Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU

martes - 2009-04-28, 06:51
Temat postu: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
Pozwoliłem sobie na podanie linku do cennika na kempingu
http://www.kemping-nad-pilica.pl/index.php?pid=6
Dla wszystkich z naszego klubu ,posiadających kartę CT udzielony zostanie 20% rabat .
Cennik nie dotyczy zlotów , tu ceny będą ustalane odrębnie
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą

eeik - 2009-04-28, 08:27

:hello :hello

a wiesz Marcinku co mi się najbardziej podoba - zakładka "kontakt" :bukiet: :bukiet:

slajd - 2009-04-28, 11:47
Temat postu: Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą[/quote]

Za cały Zlot łącznie z mediami?

Tadeusz - 2009-04-28, 12:08
Temat postu: Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
slajd napisał/a:
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą.

Za cały Zlot łącznie z mediami?

15 zł od osoby za dobę, ze wszystkimi mediami.

prezesuu - 2009-04-28, 18:50

A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep. :szeroki_usmiech
Kamperem nie muszę, ale wjadę bo niedrogo. :helm

JaWa - 2009-04-28, 18:57

prezesuu napisał/a:
A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep.

Prawda, cyccepowiec płaci; np. przyczepa - 30 zł. osobowy 10 zł, dwa dorosłe 20 zł, dziecko 5 zł, pies 5 zł, prąd 5 zł. razem - 75 zł całkiem nieźle :haha:

KOCZORKA - 2009-04-28, 20:28

Różnice pomiędzy przyczepą z samochodem (40zł), a kamperem (25zł) powinny być znaczne.
Kamper jeżeli zajeżdża na kemping to na krótki odpoczynek. Może przycupnąć wszędzie. :bigok
Przyczepę należy ustawić na odpowiednio dużym miejscu, dochodzi jeszcze miejsce na przedsionek. Potrzebne jeszcze miejsce na samochód, który musi być mobilny, ponieważ z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres.

elaola - 2009-04-28, 20:37

KOCZORKA napisał/a:
z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres.

A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić?

prezesuu - 2009-04-28, 20:48

elaola napisał/a:

A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić?
Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować. :pifko2 :pifko :helm
KOCZORKA - 2009-04-28, 20:59

elaola napisał/a:
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper,
prezesuu napisał/a:
Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować. :pifko2 :pifko :helm

Elaola :bigok , to wspaniałe wyjście.
Karta CT i negocjacje. :bigok :bigok

Dziabong - 2009-04-28, 22:15

elaola napisał/a:
KOCZORKA napisał/a:

Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę.

martes - 2009-04-29, 00:38

Wyjaśniam i napewno poprawię , przyczepa jest liczona jako zestaw ,reszta jak w cenniku ....
sasquatch - 2009-05-21, 13:59

Może na CamperParkach dodam nowy kolor kamperka - i będzie od razu widać gdzie są zniżki dla CamperTeamowców? Co Wy na to?
BiG Team - 2009-05-21, 14:45

jestem za :spoko
charlie - 2009-05-21, 15:16

Dziabong napisał/a:
elaola napisał/a:
KOCZORKA napisał/a:

Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę.

Bardzo rzadko korzystam z kempingów - kamper u mnie służy głównie w weekendy na różnego rodzaju zlotach. Co roku jeżdżę na Hel i stacjonuje na WDW Hel i tam kamper wychodzi dużo taniej niż auto z przyczepą.

Arturo - 2009-05-21, 17:22

Dziabong napisał/a:
ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę
nie wiem jak jest w innych krajach, ale jeśli tak jest tylko w PL to podejrzewam, że wynika to z zawistej mentalności polskich "przedsiębiorców" - Było stać na kampera (o wiele droższy niż przyczepa) to niech płaci więcej... :evil:
gino - 2009-05-21, 17:31

Arturo napisał/a:
Było stać na kampera (o wiele droższy niż przyczepa) to niech płaci więcej... :evil:

ARTURO...a skad pomysl ze camper jest ''o wiele drozszy'' od przyczepy...
JA MYSLE ZE 50-60 % CAMPEROW JEST O WIELE TANSZA OD...PRZYCZEP...

Arturo - 2009-05-21, 18:06

gino napisał/a:
JA MYSLE ZE 50-60 % CAMPEROW JEST O WIELE TANSZA OD...PRZYCZEP...
Ty to wiesz, Martes to wie, ja to wiem, i inni forumowicze CT też, ale właściciele kempingów myślą najprawdopodobniej innymi kategoriami i znają ceny katalogowe nowych kamperów i nie obchodzi ich to ile Twój kamper ma lat i ile jest teraz wart.
Drugą przyczyną może być to, że taka przyczepa postoi u niego zazwyczaj tydz. lub 2 a kamper pewnie 1-3 dni, więc trzeba skosić ile się da :evil: