Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

V zlot CT Kwiecień 2009 - Koszelówka - Proponowany program Zlotu Koszelówka 2009

StasioiJola - 2009-02-01, 13:30
Temat postu: Proponowany program Zlotu Koszelówka 2009
:kwiatek2 PROGRAM ZLOTU :kwiatek2

PIĄTEK 17.04 od świtu :brawo:

- rejestracja przybyłych Gości i wydawanie Kart Zlotu (przy bramie wjazdowej);
- ustawianie kamperów wg wskazówek organizatorów;
- czas wolny do zagospodarowania i wypoczynku – konsumpcja trunków i specjałów w grupach i podgrupach :pifko2
- 13.00 - 15.00 wydawanie obiadów w jadłodajni Zacisze;
- od 15.00 możliwość przejażdżki ciuchcią spalinową po okolicy :ciuchcia ;
- ok. godz 19 ognisko integracyjne na terenie ośrodka (produkty do spożycia przy ognisku – we własnym zakresie);

SOBOTA 18.04

- pobudka godz. 9.00 :spac: (dla chętnych - reszta może spać ile dusza zapragnie);
- gimnastyka poranna - jak ktoś będzie w stanie :terefere
- ok. godz 10.00 – konkurs piłki siatkowej o puchar OD :puchar (drużyny formujemy na podstawie zgłoszeń);
- godz. 12.00 – konkurs jazdy na dzikim byku (nagrody niespodzianki )
- godz. 13.00 – 15.00 – obiad w jadłodajni;
- godz. 17.00 – pokaz tańca w wykonaniu tancerzy z klubu tańca towarzyskiego z Płocka :hura
- po pokazie - godzinka nauki tańca dla chętnych (samba, cha-cha itp.) - zobaczymy kto Zatańczy z Gwiazdami ;
- ok. 20.00 – kolacja w jadłodajni Zacisze, po kolacji potańcówka na tarasie (dla przećwiczenia nabytych umiejętności tanecznych ); prosimy o przyniesienie na kolację podarunków dla dzieci z Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego;

NIEDZIELA 19.04
- poranna kawa pożegnalna i zajęcia w podgrupach :dyskusja:
- wyjazd w godzinach dowolnych
:czesc

PS. Dokładne drogi dojazdowe i mapkę umieścimy wkrótce

StasioiJola - 2009-02-01, 13:33
Temat postu: Koszty uczestnictwa w Zlocie
Koszty uczestnictwa

1.Pobyt załogi na Zlocie : 25zł / doba (doba liczona od 12.00 do 12.00 dnia następnego)

:kwiatek za pobyt płacimy w momencie wjazdu na teren ośrodka Zacisze w Recepcji (budynek po prawo przy bramie wjazdowej). Podczas rejestracji otrzymujemy Kartę Zlotu z nazwą załogi, którą prosimy umieścić za szybą pojazdu po stronie kierowcy.

:kwiatek po rejestracji proszę przejechać na teren parkowania kamperów, gdzie uiszczamy koszty organizacyjne w kwocie 15zł od załogi (koszty organizacyjne pokrywają takie wydatki jak nagrody, dowóz tancerzy na miejsce, zapłatę za Konkurs Rodeo - szczegółowy budżet zostanie opublikowany do wglądu na forum po zlocie)

:kwiatek kampery ustawiamy zgodnie ze wskazówkami organizatorów

:kwiatek możliwość przyjazdu w czwartek 16.04 i późniejszego odjazdu wg uznania

2. Koszt obiadów ok.15/20zł od osoby

3. Koszt kolacji w sobotę 18.04 godz. 20.00 - 35zł od każdej osoby, która siada do stołu

StasioiJola - 2009-02-01, 13:35
Temat postu: Teren ośrodka
Na terenie ośrodka jest do wykorzystania
- plac zabaw dla dzieci
- boisko do piłki siatkowej (plażowej)
- stoły do ping – ponga (należy przywieźć swoje piłeczki i rakietki)
- wypożyczalnia rowerów (za odpłatnością)
- stół bilardowy za odpłatnością (10zł / h)
- Rodeo - 3zł / próba ujeżdżania :wyszczerzony:

