Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Gaski k/Sarbinowa kemping "U Gienia"

JaWa - 2011-08-01, 11:45
Temat postu: Gaski k/Sarbinowa kemping "U Gienia"
Kemping nad samym morzem, Gąski, ul. Nadbrzeżna 26, (N 54°14'39 E 15°53'43). www.ugienia.pl
Wyjście na plażę, bezpośrednio z kempingu. Cicho, spokojnie, brak tłumów, jak w pobliskim Mielnie, czy Sarbinowie. Rozsądne ceny, za kampera i dwie osoby - 31 zł. Prąd - 2,10 zł za kWh. Jest sklepik, bar, a za płotem sklep ze świeżymi i wędzonymi rybkami. WiFi.
Jesteśmy od soboty, na szczęście prognozy pogody kompletnie się nie sprawdziły, jest bezdeszczowo i słonecznie, temperatura 26 stopni. Zrobił się mały zlocik, jesteśmy my i Jędruś z Zakopanego, dziś jeszcze dojedzie Leszek.
Zapraszamy, miejsca dosyć.

andreas p - 2011-08-01, 12:01

Zycze Wam udanego odpoczynku
JaWa napisał/a:
Pozostał po nich zapach moczu, nie znają WC.

Nie otrzymali instrukcji opslugi saperki,albo czytali nasze forum :haha: :haha: :haha:

JaWa - 2011-08-01, 12:44

andreas p napisał/a:

Nie otrzymali instrukcji opslugi saperki,albo czytali nasze forum

Raczej przypuszczali, że nikt nie zadzwoni na policję, jak to bywa nagminne w BRD. :haha: :haha:

Endi - 2011-08-01, 13:25

JaWa napisał/a:
jak to bywa nagminne w BRD

P1200068.jpg
Pozostał po nich zapach moczu, nie znają WC.

Tak właśnie jest ze - skundlonym owczarkiem alzackim.
Obsika teren i w nogi :haha:

Pozdrawiamy Jacku :spoko życzymy samych przyjemności. Gdyby nie nasz wyjazd na pewno byśmy Was odwiedzili.

Dembomen - 2011-08-01, 13:37

Hej!

Jacek znowu wolne :shock: :gwm
Jak woda w morzu :?:
Miłego odpoczynku :spoko
Hej!

andreas p - 2011-08-01, 13:49

JaWa napisał/a:
Raczej przypuszczali, że nikt nie zadzwoni na policję,

Oni byli tego pewni, jak by bylo inaczej nie ryzykowali by :helm :helm :helm :mot

Mutek - 2011-08-01, 22:06

Witam Was w Gąskach . Rozmawiałem z Leszkiem i przywitam Was w realu we wtorek wieczorem albo w środę rano .
Zibi :spoko :spoko :spoko

radwan07 - 2011-08-02, 12:29

My wróciliśmy właśnie z Gąsek, byliśmy na sąsiednim campingu "u Zosi" szkoda że się niespotkaliśmy - pozdrawiam!
Bogusław i Ewa - 2011-08-02, 15:13

Jacuś nie przemęczaj się :spoko
maga - 2011-08-02, 18:29
Temat postu: Re: Gaski k/Sarbinowa kemping "U Gienia"
JaWa napisał/a:
Zrobił się mały zlocik, jesteśmy my i Jędruś z Zakopanego, dziś jeszcze dojedzie Leszek.
Zapraszamy, miejsca dosyć.

Jacek nie "kuś", :bajer
my chętnie w te strony,ale dopiero po 12.VIII. ;)

baja02 - 2011-08-02, 20:24

Pozdrawiamy załogi które już są i te które dojadą.
Zyczymy wspaniałych kąpieli słonecznych i wodnych. :surf:

JaWa - 2011-08-03, 10:40

Na miejscu już cztery załogi. Pełne leniuchowanie, temperatura 26 stopni w cieniu. :spoko
Ta biała buteleczka,to za zdrowie Bronka ze Żmigrodu. :bigok

andreas p - 2011-08-03, 11:12

Zycze Wam wszystkim wspanialego wypoczynku, oraz wspanialych wspomnien . :surf: :lovban:
JaWa - 2011-08-04, 10:14

Wczoraj świętowaliśmy Jędrka ( bacy), urodzinki. :kwiatki:
Pojeździliśmy rowerkami po Międzynarodowej ( Krosowej ) ścieżce rowerowej.

