Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Czekamy na Was Wpadnijcie do Geotermii Grudziądz

baja02 - 2009-10-13, 17:56
Temat postu: Czekamy na Was Wpadnijcie do Geotermii Grudziądz
Wpadnijcie do nas na kilka godzin lub dni. Czekamy na Was! :kamp2
Bystrzaki - 2009-10-13, 20:40

Piękna plansza :ok
Wpadniemy i to już niedługo :lol: :bukiet:

KOCZORKA - 2009-10-13, 20:57

"Już za parę chwil, za dni parę"......wsiądziemy w kamperka i hajda na solaneczki. :bigok
Bim - 2009-10-13, 20:58

mnie tam brakuje napisu CAMPER SERWIS ,albo swojsko popas turistic dla kota :lol:

ale chwała za trud włożony zawsze można zmienić napis :spoko

ReginaZW - 2009-10-13, 21:01

Rzeczywiście piękny znak i wielce pożądany, ale czy tylko dla tych z alkową ;) ;) ;) :haha:
Zawsze jest nam po drodze do geotermii; choćby na chwilę (czyt: dwie godziny moczenia) :lol:
Cieszymy się, żejuż nie długo będziemy moczyć się z Wami.

StasioiJola - 2009-10-13, 21:02

Za dni kilka już się zobaczymy!! :szeroki_usmiech :spoko
Maciek L - 2009-10-13, 21:16

Już niedługo się spotkamy :spoko :spoko :spoko
ekosmak.dabrowska - 2009-10-13, 21:33

ReginaZW napisał/a:
już nie długo będziemy moczyć się z Wami.

Regineczko wspólne moczenie- tak, ale jak pozbyć się Zenka?

Endi - 2009-10-13, 22:05

baja02 napisał/a:
Wpadnijcie do nas na kilka godzin lub dni

Wpadniemy do Ciebie Jacku, wpadniemy chociaż na kilka godzin w czwartek 15-go wieczorem :spoko . W Piątek jedziemy dalej. Tak jakoś wyszło :roll: .

Dembomen - 2009-10-13, 22:25

Hej!
Oj miło będzie! :spoko
Hej!

ekosmak.dabrowska - 2009-10-13, 22:41

Dembomen napisał/a:
Oj miło będzie!

Oj miło będzie Cię głowa bolała. Hej.

Dembomen - 2009-10-13, 22:56

Hej!
ekosmak.dabrowska napisał/a:
Dembomen napisał/a:
Oj miło będzie!

Oj miło będzie Cię głowa bolała. Hej.

Nie da się ukryć :szeroki_usmiech zaczynam trening, wciąż na zwolnieniu, mam czas :szeroki_usmiech
Hej!

baja02 - 2009-10-14, 18:18

ReginaZW napisał/a:
Rzeczywiście piękny znak i wielce pożądany, ale czy tylko dla tych z alkową ;) ;) ;) :haha:
Zawsze jest nam po drodze do geotermii; choćby na chwilę (czyt: dwie godziny moczenia) :lol:
Cieszymy się, żejuż nie długo będziemy moczyć się z Wami.

Regina! Oglądałem w "TELEEKspresie", że w Elblagu Was zalewa.
Ładuj familję do kamperka i przyjezdżaj do nas. Zapewnimy z piramidzie wiosnę i ciepłe kąpiele. U nas przetrzymacie ten kataklizm.

wiesia zdzisław - 2009-10-15, 10:25

My wybieramy się do Was jutro. :wyszczerzony:
Tadeusz - 2009-10-15, 14:23

Czy zauważyliście, że kamperki na tej tablicy są jakby znajome? :szeroki_usmiech
prezesuu - 2009-10-15, 21:07

A dlaczego ten pierwszy odbija się w lustrze? :helm
Mnie i Tobie Tadeuszku chyba też podoba się ten w środku, a Jackowi ten trzeci. :helm :spoko

janusz - 2009-10-15, 21:20

prezesuu napisał/a:
A dlaczego ten pierwszy odbija się w lustrze? :helm

Do wszystkiego musicie przyczepić się, przecież nie wystawili tej tablicy w naszych ogłoszeniach drobnych. :haha:

prezesuu - 2009-10-15, 23:55

janusz napisał/a:

Do wszystkiego musicie przyczepić się,

ja tylko tak dla zasady - piszę na temat. :hihi: :hihi:

Świstak - 2009-10-16, 15:21

Milka też sie nie załapała. A przecież typowa jest.
EwaMarek - 2011-01-16, 20:35

nie mogłem znaleść innego tematu więc pisze tutaj

Byłem w wekend na Solankach ( jak zwykle co klika miesiecy)
i :shock: :shock: :shock: dowiedziałem się że nie znane są losy Geotermii, podobno w marcu ma się rozegrać co dalej bedzie... czy coś bedzie ....

czy to prawda????????????

gdzie będziemy jezdzić z rodzinką? miała być rozbudowa a będzie ...

baja02 - 2011-01-18, 20:42

Nie wiem co Wam odpowiedzieć! Solanki Grudziądzkie przeszły "gruntowną reorganizację" i teraz zupełnie nic nie wiadomo co będzie. Władze miasta kompletnie zaprzepaściły możliwość rozwoju solanek przez absolutną niekompetencję kierownictwa, ale nie tylko. Mówi się o tym, że trzeba solanki doprowadzic do upadłości, żeby poszły w prywatne ręce.
Szkoda włożonej ogromnej pracy i zapału poprzedników w rozwój i reklamę wśród turystów, ale również możliwość korzystania z dobrodziejst solanki dla celów rekreacyjno-leczniczych.

Dziabong - 2011-01-18, 21:25

baja02 napisał/a:
Nie wiem co Wam odpowiedzieć! Solanki Grudziądzkie przeszły "gruntowną reorganizację" i teraz zupełnie nic nie wiadomo co będzie. Władze miasta kompletnie zaprzepaściły możliwość rozwoju solanek przez absolutną niekompetencję kierownictwa, ale nie tylko. Mówi się o tym, że trzeba solanki doprowadzic do upadłości, żeby poszły w prywatne ręce.
Szkoda włożonej ogromnej pracy i zapału poprzedników w rozwój i reklamę wśród turystów, ale również możliwość korzystania z dobrodziejst solanki dla celów rekreacyjno-leczniczych.

To tak jak bym czytał o swoim mieście.
Szkoda, że tak sie stało z solankami, a było tak fajnie i były wizje na bardzo ciekawy obiekt.

EwaMarek - 2011-04-01, 19:59

czy już wiadomo co z Solankami?

planuje wyjazd tylko nie wiem czy mam gdzie...

JaWa - 2011-04-02, 12:22

EwaMarek napisał/a:
planuje wyjazd tylko nie wiem czy mam gdzie...

Do końca kwietnia na pewno czynne. :spoko

darek 61 - 2011-04-25, 21:52

Czy camper park jest na tyle blisko by można spacerkiem przejść na teren geotermi,czy na terenie camper parku można rozpalić grilla po leżakować i kilka dni pobiesiadować
EwaMarek - 2011-04-25, 22:19

jest to poprostu nieogrodzony parking przy geotrmii - tylko czy jeszcze działa to nie wiem,
można było podłączyć się do prądu i nabrać wody

darek 61 - 2011-04-25, 22:46

Jeszcze jedno pytanie czy w okolicy jest coś ciekawego.Jak się w tej soli wymoczę to może bym coś pooglądał.
Tadeusz - 2011-04-25, 23:21

darek krupa napisał/a:
Jeszcze jedno pytanie czy w okolicy jest coś ciekawego.Jak się w tej soli wymoczę to może bym coś pooglądał.

Darku, przecież to Grudziądz! Przepiękne zabytkowe miasto. Starówka, ruiny zamku, muzea, cytadela, niezwykłej urody spichrze nad Wisłą. :)
Dojeżdżasz autobusem z geotermii na Starówkę tam i z powrotem. :ok