|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
V zlot CT Kwiecień 2009 - Koszelówka - Proponowany program Zlotu Koszelówka 2009
StasioiJola - 2009-02-01, 13:30 Temat postu: Proponowany program Zlotu Koszelówka 2009
PROGRAM ZLOTU
• PIĄTEK 17.04 od świtu
- rejestracja przybyłych Gości i wydawanie Kart Zlotu (przy bramie wjazdowej);
- ustawianie kamperów wg wskazówek organizatorów;
- czas wolny do zagospodarowania i wypoczynku – konsumpcja trunków i specjałów w grupach i podgrupach
- 13.00 - 15.00 wydawanie obiadów w jadłodajni Zacisze;
- od 15.00 możliwość przejażdżki ciuchcią spalinową po okolicy ;
- ok. godz 19 ognisko integracyjne na terenie ośrodka (produkty do spożycia przy ognisku – we własnym zakresie);
• SOBOTA 18.04
- pobudka godz. 9.00 (dla chętnych - reszta może spać ile dusza zapragnie);
- gimnastyka poranna - jak ktoś będzie w stanie
- ok. godz 10.00 – konkurs piłki siatkowej o puchar OD (drużyny formujemy na podstawie zgłoszeń);
- godz. 12.00 – konkurs jazdy na dzikim byku (nagrody niespodzianki )
- godz. 13.00 – 15.00 – obiad w jadłodajni;
- godz. 17.00 – pokaz tańca w wykonaniu tancerzy z klubu tańca towarzyskiego z Płocka
- po pokazie - godzinka nauki tańca dla chętnych (samba, cha-cha itp.) - zobaczymy kto Zatańczy z Gwiazdami ;
- ok. 20.00 – kolacja w jadłodajni Zacisze, po kolacji potańcówka na tarasie (dla przećwiczenia nabytych umiejętności tanecznych ); prosimy o przyniesienie na kolację podarunków dla dzieci z Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego;
• NIEDZIELA 19.04
- poranna kawa pożegnalna i zajęcia w podgrupach
- wyjazd w godzinach dowolnych
PS. Dokładne drogi dojazdowe i mapkę umieścimy wkrótce
StasioiJola - 2009-02-01, 13:33 Temat postu: Koszty uczestnictwa w Zlocie Koszty uczestnictwa
1.Pobyt załogi na Zlocie : 25zł / doba (doba liczona od 12.00 do 12.00 dnia następnego)
za pobyt płacimy w momencie wjazdu na teren ośrodka Zacisze w Recepcji (budynek po prawo przy bramie wjazdowej). Podczas rejestracji otrzymujemy Kartę Zlotu z nazwą załogi, którą prosimy umieścić za szybą pojazdu po stronie kierowcy.
po rejestracji proszę przejechać na teren parkowania kamperów, gdzie uiszczamy koszty organizacyjne w kwocie 15zł od załogi (koszty organizacyjne pokrywają takie wydatki jak nagrody, dowóz tancerzy na miejsce, zapłatę za Konkurs Rodeo - szczegółowy budżet zostanie opublikowany do wglądu na forum po zlocie)
kampery ustawiamy zgodnie ze wskazówkami organizatorów
możliwość przyjazdu w czwartek 16.04 i późniejszego odjazdu wg uznania
2. Koszt obiadów ok.15/20zł od osoby
3. Koszt kolacji w sobotę 18.04 godz. 20.00 - 35zł od każdej osoby, która siada do stołu
StasioiJola - 2009-02-01, 13:35 Temat postu: Teren ośrodka Na terenie ośrodka jest do wykorzystania
- plac zabaw dla dzieci
- boisko do piłki siatkowej (plażowej)
- stoły do ping – ponga (należy przywieźć swoje piłeczki i rakietki)
- wypożyczalnia rowerów (za odpłatnością)
- stół bilardowy za odpłatnością (10zł / h)
- Rodeo - 3zł / próba ujeżdżania
48a-ELANKO - 2009-02-01, 13:52
Jolu, Aniu i Stasiu ! Świetny pomysł z obdarowaniem dzieciaków z Ośrodka!