48a-ELANKO - 2009-02-01, 13:52

Jolu, Aniu i Stasiu ! Świetny pomysł z obdarowaniem dzieciaków z Ośrodka! :brawo:
Tolo-Digli - 2009-02-01, 17:24

StasioiJola napisał/a:
przyniesienie na kolację podarunków dla dzieci z Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego;
jaki przedział wiekowy jest tych dzieci :confused
Tadeusz - 2009-02-02, 00:02

Tolo-Digli napisał/a:
jaki przedział wiekowy jest tych dzieci

Tolo zadał słuszne pytanie. Zazwyczaj takie ośrodki są dla dzieci w wieku gimnazjalnym, ale nie zawsze.
Prosimy, Stasiu, o informację. :)

ekosmak.dabrowska - 2009-02-02, 19:35

Podobnie jak Tadeusz proszę przybliżyć przedział wiekowy w tym Ośrodku, co jest najpotrzebniejsze, jaki są to dzieci (czy opiekuńczo-wychowawczy oznacza trudną młodzież)?
A tak swoją drogą sam pomysł jest bardzo trafiony. Popieram.
Dziubki będą obecne na 99%.

KOCZORKA - 2009-02-02, 19:51

ekosmak.dabrowska napisał/a:
A tak swoją drogą sam pomysł jest bardzo trafiony. Popieram.
Dziubki będą obecne na 99%.

Ja też popieram. :wyszczerzony:
Załoga Dziubki przyjedzie. :szeroki_usmiech Tak trzymać!!! :bigok
Czuję w kościach, że w Koszelówce, to się będzie działo. :szeroki_usmiech
Jamajka, ciuchcia, ognicho.... :bigok :bigok :bigok

Kocham Was Organizatorzy!!!! :bukiet: :bukiet:

StasioiJola - 2009-02-03, 10:57

Rozmawiałem dzisiaj z p.Dyrektor Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego w Płocku. Z informacji które uzyskałem wynika, że przebywające tam dzieci są w wieku od 6 do 18 roku życia i wszelka pomoc z naszej strony jest bardzo mile widziana. Tak jak już pisaliśmy wczesniej, mogą to być pomoce szkolne , ubrania typu- bluzy,dresy czy cokolwiek innego potrzebnego dla dzieci w tym przedziale wieku. Pozdrawiamy - Jola ,Ania i Stasio. :spoko
StasioiJola - 2009-02-05, 14:59
Temat postu: UWAGA!!
Wczoraj otrzymaliśmy telefon z Ośrodka Opiekuńczo-Wychowawczego z Płocka. Pani Dyrektor po omówieniu naszej propozycji z wychowawcami, poprosiła nas o zebranie większej ilości koszulek typu T-Shirt dla ich wychowanków. Rozmiarówka może być różna - S,M,L lub XL. Oczywiście pomoce szkolne też im się przydadzą,ale rok szkolny już w kwietniu będzie zbliżał się ku końcowi, więc wspomniała iż dzieciaki mają po jednej takiej koszulce na całe lato!!! także prosimy tą prośbę wziąć pod uwagę przy wybieraniu upominków :) Dopisałam tą informację do ZAPROSZENIA. Dzięki BaRdZo :)
:kwiatek Stasio,Jola i Ania :kwiatek

gino - 2009-02-05, 22:29

jesli chodzi o dzieciaki- :dobrarob

ale mam jeszcze jedno pytanko..
od kiedy tam bedziecie...jesli bylaby potrzebna jakas wczesniejsza pomoc...moge przyjechac nawet kilka dni wczesniej..i chetnie pomoge w miare swoich mozliwosci... :spoko

Bysia - 2009-02-08, 00:57

gino napisał/a:
jesli chodzi o dzieciaki- :dobrarob

ale mam jeszcze jedno pytanko..
od kiedy tam bedziecie...jesli bylaby potrzebna jakas wczesniejsza pomoc...moge przyjechac nawet kilka dni wczesniej..i chetnie pomoge w miare swoich mozliwosci... :spoko