Marcin T - 2011-08-04, 15:36

W Gąskach polecam odwiedzić pierogarnię. Przeróżne, wyśmienite pierożki robią
Wsio świeżo na miejscu przygotowywane :)

maga - 2011-08-05, 21:55

Jacek,spodobało nam się zdjęcie z zachodem słońca nr.P1200135.jpg
za nie stawiamy wirtualne :pifko

maga - 2011-08-16, 12:45

Nie załapaliśmy się na mini zlocik :-/ ,ale zawitaliśmy na kemping "U Genia"rekomendowany przez silną grupę CT. :ok
Kemping zasługuje na miano "Przyjazne Kamperowiczom" pod każdym względem.
Muszę przyznać,że grupa ta wpisała się bardzo pozytywnie właścicielce kempingu.
Wiecie jak miło jest usłyszeć taką opinię,myślę,że inni pozostawią również takie same,miłe wspomnienia.

My zostajemy tu do jutra,a dzisiejszego wieczoru trykniemy wasze zdrowie :bigok

Pozdrawiamy ze słonecznych Gąsek :spoko

Mutek - 2011-08-16, 16:35

Pozdrowionka Kolego i myślę że również spędzisz tam miłe chwile . :spoko

Zibi

maga - 2011-08-16, 22:33

Mutek napisał/a:
Pozdrowionka Kolego i myślę że również spędzisz tam miłe chwile . :spoko

Zibi

Te chwile są tak miłe,że postanowiliśmy pozostać tu jeszcze jeden dzień. :bigok

Podobno co sobotę wieczorem są organizowane imprezy taneczne :band:

Dzisiaj przed zmrokiem przyszły nas odwiedzić te pieski ze zdjęcia z poprzedniej strony.
Psiaki są tak milusińskie,jak ich właściciele,do takiego stopnia,że nawet nauczyły się pozować do zdjęć,wystarczy trzymać coś ciemnego w ręku co przypomina aparat. :haha:

kaimar - 2011-08-31, 23:15

Niestety wczoraj wieczorem spotkała mnie w Gąskach "U Genia" przykra niespodzianka.
Postanowiłem , zachęcony waszymi opowieściami spędzić właśnie tam parę dni.
Dotarłem prosto z targów w Dusseldorfie do Gąsek o 22. Bramę zastałem zamkniętą a żaden z podanych na bramie telefonów (stacjonarny i komórka) nie odpowiadał. Znalazłem miejsce na szczęście kawałek dalej w Alfa-Klif i było w porządku.

ryś - 2012-06-04, 08:43

Witam wszystkich camperowiczów.Przychlam się do opini o Gąskach.Majówkę w 2012 r spędziliśmy z małżonką w camperku właśnie w Gąskach na polu namiotowym u gienia. Właściciele pola namiotowego to wspaniali i gościnni ludzie,są przychylni dla camper teamu można negocjować ceny.Samo pole namiotowe jest bardzo czyste zadbane,o kture dba syn właścicielki Pan Łukasz, robi to solidnie.Do morza około 15 m no i w maju biorą belony.Wczsie pobytu braliśmy czynny udział w manifestacji przeciwko budowie elektrowni atomowej,ktura ma powstać w tym pięknym miejscu nie skażonym.Zczystym sumieniem polecam Gąski ,a szczegulnie pole namiotowe u gienia.link www.nadmorze.pl/ugienia,lub www.ugienia.pl.Krawczykowie.
JaWa - 2013-07-06, 12:09

Ruszamy pomalutku w stronę Gąsek, może ktoś też tam jedzie ?
MAWI - 2013-07-06, 15:47

Jacek my nadal w Mikołajkach,ale w poniedziałek zjeżdżamy i może .Tak może powtórka ubiegłego roku?
Mutek - 2013-07-06, 19:41

Pozdrawiamy i życzymy pogody , dobrego towarzystwa i ogólnie miłego pobytu . Zazdraszczamy strasznie bo obowiązki nam nie pozwalają na wyjazd. :gwm

Dona i Zibi :spoko :spoko :spoko

JaWa - 2013-07-07, 09:15

MAWI napisał/a:
Tak może powtórka ubiegłego roku?

