|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
¤ VII Spotkanie MK Pomorze - "Dla Zdrowotności" - Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności"
baja02 - 2010-09-09, 11:55 Temat postu: Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności" Drogie Koleżanki i Koledzy!
Z przykrością zawiadamiam, że nie będę już organizował zlotów "Dla zdrowotności" na bazie
solanek grudziądzkich. Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach, nie jestem w stanie zapewnić znanych Wam warunków zlotowych.
Pozdrawiamy serdecznie BaJa
Camper Diem - 2010-09-09, 17:01
przeczytałem kilka artykułów o geotermii, opisujących tło polityczne, które ma wpływ na wyniki finansowe spółki. czułem, że odbije się to rykoszetem na zlotach CT... no i sprawdziło się niestety
Jacku, powodzenia w dalszym życiu zawodowym
StasioiJola - 2010-09-09, 17:21
Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze i myslę, że geotermia Grudziądz nie poniosła strat na Spotkaniach Solankowych z Camper Teamem!! Jedynie to przyniosło jej darmową reklamę na cały kraj i napędziło dodatkowych klientów, bo ja sam poleciłem Solanki Grudziadzkie kilku osobom z naszego Terenu i wiem, ,ze byli!!!! A przecież i nasi koledzy,poza spotkaniami solankowymi odwiedzali wielokrotnie Geotermię!!! Sam byłem ze swoimi znajomymi dwukrotnie ,żeby im pokazac jak jest fajnie. Dziękuję Basi i Jackowi, ze chciało im się tyle razy organizowac takie piekne spotkania, które zawsze będziemy wspominać i wszystkim tym którzy przyczynili sie do tak fajnej atmosfery tych spotkan!!!
Basiu- dla Ciebie :
Jacku a dla Ciebie : i STO LAT !!!!!!!!!!
Camper Diem - 2010-09-09, 17:32
StasioiJola napisał/a: | Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze |
Stasiu- bez urazy- taka geotermia to nie sklep motoryzacyjny to spółka miejska, a wiesz co to w Polsce znaczy. generuje straty od samego początku, zresztą poczytaj sobie w sieci
KOCZORKA - 2010-09-09, 22:45
baja02 napisał/a: | Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach, |
Bardzo Jacusiu to smutne, że obecnie co poniektóre firmy tak "łajdacko" postępują.
Nic na to nie poradzimy, ale pewne rzeczy w Polsce zmieniają się na niekorzyść.
Życzę Ci Jacusiu zdróweczka i znalezienia jeszcze fajniejszej pracy (chyba, że Ci się już nie chce pracować ) .
Także przesyłam życzonka Basieńce i niech się Wam jak najlepiej wiedzie.
Pozdrówka.
ekosmak.dabrowska - 2010-09-12, 19:56
baja02 napisał/a: | Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany |
Jacku " podłość ludzka nie zna granic".
Solanki były naszym pierwszym zlotem, wspominamy je z sentymentem, byliście z Basią cudownymi gospodarzami - dziękujemy raz jeszcze.
ReginaZW - 2010-09-13, 00:25
Jest nam bardzo przykro, że tak się stało. Byliście wspaniałymi gospodarzami naszych cudownych spotkań. Mieszkamy tak niedaleko ale to Wy pokazaliście nam solanki a my naszym znajomym i tak rozchodziła się wieść. Sami ,wielokrotnie będąc na trasie zajeżdżaliśmy pomoczyć się. Będziemy z ogromnym sentymentem wspominać nasze jesienne i wiosenne spotkania "Ku zdrowotności".
Dziękujemy Basiu i Jacku
Dembomen - 2010-09-13, 21:07
Hej!
baja02 jest nam przykro z takiego obrotu sprawy, miło wspominamy nasze wspólne spotkania, będzie nam ich brakowało.
Dziękujemy Basiu i Jacku.
Hej!
Tadeusz - 2010-09-14, 11:15
No, cóż, Jacku. Wszystko kiedyś się kończy, szkoda tylko, że tak nie ładnie.
Dawałeś nam szkołę doskonałej organizacji, tworzyłeś nie zapomnianą atmosferę. Dzielnie pomagała w tym Basia. Żałujemy. Bardzo żałujemy, że skończyło się coś, co miało dla nas szczególne znaczenie.
Basiu i Jacku, trudno, spotykać się będziemy i tak. Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy razem.
MirekM - 2010-09-14, 12:29
Jacku, nie martw się. Zobacz i na pozytywną stronę tego niechlubnego zwolnienia. Będziesz miał więcej czasu na kamperowanie. Ale zlocików szkoda.
BiG Team - 2010-09-14, 15:47
Wielka szkoda, że to koniec zlotów dla zdrowotności. Planowaliśmy być w tym roku na jesiennym. Teraz wraz ze Świstakami jesteśmy właśnie w Grudziądzu. Jest superowo i szkoda, że można już tylko indywidualnie. Pozdrowienia dla Basi i Jacka bo to dzięki Wam powstał Camperpark
maga - 2010-09-14, 21:55
" A to masz babo placek"
Szkoda,że tak się stało. Byliśmy sympatykami tych spotkań i zaliczyliśmy prawie wszystkie,przyznam,że szykowaliśmy sie też na ten jesienny.
Przyjeżdżaliśmy na nie bardzo chętnie,zawsze po zdrowie i dobrą zabawę
Basiu,Jacku,dziękujemy Wam za te wszystkie spotkania,to dzięki Wam mogliśmy odkryć zdrowotne walory grudziądzkiej solanki.
Napewno tej jesieni odwiedzimy Was,korzystając z solanek już indywidualnie.
P.S. Przywieziemy znane nie tylko Wam "rogale marcińskie"
StasioiJola - 2010-09-14, 23:55
A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!!
ekosmak.dabrowska - 2010-09-15, 00:41
StasioiJola napisał/a: | A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! |
Stasiu i o to chodzi,
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki
BaWa - 2010-09-15, 10:27
ekosmak.dabrowska napisał/a: | StasioiJola napisał/a: | A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! |
Stasiu i o to chodzi,
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki |
A co Z Basiami? to...... dopiero fajne dziewczyny
Camper Diem - 2010-09-15, 20:56
Jacek lubi Bory Tucholskie, można go tam zaprosić
ekosmak.dabrowska - 2010-09-15, 22:35
BaWa napisał/a: | A co Z Basiami? to...... dopiero fajne dziewczyny |
Wszystkie Baśki to fajne dziewczyny
|
|