Tolo-Digli - 2009-02-01, 17:24
StasioiJola napisał/a: | przyniesienie na kolację podarunków dla dzieci z Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego; | jaki przedział wiekowy jest tych dzieci
Tadeusz - 2009-02-02, 00:02
Tolo-Digli napisał/a: | jaki przedział wiekowy jest tych dzieci |
Tolo zadał słuszne pytanie. Zazwyczaj takie ośrodki są dla dzieci w wieku gimnazjalnym, ale nie zawsze.
Prosimy, Stasiu, o informację.
ekosmak.dabrowska - 2009-02-02, 19:35
Podobnie jak Tadeusz proszę przybliżyć przedział wiekowy w tym Ośrodku, co jest najpotrzebniejsze, jaki są to dzieci (czy opiekuńczo-wychowawczy oznacza trudną młodzież)?
A tak swoją drogą sam pomysł jest bardzo trafiony. Popieram.
Dziubki będą obecne na 99%.
KOCZORKA - 2009-02-02, 19:51
ekosmak.dabrowska napisał/a: | A tak swoją drogą sam pomysł jest bardzo trafiony. Popieram.
Dziubki będą obecne na 99%. |
Ja też popieram.
Załoga Dziubki przyjedzie. Tak trzymać!!!
Czuję w kościach, że w Koszelówce, to się będzie działo.
Jamajka, ciuchcia, ognicho....
Kocham Was Organizatorzy!!!!
StasioiJola - 2009-02-03, 10:57
Rozmawiałem dzisiaj z p.Dyrektor Ośrodka Opiekuńczo- Wychowawczego w Płocku. Z informacji które uzyskałem wynika, że przebywające tam dzieci są w wieku od 6 do 18 roku życia i wszelka pomoc z naszej strony jest bardzo mile widziana. Tak jak już pisaliśmy wczesniej, mogą to być pomoce szkolne , ubrania typu- bluzy,dresy czy cokolwiek innego potrzebnego dla dzieci w tym przedziale wieku. Pozdrawiamy - Jola ,Ania i Stasio.
StasioiJola - 2009-02-05, 14:59 Temat postu: UWAGA!! Wczoraj otrzymaliśmy telefon z Ośrodka Opiekuńczo-Wychowawczego z Płocka. Pani Dyrektor po omówieniu naszej propozycji z wychowawcami, poprosiła nas o zebranie większej ilości koszulek typu T-Shirt dla ich wychowanków. Rozmiarówka może być różna - S,M,L lub XL. Oczywiście pomoce szkolne też im się przydadzą,ale rok szkolny już w kwietniu będzie zbliżał się ku końcowi, więc wspomniała iż dzieciaki mają po jednej takiej koszulce na całe lato!!! także prosimy tą prośbę wziąć pod uwagę przy wybieraniu upominków Dopisałam tą informację do ZAPROSZENIA. Dzięki BaRdZo
Stasio,Jola i Ania
gino - 2009-02-05, 22:29
jesli chodzi o dzieciaki-
ale mam jeszcze jedno pytanko..
od kiedy tam bedziecie...jesli bylaby potrzebna jakas wczesniejsza pomoc...moge przyjechac nawet kilka dni wczesniej..i chetnie pomoge w miare swoich mozliwosci...
