Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

XXX Zlot Camper Team - Radawa 2014 - XXX Zlot CamperTeam - ogólnopolski rodzinny zlot w Radawie.

t_rapido - 2014-02-14, 15:01
Temat postu: XXX Zlot CamperTeam - ogólnopolski rodzinny zlot w Radawie.
Zaproszenie na zlot rodzinny ogólnopolski w dniach 25-26-27 kwiecień 2014 w miejscowości Radawa woj. Podkarpackie

http://www.radawa.pl/
http://www.e-radawa.pl/

Ilość miejsc nieograniczona .
Program wkrótce. Po spotkaniu z panem Wbobowskim z Lublina

TERMIN zlotu zmieniony na 05-07.09.2014

Zmieniłem nazwę w temacie zlotu. WB

Santa - 2014-02-14, 16:57

T_rapido - czy to jest ostateczny termin zlotu ?
Pytam, bo ze względu na bliską lokalizację chcielibyśmy wziąć w nim udział ale w tych dniach my i wiele innych załóg wybiera się do Rzymu.

SlawekEwa - 2014-02-14, 18:38

t_rapido napisał/a:
miejscowości Radawa woj. Podkarpackie

Nareszcie szykuje się zlot niedaleko od nas :yay:

Track222 - 2014-02-14, 19:27

SlawekEwa napisał/a:
t_rapido napisał/a:
miejscowości Radawa woj. Podkarpackie

Nareszcie szykuje się zlot niedaleko od nas :yay:

Sławek nie daleko, ale termin nie bardzo dobry!!

SlawekEwa - 2014-02-14, 19:52

Track222 napisał/a:
ale termin nie bardzo dobry!!

Rysiu a co w tym terminie Ci nie pasi / targi turystyczne w Sosnowcu?/

t_rapido - 2014-02-14, 19:57
Temat postu: Propozycja zlotu Radawa
santa -termin zlotu zalezny od moich planów wyjazdów w 2014 roku
m-c 7/8 w Radawie duzo ludzi brak spokoju wiele imprez
ostateczny termin myslę ze jest do ustalenia po spotkaniu z lublinem

plany wyjazdów 10.05-hiszpania południe -30.06-2campery
10.07 marina/venecja 24.07 od 5-lat z oskarem/wnuk warszawiak/
10.10 sycylia wyjazd nr2 zachodnia częsc wyspy

ps.santa miałas w tej imprezie zadanie-jako gospodarz zwiedzanie Przemysla
z ekipą w sobotę godz.10-15
nie wiem czy wiesz ale moja firma prowadzi zimowe utrzymanie miasta
przemysla kontakt.tel.obok

Track222 - 2014-02-14, 20:45

SlawekEwa napisał/a:
Track222 napisał/a:
ale termin nie bardzo dobry!!

Rysiu a co w tym terminie Ci nie pasi / targi turystyczne w Sosnowcu?/

To jest tydzień po świętach, a święta kosztują.

Santa - 2014-02-14, 23:02
Temat postu: Re: Propozycja zlotu Radawa
t_rapido napisał/a:
...santa miałes w tej imprezie zadanie-jako gospodarz zwiedzanie Przemysla...

Obawiam się, że przewodnik ze mnie marny..., no chyba, żeby taki duchowy - to i owszem :diabelski_usmiech

t_rapido napisał/a:
... nie wiem czy wiesz ale moja firma prowadzi zimowe utrzymanie miasta przemysla kontakt.tel.obok

No to już się wydało dlaczego w Przemyślu śniegu nie ma :wyszczerzony:
A z telefoniku pozwolę sobie skorzystać jak mi Waygarta zasypie i nie będę mogła "wczołgać się" do pracy :szeroki_usmiech

A tak poważnie, to żal by mi było nie być na takim rodzimym zlocie - no ale skoro są wyższe racje, to rozumiem.
Przesyłam pozdrowienia :szeroki_usmiech

wbobowski - 2014-02-15, 18:22

t_rapido napisał/a:
Program wkrótce. Po spotkaniu z panem Wbobowskim z Lublina

Kiedy i gdzie ???

t_rapido - 2014-03-06, 20:32
Temat postu: Propozycja zlotu Radawa
Witam ponownie - po rozmowie telefonicznej z Włodkiem z lublina ustalono pewne zasady organizacji zlotów. Podpowiedż o przyłączeniu "SANTY" do organizacji zlotu okazało się
dobrym pomysłem.
USTALONO;

1. zmiana terminu zlotu który odbędzie się 5-6-7.09.2014
2. gospodarz terenu obiecał pobyt na placu za darmo w ramach promocji-ilość miejsc
bez ograniczen
3.SANTA obiecała zająć się stroną medialną zlotu i ma dobre pomysły
4.Ja zajmuję się i odpowiadam za organizacę i sprawy techniczne.

pozdrawiam

wbobowski - 2014-03-06, 21:37
Temat postu: Re: Propozycja zlotu Radawa
t_rapido napisał/a:
Witam ponownie - po rozmowie telefonicznej z Włodkiem z lublina ustalono pewne zasady organizacji zlotów. Podpowiedż o przyłączeniu "SANTY" do organizacji zlotu okazało się
dobrym pomysłem.
USTALONO;

1. zmiana terminu zlotu który odbędzie się 5-6-7.09.2014
2. gospodarz terenu obiecał pobyt na placu za darmo w ramach promocji-ilość miejsc
bez ograniczen
3.SANTA obiecała zająć się stroną medialną zlotu i ma dobre pomysły
4.Ja zajmuję się i odpowiadam za organizacę i sprawy techniczne.

pozdrawiam

Gratuluję.
We wrześniu to może i my się załapiemy na zlot.
Wpisuję ten termin do Harmonogramu zlotów. A że ilość miejsc nieograniczona i wystarczająco wcześnie jest informacja uzgodniłem to z Januszem, że będzie to kolejny (numerowany) ogólnopolski zlot CamperTeam ( w Harmonogramie na czerwono)

krzysieks - 2014-03-06, 22:36

O kurcze to będzie XXX Zlot Camperteam. To musi być zlot nad zloty.... :bigok :spoko
Track222 - 2014-03-06, 22:50

krzysieks napisał/a:
O kurcze to będzie XXX Zlot Camperteam. To musi być zlot nad zloty.... :bigok :spoko

Krzysiek po prostu siwy dym :opps: :opps: :opps:

SlawekEwa - 2014-03-06, 22:52

Zwłaszcza to XXX :chytry
krzysieks - 2014-03-06, 23:08

Rysiu mnie już się kręci w głowie na samą myśl ,że to XXX i ,że się spotkamy. :haha: :haha: :haha: . Pozdrawiam KS :spoko :spoko
zbyszekwoj - 2014-03-07, 12:47

Track222 napisał/a:
po prostu siwy dym

Siwy Dym to knajpa w Rabce. :wyszczerzony: :wyszczerzony:

marko - 2014-03-09, 09:37

termin wrześniowy bardzo dobry i miejsce ciekawe pozdrawiam Marek :spoko
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2014-03-09, 14:24

Santa a Krasiczyn tez będzie w programie.No wlasnie kiedy program co jest w zwiedzaniu.barbara :?: :?:
Santa - 2014-03-10, 11:42

Zbigniew Muzyk napisał/a:
Santa a Krasiczyn tez będzie w programie.No wlasnie kiedy program co jest w zwiedzaniu.barbara :?: :?:

Myślę, że Krasiczyna nie będzie - ani takich miejsc w których już wszyscy byli :szeroki_usmiech

Na razie jest wstępny plan spotkania dwóch załóg w Radawie, które chwilowo - z przyczyn obiektywnych - nie jest możliwe do zrealizowania.
Poza tym jest dużo optymizmu - a to jest jest moim zdaniem bardzo dobry początek :szeroki_usmiech

Budka J/T - 2014-03-12, 21:19

:spoko
Super zlot.. czekam z niecierpliwością pozdrawiam ,, :kwiatki:

t_rapido - 2014-03-31, 15:01

Witam ponownie. Posiadam wstępne informacje co do kosztów zlotu. Po rozmowie z Gospodarzem Gminnego Ośrodka Wypoczynku i Rekreacji ustalono:

1. Pobyt Camperów na placu.
2. Korzystanie z Boisk Sportowych - Siatkówka, Koszykówka, Piłka nożna.
3. Przygotowanie ogniska do grilowania.
4. Korzystanie z urządzeń sanitarnych .
5. Animacja oraz zabawy dla dzieci będą za darmo w ramach akcji promocji miejscowości Radawa oraz województwa Podkarpackiego.

Zapłacimy tylko 30 zł za cały pobyt
1. Energia elektryczna - podłączenie do campera .
2. Wspólne grilowanie.
3. Muzyka lata 80-te dla dorosłych w sobotę od godziny 19:00.

Pozostałe warunki oraz propozycję co do kosztów zlotu prosimy kierować do organizatora.

Myślę, że program zlotu zostanie ułożony do 10 Maja Po spotkaniu z Santą.