Czemu nie ? Nocowaliśmy nad J.Koronowskim, a teraz kierunek Bałtyk.

MAWI - 2013-07-07, 10:50

Jasne ,nad Bałtyk.My w tygodniu za wami.Jednym słowem Mielno. :spoko
HONORATA I MACIEJ - 2013-07-07, 17:25

Jesteśmy w Gąskach od piątku,przed chwilą przeszedłem sie po polu u Gienia,niestety jeszcze was nie dostrzegłem :-/
JaWa - 2013-07-07, 18:04

Będziemy dopiero w środę, teraz jesteśmy w Mielnie. :spoko
JaWa - 2013-07-14, 16:08

W Gąskach przez trzy dni wiał wiatr "męski", dziś rano przeszedł w "damski" trzeba było w trybie awaryjnym składać markizę. Wieczory tak zimne, że trzeba siedzieć w kamperze :-/
Marek, dobrze że nie przyjechałeś. :spoko

JaWa - 2013-07-16, 12:47

Wyjeżdżając z Gąsek okazało się, że wynegocjowana przez nas zniżka dla camperteam nadal obowiazuje. :bigok
W Gąskach "U Gienia" mamy 10% zniżki.

JaWa - 2014-08-12, 12:30

W tym roku też zawitaliśmy do Gasek. Po zniżce za kampera i dwie osoby 36 zł. :spoko
Dwa dni staliśmy na kempingu "Wodnik", ale daleko do morza i "cywilizacji", zrobiło się miejsce "U Gienia" to się przenieśliśmy.

marek01 - 2014-08-12, 15:58

Ja też wróciłem w niedziele z Gąsek z campingu u Gienia i zastanawiam się czy w czwartek nie jechać jeszcze raz na przedłużony wekend jest tam Rysiu i Ala ze Sztumu bardzo fajni ludzie z camperteamu.
Może mały zlocik u Gienia w każdy piątek jest zabawa od godziny 19 do 20 dla dzieci
od 20 do 24 dla dorosłych.
Pani gospodaż Krysia Daje członków camperteam zawsze żniszki.

JaWa - 2014-08-12, 17:02

Dziś przez godzinę mielismy niezła burzę i ulewę, ale już świeci słoneczko. Jeszcze jest trochę wolnych miejsc, ale na długi weekend ma być full.
Brat - 2014-08-12, 17:28

JaWa - wy nie siedźcie tam bez potrzeby, tylko wracajcie ! Do Parzęczewa ! ;)
I weźcie tego kolegę, co to mówiłeś ... :)

Mazur - 2014-08-12, 18:12

My również końcówkę lipca spędziliśmy "U Gienia" , super blisko morza :)

p.s. Tak na marginesie. Nie spotkałem w tym roku nikogo, dosłownie nikogo z logo :logo: , chociaż po cichu na to liczyłem, nie spotkałem nawet po drodze :roll: , a przejechałem przez dwa tygodnie ponad 2000 km . Kraków -> Zamek Moszna->Nysa Kłodzka->Złoty Stok (kopalnia) ->Wolibórz (camping z basenem :) )->Osówka -podziemne miasto Hitlera -> Zamek Książ ->marina Czarnków (super przywitanie i warunki i ludzie)->Ustka-> Darłówek (parking przy plaży)->Gąski (U Gienia)->Borne Sulinowo->Piaseczno nad j.drawskim (camp. Wajk)->j.Niesłysz (Przełazy)obok Świebodzina -> Kraków. Aż dziwne :niewiem gdzie wszyscy Camperteamowcy w tym czasie pojechali (20.07 - 04.08) :wyszczerzony:

MAWI - 2014-08-12, 19:27

Brat napisał/a:
I weźcie tego kolegę, co to mówiłeś

Chyba o mnie mówił :wyszczerzony:

Brat - 2014-08-12, 22:11

Ano tak ... ;) teraz pamiętam ... :)
marek01 - 2014-08-12, 22:12

masz racje ja jęźdze nad morze raz w tygodniu na wekend i też nie widziałem kamperów z logo teamu.tylko dużo Niemców
JaWa - 2014-08-14, 09:38

marek01 napisał/a:
masz racje ja jęźdze nad morze raz w tygodniu na wekend i też nie widziałem kamperów z logo teamu.tylko dużo Niemców

Ja tam widzę załogę ze Szczecinka, jest w Gąskach Mirel, Jędruś z Zakopanego, był Staszek ze Zgorzelca.

JaWa - 2014-08-18, 17:21

Gąski to dobra baza wypadowa. Do Sarbinowa - 4 km, Mielna - 12 km, Ustronia Morskiego - 11 km (można pojechać na basen z ciepłą wodą), Kołobrzeg - 22 km (ścieżką rowerowa nad samym morzem sporo bliżej), Dobrzyca ( Ogrody Świata) - 11 km.

Na początek filmik z Kołobrzegu. Pod koniec filmu wejście do portu jachtem z połamanym masztem.

JaWa - 2014-08-20, 11:24

11 km od Gąsek w Dobrzycy znajdują się Ogrody Hortuluis Spectabilis. Położone na 4 ha ogrody, labirynt i wieża widokowa robią ogromne wrażenie. Trafić łatwo, przez wieś idzie jedna droga, a przy niej wspomniane ogrody. Przy ogrodach olbrzymia szkółka roślin, nigdy tak wielkiej nie widziałem.
Pewnie Joli od Stasia się spodobają.

cyt;
Ogrody Tematyczne Hortulus w Dobrzycy zostały założone w 1992 roku. Ich realizacja wciąż trwa. Obecnie do zwiedzania dostępnych jest 28 różnych ogrodów tematycznych. Łącznie zgromadzonych jest ponad 6 tysięcy gatunków i odmian roślin, w tym gatunki egzotyczne oraz unikalne. Ogrody znajdują się w wyjątkowo ciepłej strefie klimatycznej 7b, gdzie zimy są łagodne i występuje dużo więcej opadów niż w innych rejonach kraju. Ogrody zostały wielokrotnie nagrodzone, m.in. przez Polską Organizację Turystyczną.

Powierzchnia ogrodów to ponad 4 ha. Istotą tych ogrodów jest pokazanie układu roślin w kompozycjach ogrodowych i ich zastosowanie w poszczególnych ogrodach (stąd brak tabliczek z nazwami). Zwiedzanie Ogrodów Hortulus, poza oczywistym kontaktem z przyrodą, dostarcza doznań natury estetycznej i duchowej. Dlatego, też ogrody są podzielone tematycznie. Są wśród nich klasyczne, jak: japoński, francuski, śródziemnomorski, oraz te związane ze środowiskiem: ogród kamienny, skalny i wodny. Są też ogrody użytkowe, jak ziołowy, czy warzywny.

JaWa - 2014-08-20, 11:27

cd...

Dużą grupę stanowią ogrody zmysłów, zaprojektowane w stylu angielskim. Wśród nich są te, które pobudzają głównie wzrok – to ogrody barw: biały, niebiesko–żółty, lila–róż, purpury i ognia, słoneczny oraz ogród cienia.

Inne należą do grupy ogrodów zmysłu powonienia. Majstersztykiem w tej grupie jest ogród pachnący, w którym zgromadzono rośliny o wonnych kwiatach, liściach, pędach a nawet korzeniach. W tej grupie ogrodów są też trzy różne ogrody ziołowe oraz wspaniałe rosarium, bardzo atrakcyjne szczególnie w okresie letnim.