Bysia - 2009-02-08, 00:57
gino napisał/a: | jesli chodzi o dzieciaki-
ale mam jeszcze jedno pytanko..
od kiedy tam bedziecie...jesli bylaby potrzebna jakas wczesniejsza pomoc...moge przyjechac nawet kilka dni wczesniej..i chetnie pomoge w miare swoich mozliwosci... |
Gino oni mają tak blisko, że mogą tam jeździć codziennie i to rowerem
gino - 2009-02-13, 20:22
powiedzcie mi, czy cycepy tez moga przyjechac...mam znajomych/sasiadow...i..chetnie by nas poznali...
fest2 - 2009-02-13, 20:39
GINO TY Stary Wyga i masz jeszcze wątpliwości co do cycep - integracja wskazana - myślę że Stasiu ICH miło będzie witał razem z Lepciakiem -cycepowy
gino - 2009-02-13, 20:51
fest2 napisał/a: | GINO TY Stary Wyga i masz jeszcze wątpliwości co do cycep - integracja wskazana - myślę że Stasiu ICH miło będzie witał razem z Lepciakiem -cycepowy |
jasne ze JA nie mam watpliwosci...ale..nie ja jestem organizatorem...wiec..wole zapytac....
bonusik - 2009-02-13, 21:11
A przyjeżdżający w sobotę tyż będą witani czy dostaną karniaka na wstępie
Bo jezdem na 100% pewien,że dojade w w sobotę
KOCZORKA - 2009-02-13, 21:50
bonusik napisał/a: | A przyjeżdżający w sobotę tyż będą witani czy dostaną karniaka na wstępie |
Bonusik, będziesz witany chlebem i solą.
A co do karniaka, to ten stawia co późno przyjeżdża.
My możemy mieć już opróżnione poidełka.
StasioiJola - 2009-02-13, 21:57
I w piątek i w sobotę będziecie mile witani !!! I koledzy z przyczepami i przyjeżdzajacy kamperami- toż tworzymy jedną Brać Carawaningową. Prosimy tylko o wcześniejsze zgłoszenia na listę Zlotu.!!! Pozdrawiam Was wszystkich- Stasio.
PS Bonusik- najpierw będziemy pić powitalnego,póżniej karniaki za spóżnienie a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy z Lepciakiem!!!
bonusik - 2009-02-13, 21:58
StasioiJola napisał/a: | póżniej karniaki za spóżnienie a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy |
dżisas....jak ja to przeżyję....
BaWa - 2009-02-13, 22:17
StasioiJola napisał/a: | a potem zagramy w ,,kieliszkowe,, szachy z Lepciakiem!!! |
Kto przyjmuje zakłady?
StasioiJola - 2009-02-14, 00:16
Basiu- nie ma obserwatorów ani sędziów - grają WSZYSCY!!!!!!!
Rockers - 2009-02-14, 16:19
witam wszytstkich zgłaszam chęć przyjazdu niestety możliwe że też dojadę dopiero w sobotę, ale mam nadzieję poznać wszytskich bo to będzie mój pierwszy zlocik w Waszym gronie, dokładniejsze dane ile osób i kiedy dojadę podam puźniej bo wszystko zależy od mojej drugiej połowy czy dostanie w piątek urlop czy tylko przepustkę i czy wogóle coś dostanie no i ostateczna opcja czy wogóle pojedzie mam nadzieję że jakoś się uda pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczonka ;P
StasioiJola - 2009-02-14, 17:11
Rockers-użyj dzisiaj odpowiednich argumentów;; to swoją Szanowną przekonasz .Pozdrawiamy Jola i Stasio.
pagas - 2009-02-15, 12:49 Temat postu: kupic Stasio i Jola
Czy myslicie , ze bedzzie mozliwosc ewentualnego zaopatrzenia sie na zlocie w nalepki,flagi,bluzy, czy naprzyklad wplacceenie jakiejs skladki.
Tak tylko pytam kto pyta nie bladdzi.
