Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Konkurs fotograficzny - XVIII edycja Kwiecień 2011 - Spotkania Przyjaciół

Pawcio - 2011-03-01, 15:42
Temat postu: XVIII edycja Kwiecień 2011 - Spotkania Przyjaciół
Temat obowiązujący w kwietniu to:: SPOTKANIA PRZYJACIÓŁ

Temat zaproponowali StasioiJola :ok
Zapraszamy do zamieszczania prac.

Przypominamy, iż zdjęcia nadsyłamy na adres e-mail: konkursfotograficzny@camperteam.pl
Regulamin konkursu: http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=9166 :spoko .

Pawcio - 2011-03-21, 09:23

Chciałbym nieśmiało przypomnieć, iż trwa kolejna edycja naszego konkursu! ;)
Pawcio - 2011-03-31, 19:10

1. Przyjaciele, jacy oczekują na nas nad morzem.
Pawcio - 2011-04-02, 17:42

2. Ciepła atmosfera
Pawcio - 2011-04-02, 17:56

Zapraszamy do głosowania. :ok

Zastanawialiśmy się z Dziabongiem, czy nie przenieść obecnej edycji konkursu do tematu solankowego... :diabelski_usmiech

Pawcio - 2011-05-09, 21:29

Zwycięzcą i autorem kwietniowego konkursu jest Rockersik. Gratulacje! :kwiatki:
:bigok :bigok :bigok

Rockers - 2011-05-09, 22:05

No cóż dzięki, ale widzę że dużej konkurencji to nie miałem, cosik mało nas przysyła zdjęcia, czyżby wszyscy jeszcze byli w śnie zimowym ??

Jaki temat konkursu jest teraz ?? o ile jest ?? bo cosik widzę że zainteresowanie spadło a tyle tego było na początku :gwm :bajer

No ludziska skupcie się i bierzcie aparaty w ręce taka piękne roślinki wyrastają wokół nas po tak dłuuugiej zimie :ok

Pawcio - 2011-05-09, 22:36

Rockers napisał/a:
Jaki temat konkursu jest teraz ?? o ile jest ?? bo cosik widzę że zainteresowanie spadło a tyle tego było na początku

Konkurs - tym razem z poślizgiem jest już na swoim miejscu, w tym oto miejscu ;) :
http://www.camperteam.pl/...645f231c810bf79

StasioiJola - 2011-05-10, 00:08

Czy mogę zamieścić zdjęcie naszego kampera ze mną w tle - bo ja tak jak zabytek???????? :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
łoś - 2011-05-10, 02:42

Z przykrością stwierdzam, że nie tylko mnie obecne kolegium związane z regulaminem pozbyło chęci uczestniczenia w konkursie fotograficznym. Efekty i wyniki mówią. Nawet krzyczą, że trzeba coś zmienić, bo szlachetne idee naszej zabawy zamierają.
Nic dodać i nic ująć.

Dziabong - 2011-05-10, 06:30

łoś napisał/a:
Z przykrością stwierdzam, że nie tylko mnie obecne kolegium związane z regulaminem pozbyło chęci uczestniczenia w konkursie fotograficznym. Efekty i wyniki mówią. Nawet krzyczą, że trzeba coś zmienić, bo szlachetne idee naszej zabawy zamierają.
Nic dodać i nic ująć.

Witaj, czy możesz rozwinąć swoją myśl, proszę. Daj innym przykład swoją pracą, a nie obrażaj się jak małe dziecko - bo przecież nie jesteś dziecko. :idea

Pawcio - 2011-05-10, 11:37

StasioiJola napisał/a:
Czy mogę zamieścić zdjęcie naszego kampera ze mną w tle - bo ja tak jak zabytek????????

Oczywiście, że możesz. Interpretację wstępną pozostawiamy autorowi. Resztę zweryfikują głosujący. Choć na mój gust, to na zabytek nie wyglądasz Stasiu... :bigok

Łosiu.. jak napisał Krzyś. Może ująć to już nic, ale dodać zawsze. :spoko

A swoją drogą zwycięzcy dotychczasowych konkursów powinni zostać usatysfakcjonowani w Pajęcznie.

łoś - 2011-05-10, 15:16

Myślę, że problem jest z przesyłaniem zdjęć. Ja np. tego nie potrafię. Z tego powodu nic nie wysłałem.
I nie ma potrzeby dopatrywać się czegokolwiek.
Przecież to zabawa, a nie konkurs z nagrodą w pln. :diabelski_usmiech
:spoko

Pawcio - 2011-05-10, 15:47

Łosiu! Napisz, tylko na PW! Przyjadę do Ciebie po zdjęcie. ;)
łoś - 2011-05-10, 15:58

Pawcio napisał/a:

:ok ok. tylko taką bryką do żwiru to wrzucę Ci wszystkie :haha: :haha:

Pawcio - 2011-05-10, 16:14

łoś napisał/a:
Pawcio napisał/a:

:ok ok. tylko taką bryką do żwiru to wrzucę Ci wszystkie :haha: :haha:

Mówisz i masz! :ok