JaWa - 2014-08-20, 11:31

cd...

Wśród tych wszystkich ogrodów Hortulusa można znaleźć ten, który bliski jest naszemu sercu i jakim chcielibyśmy otaczać się na co dzień. Trudno jest sobie taki wyobrazić komuś, kto nigdy nie miał kontaktu z naszymi ogrodami. Zwiedzanie ogrodów tematycznych daje możliwość konfrontacji naszych pragnień i oczekiwań względem własnego ogrodu z rzeczywistością. To również wspaniałe miejsce na wycieczkę dla tych, którzy nie mają własnego ogrodu, możliwość relaksu i odpoczynku w obcowaniu z przyrodą.

JaWa - 2014-08-20, 11:34

cd....

Ogrody są jak obrazy ciągle malowane, zmieniają się w zależności od pory roku, czy pogody i zawsze są atrakcyjne: wiosną „budzą się” - kwitną pierwsze kwiaty, rozwijają się młode liście, „pachnie” wręcz życiem. Lato jest okresem pełnej stabilizacji, kwitną letnie kwiaty, pojawiają się pierwsze owoce. Zawsze, bez względu na pogodę można znaleźć w naszych ogrodach odpoczynek: w upalny dzień – w cieniu drzew, w czasie deszczu – w jednej z wielu altan. Jesienią ogród prezentuje się chyba najbardziej okazale. To wciąż pełnia życia. Większość roślin osiąga swoją dojrzałość wegetacyjną. Przychodzi czas zbioru plonów w postaci owoców i nasion. Większość roślin wybarwia nie tylko swoje owoce, ale liście i pędy. Niektóre rośliny dopiero teraz osiągają swoje docelowe rozmiary. Dni nie są już tak upalne, więc większość roślin nabiera znakomitej kondycji. Zima to czas dany na odpoczynek ogrodowi i również okres konfrontacji z ekstremalnymi warunkami, często okres walki o przetrwanie. Dla wielu roślin jest to również moment, w którym widać ich piękno w okresie bezlistnym: dereni, pogiętych leszczyn, modrzewi. Ogród zimą wydaje się bardziej czytelny, wyrazisty, a gdy jego kształt i kontury są „przerysowane” szadzią, w sposób widoczny pokazują mistrzowską prace architekta ogrodu.

JaWa - 2014-08-20, 11:42

Na koniec jeszcze filmik.

brams - 2016-05-04, 15:33

Jacku - Pani Krystyna kilka razy prosiła, coby Cię pozdrowić.

A zatem - pozdrawiam Cię w imieniu p.Krystyny.

No i oczywiście naszym, borowo-bramsowym.

Dodatkowo, ale i z przyjemnością - przekazuję także pozdrowienia dla Wandzi, Twojej małżonki, choć już tylko od nas.

Co do Gąsek, a w szczególności rzeczonego kempingu. Polecam dla rodzin z małymi dziećmi.

Plac zabaw, blisko plaża.

Opłaty obecne, przedsezonowe:

10zł/osobnik dorosły,
20zł/kamper, bez limitu wieku,
2zł/kilo prądu

ps - byliśmy po kilku latach w Hortulusie, ale onegdaj było piękniej, bo to chyba sierpień był.

Kupiłem bilety w pakiecie, na 2 ogrody. W sobotę zwiedziliśmy starsze ogrody, w niedzielę te nowsze.
Labirynt szybko misie znudził, wycofałem się po pierwszej ślepej uliczce. Wolałem popatrzeć z wieży na ludzi, którym się nie znudził.