Na dziś to pytanie czy są chętni:
1. Wycieczki Autobusowe:
- m. Jarosław - Stary Rynek
- m Przemyśl i zamek w Krasiczynie
- m Leżajsk

2. Wycieczki rowerowe w lasach Radawy - drogi asfaltowe:
- do 7 km
- do 20 km
- do 35 km

Teraz kilka zdjęć wykonanych przez Kierownika Ośrodka:

https://picasaweb.google.com/trapidos/Radawa03?authkey=Gv1sRgCLLJ7Jf039nQtAE

SlawekEwa - 2014-03-31, 15:07

Obiekt ładnie prezentuje się na zdjęciach. Tak blisko, a nie byliśmy w tym miejscu :(
zbyszekwoj - 2014-04-07, 22:07

t_rapido napisał/a:
Muzyka lata 80-te dla dorosłych

Sama muzyka, czy i bajki będą? :oops:

JuHoMaAn - 2014-04-25, 21:11

Witamy wszystkich, dawno nie zaglądaliśmy (z przyczyn technicznych) na stronki klubu, a tu proszę niespodzianka, zjazd w naszych stronach :wyszczerzony: jesteśmy z Przemyśla i chętnie pomożemy w organizacji zjazdu(mamy świetnego zaprzyjaźnionego przewodnika po Przemyślu). Oczywiście już dziś zgłaszamy naszą obecność w Radawie (świetnie znamy miejsce).Pozdrawiamy Juhoman :spoko
t_rapido - 2014-05-10, 14:06

Witam ponownie. Jestem po rozmowie z wójtem gminy Wiązownica i kierownikiem
ośrodka "Radawa". Ustalono:
A)
1. Postój Camperów na boisku do piłki nożnej lub na placu campingowym w
zależności od ilości załóg-plac postojowy camperów (boisko)-powyżej 50 camperów lub plac
campingowy do 50 camperów
2. Z podłączeniem energii nie powinno być problemu (obiecano dwa
urządzenia z Pajęczna), plac jest oświetlony.
3. Występ zespołu regionalnego w amfiteatrze na wyspie (sobota).

B)
Mapa ośrodka "Radawa"-powierzchnia ok 10 ha z oznaczeniem lokalizacji:
Mapa Radawa
C)
Zestawienie obiektów do wykorzystania przez uczestników zlotu.
1. Plac postojowy camperów
2. Camping Radawa
3. Boiska sportowe
4. Boisko do siatkówki
5. Sala taneczna
6. Amfiteatr
7. Sanitariaty
8. Kąpielisko
9. Bramy wjazdowe

Poniżej podaję linki do stron zależnie od zainteresowań:

1. spływ kajakowy

2. Park Radawa - 300 mb

3.Wędkowanie

4. Konie

5. Wypożyczalnia
rowerów

6.Wypożyczalnia
sprzętu wodnego

7.Zjeżdżalnia i
liny

8.Kąpiel w zalewie

Myślę, że jest to jeden z najlepszych ośrodków aktywnego wypoczynku w Polsce.
Warto zobaczyć !!!
ZAPRASZAM, TADEUSZ POPEK - ORGANIZATOR
W niedzielę 11 maja wyjeżdżamy na dwa campery do Hiszpanii na ok 50 dni - do
kontaktu z camperteam został wyznaczony p. Henryk tel 509 684 992.
Odpowie na każde pytanie dotyczące zlotu.

Eterr - 2014-05-11, 11:31

TAK TRZYMAĆ WRESZCIE PODKARPACIE !!!
TRZYMAM KCIUKI
TERENY PIĘKNE
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
(jeżeli w czymś mogę pomóc to jestem otwarty na propozycje)
POZDRAWIAM :spoko

marko - 2014-06-04, 23:04

szykuje się fajny zlocik i atrakcji bedzie moc :hello
Santa - 2014-06-24, 23:39
Temat postu: "Przedzlotowy rekonesans"
Wreszcie znaleźliśmy czas, żeby znów odpalić kamerka i od razu wybraliśmy się do Radawy - miejsca planowanego przez t_rapido wrześniowego zlotu.

Radawa jest oddalona o jakieś 40 km od naszego kamperkowego garażu, więc nie była to wyprawa daleka a wrażenia z wyjazdu wpisujące się w powiedzenie "cudze chwalicie..."

Wprawdzie na wklejonych przez t_rapido stronkach ośrodka już można było się zorientować czego można spodziewać się po lokalizacji planowanego zlotu, ale dla dopełnienia tego obrazu pozwolę sobie jeszcze wkleić kilka naszych świeżutkich fotek. Może zainspiruję niezdecydowanych :szeroki_usmiech

Wygląda na to, że nas tam lubią... :szeroki_usmiech

Oferują przestronne miejsce na ognisko i plenerową tanzbudę...

Na wyspie kameralny amfiteatr... t_rapido obiecał tam koncert... :szeroki_usmiech

Coś dla zlotowych maluchów...

... między innymi ciuchcia na nasypie wąskotorówki, po którym jeździła kolejka księcia Czartoryskiego...

Dla zwolenników piaszczystych plaż...

Pole namiotowe i kempingowe...

Nasze kamperki nie będą tu pierwsze... :szeroki_usmiech

Podczas rundki dookoła obiektu odkryłam, że Santa też nie jest tu pierwsza :szeroki_usmiech

I jeszcze najważniejsza informacja... sprawdziliśmy, że na pewno nie ma tam kamer ani podsłuchów..., ale zdarzają się... żywi podglądacze... :szeroki_usmiech

...dla spostrzegawczych...

A w okolicy - niekończące się ścieżki rowerowe i rozpierające piersi, nieskażone i nasycone jodem powietrze, wydzielane przez leśne iglaki.

t_rapido napisał/a:
...
Myślę, że jest to jeden z najlepszych ośrodków aktywnego wypoczynku w Polsce....

Jest tak jak mówi t_rapido :wyszczerzony:

wbobowski - 2014-07-01, 21:41
Temat postu: Re: "Przedzlotowy rekonesans"
Santa napisał/a:
Może zainspiruję niezdecydowanych :szeroki_usmiech

Gratuluję Santa.
Faktycznie Twoje fotki mogą zachęcić niezdecydowanych.

Santa - 2014-07-01, 22:24
Temat postu: Re: "Przedzlotowy rekonesans"
wbobowski napisał/a:
Santa napisał/a:
Może zainspiruję niezdecydowanych :szeroki_usmiech

Gratuluję Santa.
Faktycznie Twoje fotki mogą zachęcić niezdecydowanych.

Dziękuję bardzo, choć fotki są Romka :szeroki_usmiech Ale jeśli miałyby zainspirować Elę i Włodka, to chętnie sięgnę do folderu i wkleję jeszcze więcej :wyszczerzony:

wbobowski - 2014-07-02, 00:05

Santa napisał/a:
Ale jeśli miałyby zainspirować Elę i Włodka

Jesteśmy na liście > poz.4

Santa - 2014-07-08, 13:28
Temat postu: Ważny komunikat Organizatora Zlotu :)
W ubiegłą niedzielę na terenie Ośrodka w Radawie spotkały się dwie podkarpackie kamperowe załogi: t-rapido (Zosia i Tadeusz) i Romulusi (Lucyna i Roman)

Celem spotkania było pierwsze "spojrzenie sobie w oczy" ;) , a następnie generowanie pomysłów dotyczących planowanego w terminie 5 - 7 września 2014 roku - XXX Zlotu Camper Team.

Radawa właśnie świętowała swoje "Dni Radawy". Pogoda była upalna, atmosfera gorąca ale w naszym gronie... rozpętała się... burza... "burza mózgów" ;)

Za pomysłami organizatora zlotu - t-rapido trudno było nadążyć, ale to co udało mi się zakodować przekazuję w formie komunikatu, zachęcając do uważnego przeczytania - w sposób szczególny tych, którzy dotąd nie mieli zamiaru na ten zlot przyjechać :szeroki_usmiech

Wyrażając radość Organizatora z okrągłej liczby dotąd zdeklarowanych załóg, z nadzieją, że niebawem lista się podwoi (a może nawet potroi), przenoszę ją do osobnego wątku. Ten zaś pozostawiam jako miejsce ewentualnych pytań, wątpliwości, postulatów, skarg, wniosków i zażaleń..., no i żartów, oczywiście :szeroki_usmiech

KOMUNIKAT ORGANIZATORA
XXX ZLOTU CAMPER TEAM - RADAWA 2014

1. Organizator serdecznie zaprasza do udziału w zlocie Szanowne Kierownictwo Camper Teamu. Uważamy, że Wasza obecność na tym zlocie jest dziejową koniecznością, bo po za tym, że zaszczyci naszą podkarpacką imprezę, to również uwypukli jej jubileuszowy charakter. Nic... bez Was... :wyszczerzony:

Nasza wyrozumiałość dla "niemogących" jest bezgraniczna, ale wiara w ponadczasową ideę, że "chcieć to móc" jeszcze większa :wyszczerzony: W przypadkach szczególnej niemocy Organizator służy dyskretną pomocą (a zasięg jego możliwości wydaje mi się nieograniczony) :szeroki_usmiech

Panie i Panowie, Administratorzy i Moderatorzy - przyjeżdżajcie :!: :!: :!: Będziemy Was "nosić na rękach" :!: :wyszczerzony:

2. Mając pełną świadomość, że oprócz nas - wszyscy tu mają daleko i nie po drodze - dla zmotywowania załóg mieszkających na dalekim zachodzie i zimnej północy, w miejscowościach oddalonych od Radawy o 700 kilometrów (tak mniej więcej, bez zaglądania na licznik ;) ), Organizator przewidział zwolnienie z opłaty za zlot.

3. Z uwagi na fakt, że Radawa jest położona o rzut beretem od Ukrainy, Organizator uznał za stosowne, uzasadnione i sąsiedzko miłe, wystosowanie zaproszenia na zlot do zaprzyjaźnionych z Camper Teamem kamperowych wschodnich sąsiadów zrzeszonych w Klubach.

Równocześnie zwraca się z prośbą do osób zaprzyjaźnionych z załogami z Ukrainy o poparcie tego naszego zaproszenia u osób zainteresowanych a niezdecydowanych. A ode mnie proszę im przekazać, że od przejścia w Korczowej mają świeżutko oddaną autostradę, jeszcze niepłatną, gładziutką jak szklanka - sprawdziłam ;)

4. Miło by nam było, gdyby wraz z nami świętowali podróżnicy, którzy pozostali oddani przyczepom (które my - niewierni zdradziliśmy na rzecz naszych kamperków). Stosowne zaproszenie zostanie umieszczone na forum karawaningowym, na którym w większości się urodziliśmy :szeroki_usmiech

5. Pozostawiając uczestnikom zlotu pełnię swobód i zdobyczy demokracji Organizator proponuje, aby udział w ewentualnych formach zajęć fakultatywnych (wycieczki, konie, kajaki, rowery, "moczenie kija" i inne...), załogi mogły zdeklarować po przybyciu na miejsce i zorientowaniu się w gustach i szerokich możliwościach Ośrodka w Radawie.

6. Jedynym wyjątkiem od powyższego - jest z góry ustalony i podyktowany względami naszego bezpieczeństwa porządek ustawienia kamperów, z zachowaniem stosownych przepisów i zdrowego rozsądku.

A teraz pozostaje kliknąć tutaj: http://www.camperteam.pl/...p=435293#435293 i zgłosić swoją załogę do udziału w zlocie. Moja (coraz rzadziej myląca się) intuicja podpowiada mi, że jest to pierwszy pilotażowy zlot, rozpoczynający serię i inaugurujący tradycję zlotów w Radawie. Czyż to nie szkoda tracić pierwszego zlotu :?: :!: :wyszczerzony:

Radawa zaprasza, czeka i na czas zlotu oddaje się w Wasze ręce :!: :!: :!: :ok

Bajaga - 2014-07-08, 13:44
Temat postu: Re: Ważny komunikat Organizatora Zlotu :)
Santa napisał/a:

2. Mając pełną świadomość, że oprócz nas - wszyscy tu mają daleko i nie po drodze - dla zmotywowania załóg mieszkających na dalekim zachodzie i zimnej północy, w miejscowościach oddalonych od Radawy o 700 kilometrów (tak mniej więcej, bez zaglądania na licznik ;) ),

No dobra, ze względu na CT - poprawność polityczną nikt tego nie powie... no to ja powiem bo ktoś musi :mrgreen: Jak na XXX zlot CT to lokalizacja jest faktycznie bardzo marna, delikatnie mówiąc.

Santa - 2014-07-08, 14:33
Temat postu: Re: Ważny komunikat Organizatora Zlotu :)
Bajaga napisał/a:
...

No dobra, ze względu na CT - poprawność polityczną nikt tego nie powie... no to ja powiem bo ktoś musi :mrgreen: Jak na XXX zlot CT to lokalizacja jest faktycznie bardzo marna, delikatnie mówiąc.

Rzeczywiście delikatnie :diabelski_usmiech

dominicc - 2014-07-08, 18:00

300km z Zawoi... nie jest źle :)
SlawekEwa - 2014-07-09, 07:36

Bajaga napisał/a:
Jak na XXX zlot CT to lokalizacja

Na ilu zlotach byłeś, żeby mieć jakieś pojęcie o lokalizacji i bzdety wypisywać :opps:

wbobowski - 2014-07-09, 13:14

Bajaga napisał/a:
Jak na XXX zlot CT to lokalizacja jest faktycznie bardzo marna, delikatnie mówiąc.

I Lucyna i Sławek już Ci napisali co myślą o delikatności i odległości.
Po tak wspaniałym poście Lucyny, Twój pasuje jak kij pod brodę zamiast ślubnej muszki.
A dla wyjaśnienia Ci jednak napiszę, że kolejność numerowanych zlotów CT wynika tylko i wyłącznie z chęci organizacji i zgłoszenia tego przez tych, którym jeszcze się chce coś pozytywnego zrobić dla CT a nie tylko narzekać.
Jak nie wiesz na czym polega wyznaczanie zlotów CT ogólnopolskich, numerowanych to poczytaj sobie tutaj http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=13080 :confused

gino - 2014-07-09, 19:30

:pifko
Mutek - 2014-07-09, 20:31

Jak są organizowane zloty w Górach Izerskich czy na Pomorzu to też niektórzy mają bardzo daleko i wtedy i jak im pasuje to jadą lub nie . Nie ma przymusu. Narzekanie na odległość jest "delikatnie mówiąc nietaktem".

Zibi :spoko :spoko :spoko

Bajaga - 2014-07-09, 20:47

wbobowski napisał/a:

I Lucyna i Sławek już Ci napisali co myślą o delikatności i odległości.
Po tak wspaniałym poście Lucyny, Twój pasuje jak kij pod brodę zamiast ślubnej muszki.

Ależ doskonale wiem że napisanie czegokolwiek co nie jest hurra wesołe i nie wpisuje się w tradycję wzajemnego głaskania się po plecach bedzie brane bardzo źle, trudno, takie CTemowe życie. Ale w moim przekonaniu ważny, numerowany, zlot mógłby być bardziej dostępny dla ogółu CT. Względnie być w jakimś atrakcyjnym miejscu. Ale napewniej się mylę, cóż błądzić ludzka rzecz.

ps. Oczywiście nie dotyczy to spotów regionalnych czy jakichś grup towarzyskich, tu jest pełna dowolność jak dla mnie :)

wbobowski - 2014-07-09, 21:01

Bajaga napisał/a:
Ale w moim przekonaniu ważny, numerowany, zlot mógłby być bardziej dostępny dla ogółu CT

Tak, masz w 100% rację, bo ten zlot:
- jest dostępny dla ogółu CT
- miejsce też jest atrakcyjne
- odpowiednio wcześnie organizowany

Jak byś był (tak jak my i wielu innych z całej Polski) na numerowanych ogólnopolskich zlotach w Górych Izerskich (granicę czeską przechodziliśmy piechotą), w Dworku Zielenin na Kaszubach niedaleko Kościerzyny, w Borach Strobrawskich k/Brynicy niedaleko Opola, we Wrocławiu, w Majdanie Sopockim na Roztoczu czy w Leśnicówce Grzędy nad Biebrzą, to byś się tylko cieszył, że możesz poznać ciekawe zakątki naszej ojczyzny a nie kręcić się tylko wokół Warszawy, chociaż i tam były zloty, na których Cię nie było.
To naprawdę nie wiem o co Ci chodzi. Jak komuś nie pasuje... to banalnie proste... nie jedzie.

A po co te narzekania... chyba tylko aby organizatora dołować.

Bajaga - 2014-07-09, 21:19

wbobowski napisał/a:

- jest dostępny dla ogółu CT
- miejsce też jest atrakcyjne

OK, po tych argumentach nie polemizuję już i pozdrawiam serdecznie :spoko

Santa - 2014-07-09, 21:33

Panowie - mam dobre wiadomości :!: :szeroki_usmiech

Wczoraj pobuszowałam po internecie, znalazłam forum ukraińskich kamperowców, zarejestrowałam się i w dziale zlotów zamieściłam zaproszenie na nasze spotkanie.

Rano dostałam informację, że Administrator pozytywnie je zaopiniował i "puścił" do ogółu (widać, że dobrze pilnują, żeby głupot nie pisać) :wyszczerzony:

A gdy zajrzałam w południe, to już mi kliknęli dwa "błagadarienija" - to chyba takie ichnie piwka :diabelski_usmiech

Teraz pozostaje czekać na odzew, bo jest szansa, że się zrobi ... międzynarodowo... A przynajmniej zamierzam się o to postarać :lol: :!:

janusz - 2014-07-09, 22:00

Santa napisał/a:
znalazłam forum ukraińskich kamperowców

A jakie to forum, inne niż to co u nas ma swój dział?
http://www.camperteam.pl/...20f95dfc453534a

Santa - 2014-07-09, 22:35

janusz napisał/a:
Santa napisał/a:
znalazłam forum ukraińskich kamperowców

A jakie to forum, inne niż to co u nas ma swój dział?
http://www.camperteam.pl/...20f95dfc453534a

Wklejam adres do tego forum. Po nickach użytkowników rozpoznałam gości, którzy tu czasem się logują, więc na pewno jest to forum właściwe :szeroki_usmiech

http://caravaning.in.ua/f...?f=2&t=4371&e=0

A przy okazji mam pytanie: czy jest możliwość, żeby użytkownicy niezalogowani mogli mieć dostęp do tego działu, bo właśnie przeczytałam na tamtym forum, że nie mogą zobaczyć naszych informacji o zlocie, bo każe im się rejestrować.

Jeśli musi być "tajne", to po prostu przetłumaczę i wkleję im gotowca.

janusz - 2014-07-09, 22:47

Santa napisał/a:
A przy okazji mam pytanie: czy jest możliwość, żeby użytkownicy niezalogowani mogli mieć dostęp do tego działu,

Można tak zrobić ale tylko w zakresie czytania, pisanie na forum jest niemożliwe prawie w żadnym dziale dla niezalogowanych. Spowodowane to jest pisaniem postów XXX albo spamu przez niezalogowanych.
Nie jestem przekonany czy dział o organizowaniu zlotów powinien być dostępny dla całego świata.

