienny co w każdym swoim poście uporczywie obraża użytkowników swoją stopką oraz niewłaściwie się zachowuje wobec innych uczestników wpisem pod swoją stopką bryluje wciąż na forum ku uciesze moderatorów - wstydź się Tadeuszu |
Wstydzę się Krysiu i przyznaję, że nie mam już siły aby ogarnąć ten bajzel, który robią niby kulturalni ludzie, a w rzeczywistości nie panujący nad swoimi słowy pieniacze.
Postaram się dojść do formy i posprzątać rzetelniej, mimo, ze obrywam potem na PW. Całe szczęście, że tylko słownie.
Podsumowując:
Wasze awantury i tak odbijają się na mnie. Czuję się jak chłopiec do bicia.
Nic to. Damy radę.
CORONAVIRUS - 2020-04-19, 17:48
Krimar , jak sobie zasłużyłeś to jesteś w stopce , teraz nie płacz ... trzeba było się zastanowić nim się zacząłeś czepiać ale z tego co widzę powisisz jeszcze bo dalej masz doła .
moskit - 2020-04-19, 18:03
Tadeusz napisał/a: |
Wstydzę się Krysiu i przyznaję, że nie mam już siły aby ogarnąć ten bajzel, który robią niby kulturalni ludzie, a w rzeczywistości nie panujący nad swoimi słowy pieniacze.
Postaram się dojść do formy i posprzątać rzetelniej, mimo, ze obrywam potem na PW. Całe szczęście, że tylko słownie.
Podsumowując:
Wasze awantury i tak odbijają się na mnie. Czuję się jak chłopiec do bicia.
Nic to. Damy radę. |
Jedynie pozostaje wprowadzić 14 dni kwarantanny dla całego CT .
Może ostudzi co niektórych, a przez dwa tygodnie z braku odbiorców ochłoną i zrobią coś pożytecznego dla siebie lub najbliższych.
mischka - 2020-04-19, 18:05
moskit napisał/a: | Jedynie pozostaje wprowadzić 14 dni kwarantanny dla całego CT |
Veto
SlawekEwa - 2020-04-19, 19:21
Popieram
Zastanawiam się dlaczego to tylko Tadzio robi porządek na forum i obrywa cięgi?
Gdzie jest reszta Administracji i moderatorów wiem, że teraz wirus atakuje, ale do cholery z kompa nie wyskoczy i można wychylić się trochę,
CORONAVIRUS - 2020-04-19, 19:31
SlawekEwa napisał/a: |
Popieram
Zastanawiam się dlaczego to tylko Tadzio robi porządek na forum i obrywa cięgi?
|
nie tak do końca tylko Tadziu ... ksiądz Mariusz też pilnuje swojego podwórka... czasami
a to co Tadziu zrobiłeś na moim profilu to świństwo - tyle mam Tobie do powiedzenia.
SlawekEwa - 2020-04-19, 19:34
CORONAVIRUS napisał/a: | ksiądz Mariusz też pilnuje swojego podwórka... czasami |
Fakt
ale, ale widzę poszło po całości i podpisik Ci wyleciał
SlawekEwa - 2020-04-19, 19:36
CORONAVIRUS napisał/a: | a to co Tadziu zrobiłeś na moim profilu to świństwo |
Ty do Tadzia nie skacz, bo grzebyczek za cieniutki
Tadeusz - 2020-04-19, 19:37
CORONAVIRUS napisał/a: | to co Tadziu zrobiłeś na moim profilu to świństwo - tyle mam Tobie do powiedzenia. |
Świństwem jest to co robisz kolegom i pośrednio mnie, bo to ja obrywam ostatnio i jestem już zmęczony i skołowany od skarg i pretensji, że toleruję chamstwo i złe wychowanie.
Nie toleruję, tylko nie do końca ogarniam bo jest go za dużo. Ale dosyć tego. To jest forum do rozmów a nie bijatyk.
Przemyśl to.
CORONAVIRUS - 2020-04-19, 19:38
SlawekEwa napisał/a: | CORONAVIRUS napisał/a: | a to co Tadziu zrobiłeś na moim profilu to świństwo |
Ty do Tadzia nie skacz, bo grzebyczek za cieniutki |
Tadziu wybiera teraz nowych kolegów takich którzy zawsze się z nim zgadzają .
SlawekEwa - 2020-04-19, 19:43
Tadeusz napisał/a: | bo to ja obrywam ostatnio i jestem już zmęczony i skołowany od skarg i pretensji, |
gdzie, gdzie , gdzie, gdzie, gdzie ? jest pozostała ADMINISTRACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORONAVIRUS - 2020-04-19, 19:44
SlawekEwa napisał/a: | Tadeusz napisał/a: | bo to ja obrywam ostatnio i jestem już zmęczony i skołowany od skarg i pretensji, |
gdzie, gdzie , gdzie, gdzie, gdzie ? jest pozostała ADMINISTRACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
po co ? Jednoosobowo tez sie da
Misio - 2020-04-19, 19:44
Tadeusz napisał/a: | CORONAVIRUS napisał/a: | to co Tadziu zrobiłeś na moim profilu to świństwo - tyle mam Tobie do powiedzenia. |
Świństwem jest to co robisz kolegom i pośrednio mnie, bo to ja obrywam ostatnio i jestem już zmęczony i skołowany od skarg i pretensji, że toleruję chamstwo i złe wychowanie.
Nie toleruję, tylko nie do końca ogarniam bo jest go za dużo. Ale dosyć tego. To jest forum do rozmów a nie bijatyk.
Przemyśl to. |
Ten tekst Tadziu wyszedł o kilka lat za późno.
Bim - 2020-04-19, 19:46
CORONAVIRUS napisał/a: | Krimar , jak sobie zasłużyłeś to jesteś w stopce , teraz nie płacz ... trzeba było się zastanowić nim się zacząłeś czepiać ale z tego co widzę powisisz jeszcze bo dalej masz doła . |
Adam Ty to jak "Feniks z popiołów" ino z czerwonym grzebieniem się odrodzisz
Teraz nastały czasy korona na forum wystarczył dekret nr 12 i po zamiatane .
Ciekawe czy będzie kwarantanną dla wszystkich
Mam nadzieję ,ze nie zabiorą nam respiratora w postaci forum
Dekret 13 tuż tuż
SlawekEwa - 2020-04-19, 19:48
Bim napisał/a: | Ciekawe czy będzie kwarantanną dla wszystkich |
dlaczego dla wszystkich?
Zapomniałeś jak było?
JanKowal - 2020-04-20, 06:51
Wow! Tadeusz, tego się nie spodziewałem, brawo! Oby to forum było forum kamperowym łączącym wszystkich miłośników karawaningu, a nie politycznym bagnem propagandowym. Tak trzymać.
moskit - 2020-04-20, 07:55
mischka napisał/a: | moskit napisał/a: | Jedynie pozostaje wprowadzić 14 dni kwarantanny dla całego CT |
Veto |
Historycznie "veto" bardzo źle wróży dla CT
mischka - 2020-04-20, 09:23
moskit napisał/a: | mischka napisał/a: | moskit napisał/a: | Jedynie pozostaje wprowadzić 14 dni kwarantanny dla całego CT |
Veto |
Historycznie "veto" bardzo źle wróży dla CT |
Ja nie szlachta, moje Veto tutaj nic nie znaczy...
wiesiek t - 2020-04-20, 09:28
Dokładnie to takiego podziału w społeczeństwie nigdy nie było i to się przekłada na fora
Ale to jest dział Prawo i Przepisy które tworzą Rządzący.
Mi może nieraz się nie podobać obowiązujące Prawo i pewnie zawadzę o Politykę
To jest miejsce gdzie mogę to napisać i wyrazić sprzeciw w różny sposób
Ale przeciwnicy od razu skaczą z butami na klatę
Tadeusz - 2020-04-20, 10:10
JanKowal napisał/a: | Wow! Tadeusz, tego się nie spodziewałem, brawo! Oby to forum było forum kamperowym łączącym wszystkich miłośników karawaningu, a nie politycznym bagnem propagandowym. Tak trzymać. |
Przecież wyraźnie podkreślamy nasz cel:
To forum jest dla kulturalnych ludzi kochających podróże i wszystko co się z tym łączy - umiłowanie przyrody, piękna, docenianie dorobku materialnego innych ludzi i ich kultury, ale też pasjonujących się techniką oraz zagadnieniami, które towarzyszą nam na co dzień i mają wpływ na nasze życie.
Mamy jednak takie czasy, że użytkownicy nie są w stanie oderwać się od polityki wpływającej bardzo mocno na ich życie. O tym też chcą rozmawiać.
Dla nich utworzyliśmy dział o tematyce politycznej.
Ten dział jest niewidoczny!