Gino oni mają tak blisko, że mogą tam jeździć codziennie i to rowerem :haha:

gino - 2009-02-13, 20:22

powiedzcie mi, czy cycepy tez moga przyjechac...mam znajomych/sasiadow...i..chetnie by nas poznali... :)
fest2 - 2009-02-13, 20:39

GINO TY Stary Wyga i masz jeszcze wątpliwości co do cycep - integracja wskazana - myślę że Stasiu ICH miło będzie witał razem z Lepciakiem -cycepowy
gino - 2009-02-13, 20:51

fest2 napisał/a:
GINO TY Stary Wyga i masz jeszcze wątpliwości co do cycep - integracja wskazana - myślę że Stasiu ICH miło będzie witał razem z Lepciakiem -cycepowy

jasne ze JA nie mam watpliwosci...ale..nie ja jestem organizatorem...wiec..wole zapytac....

:spoko

bonusik - 2009-02-13, 21:11

A przyjeżdżający w sobotę tyż będą witani czy dostaną karniaka na wstępie :?: :bajer :diabelski_usmiech
Bo jezdem na 100% pewien,że dojade w w sobotę ;)

KOCZORKA - 2009-02-13, 21:50

bonusik napisał/a:
A przyjeżdżający w sobotę tyż będą witani czy dostaną karniaka na wstępie

Bonusik, będziesz witany chlebem i solą. :bigok :bigok

A co do karniaka, to ten stawia :pifko2 :pifko2 co późno przyjeżdża. :ok :ok

My możemy mieć już opróżnione poidełka. :haha: :haha: :haha:

StasioiJola - 2009-02-13, 21:57

I w piątek i w sobotę będziecie mile witani !!! I koledzy z przyczepami i przyjeżdzajacy kamperami- toż tworzymy jedną Brać Carawaningową. Prosimy tylko o wcześniejsze zgłoszenia na listę Zlotu.!!! Pozdrawiam Was wszystkich- Stasio.

PS Bonusik- najpierw będziemy pić powitalnego,póżniej karniaki za spóżnienie a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy z Lepciakiem!!! :haha: :haha:

bonusik - 2009-02-13, 21:58

StasioiJola napisał/a:
póżniej karniaki za spóżnienie a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy

dżisas....jak ja to przeżyję.... :haha: :haha:

BaWa - 2009-02-13, 22:17

StasioiJola napisał/a:
a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy z Lepciakiem!!! :haha: :haha:

Kto przyjmuje zakłady? :szeroki_usmiech

StasioiJola - 2009-02-14, 00:16

Basiu- nie ma obserwatorów ani sędziów - grają WSZYSCY!!!!!!! :haha: :haha: :spoko
Rockers - 2009-02-14, 16:19

witam wszytstkich zgłaszam chęć przyjazdu niestety możliwe że też dojadę dopiero w sobotę, ale mam nadzieję poznać wszytskich bo to będzie mój pierwszy zlocik w Waszym gronie, dokładniejsze dane ile osób i kiedy dojadę podam puźniej bo wszystko zależy od mojej drugiej połowy czy dostanie w piątek urlop czy tylko przepustkę i czy wogóle coś dostanie no i ostateczna opcja czy wogóle pojedzie mam nadzieję że jakoś się uda ;) pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczonka ;P :bigok
StasioiJola - 2009-02-14, 17:11

Rockers-użyj dzisiaj odpowiednich argumentów;; :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: to swoją Szanowną przekonasz .Pozdrawiamy Jola i Stasio. :spoko
pagas - 2009-02-15, 12:49
Temat postu: kupic
Stasio i Jola

Czy myslicie , ze bedzzie mozliwosc ewentualnego zaopatrzenia sie na zlocie w nalepki,flagi,bluzy, czy naprzyklad wplacceenie jakiejs skladki.

Tak tylko pytam kto pyta nie bladdzi.