Jeśli chodzi o ten klub ukraiński to jest to ten sam który ma u nas swój dział. Możesz/można kontaktować się z nimi przez tamten dział. Tamten widać bez logowania.

Santa - 2014-07-09, 22:59

Dziękuję za odpowiedź. To oczywiste, że wątki zlotowe powinny być... dyskretne :szeroki_usmiech
Po prostu przetłumaczę odpowiednie treści i wkleję to co potrzebne, żeby mieli rozeznanie na temat tego zlotu.
Do komunikacji podałam swojego maila. A poza tym mogę przecież wchodzić na ich forum.
Jakoś się dogadamy :szeroki_usmiech

sam-od - 2014-07-10, 16:13

здравствуйте друзья, я сегодня зарегистрировался на вашем форуме и хочу выразить свое желание участвовать в вашем фестивале. меня зовут Александр, жена Надежда, мы много путешествуем.
Ваши соклубники из тех кто был на слете в Одессе в 2012 году должны меня помнить.
Записывайте наш экипаж на праздник! :ok
Witaj przyjaciele, dziś Zarejestrowałem się na forum i chcą wyrazić swoją chęć uczestnictwa w festiwalu. Nazywam się Aleksandra, jego żona Nadieżda, podróżujemy dużo.
Twój soklubniki z tych, którzy byli na wiecu w Odessie w 2012 roku powinien mnie pamiętać.
Spalić naszą ekipę na wakacje!

Santa - 2014-07-10, 23:37

sam-od napisał/a:
здравствуйте друзья, я сегодня зарегистрировался на вашем форуме и хочу выразить свое желание участвовать в вашем фестивале. меня зовут Александр, жена Надежда, мы много путешествуем.
Ваши соклубники из тех кто был на слете в Одессе в 2012 году должны меня помнить.
Записывайте наш экипаж на праздник! :ok ...

Александр и Надя - тепло приветствуем и ждем встречи с вами в Radawie. Я добавилa вас в список участников :ok

Оставайтесь с нами на наш форум :szeroki_usmiech

Benior, cieszę się, że zainaugurowałeś czwartą dziesiątkę uczestników i pozdrawiam Lublin :szeroki_usmiech

Santa - 2014-07-11, 09:51

krimarson napisał/a:
Krimar od dwóch tygodni obiecuje, że pojedziemy. Skoro się nie zarejestrował to chyba znaczy, że ja muszę. Ale będzie fajnie :szeroki_usmiech .

...
... krimarson 2 osoby

Krimarson - wpisuję Cię na listę (została wydzielona z tego wątku). Zajmujesz pozycję 33, a na 34 - mam nadzieję, że zdecyduje się Krimar :szeroki_usmiech

Na tym zlocie - liczba uczestników - nieograniczona :szeroki_usmiech

krimarson - 2014-07-12, 21:03

Z krimarem jesteśmy jedna załoga(Poszukiwacze Zaginionej Dyszy). Przepraszam za chaos.
krimar - 2014-07-12, 21:22

no to teraz nawet jakbym nie chciał (a chcę) to bym musiał, bo inaczej młody zabrałby mi kampera i przyjechał sam
krimarson - 2014-07-12, 21:44

No jasne. Po coś robilem te prawo jazdy.
Santa - 2014-07-12, 22:09

krimar napisał/a:
no to teraz nawet jakbym nie chciał (a chcę) to bym musiał, bo inaczej młody zabrałby mi kampera i przyjechał sam

Krimar - zmiennik za kierownicą kampera to cenna sprawa, szczególnie po zlocie :wyszczerzony:

Cienie - 2014-07-15, 12:30

Witam
Zlot szykuje się super. ponieważ nie wiem o której uda nam się dotrzeć w piątek w związku z tym mam pytanko w jakie dni planowane są wycieczki? I czy można zapisać się na wszystko, czy czasowo nie kolidują ze sobą :?:

Santa - 2014-07-17, 13:27

Cienie napisał/a:
Witam
Zlot szykuje się super. ponieważ nie wiem o której uda nam się dotrzeć w piątek w związku z tym mam pytanko w jakie dni planowane są wycieczki? I czy można zapisać się na wszystko, czy czasowo nie kolidują ze sobą :?:

Na razie nie mogę jeszcze podać takich szczegółowych informacji, ponieważ jest to uzależnione od listy uczestników zlotu, która dopiero się tworzy a także ich preferencji.

Jednak znając plastyczność, operatywność i zaangażowanie Organizatora - t_rapido, można być pewnym optymalnego wykorzystania czasu i możliwości :szeroki_usmiech

Korzystając z okazji dodam, że nasze zaproszenie na zlot zostało również skierowane do użytkowników caravanning forum. pl :szeroki_usmiech

gabosz - 2014-07-17, 19:27

Witam Z przykrością zwalniamy miejsce 21.Sprzedałem Campera i nie mogę nic konkretnego znaleść.Miłej zabawy. :spoko
andrzejbozena - 2014-07-21, 15:05

Witajcie :spoko Właśnie zakupiliśmy swojego pierwszego camperka i bardzo chętnie dołączymy do CT na zlocie.Proszę o dopisanie do listy 2osoby,jeśli to możliwe.Pozdrawiamy z DT. Andrzej i Bożena :)
wbobowski - 2014-07-21, 23:49

andrzejbozena napisał/a:
Witajcie :spoko Właśnie zakupiliśmy swojego pierwszego camperka i bardzo chętnie dołączymy do CT na zlocie.Proszę o dopisanie do listy 2osoby,jeśli to możliwe.Pozdrawiamy z DT. Andrzej i Bożena :)

Jesteście na liście na poz. 21, którą zwolnił gabosz.

MirekKliny - 2014-07-22, 08:47

Witajcie, I my sie dopisujemy. Atrakcje wybieramy na miejscyu jak zrozumiałem i opłaty też regulujemy po przyjeździe.
krzysieks - 2014-07-22, 10:09

Do Organizatorów Zlotu - Zróbcie porządek z listami uczestników , bo jeżeli dobrze widzę to w obiegu są dwie :bajer :bajer . Pozdrawiam i do zobaczenia w Radawie. :spoko :spoko KrzysiekS.
rozalinka - 2014-07-22, 10:50

rozalinka-2 osoby
SlawekEwa - 2014-07-22, 12:09

krzysieks napisał/a:
Do Organizatorów Zlotu - Zróbcie porządek z listami uczestników , bo jeżeli dobrze widzę to w obiegu są dwie :bajer :bajer . Pozdrawiam i do zobaczenia w Radawie. :spoko :spoko KrzysiekS.

Gdzie widzisz ta drugą?

Benior - 2014-07-22, 12:16

SlawekEwa napisał/a:
krzysieks napisał/a:

Gdzie widzisz ta drugą?

http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=19198

Benior - 2014-07-22, 12:18

do 32 pozycji się zgadzają
Santa - 2014-07-23, 22:34

Uaktualniona lista zlotowa znajduje się tutaj: http://www.camperteam.pl/...p=437948#437948

Dziękuję za czuwanie nad prawidłowym przebiegiem informacji :szeroki_usmiech

wbobowski - 2014-07-24, 00:18

krzysieks napisał/a:

A teraz Krzysiu już może być ?
Wszystkie posty dotyczące tworzenia listy wydzieliłem stąd i scaliłem z tematem listy.
Tego organizatorzy zlotu nie mogliby zrobić sami. :spoko

krzysieks - 2014-07-24, 13:42

Fajnie Włodziu to zrobiłeś. W pewnej chwili przestraszyłem się , że zostałem dyscyplinarnie skreślony z listy :haha: :haha: . A to przecież XXX Zlot Camperteam. Wypadało by być.... Pozdrawiam serdecznie KrzysiekS. :spoko :spoko
eMKa - 2014-08-14, 20:41

Dwa pytania w sprawie formalnej
1. Czy lista uczestników jest ograniczona ?
2. Jeżeli nie, to kiedy mija ostateczny termin zapisu, a jeżeli tak to jaka ilość załóg jest dopuszczona.
:roll:

wbobowski - 2014-08-15, 00:41

eMKa napisał/a:
2. Jeżeli nie, to kiedy mija ostateczny termin zapisu, a jeżeli tak to jaka ilość załóg jest dopuszczona.

Krzysiu, liczę że organizatorzy odpowiedzą... ale z tego co wiem, to nie ma żadnych ograniczeń, przecież to XXX Zlot CT.

Santa - 2014-08-15, 17:23

wbobowski napisał/a:
eMKa napisał/a:

Krzysiu, liczę że organizatorzy odpowiedzą... ale z tego co wiem, to nie ma żadnych ograniczeń, przecież to XXX Zlot CT.

Jest tak jakieś pisze Włodek :szeroki_usmiech

Ostateczny termin zapisu na zlot nie został określony. Czekamy na kolejne chętne załogi. Zapraszamy :szeroki_usmiech

Mazur - 2014-08-15, 18:36

A kiedy jakieś wpłaty żeby było OK dla organizatorów i jakiś "cennik" ?

p.s. chyba, że coś przeoczyłem

ninik59 - 2014-08-16, 07:19
Temat postu: zlot w radawie
I my sie piszemy na zlot w Radawie 2 -3 osoby +piesek .
wbobowski - 2014-08-16, 11:55
Temat postu: Re: zlot w radawie
ninik59 napisał/a:
I my sie piszemy na zlot w Radawie 2 -3 osoby +piesek .

