Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Moja pierwsza podróż kamperem - Romantycznie

szkl - 2020-05-26, 21:40
Temat postu: Romantycznie
Wieczorową porą
Socale - 2020-05-26, 21:53

Foto jak katalogowe :) Do tytułu dodałbym na obrazku świecę albo dwie, albo więcej jeśli jakaś spec okazja :idea
Najważniejsze by ta pierwsza podróż była miła, zrobiła łał na uczestnikach i... już innej opcji produkcji przyjemności nie będzie. Znaczenie słowa "hotel" będziesz szukał w góóglach
To z autopsji :mrgreen:
Napij się dla tych przyjemności, by trwały w nieskończoność:

szkl - 2020-05-26, 22:43

Socale, :spoko
LukF - 2020-05-27, 04:29

Szkl,

Fajna ta przystawka i przyczepa kempingowa ale to forum karawaningowe... :bajer

szkl - 2020-05-27, 04:51

LukF, ale to kamper :ok :ok
Cyryl - 2020-05-27, 05:42
Temat postu: Re: Romantycznie
szkl napisał/a:
Romantycznie

post apokaliptyczna wizja kamperowania w dobie wirusa.

według mnie aby było romantycznie muszą być ludzie, nastrój, jakieś winko, lekkie jedzenie itp.

pokaz pojazdu, markizy z boczkami i oświetlenia - doskonały, ale romantyzmu tu nie bardzo widzę.

zaciekawiła mnie jedna rzecz:
obok drzwi na wysokości klamki masz kratkę (wlotową/wylotową), wygląda jak od lodówki, a gdzie druga?
może jakieś inne rozwiązanie?

fan - 2020-05-27, 06:10

u mnie na dachu
szkl - 2020-05-27, 07:59

Cyryl, bo to początek wieczoru był.
Na dachu jest komin zamiast górnej kratki

ZEUS - 2020-05-27, 08:41

LukF napisał/a:
Szkl,

🤔🤣🤣🤣

wędrowiec - 2020-05-27, 09:17

Z nastrojowego zdjęcia temat zszedł jak zwykle. Lodówka, kibel i takie tam prozaiczne rzeczy. Samo życie. :wyszczerzony:
LukF - 2020-05-27, 18:10

szkl napisał/a:
LukF, ale to kamper :ok :ok

No popatrz. A wygląda jak przyczepa :mrgreen:

Bim - 2020-05-27, 18:27

LukF napisał/a:
No popatrz. A wygląda jak przyczepa

O czwartej nad ranem to wszystko wygląda pięknie gorzej jak się człowiek rano obudzi i zobaczy toto ponownie co napisał :lol:

Romantyzm pryska jak "ostry cień mgły" :haha:

ZbigStan - 2020-05-27, 18:43

Sprowadziliście kolegę do parteru. Dla niego był to romantyczny wieczór. Fotografia wszystkiego nie opowie. Pozdrawiam.
Bim - 2020-05-27, 19:07

ZbigStan napisał/a:
Sprowadziliście kolegę do parteru. Dla niego był to romantyczny wieczór. Fotografia wszystkiego nie opowie. Pozdrawiam.

Samo życie :diabelski_usmiech

szkl - 2020-05-27, 19:16

jakbym miał siadać i smucić się z różnego punktu widzenia i odbioru różnych ludzi to słabo. Na szczęście na tyle mam w głowie poukładane że dla mnie to był miły wieczór którego zdjęcie było tylko początkiem do stworzenia odpowiedniej atmosfery czego i innym życzę.
Bim - 2020-05-27, 19:38

Za ten wieczór

pierwszy raz zawsze się pamięta :spoko

Cyryl - 2020-05-27, 20:10

wędrowiec napisał/a:
Z nastrojowego zdjęcia temat zszedł jak zwykle. Lodówka, kibel i takie tam prozaiczne rzeczy. Samo życie. :wyszczerzony:

nie przesadzaj, lodówka tak: bo piwko, jakieś wino czy też coś mocniejszego dla zdrowtności i dla wzmocnienia romantyzmu, a kibel to już sam dopowiedziałeś.

ciekawe rozwiązanie z tą górną kratką, pierwszy raz się z takim rozwiązaniem spotykam.

Banan - 2020-05-27, 22:07

szkl napisał/a:
jakbym miał siadać i smucić się z różnego punktu widzenia i odbioru różnych ludzi to słabo. Na szczęście na tyle mam w głowie poukładane że dla mnie to był miły wieczór którego zdjęcie było tylko początkiem do stworzenia odpowiedniej atmosfery czego i innym życzę.

Nie przejmuj się, to taka forumowa loża szyderców :spoko
A wy chłopaki, nie zniechęcajcie nowych kolegów, boście pojechali jak po weteranie :diabelski_usmiech

szkl - 2020-05-27, 22:44

Banan, ale ja naprawdę mam dystans do tego i się nie przejmuję. Rozumiem komentarze i dziękuję że prubujesz stanąć w mojej obronie. Kiedyś miałem przyczepę więc taki zielony nie jestem. :spoko
Banan - 2020-05-27, 23:06

szkl napisał/a:
mam dystans do tego i się nie przejmuję

Całe szczęście, to fajne, wesołe chłopaki i jaja sobie robią :haha:

szkl - 2020-05-27, 23:11

od tego jest forum aby radzić i pomagać ale czasem też podrzeć łacha lub w inteligentny sposób coś skomentować - to akurat nie zawsze działa :mrgreen:
Banan - 2020-05-28, 10:01

Cytat:
to akurat nie zawsze działa
W pełni się z Tobą zgadzam :ok
HENRYCZEK - 2020-05-28, 13:07

szkl napisał/a:
od tego jest forum aby radzić i pomagać ale czasem też podrzeć łacha lub w inteligentny sposób coś skomentować - to akurat nie zawsze działa :mrgreen:

Tak to już jest,biednemu wiatr w oczy :szeroki_usmiech

Socale - 2020-06-02, 21:34

LukF napisał/a:
Szkl,

"Jedziemy..."
Wg mnie wszystko gra, przyczepa i forum karawaning.pl są powiązane a fragment kampera na CamperTeam też.
:mrgreen:

Tadeusz - 2020-06-02, 21:42

szkl napisał/a:

Fajna postawa. :ok

To forum jest karawaningowe, zatem mile widziani są wszyscy, dla których turystyka to cała gama przyjemności i korzyści dla zdrowia i intelektu. Nie ważne czy to kamper, czy przyczepa lub namiot.