Widzą go wyłącznie ci spośród użytkowników, którzy wyraźnie zażądali wpisania do grupy rozmów społeczno - politycznych.
Tę grupę prawie nie moderujemy. Wszak każdy kto zgłasza akces do niej jest uprzedzony, że czyni to na własną odpowiedzialność. Możecie tam dyskutować do woli, przebijać się argumentami, przekonywać i zaklinać ale nie obrzucać inwektywami.
Jeśli ktoś zapisuje się do tej grupy a potem krytykuje jej istnienie to mamy prawo nie rozumieć takiej niekonsekwencji. Ba! Uważamy to za bardzo niegrzeczne pouczanie właścicieli forum i moderatorów.
Wszak mamy argument nie do zbicia: dział polityczny jest niewidoczny!
To dlatego wychodzenie z polityką w jakimkolwiek wątku poza grupą polityczną traktowane będzie jako wykroczenie przeciw dobrym obyczajom i karane upomnieniem, a w przypadku recydywy, usunięciem z naszego grona.
Życzę miłych i owocnych rozmów.
MILUŚ - 2020-04-20, 10:26
Tadeusz napisał/a: | ...............
To dlatego wychodzenie z polityką w jakimkolwiek wątku poza grupą polityczną traktowane będzie jako wykroczenie przeciw dobrym obyczajom i karane upomnieniem, a w przypadku recydywy, usunięciem z naszego grona..... |
I tego sie trzymajmy . Przyjmijmy do wiadomości i stosowania
Roberto - 2020-04-20, 13:04
Tadeusz napisał/a: | To dlatego wychodzenie z polityką w jakimkolwiek wątku poza grupą polityczną traktowane będzie jako wykroczenie przeciw dobrym obyczajom i karane upomnieniem, a w przypadku recydywy, usunięciem z naszego grona. |
Dziękuję...
ZbigStan - 2020-04-21, 06:50
Przecież wyraźnie podkreślamy nasz cel:
To forum jest dla kulturalnych ludzi kochających podróże i wszystko co się z tym łączy - umiłowanie przyrody, piękna, docenianie dorobku materialnego innych ludzi i ich kultury, ale też pasjonujących się techniką oraz zagadnieniami, które towarzyszą nam na co dzień i mają wpływ na nasze życie.
Tadeusz "Szacun", dobre zdefiniowanie idei forum. Piszemy o naszych sprawach tylko z szacunkiem i kulturą. Konsekwentne działanie powinno utemperować harcowników. Serdecznie pozdrawiam.
Wojciechu - 2020-04-21, 19:26
Wprawdzie zrobiłem to na priv. - jednak powinno się doceniać normalność - szczególnie w dzisiejszych czasach. Dlatego chcę dołączyć do pozostałych zainteresowanych w temacie.
Tadeusz - DZIĘKUJĘ
JózekP - 2020-04-21, 20:16
No właśnie, szanujmy się
SlawekEwa - 2020-04-21, 23:08
Wojciechu napisał/a: | Dlatego chcę dołączyć do pozostałych zainteresowanych w temacie. |
W jakim temacie? Przecież wyrażnie napisałem "Nie było tematu"
CORONAVIRUS - 2020-04-21, 23:14
SlawekEwa napisał/a: | Wojciechu napisał/a: | Dlatego chcę dołączyć do pozostałych zainteresowanych w temacie. |
W jakim temacie? Przecież wyrażnie napisałem "Nie było tematu" |
dlatego jest uniwersalny i wszystko tu można podłączyć Ty piszesz "nie było " a ktoś "już jest "
SlawekEwa - 2020-04-21, 23:16
CORONAVIRUS napisał/a: | dlatego jest uniwersalny i wszystko tu można podłączyć |
czyli jednak można "z gó......a bat ukręcić"
wbobowski - 2020-05-03, 13:47
krimar napisał/a: | No i amples dostał krawaty za Uporczywe obrażanie użytkowników forum oraz Niewłaściwe zachowanie wobec innych uczestników w sumie 5 - brawo Tadeuszu |
Krimar proszę usuń nieaktualne podpisy pod swoimi postami.
Dotyczyły konkretnych spraw dawno zapomnianych, a pokazywanie ich pod każdym ( nie koniecznie najmądrzejszym Twoim postem, pod którym Tadzio by sie nie podpisał) jest co najmniej nie na miejscu.
Bez tych podpisów i bez krawata będzie to lepiej wyglądało.
Zwróć uwagę na ostatnie słowa w poprzednim zdaniu.
|
|