Rockers - 2009-02-16, 11:47

Żoneczka chętnie by ze mną pojechała i to nawet wcześniej ale jej szefostwo jest nie ugjęte , ale no cóż ma zadanie bojowe a co zwojuje zobaczymy niebawem :box
maxvalvo - 2009-03-06, 17:08

a zwierza mozna zabrac? nikt o tym nigdy nie mowi ,chodzi o psy
maxvalvo andrzej

lepciak - 2009-03-08, 10:47

maxvalvo
Cytat:
a zwierza mozna zabrac?

Nikt nie zabrania ale właściciel z reguły zapomina psa uwiązać, założyć mu kaganiec, zająć się nim kiedy drze japę przez cały dzień i w końcu za każdym razem po nim posprzątać.

Dorota i Robert - 2009-03-09, 15:54

Cytat:
właściciel z reguły zapomina psa uwiązać, założyć mu kaganiec, zająć się nim kiedy drze japę przez cały dzień i w końcu za każdym razem po nim posprzątać.

Mam nadzieje, ze pisales o swoim sasiedze.
Przyjezdzamy na zlot z psem i jezeli masz z tym problem napisz do organizatorow.

Serdecznie pozdrawiam
Dorota

medard - 2009-03-09, 16:27

Dorota i Robert napisał/a:
Mam nadzieje, ze pisales o swoim sasiedze
zeby tylko o sasiedzie ale i sasiad ma tez sasiada :hihi:
Bystrzaki - 2009-03-09, 16:30

Miłośnicy czworonogów, oczywiście na każdym zlocie są pieski.
Ostatnio w Grudziądzu nawet było siedem psiaków- szczekał tylko Łyk i nikomu to nie przeszkadzało . Camperowe psiaki są bardzo sympatyczne :)

Endi - 2009-03-09, 18:05

Bystrzaki napisał/a:
Ostatnio w Grudziądzu nawet było siedem psiaków- szczekał tylko Łyk i nikomu to nie przeszkadzało . Camperowe psiaki są bardzo sympatyczne

O tak, sympatyczne są bardzo.
Ja swojego Oriona wypuściłem o 7 rano i kazałem mu iść prosto do lasku a ten skubany pobiegł pod drzwi wejściowe recepcji i zrobił kupę, obok na trawniku. Już taka wiosenna, zielona była. Później jakiś jegomość z obsługi , opie…… mnie za to. Akurat rozmawiałem z Halszką, która pożyczyła mi woreczek foliowy i szybko załatwiłem tę sprawę. Zebrałem kupy , bo były dwie a nie wiedziałem, która była moja. :haha: :haha: To chyba za karę :oops:

medard - 2009-03-09, 19:01

Endi napisał/a:
która była moja

a psiaka? :hihi:

Pawcio - 2009-03-09, 19:33

Endi napisał/a:
pobiegł pod drzwi wejściowe recepcji i zrobił kupę, obok na trawniku. Już taka wiosenna, zielona była.

Ale trawa, czy kupa? :haha:

Endi napisał/a:
Zebrałem kupy , bo były dwie a nie wiedziałem, która była moja.

Co za różnica, obie były PaPi Team'u... :haha:

Sorki Endi, ale nie mogłem się powstrzymać! :ok

MirekM - 2009-03-09, 19:38

Pawcio napisał/a:
Sorki Endi, ale nie mogłem się powstrzymać! :ok

Też o tym myślałem, ale jestem z natury raczej bardziej powściągliwy.

Endi - 2009-03-09, 20:04

Pawcio napisał/a:
Co za różnica, obie były PaPi Team'u...

Ależ ja w torebkę Halszki kupy i nie narobiłem :haha: , zebrałem w nią tylko to co znalazłem na trawie. :hihi: :hihi:

fest2 - 2009-03-09, 20:09

:spoko Andrzej nie bądź taki szczegółowy :haha:
ReginaZW - 2009-03-09, 20:22

Fajnie by było, gdyby WSZYSCY właściciele, skądinąd sympatycznych piesków, sprzątali po swoich pupilach. Kiedyś może tak będzie, ale narazie Ci, co nie sprzątaja są w większości i patrzą ze zdziwieniem na tych sprzatających. :mrgreen:
gino - 2009-03-27, 06:19

jeszcze tylko 3tyg.... :tunning
juz nie moge sie doczekac... :)