Rockers - 2009-02-16, 11:47
Żoneczka chętnie by ze mną pojechała i to nawet wcześniej ale jej szefostwo jest nie ugjęte , ale no cóż ma zadanie bojowe a co zwojuje zobaczymy niebawem
maxvalvo - 2009-03-06, 17:08
a zwierza mozna zabrac? nikt o tym nigdy nie mowi ,chodzi o psy
maxvalvo andrzej
lepciak - 2009-03-08, 10:47
maxvalvo Cytat: | a zwierza mozna zabrac? |
Nikt nie zabrania ale właściciel z reguły zapomina psa uwiązać, założyć mu kaganiec, zająć się nim kiedy drze japę przez cały dzień i w końcu za każdym razem po nim posprzątać.
Dorota i Robert - 2009-03-09, 15:54
Cytat:
właściciel z reguły zapomina psa uwiązać, założyć mu kaganiec, zająć się nim kiedy drze japę przez cały dzień i w końcu za każdym razem po nim posprzątać.
Mam nadzieje, ze pisales o swoim sasiedze.
Przyjezdzamy na zlot z psem i jezeli masz z tym problem napisz do organizatorow.
Serdecznie pozdrawiam
Dorota
medard - 2009-03-09, 16:27
Dorota i Robert napisał/a: | Mam nadzieje, ze pisales o swoim sasiedze | zeby tylko o sasiedzie ale i sasiad ma tez sasiada
Bystrzaki - 2009-03-09, 16:30
Miłośnicy czworonogów, oczywiście na każdym zlocie są pieski.
Ostatnio w Grudziądzu nawet było siedem psiaków- szczekał tylko Łyk i nikomu to nie przeszkadzało . Camperowe psiaki są bardzo sympatyczne
Endi - 2009-03-09, 18:05
Bystrzaki napisał/a: | Ostatnio w Grudziądzu nawet było siedem psiaków- szczekał tylko Łyk i nikomu to nie przeszkadzało . Camperowe psiaki są bardzo sympatyczne |
O tak, sympatyczne są bardzo.
Ja swojego Oriona wypuściłem o 7 rano i kazałem mu iść prosto do lasku a ten skubany pobiegł pod drzwi wejściowe recepcji i zrobił kupę, obok na trawniku. Już taka wiosenna, zielona była. Później jakiś jegomość z obsługi , opie…… mnie za to. Akurat rozmawiałem z Halszką, która pożyczyła mi woreczek foliowy i szybko załatwiłem tę sprawę. Zebrałem kupy , bo były dwie a nie wiedziałem, która była moja. To chyba za karę
medard - 2009-03-09, 19:01
Endi napisał/a: | która była moja |
a psiaka?
Pawcio - 2009-03-09, 19:33
Endi napisał/a: | pobiegł pod drzwi wejściowe recepcji i zrobił kupę, obok na trawniku. Już taka wiosenna, zielona była. |
Ale trawa, czy kupa?
Endi napisał/a: | Zebrałem kupy , bo były dwie a nie wiedziałem, która była moja. |
Co za różnica, obie były PaPi Team'u...
Sorki Endi, ale nie mogłem się powstrzymać!
MirekM - 2009-03-09, 19:38
Pawcio napisał/a: | Sorki Endi, ale nie mogłem się powstrzymać! |
Też o tym myślałem, ale jestem z natury raczej bardziej powściągliwy.
Endi - 2009-03-09, 20:04
Pawcio napisał/a: | Co za różnica, obie były PaPi Team'u... |
Ależ ja w torebkę Halszki kupy i nie narobiłem , zebrałem w nią tylko to co znalazłem na trawie.
fest2 - 2009-03-09, 20:09
Andrzej nie bądź taki szczegółowy
ReginaZW - 2009-03-09, 20:22
Fajnie by było, gdyby WSZYSCY właściciele, skądinąd sympatycznych piesków, sprzątali po swoich pupilach. Kiedyś może tak będzie, ale narazie Ci, co nie sprzątaja są w większości i patrzą ze zdziwieniem na tych sprzatających.
gino - 2009-03-27, 06:19
jeszcze tylko 3tyg....
juz nie moge sie doczekac...
|
|