Dopisałem Cię do listy > tutaj http://www.camperteam.pl/...p=441809#441809

Santa - 2014-08-16, 12:38

Mazury napisał/a:
A kiedy jakieś wpłaty żeby było OK dla organizatorów i jakiś "cennik" ?

p.s. chyba, że coś przeoczyłem

Odpłatność za udział w zlocie wynosi 30 zł. Kwotę uiszczamy po przyjeździe i rozgoszczeniu się w Ośrodku.

O chęci udziału w wycieczkach również decydujemy na miejscu a ich koszty będą ustalone w zależności od "okoliczności" (liczba osób chętnych, duży czy mały środek transportu, odległość) :szeroki_usmiech

Waldek00x - 2014-08-19, 19:00

Witam,
Mam pytanie czy na miejscu będzie można kupić naklejki Camper Teamu? ,czy będą naklejki zlotowe być może nie doczytałem.

Pozdrawiam Waldek

smurf997 - 2014-08-20, 08:24

Proszę o dopisanie do listy Uczestników ekipy smurfowozu.......
(Ja,tzn smurf997 + 3osoby) Czy jest jeszcze coś w czym można by pomóc(gadżety?)

wbobowski - 2014-08-21, 02:09

Waldek00x napisał/a:
Witam,
Mam pytanie czy na miejscu będzie można kupić naklejki Camper Teamu? ,czy będą naklejki zlotowe być może nie doczytałem.

Pozdrawiam Waldek

Naklejek zlotowych organizator nie przewiduje, ale będzie można nabyć naklejki CamperTeam opisane w Galerii sklepu CT tutaj > http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=12723

Romano - 2014-08-22, 10:28

Włodziu zabierz ze sobą koszulki , będziemy mieli świeże :spoko

Danuśka

t_rapido - 2014-08-23, 09:51
Temat postu: Program xxx ogólnopolskiego zlotu w Radawie pro
PROGRAM XXX OGÓLNOPOLSKIEGO ZLOTU wRADAWIE

1dzień-piątek 5.092014

-przyjazd załóg, parkowanie zgodnie ze wskazaniem organizatora

-przyjmowanie w biurze zlotu zgłoszeń na zaplanowane na sobotę wycieczki

1.autokarowe do Przemysla i do Krasiczyna lub do Jarosławia

2.rowerowe po okolicznych lasach / scieżkami rowerowymi/

W piątek wieczorem o godz.20.00 powitanie uczestników zlotu przez Wójta gminy

oraz organizatorów połączone z dyskoteką i grilowaniem

2.dzień sobota 6.09.2014

GRUPA I -godz.10.00 zaplanowane wycieczki z przewodnikiem

GRUPA II -godz. 10.00 wycieczka rowerowa 10 km lub 20 km

pozostali uczestnicy zlotu mają do wyboru;

1.Wypozyczenie sprzętu wodnego-kąpiel w zalewie

2.spływ kajakowy lub łowienie ryb

3.jazda konna lub bryczką

4.park linowy

5.boisko do siatkówki plażowej- kort tenisowy

godz.18.00 - planowany jest występ zespołów regionalnych w amfiteatrze na wyspie

godz.20.00 - tańce przy muzyce z grilowaniem

III. dzień niedziela 7.09.2014

czas wolny-przygotowania do powrotu /NIESTETY/.

COLA - 2014-08-23, 21:23

Mam pytanie prawdopodobnie z względów logistycznych przyjadę w sobotę rano, czy nie będzie kłopotu i czy zostanę wpuszczony na teren
Santa - 2014-08-25, 22:47

COLA napisał/a:
Mam pytanie prawdopodobnie z względów logistycznych przyjadę w sobotę rano, czy nie będzie kłopotu i czy zostanę wpuszczony na teren

COLA - przybywaj kiedy dasz radę, żadnych kłopotów nie będzie, czekamy :szeroki_usmiech

Santa - 2014-08-28, 20:29

Ponieważ docierają do nas informacje o różnych okolicznościach związanych z "niedyspozycją" lub nieobecnością naszych kamperków, organizator zlotu t_rapido podjął starania o zarezerwowanie miejsca w domkach znajdujących się na terenie Ośrodka w Radawie dla ewentualnych zainteresowanych udziałem w zlocie a chwilowo pozbawionych kamperka.

Szczegółowe informacje o warunkach i kosztach takiego zakwaterowania podamy na początku przyszłego tygodnia.
A tymczasem prosimy o sygnały - czy ktoś jest w takiej potrzebie (może być na PW).

Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie organizacyjne. W Radawie już się zaczyna odliczanie czasu... :szeroki_usmiech

Niezdecydowanych zachęcam do wpisywania się na listę :szeroki_usmiech

smurf997 - 2014-08-29, 11:29

Santa napisał/a:
W Radawie już się zaczyna odliczanie czasu... :szeroki_usmiech

:szeroki_usmiech
My w Warszawie też już odliczamy czas do spotkania się z Wami :spoko :spoko :spoko
Wojciechu - 2014-08-29, 14:30

Proszę Komandorie zlotu o wpisanie nas na listę. prof-os - 2+ pies Zgierz :spoko
Santa - 2014-08-29, 16:47

prof-os napisał/a:
Proszę Komandorie zlotu o wpisanie nas na listę. prof-os - 2+ pies Zgierz :spoko

Wczoraj właśnie zastanawiałam się dlaczego Was jeszcze nie ma na liście :wyszczerzony:
Wasze dzisiejsze zgłoszenie to dla mnie dowód, że odbieramy na tych samych falach :szeroki_usmiech

Do zobaczenia w Radawie :spoko

mkpablo - 2014-08-29, 17:40

VeranoOnTour Paweł i Anetka + Tym i Rem

Do zobaczenia !

zbychu - 2014-08-31, 17:40

Czy można przyjechać wcześniej niż w piątek?
t_rapido - 2014-08-31, 18:00
Temat postu: XXX Zlot Camper Team
Od godz.10.OO w czwartek 4.09.jesteśmy w Radawie - mozna przyjechać
eler1 - 2014-08-31, 20:41

A jaką drogę wybrać od Lublina ?
Wojciechu - 2014-08-31, 21:49

A może jakieś namiary - gps - szczególnie dla tych którzy przyjadą nocą. :spoko
Santa - 2014-08-31, 22:42

eler1 napisał/a:
A jaką drogę wybrać od Lublina ?

Najbliżej byłoby tak: Lublin - Biłgoraj - Tarnogród - Sieniawa - Wiązownica - Radawa. Niestety dla kamperków droga niezbyt przyjazna. Na dwóch odcinkach remont i ruch wahadłowy (dane z wczoraj).

Można kierować się z Lublina na Rzeszów - jest dalej ale drogi podobno lepsze - podobno, bo nigdy tamtędy nie jechałam :szeroki_usmiech

O namiar GPS - uśmiechniemy się do t_rapido :szeroki_usmiech

mz3545 - 2014-08-31, 23:58

a pytanko mam takie kiedy i gdzie sa organizowane w naszym kraju targi-wystawa camperow interesuje mnie za\budowa busa, blaszaka l5h3 lub 5
MAZUREK - 2014-09-01, 11:59

Mam pytanie odnośnie wędkowania - czy jest możliwość zakupu na miejscu pozwoleń na wędkowanie (jestem z innego okręgu PZW)
eler1 - 2014-09-01, 12:00

Santa napisał/a:
Najbliżej byłoby tak: Lublin - Biłgoraj - Tarnogród - Sieniawa - Wiązownica - Radawa. Niestety dla kamperków droga niezbyt przyjazna. Na dwóch odcinkach remont i ruch wahadłowy (dane z wczoraj).
czy to znaczy łatana z dziurami czy że są remonty?
a może lepiej jechać do Janowa Lubelskiego i na Frankopol, Biłgoraj czy do Niskiego i kierować się na Jarosław ?
Co doradzacie? Jakiś tydzień temu jechałem trasą Rzeszów-Lublin jest w miarę ale ciasno.

MirekKliny - 2014-09-01, 17:36

Witam, przed wakacjami jechalem na Rzeszów z Lublin przez Biłgoraj kamperkiem po 30km, zrezygnowaem z tego pomysłu i pojechałem przez Janów lepsza droga wg mnie.
MirekKliny - 2014-09-01, 17:38

A teraz mniej przyjemnie, niestety muszę zrezygnować ze zlotu. Dzisiaj rozpoczęcie roku i plan dla dzieciaków na ten tydzień jest fatalny także lipa może następnym razem. Dobrej zabawy Wszystkim Życzę :spoko
zlp - 2014-09-01, 20:57

Z Lublina przez Zamość jest dobra droga. Dużo lepsza niż przez Biłgoraj.
A w Oleszycach decyzja czy przez Jarosław, czy w kierunku Sieniawy i w Woli Mołodyckiej w lewo. Ja zdecydowanie wybrałbym to drugie, droga chociaż kawałkami nie najlepsza, to spokojna i krótsza. Od Jarosławia nie wiem, ale dużo lepszej się nie spodziewam.

Santa - 2014-09-01, 23:13

MAZUREK napisał/a:
Mam pytanie odnośnie wędkowania - czy jest możliwość zakupu na miejscu pozwoleń na wędkowanie (jestem z innego okręgu PZW)

MAZUREK - na wędkowaniu się nie znam ale zasięgnęłam języka i otrzymałam informację, że na zlocie w Radawie zapominamy o biurokracji i nie martwimy się żadnymi pozwoleniami :szeroki_usmiech

eler1 napisał/a:
Santa napisał/a:
czy to znaczy łatana z dziurami czy że są remonty?...