Stawiam piwo i tak trzymaj. :bigok

szkl - 2020-06-02, 22:43

Tadeusz, 👋 :spoko
Wojciechu - 2020-06-02, 22:45

Tadeusz napisał/a:
szkl napisał/a:

Fajna postawa. :ok

To forum jest karawaningowe, zatem mile widziani są wszyscy, dla których turystyka to cała gama przyjemności i korzyści dla zdrowia i intelektu. Nie ważne czy to kamper, czy przyczepa lub namiot.

Stawiam piwo i tak trzymaj. :bigok

Jeśli ktoś potrafi być romantykiem, to znaczy , że całkiem normalny - a nam w dzisiejszych czasach - bardzo potrzeba normalnych ludków. Za Tadeuszem stawiam :pifko Baw się dobrze w podróżach i na forum. ;)

szkl - 2020-06-02, 23:16

Wojciechu, 👍 :spoko
andi at - 2020-06-03, 06:15

Fajny sprzęt .Na lato brakuje na ścianie widoczku gór śniegu i nart a na zimę warto by było zmienić widoczek na plaże i morze haha :spoko

:kamp :hura

KateAlex - 2020-06-22, 12:06

Szkl, klimatycznie u Was tą wieczorową porą, mi się podoba, fajowo :ok
My nie możemy już się doczekać naszej pierwszej kamperkowej podróży,
aktualnie doposażamy się i dużo czytamy na forum :kawka:
Podoba mi się Wasz zestaw: krzesła i stół, jak się Wam sprawdzają? jak zakup trafiony czy mogę poprosić o nazwę, ew. gdzie można nabyć?
Pozdrawiam
K.

szkl - 2020-06-22, 12:48

KateAlex,
Isabella Thor - b. wygodne i wytrzymałe mechanicznie krzesła ale duże
stolika nie polecam bo za niski - nie wiem ile macie wzrostu, ale przy tych krzesełkach to on jest za niski o jakieś 3-4 cm

krzlac - 2020-06-22, 12:49

KateAlex napisał/a:
Podoba mi się Wasz zestaw...

A mi te lampy. Na lato do kamera na zimę na choinkę. :lol:

szkl - 2020-06-22, 12:58

krzlac, Jula
moskit - 2020-06-22, 13:32

szkl napisał/a:
KateAlex,
Isabella Thor - b. wygodne i wytrzymałe mechanicznie krzesła ale duże
stolika nie polecam bo za niski - nie wiem ile macie wzrostu, ale przy tych krzesełkach to on jest za niski o jakieś 3-4 cm

Czy obecna wysokość stolika przeszkadza w opróżnianiu butelki zacnego trunku ?
Jeżeli nie, to stół jest najwyraźniej prawidłowej wysokości :haha:

szkl - 2020-06-22, 13:37

moskit, o tyle prawidłowej że czołem nie uderzysz :-P :mrgreen: :lol: ale do jedzenia ciut wyższy mógłby być lub niższe krzesełka
KateAlex - 2020-06-22, 15:11

Szkl, bardzo dziękuję.
Krzesła wpisuję na listę zakupową, a stolika dalej szukam, skoro ten niski, a zwłaszcza, że ,,Bozia” nam wzrostu nie pożałowała :szeroki_usmiech
Pozdrowionka :spoko

szkl - 2020-06-22, 15:31

KateAlex, powodzenia w kamperowaniu
Cyryl - 2020-06-22, 17:32

Szkl, a ja mam trochę za niskie krzesła i za wysoki stolik.
szkl - 2020-06-22, 18:09

Cyryl, czyli średnia taka jak u mnie
Cyryl - 2020-06-22, 19:38

może się zamienimy stolikami?
KateAlex - 2020-06-22, 20:12

szkl napisał/a:
KateAlex, powodzenia w kamperowaniu

Przyda nam się, dziękujemy :bukiet:
Dla Was ciekawych i bezpiecznych podróży :spoko
K.i A.

szkl - 2020-06-22, 21:46

Cyryl, mogę Ci mój odsprzedać w dobrej cenie (nie zniszczony, jak nowy) bo właśnie dostałem już dobrej wysokości
Perrovski - 2020-06-24, 04:56
Temat postu: Bieszczady
Witam ponownie, bo udzieliles mi info o PC320 z Dzierzeniowa.
Po wizycie u Grzeska mam zamiar jechac w te rejony w ktorych byliscie .Bylem przed chwila na twojej stronie z mnostwem fotografi ale gdzies mi uciekla, bo Wifi mi szwankowalo.
Jakiej trasy dokonales, mozes cos poradzic, niedoczytalem szczegolow, wiec te pytania,bo nie wiem kiedy ta podroz odbyles.

Troche duzo pytan ale kto pyta ten nie bladzi.

Co w ogole polecasz.

Acha ,Dziekuje za info o Grzesku.

Pozdrawiam