Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

¤ VII Spotkanie MK Pomorze - "Dla Zdrowotności" - Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności"

baja02 - 2010-09-09, 11:55
Temat postu: Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności"
Drogie Koleżanki i Koledzy!
Z przykrością zawiadamiam, że nie będę już organizował zlotów "Dla zdrowotności" na bazie
solanek grudziądzkich. Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach, nie jestem w stanie zapewnić znanych Wam warunków zlotowych.
Pozdrawiamy serdecznie BaJa :spoko

Camper Diem - 2010-09-09, 17:01

przeczytałem kilka artykułów o geotermii, opisujących tło polityczne, które ma wpływ na wyniki finansowe spółki. czułem, że odbije się to rykoszetem na zlotach CT... no i sprawdziło się niestety :placze2

Jacku, powodzenia w dalszym życiu zawodowym :spoko

StasioiJola - 2010-09-09, 17:21

Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? :bajer Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze i myslę, że geotermia Grudziądz nie poniosła strat na Spotkaniach Solankowych z Camper Teamem!! Jedynie to przyniosło jej darmową reklamę na cały kraj i napędziło dodatkowych klientów, bo ja sam poleciłem Solanki Grudziadzkie kilku osobom z naszego Terenu i wiem, ,ze byli!!!! A przecież i nasi koledzy,poza spotkaniami solankowymi odwiedzali wielokrotnie Geotermię!!! Sam byłem ze swoimi znajomymi dwukrotnie ,żeby im pokazac jak jest fajnie. Dziękuję Basi i Jackowi, ze chciało im się tyle razy organizowac takie piekne spotkania, które zawsze będziemy wspominać i wszystkim tym którzy przyczynili sie do tak fajnej atmosfery tych spotkan!!!

Basiu- dla Ciebie : :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Jacku a dla Ciebie : :pifko2 i STO LAT !!!!!!!!!!

Camper Diem - 2010-09-09, 17:32

StasioiJola napisał/a:
Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze

Stasiu- bez urazy- taka geotermia to nie sklep motoryzacyjny :-/ to spółka miejska, a wiesz co to w Polsce znaczy. generuje straty od samego początku, zresztą poczytaj sobie w sieci :spoko

KOCZORKA - 2010-09-09, 22:45

baja02 napisał/a:
Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach,

Bardzo Jacusiu to smutne, że obecnie co poniektóre firmy tak "łajdacko" postępują. :-/
Nic na to nie poradzimy, ale pewne rzeczy w Polsce zmieniają się na niekorzyść.
Życzę Ci Jacusiu zdróweczka i znalezienia jeszcze fajniejszej pracy (chyba, że Ci się już nie chce pracować :bigok ) .
Także przesyłam życzonka Basieńce i niech się Wam jak najlepiej wiedzie. :bukiet:

Pozdrówka. :spoko

ekosmak.dabrowska - 2010-09-12, 19:56

baja02 napisał/a:
Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany

Jacku " podłość ludzka nie zna granic". :zastrzelic
Solanki były naszym pierwszym zlotem, wspominamy je z sentymentem, byliście z Basią cudownymi gospodarzami - dziękujemy raz jeszcze. :kwiatek2

ReginaZW - 2010-09-13, 00:25

Jest nam bardzo przykro, że tak się stało. Byliście wspaniałymi gospodarzami naszych cudownych spotkań. Mieszkamy tak niedaleko ale to Wy pokazaliście nam solanki a my naszym znajomym i tak rozchodziła się wieść. Sami ,wielokrotnie będąc na trasie zajeżdżaliśmy pomoczyć się. Będziemy z ogromnym sentymentem wspominać nasze jesienne i wiosenne spotkania "Ku zdrowotności".
Dziękujemy Basiu i Jacku :kwiatki: :bukiet:

Dembomen - 2010-09-13, 21:07

Hej!

baja02 jest nam przykro z takiego obrotu sprawy, miło wspominamy nasze wspólne spotkania, będzie nam ich brakowało.
Dziękujemy Basiu i Jacku. :spoko :roza:

Hej!

Tadeusz - 2010-09-14, 11:15

No, cóż, Jacku. Wszystko kiedyś się kończy, szkoda tylko, że tak nie ładnie.
Dawałeś nam szkołę doskonałej organizacji, tworzyłeś nie zapomnianą atmosferę. Dzielnie pomagała w tym Basia. Żałujemy. Bardzo żałujemy, że skończyło się coś, co miało dla nas szczególne znaczenie.
Basiu i Jacku, trudno, spotykać się będziemy i tak. Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy razem.

:bukiet:

MirekM - 2010-09-14, 12:29

Jacku, nie martw się. Zobacz i na pozytywną stronę tego niechlubnego zwolnienia. Będziesz miał więcej czasu na kamperowanie. Ale zlocików szkoda.
BiG Team - 2010-09-14, 15:47

Wielka szkoda, że to koniec zlotów dla zdrowotności. Planowaliśmy być w tym roku na jesiennym. Teraz wraz ze Świstakami jesteśmy właśnie w Grudziądzu. Jest superowo i szkoda, że można już tylko indywidualnie. Pozdrowienia dla Basi i Jacka bo to dzięki Wam powstał Camperpark :roza:
maga - 2010-09-14, 21:55

" A to masz babo placek"

Szkoda,że tak się stało. Byliśmy sympatykami tych spotkań i zaliczyliśmy prawie wszystkie,przyznam,że szykowaliśmy sie też na ten jesienny. :shock:
Przyjeżdżaliśmy na nie bardzo chętnie,zawsze po zdrowie i dobrą zabawę :bigok

Basiu,Jacku,dziękujemy Wam za te wszystkie spotkania,to dzięki Wam mogliśmy odkryć zdrowotne walory grudziądzkiej solanki.
Napewno tej jesieni odwiedzimy Was,korzystając z solanek już indywidualnie.

P.S. Przywieziemy znane nie tylko Wam "rogale marcińskie" :spoko

StasioiJola - 2010-09-14, 23:55

A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! :szeroki_usmiech :spoko
ekosmak.dabrowska - 2010-09-15, 00:41

StasioiJola napisał/a:
A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!!

Stasiu i o to chodzi, :spoko
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki :spoko

BaWa - 2010-09-15, 10:27

ekosmak.dabrowska napisał/a:
StasioiJola napisał/a:
A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!!

Stasiu i o to chodzi, :spoko
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki :spoko

A co Z Basiami? to...... dopiero fajne dziewczyny :haha: :haha:

Camper Diem - 2010-09-15, 20:56

Jacek lubi Bory Tucholskie, można go tam zaprosić :spoko
ekosmak.dabrowska - 2010-09-15, 22:35

BaWa napisał/a:
A co Z Basiami? to...... dopiero fajne dziewczyny

Wszystkie Baśki to fajne dziewczyny :spoko