Ta droga jest ogólnie nierówna, łatana, miejscami koleiny od tirów. Na tych remontowanych odcinkach - wąsko. Ale tą trasą jeżdżą od nas kursowe autobusy i busy.

zlp napisał/a:
Z Lublina przez Zamość jest dobra droga. Dużo lepsza niż przez Biłgoraj.
A w Oleszycach decyzja czy przez Jarosław, czy w kierunku Sieniawy i w Woli Mołodyckiej w lewo. Ja zdecydowanie wybrałbym to drugie, droga chociaż kawałkami nie najlepsza, to spokojna i krótsza. Od Jarosławia nie wiem, ale dużo lepszej się nie spodziewam.

Z Oleszyc do Sieniawy - spokojna, pusta, na dużym odcinku leśna droga - jeździmy tamtędy kamperkiem i jest OK.

MirekKliny napisał/a:
A teraz mniej przyjemnie, niestety muszę zrezygnować ze zlotu. Dzisiaj rozpoczęcie roku i plan dla dzieciaków na ten tydzień jest fatalny także lipa może następnym razem. Dobrej zabawy Wszystkim Życzę :spoko

Szkoda. Dziękujemy, a gdyby w planach coś się zmieniło, to czekamy na Was w Radawie :szeroki_usmiech

mz3545 napisał/a:
a pytanko mam takie kiedy i gdzie sa organizowane w naszym kraju targi-wystawa camperow interesuje mnie za\budowa busa, blaszaka l5h3 lub 5

Na zlocie będzie możliwość spotkania specjalistów od wszelkiego rodzaju zabudowy, bywalców i organizatorów różnych wystaw i targów :szeroki_usmiech Zapraszamy :szeroki_usmiech

krzysieks - 2014-09-02, 18:27

wbobowski napisał/a:
Waldek00x napisał/a:
Witam,

Pozdrawiam Waldek

Naklejek zlotowych organizator nie przewiduje, ale będzie można nabyć naklejki CamperTeam opisane w Galerii sklepu CT tutaj > http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=12723

Poruszyłem niebo i ziemię - NAKLEJKI NA XXX RODZINNY ZLOT RADAWA 2014 na 90% będą :bigok :bigok .

Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko

adamer - 2014-09-02, 23:22

Z checia bym pojechal, ale po powrocie z prawie miesiecznego wypadu do Porugalii i okolic ciezko mi zagonic zaloge do kampera, tylko psiak jest chetny. Glupia przyjezdzac na zlot "rodzinny" samemu...
Z drugiej strony to w okolicach mam pare skuterkow do zobaczenia. Dzisiaj zamontowali mi rampe wiec trzeba by skuter kupic i rampe przetestowac ;-)
Z tym podaniem namiarow to nie jest zly pomysl. Czy to ta Radawa Wiazowa? Bo tak i w Jadzi wyskakuje?

Tadeusz - 2014-09-02, 23:25

krzysieks napisał/a:
Poruszyłem niebo i ziemię - NAKLEJKI NA XXX RODZINNY ZLOT RADAWA 2014 na 90% będą

Krzysiu, dotrzymałeś słowa.

Pełen szacunek i czarka dobrego trunku na Ciebie czeka w Radawie. :bukiet:

t_rapido - 2014-09-03, 17:01
Temat postu: XXX Zlot Camper Team w Radawie
KOORDYNATY NA ZLOT : N 50 08' 06.1"
E 22 45' 36.4"

Waldek00x - 2014-09-03, 19:24

Krzysieks JESTEŚ WIELKI!!!

Będzie zaszczyt taką naklejkę nakleić :mrgreen:

zbychu - 2014-09-03, 20:42

Jesteśmy już w Sandomierzu , jutro prosto do Radawy :spoko
Santa - 2014-09-04, 10:47

krzysieks napisał/a:

Poruszyłem niebo i ziemię - NAKLEJKI NA XXX RODZINNY ZLOT RADAWA 2014 na 90% będą :bigok :bigok .

Pozdrawiam Krzysiek :spoko :spoko

Naklejeczka pięknie oddaje klimat Radawy - już chcę ją mieć :wyszczerzony:

adamer napisał/a:
Z checia bym pojechal, ale po powrocie z prawie miesiecznego wypadu do Porugalii i okolic ciezko mi zagonic zaloge do kampera, tylko psiak jest chetny. Glupia przyjezdzac na zlot "rodzinny" samemu...
Z drugiej strony to w okolicach mam pare skuterkow do zobaczenia. Dzisiaj zamontowali mi rampe wiec trzeba by skuter kupic i rampe przetestowac ;-)
Z tym podaniem namiarow to nie jest zly pomysl. Czy to ta Radawa Wiazowa? Bo tak i w Jadzi wyskakuje?

Postaramy się, żebyś nie czuł się samotny - w końcu wszyscy będziemy tam jedną rodziną :wyszczerzony: Pozdrowienia dla Twojej Załogi - może jeszcze zmienią zdanie...
A warunki do testowania skuterka będą bardzo dobre :szeroki_usmiech

zbychu napisał/a:
Jesteśmy już w Sandomierzu , jutro prosto do Radawy :spoko

Odezwijcie się na forum jak dotrzecie. A na razie pozdrowienia od tych co jeszcze pracują :spoko

zbyszekwoj - 2014-09-04, 11:01

Santa napisał/a:

zbychu napisał/a:
Jesteśmy już w Sandomierzu , jutro prosto do Radawy

Jutro to znaczy dzisiaj. W takim razie to i my ruszamy! :kamp2

Romano - 2014-09-04, 11:08

:spoko My wyruszamy jutro po pracy :spoko ,jeśli ktoś przez Mielec będzie pomykał w tych godzinach /po 15-tej/ proszę dzwonić :wyszczerzony:

Danuśka

Santa - 2014-09-04, 11:08

zbyszekwoj napisał/a:
Santa napisał/a:

zbychu napisał/a:
Jesteśmy już w Sandomierzu , jutro prosto do Radawy

Jutro to znaczy dzisiaj. W takim razie to i my ruszamy! :kamp2

Szerokości... :!: :szeroki_usmiech
Bo tuneli to chyba po drodze nie macie :diabelski_usmiech

Cienie - 2014-09-04, 12:59

Witam
Niestety:( /głównie dla nas/ z powodu pracy i nieoczekiwanych zleceń, musimy zrezygnować z uczestnictwa w zlocie.
Życzymy wszystkim słoneczka i wspaniałej zabawy. :spoko

pkazio - 2014-09-04, 14:56

W tej chwili ruszamy w drogę ,proszę dopisać nas do listy.
Santa - 2014-09-04, 19:39

pkazio napisał/a:
W tej chwili ruszamy w drogę ,proszę dopisać nas do listy.

Dopisałam, zajmujecie pozycję 50 :szeroki_usmiech Szerokiej drogi i do zobaczenia :spoko

smurf997 - 2014-09-05, 00:15

Powolutku startujemy do Was z Warszawki via Bielsko-Biała(ze sprzętem :-) )
adamer - 2014-09-05, 12:26

Zaloga powoli sie dala przekonac i choc nie w stalym skladzie to wkrotce ruszamy, dojazd pewnie wieczorem. 2 osoby + pies. Dobrze, bo sam kapitan to na nic, nie ma komu cum zalozyc ;-)
marian.marian - 2014-09-05, 15:29

Wyruszyliśmy!
zbyszekwoj - 2014-09-05, 15:53

My już w połowie zlotu i kilka fotek
zbyszekwoj - 2014-09-05, 16:00

wycieczkę rowerową prowadzi ładniejsza połowa załogi RAPIDO
zbyszekwoj - 2014-09-05, 16:05

cd.
smurf997 - 2014-09-05, 16:10

Już poniżej 100 km :-)
Santa - 2014-09-05, 16:24

zbyszekwoj napisał/a:
My już w połowie zlotu ...

Tylko żebyście nie skończyli zanim dojedziemy :lol:

marian.marian - 2014-09-05, 16:33

92 km do celu i natknęliśmy się na roboty drogowe ~ stoimy na czerwonym
stokrotka - 2014-09-05, 19:48

załoga stokrotki nadjeżdża :spoko :spoko
zbyszekwoj - 2014-09-06, 09:54

Zaczynamy już oficjalnie.

Następne fotki

MirekKliny - 2014-09-06, 10:32

Dzieki Zbyszku za fotki nie mogłem dojechać to chociaż wirtualnie będe z Wami :pifko
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:19

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:24

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:29

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:37

c.d.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:44

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 18:47

.cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 19:24

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 19:27

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 19:32

cd.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 19:54

Dzisiejsza wycieczka do Przemyśla i Krasiczyna.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 19:58

cd
zbyszekwoj - 2014-09-06, 20:01

cd
zbyszekwoj - 2014-09-06, 20:04

cd
zbyszekwoj - 2014-09-06, 20:12

zatrzymany przez nas orszak weselny - para młoda wykupiła się flaszeczkami i cukierkami.
zbyszekwoj - 2014-09-06, 20:16

Krasiczyn
zbyszekwoj - 2014-09-06, 20:17

I na tym zakończyłam tę relację..... idę na tańce :spoko :spoko :spoko :spoko
MirekKliny - 2014-09-06, 20:36

:hura :hura :hura :hura
matro - 2014-09-07, 09:35

Kto udzielał wczoraj wywiadu w radiowej "trójce" ? Dzięki niemu, każdy cameprowiec w PL mógł poczuć się jak ktoś wyjątkowy ;)
jarko_66 - 2014-09-07, 10:49

W wiadomościach telewizyjnych też była krótka wzmianka o Radawie. Pozdro dla wszystkich uczestników zlotu. :spoko :pifko :spoko
MAWI - 2014-09-07, 11:03

jarko_66 napisał/a:
krótka wzmianka

Jaka krótka .Trąbili w każdym programie nawet w teleexpresie. :idea: :spoko

SlawekEwa - 2014-09-07, 11:34

Pozdrowienia dla uczestników Zlotu od załóg @ndrzej, tosiek159 i SlawekEwa ze słonecznego kempingu Polari - Rovinij- Chorwacja
Eterr - 2014-09-07, 13:56
Temat postu: XXX ZLOT RADAWA
Pozdrawiam wszystkich uczestników byłem tylko jeden dzień- (wyjechałem w sobotę)
- myślę że jeszcze będę miał taką okazję, aby poznać się wami
Pozdrawiam załogę "SKORPIONA" Tadeusz myślałem, że odwiedzisz Podkarpacie (PAMIĘTASZ SOPOT 2014 :trzymaj )
migawka z teleexpresu XXX ZLOT RADAWA (w 9 minucie)
TELEEXPRES
http://teleexpress.tvp.pl/16503977/06092014-1700
TELEEXPRESEXTRA
http://www.tvp.info/16464556/06092014-1715

Eterr - 2014-09-07, 14:15
Temat postu: XXX ZLOT RADAWA 2014
JAK MOGŁEM ZAPOMNIEĆ
OCZYWIŚCIE POZDROWIENIA I PODZIĘKOWANIA ZA BARDZO MIŁE PRZYJĘCIE DLA ORGANIZATORÓW !!!

Romano - 2014-09-07, 19:45

MIELCOKI serdecznie dziękują za cudowną atmosferę , wspólną zabawę , towarzystwo .
Organizatorom należą się podziękowania za całokształt .

Danuśka i Romano
:bylo :super :brawo

marko - 2014-09-07, 19:59

fantastyczny zlot, wielkie dzięki i szacun dla organizatorów pozdrawiają Marek i Gosia :) :shock:
andrzejbozena - 2014-09-07, 20:03

andrzejbozena dziękuja wszystkim za fantastyczne przyjęcie,organizatorom za super organizacje ,a ludziom za niezapomnianą atmosferę!! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: do następnego zlotu [hura] [hura]
marian.marian - 2014-09-07, 20:26

Wielkie podziękowania za wspaniale zorganizowany zlot wszystkim bez wyjątku: Organizatorom, Wójtowi, Współbiesiadnikom i pogodzie :) Z rana pyszne jagodzianki

Przy wejściu do sanitariatów z głośników sączyła się przyjemna muzyczka

nasze "domki"

A na koniec wielka parada, która niejednemu wycisnęła łezkę z oka

Mamy nadzieję, że to nie był ostatni zlot w tym miejscu? Bo i miejsce super, i organizacja super no i Wójt swój chłop! Jutro zamierzamy zakupić widokówkę (taką tradycyjną papierową z wizerunkiem naszego miasta) i wyślemy podziękowanie z pozdrowieniami od naszej załogi. Gdyby ktoś chciał pójść w nasze ślady to zamieszczam adres

Wójt Gminy Wiązownica
mgr Marian Jerzy Ryznar
37-522 Wiązownica - Wiązownica 208

krzysieks - 2014-09-07, 21:12

My również serdecznie dziękujemy Organizatorom :bukiet: :bukiet: za super Zlocik.
Oj narobiliście się , narobiliście się kochani. Tak trzymajcie i do zobaczenia za rok w Radawie?

Wdzięczni zlotowicze Krzysiek z Moniką. :spoko :spoko

Niepokorny1 - 2014-09-07, 21:45

Dzieki serdeczne, za wyjatkowe dopieszczanie nas przez ORGANIZATOROW. Prosimy o podanie adresu tego, ktory zalatwial pogodę. A te jagodzianki o poranku-to bylo cos, co bedzie sie pamietalo! Jeszcze raz DZIEKI. :spoko
Wojciechu - 2014-09-07, 22:05

Szczęśliwie dojechaliśmy do domu, pełni wrażeń po zlocie. Dla komandorów zlotu uznanie za zjawiskowość tych kilku dni. Dla uczestników zlotu życzenia dalszych spotkań w tak wspaniałej atmosferze. Dla wójta gratulacje za relacje i jakość oddziaływań publicznych.
Zlot pokazał najlepsze standardy CT. Dla WSZYSTKICH gratulacje i pozdrowienia. :spoko

zbyszekwoj - 2014-09-07, 22:05

My również dołączamy do podziękowań dla organizatorów. Kto nie był ma czego żałować.Prosto ze zlotu jedziemy na południe. Nocujemy w Berekfurdo. Naszych nie ma... :pifko2 :placz :placz :placz
adamer - 2014-09-07, 22:15

Serdeczne podziekowania za super zlot od zalogi z Lublina, Bedzie nam jutro brakowalo porannej jagodzianki ;)
Przy okazji prosze o kontakt na PW wlasciciela Hobby 600 z 87r( nie moge znalezc namiarow na polecana blokade przedniego kola do skutera)

Wojciechu - 2014-09-07, 22:22

"zbyszekwoj" - Krysiu zakup aparatu był słuszny, relacja foto- super. Piwko dla Zbyszka dla Ciebie :kwiatki:
MAREKH - 2014-09-07, 22:34

Organizatorom - Tadeuszowi i Lucynce oraz ich połówkom, szacowne podziekowania, za przemila atmosferę i wspaniałą organizacje. Pokazaliscie nam kawalek cudownego Podkarpacia, ktore w naszej wyobrazni wygladalo zupelnie inaczej niz w rzeczywistosci.Czysciutkie zadbane obejscia, kilometry utwardzonych ścieżek rowerowych może pozazdroscic niejedno województwo.
Elwood - 2014-09-07, 23:11

I my przyłączamy się do podziękowań dla Organizatorów, za super zlot w pięknym miejscu. Wyjątkowe podziękowania należą się Wójtowi, który nie dość, że dołożył wszelkich starań by było nam dobrze na zlocie , to jeszcze brał czynny udział w naszych wieczorno- nocnych zabawach. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. :spoko :spoko :spoko
janusz - 2014-09-08, 00:08

zbyszekwoj napisał/a:
zatrzymany przez nas orszak weselny - para młoda wykupiła się flaszeczkami i cukierkami.

Wynegocjowaliśmy 3 flaszki i później na zlocie wszyscy uczestnicy zlotu, którzy mieli ochotę, wypili za zdrowie młodej pary. :bukiet:

rysiek - 2014-09-08, 09:30

Dziękujemy organizatorom i uczestnikom za piękny zlot.
Pozdrawiamy z Kielc.

grzegorzalex - 2014-09-08, 09:37

Dziękujemy organizatorom i wszystkim uczestnikom zlotu w Radawie.Było super! Do zobaczenia na następnym zlocie. Pozdrawiamy.
smurf997 - 2014-09-08, 11:28

Równiez ja i moja załoga ,,smurfy'' dziękujemy Organizatorom :bukiet: i Wam za miłe nas przyjecie do grona :hello ........Było kozacko i mam nadzieje ze to powtórzymy :spoko
stokrotka - 2014-09-08, 11:48

było cudownie
Skalniaki - 2014-09-08, 14:46

Brak nam słów, by wyrazić zachwyt i wdzięczność za wspaniale przygotowany zlot, za atmosferę, za dbałość o każdy detal, organizację, za opiekę....Było po prostu CUDNIE!!! i z całego serca DZIĘKUJEMY!!! :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
Skalniaki - 2014-09-08, 14:55

Nie było na zlocie naszych Misiokotków, ale robiliśmy, co mogli, by to wydarzenie uwiecznić na "kliszach" aparatów :)
Skalniaki - 2014-09-08, 14:58

c.d.
szymek1967 - 2014-09-08, 15:01

jasko qrde no...
co ty ,
piłke plazowa połknał ,e ?
:shock:

Skalniaki - 2014-09-08, 15:01

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:04

Sobotni poranek :)
Skalniaki - 2014-09-08, 15:09

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:13

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:19

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:29

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:35

c.d.
Skalniaki - 2014-09-08, 15:39

c.d.
wbobowski - 2014-09-08, 17:27

Wielkie dzięki Tadeuszowi (t_rapido) i Lucynie (Santa) za ogromny wysiłek włożony w organizację naszego jubileuszowego XXX Zlotu CamperTeam.
Ktoś już wcześniej pytał o namiary tego co zapewnił pogodę. Była wspaniała... i między innymi dlatego ten zlot będzie należał do tych co najmilej się wspomina.

Dołożę troszkę zdjęć do tych wielu co już są... i postaram się nie powtarzać.

wbobowski - 2014-09-08, 17:32

I jeszcze dwa ciekawe (wg mnie) ujęcia. Ostatnie to arcydzieło mojej żony.
janusz - 2014-09-08, 17:38

szymek1967 napisał/a:
jasko qrde no...
co ty ,
piłke plazowa połknał ,e ?
:shock:

Przejąłem się twoimi postami i robię zapasy na wojnę.