To miejsce warte odwiedzin, przyjadę tam znowu. Tak za jakieś 6 lat, gdy nie będę miał wrażenia obcowania z miejscem moich prac, czyli budowy. ;)

JaWa - 2016-05-14, 12:06

Dzięki za pozdrowienia. W Hortulusie byliśmy dwa lata temu. Piękne miejsce. Czy "U Gienia" nadal camperteam ma zniżki ??
brams - 2016-05-15, 18:50

Nie, nie została zaproponowana mi zniżka.
Argo - 2016-05-15, 20:50

W lipcu 2015, było 10-15% zniżki od osoby dla CT.
brams - 2016-05-16, 17:50

Będąc człekiem prostym, acz szczerym - czułbym się z lekka zawstydzony prośbą o zniżkę w wysokości 1 złotówki na hasło CT.

O złoty pięćdziesiąt też... :mrgreen:

Argo - 2016-05-16, 19:08

Przy dwutygodniowym pobycie, było około 150 zł taniej.
brams - 2016-05-16, 22:05

Oooo. Jacie.....
Znaczy, chyba jacie. :roll:

Nigdy nie stałem kamperem w jednym miejscu dłużej niż 3 doby. No, może jakiś kronikarz mych wędrówek dopatrzy się 4, ale ja tego nie pamiętam.

Pamiętam za to, że nawet za komuny wczasy trwające 2 tygodnie obrzydzały mi dość skutecznie daną miejscowkę.

Poza tym jeździmy we dwoje, więc nawet przez 2 tygodnie uzbieralibysmy ledwo 28 złotych czystego zysku, co przy Twoich 150 złotych wypada wręcz tragicznie. :?

JaWa - 2016-05-17, 17:46

brams napisał/a:
więc nawet przez 2 tygodnie uzbieralibysmy ledwo 28 złotych czystego zysku

To teraz za kemping w Gąskach (kamper + 2 osoby+prąd) płaci się tylko 20 zł za dobę ? R E W E L A C J A ! ! ! :haha:

brams - 2016-05-17, 19:00

Jacku, napisałem na górze tej strony:

"Opłaty obecne, przedsezonowe:

10zł/osobnik dorosły,
20zł/kamper, bez limitu wieku,
2zł/kilo prądu"

Kolega
Argo napisał/a:
W lipcu 2015, było 10-15% zniżki od osoby dla CT.

Jak łatwo policzyć, według cen najaktualniejszych:

10% zniżki od osoby = 1 złotówka
15% zniżki od osoby = 1 złotówka + 50 groszy

Przyjmując (przy 2 osobach) obecność na kempingu przez 14 dni:

14x2 złote = 28 złotych oszczędności (wersja z 10% upustem),
14x3 złote = 42 złote oszczędności (wersja z 15% upustem).

Na koniec - jeszcze raz - nikt mi nie zaproponował żadnej zniżki, pomimo, że p. Krystyna prosiła o przekazanie pozdrowień Jackowi, koledze z CamperTeam.

I - żeby wszystko było jasne - nikt nie proponował, a i ja się nie dopraszałem.

Spytałeś - odpowiedziałem. :spoko

JaWa - 2016-05-17, 19:07

brams napisał/a:
a i ja się nie dopraszałem.

.. słusznie, przy tych cenach byłoby trochę głupio :haha:
Trochę inaczej w sezonie. Tak czy siak, fajne miejsce.

brams - 2016-05-17, 19:09

JaWa napisał/a:
Tak czy siak, fajne miejsce

Zgadzam się, przecież je poleciłem. :mrgreen:

voice - 2016-07-21, 23:50

Panowie czy ktoś wybiera się do gąsek lub będzie w terminie od 5 sierpnia ??
Gregorio - 2016-07-22, 08:34

voice napisał/a:
Panowie czy ktoś wybiera się do gąsek lub będzie w terminie od 5 sierpnia ??

Planów konkretnych nie mamy. Żonka coś wspomniała o Gąskach. W każdym razie start 1-2 sierpień. Może sie jakoś znajdziemy :)

La Digue - 2016-07-22, 19:46

Stoimy w Gąskach (U Gienia) przy samym cymbergaju :zastrzelic
To jedyne wolne miejsce tylko i wyłącznie na hasło CT. Dzwońcie w wcześniej żeby zarezerwować.

Woj-tek - 2016-07-22, 23:07

Myślałem, że za trzy dni tam zjedziemy ale jak z miejscami słabo to musimy coś innego poszukać :(
La Digue - 2016-07-23, 09:48

wukor napisał/a:
Myślałem, że za trzy dni tam zjedziemy ale jak z miejscami słabo to musimy coś innego poszukać :(

Ciśnij śmiało tylko dzwoń wcześniej do p. Krysi

JaWa - 2016-07-23, 13:53

My też byliśmy w tym roku w Gąskach. Były jeszcze miejsca. Pozdrówcie Panią Krysię od JaWy ( powiedzcie, że ten od drona).
Woj-tek - 2016-07-23, 17:20

JaWa, pewnie tak zrobię :)
Jeszcze Świnoujście z dwa dni, Międzyzdroje też a potem to już Gąski w planach ;)

La Digue - 2016-07-23, 20:45

Pani Krysia pozdrowiona i również :kwiatki:
voice - 2016-08-07, 11:12

Jawa piękne zdjęcia. My wczoraj zawitaliśmy do Gąsek z Kołobrzegu. Pomimo że pogoda nie rozpieszcza to kempingi pełne - jedyne pole fajne i nie tłoczno to początek nadbrzeznej "Złote piaski" tu właśnie stacjonujemy jakby ktoś był chętny na browarka to zapraszam
JaWa - 2017-08-11, 17:06

Tradycyjnie w tym roku również wpadliśmy do Gąsek na kemping "U Gienia". Obecnie trwa budowa nowej drogi, w połowie zrobiona. Z dojazdem większego problemu nie ma. Trochę się powłóczyliśmy po wybrzeżu, jednak "U Gienia" najlepiej nam się podoba. Tuż przy plaży, bliżej już być nie może, na miejscu stołówka, bistro, sklepik i wszystko to co na kempigu powinno być. Jest tylko jedno, co bardzo różni ten kemping od innych, jest to cena. Przy 5% zniżce dla CT zapłaciliśmy bez prądu za dwie osoby i kampera 38 zł. :pifko
Nadal POLECAMY to miejsce.

MAWI - 2017-08-11, 18:33

My już tydzień w Ustroniu Morskim. U Zbyszka naChrobrego,do morza 20 metrów. Za tzw. Ile pan uważa. Do teraz jeden kamper . Ale niebawem dziś jeszcze dwóch naszych klubowiczów dojedzie. :pifko
maga - 2017-08-12, 09:18

JaWa napisał/a:
...jednak "U Gienia" najlepiej nam się podoba...

To samo stwierdził "nasz Geniu",będąc z wnukami na tym kempingu na przełomie lipca i sierpnia.
Natomiast ile i jakie zniżki wynegocjował jako imiennik :niewiem

Najważniejsze,że wrócili zadowoleni :kamp2

MILUŚ - 2017-08-12, 13:29

Pytanie ;

czy tak zachwalany przez Was kemping będzie jeszcze czynny w połowie września ? :spoko

JaWa - 2017-08-12, 13:52

MILUŚ napisał/a:
czy tak zachwalany przez Was kemping będzie jeszcze czynny w połowie września ?

Jest czynny cały rok. Oprócz kempingu, na miejscu jest również pensjonat.

MILUŚ - 2017-08-12, 19:52

Dziękujemy bardzo za info :spoko
JaWa - 2019-06-25, 11:45

Może ktoś się wybiera do Gasek w ten weekend ? (27.06.2019) ?
dukat - 2019-06-25, 20:32

Nie posądziła was Pani Krysia o kradzież jeszcze? Dziwne,posiedźcie dłużej to będziecie złodziejami jak wielu naszych znajomych i my.Wszyscy oszukują na wodzie,na prysznicach i ogólnie ze wszystkiego okradają właścicielkę. Uważajcie na słodko pierdzącą Krystynę.Ta kobieta potrafi nerwy i humor popsuć.
Sam w sobie kemping jest fantastyczny tylko właścicielka do wymiany.
w 2012 roku cena 1 kw prądu 3 zł.
Zyczę wam mimo wszystko udanego weekendu. :spoko :spoko

Mazur - 2019-06-26, 17:35

dukat napisał/a:
Wszyscy oszukują na wodzie,na prysznicach

Nie oszukiwaliśmy, ale za trzy dni,dwie noce wyszło 70zł za prysznice (2014r) chociaż bardzo szybko się uwijaliśmy wiedząc że czas się liczy ;) (wstęp i naliczanie za pomocą karty, liczy się od wejścia i wyjścia z kabiny)
Może coś robiliśmy nie tak ? :) Ogólnie kamp pierwsza klasa :bigok

JaWa - 2019-06-27, 18:42

Jesteśmy U Gienia. Miło i sympatycznie jak zawsze.😄
dukat - 2019-07-02, 18:42

Java.... jesteście u wdowy Krystyny,
na kempingu u Gienia czyli świętej pamięci wspaniałego człowieka właściciela który zginął tragicznie potrącony przez auto prawie u siebie pod bramą.Wiedziałeś o tym ?
Wszystko się tam zmieniło po tym zdarzeniu.

Ivcia72 - 2019-08-12, 16:17

dukat napisał/a:
Nie posądziła was Pani Krysia o kradzież jeszcze? Dziwne,posiedźcie dłużej to będziecie złodziejami jak wielu naszych znajomych i my.Wszyscy oszukują na wodzie,na prysznicach i ogólnie ze wszystkiego okradają właścicielkę. Uważajcie na słodko pierdzącą Krystynę.Ta kobieta potrafi nerwy i humor popsuć.

Naprawdę? My tam jeździmy od trzech lat i nikt nas o nic nie posądzał :D Atmosfera jest bardzo dobra. Nie czuje się oddechu właścicieli na plecach tak jak u Arka (tam byłam dwa razy i podziękuję ;) ) Pani Krysia jest miłą osobą. Zawsze dostajemy zniżki za "normalność" - nie powołujemy się ani na forum karawaning ani na nic innego :D Jeżeli chodzi o prysznice, to niestety są osoby, które kombinują i tyle. Prąd jest drogi to fakt. Moje ulubione pole w Gąskach. W tym roku raczej nie dotrzemy i mam poczucie, że mam jakies takie niekompletne te wakacje :D

MAWI - 2019-08-12, 17:59

Był Rok temu i już nie pojadę. :spoko
dukat - 2019-09-12, 18:07

Ivcia72 napisał/a:
dukat napisał/a:

Naprawdę? My tam jeździmy od trzech lat i nikt nas o nic nie posądzał :D Atmosfera jest bardzo dobra. Nie czuje się oddechu właścicieli na plecach tak jak u Arka (tam byłam dwa razy i podziękuję ;) ) Pani Krysia jest miłą osobą. Zawsze dostajemy zniżki za "normalność" - nie powołujemy się ani na forum karawaning ani na nic innego :D Jeżeli chodzi o prysznice, to niestety są osoby, które kombinują i tyle. Prąd jest drogi to fakt. Moje ulubione pole w Gąskach. W tym roku raczej nie dotrzemy i mam poczucie, że mam jakies takie niekompletne te wakacje :D

Znajomi jeździli tam 12 lat i już nie jeżdżą .
Fajnie ze was nie spotkało nic przykrego ze strony tej przesiąkniętej jadem złej kobiety.
Ale to jeszcze nic straconego. :spoko

JaWa - 2023-05-28, 11:39

Tradycyjnie wpadliśmy na kemping :U Gienia". W maju pustki, jak i w całych Gąskach. W pobliskim Sarbinowie jakby sezon w pełni. Gąski w ostatnich latach zmieniły się nie do poznania. U p. Krysi, jak zawsze grzecznie i życzliwie. :spoko
jacek2214 - 2023-05-28, 22:05

Polecamy tez pole obok u córki, Krysi. Biała plaza.