|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
martes - 2009-04-28, 06:51 Temat postu: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU Pozwoliłem sobie na podanie linku do cennika na kempingu
http://www.kemping-nad-pilica.pl/index.php?pid=6
Dla wszystkich z naszego klubu ,posiadających kartę CT udzielony zostanie 20% rabat .
Cennik nie dotyczy zlotów , tu ceny będą ustalane odrębnie
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą
eeik - 2009-04-28, 08:27
a wiesz Marcinku co mi się najbardziej podoba - zakładka "kontakt"
slajd - 2009-04-28, 11:47 Temat postu: Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą[/quote]
Za cały Zlot łącznie z mediami?
Tadeusz - 2009-04-28, 12:08 Temat postu: Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
slajd napisał/a: | Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą.
Za cały Zlot łącznie z mediami? |
15 zł od osoby za dobę, ze wszystkimi mediami.
prezesuu - 2009-04-28, 18:50
A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep.
Kamperem nie muszę, ale wjadę bo niedrogo.
JaWa - 2009-04-28, 18:57
prezesuu napisał/a: | A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep. |
Prawda, cyccepowiec płaci; np. przyczepa - 30 zł. osobowy 10 zł, dwa dorosłe 20 zł, dziecko 5 zł, pies 5 zł, prąd 5 zł. razem - 75 zł całkiem nieźle
KOCZORKA - 2009-04-28, 20:28
Różnice pomiędzy przyczepą z samochodem (40zł), a kamperem (25zł) powinny być znaczne.
Kamper jeżeli zajeżdża na kemping to na krótki odpoczynek. Może przycupnąć wszędzie.
Przyczepę należy ustawić na odpowiednio dużym miejscu, dochodzi jeszcze miejsce na przedsionek. Potrzebne jeszcze miejsce na samochód, który musi być mobilny, ponieważ z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres.
elaola - 2009-04-28, 20:37
KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić?
prezesuu - 2009-04-28, 20:48
elaola napisał/a: |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? | Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować.
KOCZORKA - 2009-04-28, 20:59
elaola napisał/a: | A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, |
prezesuu napisał/a: | Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować. |
Elaola , to wspaniałe wyjście.
Karta CT i negocjacje.
Dziabong - 2009-04-28, 22:15
elaola napisał/a: | KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? |
Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę.
martes - 2009-04-29, 00:38
Wyjaśniam i napewno poprawię , przyczepa jest liczona jako zestaw ,reszta jak w cenniku ....
sasquatch - 2009-05-21, 13:59
Może na CamperParkach dodam nowy kolor kamperka - i będzie od razu widać gdzie są zniżki dla CamperTeamowców? Co Wy na to?
BiG Team - 2009-05-21, 14:45
jestem za
charlie - 2009-05-21, 15:16
Dziabong napisał/a: | elaola napisał/a: | KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? |
Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę. |
Bardzo rzadko korzystam z kempingów - kamper u mnie służy głównie w weekendy na różnego rodzaju zlotach. Co roku jeżdżę na Hel i stacjonuje na WDW Hel i tam kamper wychodzi dużo taniej niż auto z przyczepą.
Arturo - 2009-05-21, 17:22
Dziabong napisał/a: | ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę | nie wiem jak jest w innych krajach, ale jeśli tak jest tylko w PL to podejrzewam, że wynika to z zawistej mentalności polskich "przedsiębiorców" - Było stać na kampera (o wiele droższy niż przyczepa) to niech płaci więcej...
gino - 2009-05-21, 17:31
Arturo napisał/a: | Było stać na kampera (o wiele droższy niż przyczepa) to niech płaci więcej... |
ARTURO...a skad pomysl ze camper jest ''o wiele drozszy'' od przyczepy...
JA MYSLE ZE 50-60 % CAMPEROW JEST O WIELE TANSZA OD...PRZYCZEP...
Arturo - 2009-05-21, 18:06
gino napisał/a: | JA MYSLE ZE 50-60 % CAMPEROW JEST O WIELE TANSZA OD...PRZYCZEP... | Ty to wiesz, Martes to wie, ja to wiem, i inni forumowicze CT też, ale właściciele kempingów myślą najprawdopodobniej innymi kategoriami i znają ceny katalogowe nowych kamperów i nie obchodzi ich to ile Twój kamper ma lat i ile jest teraz wart.
Drugą przyczyną może być to, że taka przyczepa postoi u niego zazwyczaj tydz. lub 2 a kamper pewnie 1-3 dni, więc trzeba skosić ile się da
|
|