Hobbysta - 2014-09-08, 19:00

Dziękujemy za super organizację i miłą zabawę.
Album z fotkami ALBUM

Budka J/T - 2014-09-08, 21:46

:spoko witajcie była mega zabawa z wami , dzięki i do zobaczenia :kwiatki:
eMKa - 2014-09-08, 22:27

To i ja dołożę swoje 5 gr
eMKa - 2014-09-08, 22:38

Zabawa
eMKa - 2014-09-08, 22:46

nie sposób wszystko pokazać
eMKa - 2014-09-08, 22:59

Krzyż przy twierdzy
eMKa - 2014-09-08, 23:05

Dziękujemy Organizatorom za wzorowa organizacje,
nie nudziliśmy się, nie było czasu :)

symboliczny browar
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo:

mac - 2014-09-08, 23:55

Wszystkim których spotkałem i poznałem podczas krótkiej sobotniej wizyty w Radawie, za czas ( mimo zmęczenia po wycieczce), za odpowiedzi i podpowiedzi dotyczących budowy kamperkobusa WIELKIE DZIĘKI :kwiatki: http://www.camperteam.pl/...les/CT_rose.gif
Krzysiu- eMKa, grzegorz1969, t-rapido pozdrawiam z Rzeszowa Maciek http://www.camperteam.pl/.../smiles/516.gif

mac - 2014-09-09, 00:16

Coś naknociłem miały być wirtualne piwka, a tu mi się odnośniki wklejają http://www.camperteam.pl/.../smiles/pub.gif http://www.camperteam.pl/.../smiles/pub.gif http://www.camperteam.pl/.../smiles/pub.gif
pkazio - 2014-09-09, 09:56

A nam się tak bardzo podobało i podoba że siedzimy do tej pory w trzy załogi i będziemy biwakować póki słońce nam towarzyszy :pifko :pifko :pifkp dla organizatorów :lol:
jankrys,Jazowy,pkazio, :lol: :lol:

Waldek00x - 2014-09-09, 15:31

Nasza załoga również chciała podziękować Wam Wszystkim za tak miła atmosferę było fantastycznie .
Pozdrawiamy

Santa - 2014-09-09, 20:36

Wszystkim Gościom Radawy - w imieniu Organizatora t_rapido - składam serdeczne podziękowanie za te dni wypełnione wyjątkową atmosferą życzliwości i przyjaźni a także za te wszystkie życzliwe słowa, którymi podsumowujecie swoje zlotowe doświadczenia.

Nigdy nie zapomnę tych ciepłych, przyjaznych, refleksyjnych, wzruszających, żartobliwych i radosnych chwil spędzonych w gronie pasjonatów, którzy potrafią się skrzyknąć, zjechać z najodleglejszych zakątków i podzielić swoim czasem i radością :szeroki_usmiech

Tadeuszu, miałam możliwość z bliska podglądnąć na czym polega Twój charyzmat organizacyjny - Twoja dyskrecja, elegancja i naturalna życzliwość płynąca z głębi serca.
Gratuluję i już dziś uprzedzam, że będę Cię motywować do kolejnych "zrywów" w organizowaniu zlotów :szeroki_usmiech

A całej Twojej wspaniałej Ekipie - z Wieśkiem na czele - serdecznie dziękuję :szeroki_usmiech

janusz - 2014-09-09, 21:43

My, "ludzie bezdomni" (na tym zlocie) chcielibyśmy serdeczne podziękowania złożyć całemu Przemysko-Jarosławskiemu bractwu organizacyjnemu XXX zlotu CamperTeam. Kompania ta, działając w premedytacji i zmowie z Panem Wójtem gminy Wiązownica, Marianem Ryznarem i przy udziale załogi GOWiRu Radawa, ugościła zlotowiczów jadłem, napitkiem, muzyką, śpiewem oraz tańcem w iście szlachecki sposób. Zauroczeni ziemią Przemyską i Radawą w szczególności, chylimy czoła przed Santą i t_rapido za ich pomysł i realizację zlotu.
Ja też tam byłem miód i wino piłem. :bukiet:

janusz - 2014-09-09, 21:46

W piątkowe przedpołudnie zrobiliśmy sobie wycieczkę do Jarosławia.
janusz - 2014-09-09, 21:49

Sobotnie przedpołudnie wypełniliśmy wycieczką do Przemyśla.
janusz - 2014-09-09, 21:51

I Krasiczyna.
janusz - 2014-09-09, 21:55

W drodze powrotnej, razem z eMKa-mi pojechaliśmy do Opatowa i obejrzeliśmy zabytki tego interesującego miasta.
janusz - 2014-09-09, 21:56

Koniec relacji. ;)
Waldek00x - 2014-09-10, 17:21

Udało się mi wstawić parę fotek
Waldek00x - 2014-09-10, 17:30

CD
Świstak - 2014-09-10, 19:18

A my wciąż w drodze powrotnej. Postanowiliśmy odprowadzić Halszkę i Tadzia, tak więc po drodze do domu zajedziemy na Mazury. Gnamy na złamanie karku, więc podróż zajmie nam jeszcze z tydzień.... Ciągle postoje - jak nie zwiedzanie, to meczyk naszych siatkarzy... Jak widać - flagi, szaliki i wszystko inne co może pomóc naszym rozgromić sojusznika..... Niech nam nie ląduje w rzepaku!
BoPiotr - 2014-09-14, 23:24

My również już w domciu wspominamy te wspaniałe chwile spędzone na spotkaniu. Wracając, zatrzymaliśmy się na chwilkę w Sieniawie, aby zobaczyć tamtejszy zespół pałacowo -parkowy.I to co zobaczyliśmy przekroczyło nasze oczekiwania.
Kotek - 2014-09-22, 13:35

Gratulujemy udanego zlotu i fajnej zabawy, aż żal ściska serce, i nie tylko, ale my dopiero wczoraj wróciliśmy z urlopu...! Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie i ściskamy po kolei. :spoko :spoko :spoko :kwiatki: :kwiatki: :kwiatki:
wbobowski - 2014-09-22, 16:39

Kotek napisał/a:
aż żal ściska serce

Masz Danusiu rację. Szkoda, że w planach urlopowych nie mieliście Radawy.

Tadeusz - 2014-09-22, 23:26

Długo to trwało, zanim po zlocie w Radawie znów zawitałem na forum. Udaliśmy się na wyprawę po wschodnich rubieżach prosto z Radawy wraz z Joasią i Arkiem ich Milką. To była wyprawa malucha i kolosa do miejsc pięknych i ludzi równie pięknych. Opiszemy ją starannie, bo warto.
Do jej powodzenia przyczyniła się atmosfera zlotu w Radawie.
Już przy wjeździe do Radawy zaskoczył nas transparent powitalny. Klikając na zdjęcia zobaczymy je w wygodnym do oglądania formacie.

Przyjechaliśmy wcześniej z zamiarem zwiedzenia Jarosławia, o którego urodzie wiedzieliśmy co nie co i na własne oczy zamierzaliśmy się o niej przekonać.
Dwie Halinki, Janusz i ja pospacerowaliśmy po urokliwych uliczkach i rynku, zwiedziliśmy klasztor i unicką cerkiew, zjedliśmy pyszny obiad i z czystym sumieniem podpisujemy się pod pochwałami urody i gospodarności tego miasta.

Widok na klasztor benedyktynek, z jego wieżami i murami obronnymi zachęca do jego odwiedzenia.

Rozciąga się na rozległym wzgórzu i robi wrażenie swą wielkością, architekturą i obronnym charakterem.

A nawet bogatą szatą roślinną i oryginalnym drzewostanem.

Przyjęcia jakiego doznaliśmy na zlocie, nie zapomnimy nigdy. Zarówno organizator, Tadeusz, jak jego małżonka Zosia i pomocnicy w osobach Wiesia i gromadki młodzieży, dbali o uczestników spotkania rozpieszczając ich jagodziankami, mięsiwem i kiełbaskami z grilla, cudowną atmosferą, nade wszystko zaś bogatym programem: zwiedzaniem Przemyśla, Krasiczyna oraz bogatym programem artystycznym w wykonaniu kapeli ludowej i miejscowego zespołu muzycznego. Doskonały gospodarz gminy, wójt, zaszczycił nas nie tylko swą obecnością, ale i osobistym wykonaniem kilku piosenek.
Na zdjęciach widzicie wójta w koszulce CT, co nie powinno dziwić, jako, że poczuł się w naszej gromadzie bardzo swojsko.
Nasz Kolega, Mazurek, urozmaicił wieczór piosenkami przy gitarze, zachęcając do tańca.
Wesoły to był wieczór.

Popatrzmy na zdjęcia z wycieczek i wieczornej zabawy, na kilka migawek z Przemyśla i Krasiczyna.

Nawet rybki brały, przynajmniej ta wzięła zdecydowanie ku uciesze naszego Kolegi..

Spójrzmy jeszcze na sprawców tego pięknego spotkania – Pana wójta, Tadeusza – t-rapido i Lucynę – Santę.

Tadziu, dziękujemy Tobie i Twym pomocnikom za perfekcyjnie zorganizoway zlot, za trud i okazane nam serce, za uśmiech i cierpliwość. Za wszystko.

Tobie Lucyno, dziękuję za współudział w tym pięknym wydarzeniu, za zaproszenie kolegów z innych forów i za zbudowanie ciepłej atmosfery sobotniego wieczoru.

Cieszę się z poznania Ciebie osobiście, Santo. Za to również dziękuję. :roza:

:roza: :roza: