Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Motoryzacja - Szkoda ,że mi z bani nie dał

Cykada - 2014-10-06, 12:09
Temat postu: Szkoda ,że mi z bani nie dał
policjant.
Fakt jechałem w terenie zabudowanym 74km/h.
Tytuł zmieniłem , żeby się dostosować do większości z was.

szymek1967 - 2014-10-06, 12:22

szkoda ze ci nie dał :-/
w terenie zabudowanym gdzie obowiazuje ograniczenie predkosci i szczegolna uwaga
na pieszych ty prujesz sobie 74 i masz pretensje do policjanta który słusznie
cie za3muje i kara za ten wybryk ? :shock:

co byłoby gdybys potracił dzieciaka,e ?

ps. z bani to za mało ,powinien cie zakuc w kajdany do ochłonięcia :)

Benior - 2014-10-06, 12:26

szymek1967, a jak się ma twoja wypowiedź do wiary i nauk Jezusa? :shock:
szymek1967 - 2014-10-06, 12:34

lepiej zapytaj jak sie ma moja wypowiedz do fiodora dostojewskiego :-P

ps. jest zbrodnia musi być i kara :)

gryz3k - 2014-10-06, 12:34

szymek1967 napisał/a:
szkoda ze ci nie dał :-/
w terenie zabudowanym gdzie obowiazuje ograniczenie predkosci i szczegolna uwaga
na pieszych ty prujesz sobie 74 i masz pretensje do policjanta który słusznie
cie za3muje i kara za ten wybryk ? :shock:

co byłoby gdybys potracił dzieciaka,e ?

ps. z bani to za mało ,powinien cie zakuc w kajdany do ochłonięcia :)

Znowu dziwi mnie twój dualizm moralny. Za księdza pedofila mamy się modlić a kolegę za przekroczenie prędkości należy torturować. :box

eMWu - 2014-10-06, 12:38

Szymek, skocz no parafie posprzątac zamiast pitolić głupotki.
A moze Faroż z ambony podziekuje,o!

krimar - 2014-10-06, 12:45

mobili napisał/a:
zagapiłem sie , nie włączyłem cb , dobra.

zagapiłem się, nie zauważyłem znaku - to bym jeszcze zrozumiał, ale co ma cb do terenu zabudowanego, chyba, że notorycznie przekraczasz w danym miejscu prędkość

a policjant szukający zwady to chyba w ruchu drogowym jakiś ewenement, przecież każdy mandat zbliża do wykonania planu

Kotek - 2014-10-06, 12:48

On nie szukał zwady, tylko był taki wkurzany tym przekroczeniem prędkości, i już. :kwiatki:
szymek1967 - 2014-10-06, 12:53

policjant jest od tego by porządku pilnować
trudno by zaprosil kolege-pirata na piwo :wyszczerzony:

ps. ambona,kosciół ,wiara etc nie ma tu nic do tego
choc i tu znalazłbym morał z niej płynący :spoko

bardziej chodzi tu o zwykły ,ludzki rozsądek ,o !

:spoko

Cykada - 2014-10-06, 12:59

krimar napisał/a:
mobili napisał/a:
zagapiłem sie , nie włączyłem cb , dobra.

zagapiłem się, nie zauważyłem znaku - to bym jeszcze zrozumiał, ale co ma cb do terenu zabudowanego, chyba, że notorycznie przekraczasz w danym miejscu prędkość

a policjant szukający zwady to chyba w ruchu drogowym jakiś ewenement, przecież każdy mandat zbliża do wykonania planu

krimar . Ja robie 8-10tys.km w miesiącu. Mam 0 zero punktów a do Lubina jeżdże od 20 lat i raz się zdarzyło , że sie zagadałem. Trochę kultury oczekuję a nie chamstwa.

Cykada - 2014-10-06, 13:01

w sumie to już nie pije
szymek1967 - 2014-10-06, 13:07

wiem ,wiem... :wyszczerzony:

smiac sie mnie chce z twojego oburzenia :)
gliniarz jest od łapania przestepców nie zas by
klepac po tyłkach piratów drogowych :-P

ps. gdyby rzeczywiscie walnał cie z bani lub przyłożył pałą oooo... to juz
jest powód do oburzenia a nawet wiecej
ale to ze patrzył na ciebie spod byka to raczej
objaw zwykłej troski :)

ja tam ufam policji :spoko
a tobie proponuje chwilkie refleksci bys przypadkiem
nie podązał sladami kubicy(ten znów z trasy wylecial ) :)

WINNICZKI - 2014-10-06, 13:10

Mobili......tyle jeździsz, jak piszesz normalny jesteś, a nie rozumiesz ,że jak sie zagapisz drugi raz to palniesz busem w dzieciaka ,bo nie wyhamujesz w tereni zabudowanym. :evil: Też jestem kierowcą,też klnę na policję ale jak ma rację, .......a miał ....to kulę ogon pod siebie i płacę ,a nie wypisuje bzdur na forum na policjanta. :gwm
slawwoj - 2014-10-06, 13:16

niektórych to należałoby z bańki walnąć coby sienie zagapiali
Cykada - 2014-10-06, 13:22

Wszyscy tu tacy idealni.
WINNICZKI - 2014-10-06, 13:24

Masz rację,..popieram :?
Cykada - 2014-10-06, 13:34

biznes to biznes.
Ale sory AGRESJI nie popieram.

gryz3k - 2014-10-06, 13:55

mobili napisał/a:
Kurcze to jak by się zachował jakby ktoś jechał np.100km\h?
Fakt - złe forum wybrałem na ten temat.
Wszyscy tu tacy idealni.
Powinienem dostać 10lat co najmniej bez zawiasów.

Patrz nawet szymek nie chce się za Ciebie pomodlić tyko zaraz karze. Straszna to widać zbrodnia przekroczyć prędkość. :idea

krimar - 2014-10-06, 14:05

mobili napisał/a:
Ja robie 8-10tys.km w miesiącu. Mam 0 zero punktów.

skoro po przekroczeniu prędkości o 25 km/h w zabudowanym masz nadal 0 punktów to co Ty się martwisz, myślę, że każdy by wolał znieść agresywne spojrzenie policjanta i chwilową obawę "dostania z bani" niż dostać punkty karne.

a co do bojlera Truma to czy na pewno szukasz 50 mb, na moim jest napisane 30-50 mb co chyba znaczy, że chodzą na każdym ciśnieniu

Cykada - 2014-10-06, 14:09

akurat Szymek nie jest dla mnie wzorem i nie musi się za mnie modlić .
Napisałem to bo uważam ,że poziom agresji był odpowiedni do zbrodni jaką popełniłem.

Cykada - 2014-10-06, 14:11

krimar napisał/a:
mobili napisał/a:
Ja robie 8-10tys.km w miesiącu. Mam 0 zero punktów.

skoro po przekroczeniu prędkości o 25 km/h w zabudowanym masz nadal 0 punktów to co Ty się martwisz, myślę, że każdy by wolał znieść agresywne spojrzenie policjanta i chwilową obawę "dostania z bani" niż dostać punkty karne.

a co do bojlera Truma to czy na pewno szukasz 50 mb, na moim jest napisane 30-50 mb co chyba znaczy, że chodzą na każdym ciśnieniu

Krimar. Co do boilera to sprzedałem już kampera.
i nie szukam następnego.

Prosta dwupasmówka. Przed torami...jak by ktoś znał okolicę.

Benior - 2014-10-06, 14:31

Policjant nie jest od wylewania swoich frustracji i niepowodzeń życiowych na kierowców.
Nawet jeśli popełnił wykroczenie to niech policjant ukarze z całą surowością, zgodnie z prawem a nie poprawia swoje samopoczucie na zatrzymanych kierowcach.
Policja niestety nie grzeszy ani kulturą ani nie jest wzorem do naśladowania jeśli chodzi o przestrzeganie prawa. Dowody takiego stanu rzeczy jest masa w internecie.

Sprawa nie dotyczy tylko policji ale wszystkich służb, które mają jakiekolwiek uprawnienia.
Tylko że teraz społeczeństwo jest dobrze wyedukowane, zna swoje prawa i obowiązki i coraz częściej punktują te służby za bezprawne działania.

krimar - 2014-10-06, 14:35

gdzie by nie było, to nie ukaranie punktami (skoro już po fakcie piszesz, że masz 0) odbierać powinieneś raczej pozytywnie mimo niemiłego policjanta.

popraw cytat w poście powyżej, bo zawiera nie tylko to co napisałem

Cykada - 2014-10-06, 14:52

krimar napisał/a:
gdzie by nie było, to nie ukaranie punktami (skoro już po fakcie piszesz, że masz 0) odbierać powinieneś raczej pozytywnie mimo niemiłego policjanta.

akurat pozytywnie podchodzę do ludzi.
Pomimo młodzieżowego wieku 45 lat nie umiem się odnaleść w wysyłaniu postów,poprawianiu.

szymek1967 - 2014-10-06, 14:55

jeszcze powinien ci przylozyc pałą bys sie odnalazł :mrgreen:
Cykada - 2014-10-06, 15:00

szymek1967 napisał/a:

Szymek już znalazłem budkę za 1eu w razie czego.

Benior - 2014-10-06, 15:08

szymek1967, idąc twoim tokiem rozumowania ....
Tych co nielegalnie protestowali w obronie krzyża pod Pałacem Prezydenckim a już o nim zapomnieli powinno się spałować, zagazować itd ???

Cykada - 2014-10-06, 15:19

Benior napisał/a:
szymek1967, idąc twoim tokiem rozumowania ....
Tych co nielegalnie protestowali w obronie krzyża pod Pałacem Prezydenckim a już o nim zapomnieli powinno się spałować, zagazować itd ???

no właśnie. Na dożywocie z nimi....działali przekór prawu.

gryz3k - 2014-10-06, 15:21

Ich nie bo to są "dobrzy" przestępcy. Dobrzy czyli zgodni z szymkową logiką wartości.
Ahmed - 2014-10-06, 16:04

A co to za przestępstwo jechać 70 km/h po mieście ? Drobne wykroczenie i tyle :bajer

150 km/h to byłoby już coś :bigok

Cykada - 2014-10-06, 16:12

oskp napisał/a:
A co to za przestępstwo jechać 70 km/h po mieście ? Drobne wykroczenie i tyle :bajer

150 km/h to byłoby już coś :bigok

no i jakaś treściwa odpowiedz. Bo już mnie zakrakali.

Bronek - 2014-10-06, 16:44

Najgorszy jest miły , kulturalny , policjant , który w sposób grzeczny , nieagresywny wytyka wszystkie błędy i łamanie przepisów . :bukiet: :roza:

Z uśmiechem i troską w głosie ostrzega ,ze te kilkanaście km/h więcej może być powodem śmierci psa , kota , lub dziecka... Że brudny samochód to też wykroczenie , i że iiii .. MILUSI az mdli....

I TRAGEDIA>>>> nawet wtedy odreagować nie można .. :gwm

Ciesz się ,że trafiłeś na faceta , któremu np żona nie dala , lub nie dostał premii ..

Łatwiej CI znieść karę ..

PS. Zdarza się czasem niestety ...złamać prawo .

A idealnymi obywatelami to piekło...

Szymek jak zwykle inkwizytor , ... Ciesz się ,że nie jest gliniarzem ... . Bo na takiego trafić , w mundurze , odciąłby Ci łeb gdyby był muzułmaninem .
W średniowieczu jako Polak i katolik spalił by Cię na stosie .
A teraz czeka na okazje .... :diabelski_usmiech Wojna , rewolucja ,... wtedy wyłażą różni tacy naprawiacze , jak prawo nie działa .

CIESZ SIĘ ŻE JEST TEN GLINIARZ bo inaczej Szymki nastaną. :szeroki_usmiech

A karę znieś z godnością.....bo słuszna.

Rawic - 2014-10-06, 18:21

mobili napisał/a:

To przekroczene to było już na wylocie z Lubina w stronę Legnicy i tam dzieci nie chodzą.
Prosta dwupasmówka. Przed torami...jak by ktoś znał okolicę.
a tak swoją drogą, jest w polskich miastach wiele dróg dwupasmowych, ogrodzonych płotkiem, bezkoilizyjnych, gdzie powinni postawić znaki podwyższające prędkość do 70, 80, czy nawet 90 km/h a ich nie ma.
Sporo życia spędziłem w Wiedniu, tam jest ich sporo, gdyby pozdejmowali te znaki to Wiedeń stałby się nieprzejezdny. :ok

@ndrzej - 2014-10-06, 18:30
Temat postu: Re: Dobrze ,że mi z bani nie dał
mobili napisał/a:
Policjant podszedł do mnie przy szybie tak wku....ny , że myślałem ,że mi zarypie z bani.

Prawdopodobnie nie chciał ci dać z bani, tylko zbliżywszy swoją banię do twojej, próbował stwierdzić organoleptycznie czy nie jesteś nawalony jak stodoła... :haha: :haha: :haha:

Fux - 2014-10-06, 18:31

Rawic napisał/a:
Sporo życia spędziłem w Wiedniu, tam jest ich sporo, gdyby pozdejmowali te znaki to Wiedeń stałby się nieprzejezdny.

No to pokaż na street view te 80 i 90-ki.
Bo jak na razie, to prawie cały Wiedeń 80-ką na autostradach stoi... :-P

szymek1967 - 2014-10-06, 18:53

mobili napisał/a:
szymek1967 napisał/a:

Szymek już znalazłem budkę za 1eu w razie czego.

i gazem,o ! :diabelski_usmiech

Bronek - 2014-10-06, 19:23

@ndrzej napisał/a:
zbliżywszy swoją banię do twojej, próbował
A może ???? :buzi :hello :hura :kotku
:lamiesz tak jeżdżąc!!!!!!!!!!!!! Brutalu !!!!!

silny - 2014-10-06, 19:31

A wszyscy protestujacy jadą po miescie przepisowo :roll:
kubryk1 - 2014-10-06, 20:22

Chyba wszyscy nie zrozumieliście oburzenia, jakie ogarnęło kolegę Mobili - a cóż to za paskudny policjant! Nie dość, że nie pochwalił za ewidentne przekroczenie prędkości to jeszcze "śmiał" oglądać bieżnik - no doprawdy, szczyt beszczelności - a co go obchodzi jaki mam bieznik? Prawda Mobili?
PS. ten policjant też płaci podatki, więc częściowo zarabia sam na siebie (dla wyjaśnienia dodam, że nie jestem ani nie byłem policjantem)

Bigos - 2014-10-06, 20:23

Niestety Mobili koledzy mają rację, za zagapienie się powinieneś dostać sto rózg na poboczu i piętno gamonia wypalone na Rynku Starego Miasta w Warszawie ku uciesze gawiedzi. Zwłaszcza tej , która jest praworządna i nie zdarza jej się nic tak cholernie nagannego, - jak Twój wyskok.
Nie zasnę teraz , widząc ile to mogło się zdarzyć , kiedy gnałeś te 74 km/h , czyżby Bóg Cię opuścił? bo Szymek na pewno tego nie zrobi.

W ramach ekspiacji napisz na tym forum sto razy " Nie będę się zagapiałem jadąc samochodem"

PS Rozwijając myśl Łosia o pieszych przechodzących przez ulicę z telefonem przy uchu. Napisz na wszelki wypadek sto razy : "Nie będę się nigdzie zagapiał !!!"

Proszę Administratora o podział forum na forum praworządne i nie gapowate i dla reszty.

PS Cztery lata temu zagapiłem się i przejechałem na czerwonym bardzo późnym .
Z osiem lat temu zagapiłem się i nie zauważyłem , zę mnie policja zatrzymuje.

Cykada - 2014-10-06, 20:46

ej nie róbcie z tego affffffffffery.
Ahmed - 2014-10-06, 20:49

Łatwiej się zagapić jadąc przepisową 50 -ką bo to jest po prostu nudne

Jadąc szybciej dobry kierowca jest bardziej skoncentrowany na tym co robi , śmiem twierdzić że jedzie bezpieczniej niż ten co przysypia z nudów :bajer

gryz3k - 2014-10-06, 21:46

Ja się raz zagapiłem i 9 miesięcy potem córka mi się urodziła...
Cykada - 2014-10-06, 21:48

WINNICZKI napisał/a:
Mobili......tyle jeździsz, jak piszesz normalny jesteś, a nie rozumiesz ,że jak sie zagapisz drugi raz to palniesz busem w dzieciaka ,bo nie wyhamujesz w tereni zabudowanym. :evil: Też jestem kierowcą,też klnę na policję ale jak ma rację, .......a miał ....to kulę ogon pod siebie i płacę ,a nie wypisuje bzdur na forum na policjanta. :gwm

normalny to ja nie jestem.... nie daje na tace....

WODNIK - 2014-10-06, 21:57

mobili napisał/a:
WINNICZKI napisał/a:

A czy to ważne na którą dajesz tacę, ważne że dajesz i tak trzymaj :haha:
Pozdrawiam :spoko

WINNICZKI - 2014-10-06, 22:36

mobili napisał/a:
:shock: To policjant z tacą do Ciebie przyleciał???? :shock: :shock: Nooo....to ja teraz już wszystko rozumiem. Mobili wchodzi w trudny okres w swoim ,życiu. Jak to sie nazywa andrut-pauza? zamiast gołe du...,jak każdemu facetowi, to jemu zaczynają się śnić policjanty z tacą,które za przekroczenie prędkości o 24 kilometry punktów nie dają. Można zmienić tytuł na :co mi sie dzisiaj śniło :haha: :haha: :haha: :ok
Cykada - 2014-10-07, 10:08

WINNICZKI napisał/a:
mobili napisał/a:
:shock: To policjant z tacą do Ciebie przyleciał???? :shock: :shock: Nooo....to ja teraz już wszystko rozumiem. Mobili wchodzi w trudny okres w swoim ,życiu. Jak to sie nazywa andrut-pauza? zamiast gołe du...,jak każdemu facetowi, to jemu zaczynają się śnić policjanty z tacą,które za przekroczenie prędkości o 74 kilometry punktów nie dają. Można zmienić tytuł na :co mi sie dzisiaj śniło :haha: :haha: :haha: :ok

nie o 74 tylko 24 jak coś.
Zaraz będzie ,że jechałem 250km.
Wogóle to była podpucha. Wszystko to co napisalem jest nieprawdą.
he he he

szymek1967 - 2014-10-07, 10:10

mobili napisał/a:
Wszystko to co napisalem jest nieprawdą.

tymbardziej powinien ci przywalic z banii
a pozniej poprawic pałą i na deser gazem :diabelski_usmiech

krimar - 2014-10-07, 10:37

mobili napisał/a:
krimar napisał/a:

akurat pozytywnie podchodzę do ludzi.
Pomimo młodzieżowego wieku 45 lat nie umiem się odnaleść w wysyłaniu postów,poprawianiu.

w prawym górnym rogu swojego postu masz przycisk "edytuj" kliknij go, a potem skasuj to co dopisałeś między wyrazami [quote]

moskit - 2014-10-07, 10:55

I tak miałeś szczęście że tak łagodnie się zakończyło
W Norwegii już być z buta walił przez rok i około 6000 koron na cele dobroczynne jak sędzia by był wyspany

Każdemu zdarza się ....... :spoko i nie dołujcie chłopaka bo zacznie szukać tego policjanta aby jednak dał mu z bani
tak dla świętego spokoju

pozdrawiam
Andrzej

Cyryl - 2014-10-07, 16:45
Temat postu: Re: Dobrze ,że mi z bani nie dał
mobili napisał/a:
...Gorzej było jak się zapytałem czy wie ,że z moich podatków ma wypłatę i powinien kierowców szanować.

rozbawiłeś mnie.
szacunek nie jest czymś co spada z nieba, ale na szacunek trzeba sobie zapracować.
a czym może zapracować na szacunek kierowca?
no chyba dobrą jazdą, bezpieczną i wydaje mi się, że zgodnie z przepisami.
Ty moim zdaniem zrobiłeś wszystko, aby tego szacunku nie mieć.
zastanów się: ani przedstawiciel handlowy, ani facet w pracy, jedzie gość wyluzowany kamperem na wakacje bez pośpiechu i 74km/h tam gdzie można 50, więc ile w obszarze zabudowanym jedziesz gdy jesteś w pracy i Ci się śpieszy?

janek50 - 2014-10-07, 19:11

mobili, ty się dziwisz że ten policjant cię tak potraktował???? Postaw się na jego miejscu, zatrzymujesz kierowcę który przekroczył prędkość w terenie zabudowanym czy na ograniczeniu o ........50%, i do tego wyjeżdża do ciebie z takimi tekstami, Wiesz, ja bym cię wsadził do radioli i tam bez świadków wyciął z dyńki za taką postawę i jeszcze bym zameldował do centrali o napaści na funkcjonariusza i stawianie oporu. I komu by uwierzyli?? Zamknij temat i się nie ośmieszaj i nie pogrążaj bo zaczyna się robić z tego szambo.
silny - 2014-10-07, 20:43

Oj tam szambo, takie polskie podwórko na wsi :-P :aniolek

Jadąc w zeszłym miesiącu z sanatorium dopadli i mnie chlopaki z suszarką :( 101 na chyba 70tce, nawet nie wiem ile tam bylo. Wycenił moje dokonania na 400-500 pln i 10 punktow w promocji. Spytał spokojnie co ja na to , a ja ze nic,bo tam nic odkrywczego powiedzić nie szło a skamleć nie lubie , bąknołem tylko że warszawski froguś nie zapłacił ale ja zapłace , taka uczciwosć.

No i wypisał 200 , dobre i to.

.

Rawic - 2014-10-07, 20:56

majsterek napisał/a:
Jadąc w zeszłym miesiącu z sanatorium dopadli i mnie chlopaki z suszarką 101 na chyba 70tce
no tak, a mój kolega tak się nie spieszył, że dwa dni póżniej z senatorium wrócił, no ale pranie już musiał robić sobie sam, kolega Boral mi świadkiem. :ok
szymek1967 - 2014-10-07, 21:16

co tam z bani ,co tam pałą i gazem :-P
powinien cie w kajdany zakuc :diabelski_usmiech

Tata - 2014-10-07, 22:17

szymek1967 napisał/a:

To kto jest według Ciebie większym przestępcą, ksiądz pedofil czy kierowca który przekroczył prędkość o 24 km/h ?.

A może wystarczy się za nich pomodlić. :roll: :?: :-P

:shock: :?:

Benior - 2014-10-07, 22:26

Tata napisał/a:
szymek1967 napisał/a:

To kto jest według Ciebie większym przestępcą, ksiądz pedofil czy kierowca który przekroczył prędkość o 24 km/h ?.

A może wystarczy się za nich pomodlić. :roll: :?: :-P

:shock: :?:

w tym wypadku ksiądz jest ofiarą .... prawda Szymuś? :chytry

a dla kierowcy już nie ma nadziei :zastrzelic

szymek1967 - 2014-10-07, 22:42

nie no...
bez przesadyzmu ! nadzieja zawsze jest :spoko

ale najpierw pałą go i gazem :diabelski_usmiech

Bronek - 2014-10-08, 07:34

szymek1967 napisał/a:
pałą go i gazem

"Więcej batów, mniej łańcuchów"

Tak bardziej lubisz, sado/macho

Polecam pielgrzymkę z samobiczowaniem , lub na spośród płd amerykański ukrzyżowanie na niby....itp.

A i małe pytanko. Lubisz tylko patrzeć, czy sam też dowalić??? :mrgreen: :-/ :zastrzelic

PS. To tylko forum.... :spoko

Cyryl - 2014-10-08, 07:58

no proszę! nawet nie wiedziałem, że na proste przekroczenie prędkości można rzucić światło wiary.
Cykada - 2014-10-08, 09:03

Dajcie spokoj. tak napisalem po pijaku a tu taka wojna.
wszystko jest nieprawda.

Bronek - 2014-10-08, 10:04

Cytat:
nieprawda

Tu już jesteś w "Rejestrze Skazanych"

Odwołanie zeznań jest niemożliwe .
W regulaminie jest ukryta formuła . "Wszystko co powiesz / napiszesz może być użyte przeciwko Tobie >>>>> "

:mrgreen:

darek 61 - 2014-10-08, 10:28

Bronek napisał/a:
lub na spośród płd amerykański ukrzyżowanie na niby....itp.

Dlaczego na niby,lepiej na całość.

Mikesz - 2014-10-08, 10:54

mobili napisał/a:
wszystko jest nieprawda.

Teraz to dopiero będziesz miał przechlapane ,a tu taka dyskusja się rozkręciła,nie wymiękaj ciągnij dalej. Oczywiście to żart. [hura]

Cykada - 2014-10-08, 10:57

Mikesz napisał/a:
mobili napisał/a:
wszystko jest nieprawda.

Teraz to dopiero będziesz miał przechlapane ,a tu taka dyskusja się rozkręciła,nie wymiękaj ciągnij dalej. Oczywiście to żart. [hura]

e tam. wyloguje się.

Benior - 2014-10-08, 11:01

mobili napisał/a:
wszystko jest nieprawda.

mobili, zaraz będziesz miał łatkę że po pijaku jechałeś :haha:

Andrzej 73 - 2014-10-08, 12:39

Albo , że jesteś złodziejem "bo każdy pijak to złodziej" :haha: :haha: :haha:

Bronek - 2014-10-08, 14:27

A na złodzieju czapka gore....

Dzieci masz... ????
To niedaleko pada jabłko od jabłoni..

Oddaj dzieci do poprawczaka ..........profilaktycznie. :mrgreen:

tom-cio - 2014-11-18, 19:51

Kurde,tu taki temat a ja przegapilem :gwm i nawet nie wiem co Ci policmajster nawymyslal.I nie wycofuj sie,74 na dwupasmowce w miescie,toz to zaden wyczyn,mam nadzieje ze to kamperem,bo osobowka to nawet nie bylo by o czym pisac!!!!podejmie ktos zaczepke,bo nudą na forum wieje,ze hej
silny - 2014-11-18, 20:20

Czy 130 bez pasów i dokumentów w zabudowanym może być :?: bo to mój ostatni popis , pisze ostatni bo ten najlepszy zostanie tak zubliżany że sie i tak nie przyznam :oops:
Fux - 2014-11-18, 20:25

majsterek napisał/a:
Czy 130 bez pasów i dokumentów w zabudowanym może być :?: bo to mój ostatni popis , pisze ostatni bo ten najlepszy zostanie tak zubliżany że sie i tak nie przyznam :oops:

Eeee.
Jak w takim miejscu, toś cienias...

https://goo.gl/maps/FZZdc

Wejdź na street view.

:mrgreen:

tom-cio - 2014-11-19, 07:24

Majsterek,no jak mogles,bez pasow? :haha:
Brat - 2014-11-19, 09:25

Szkoda ...
donald - 2014-11-19, 09:31

Marian!!!!! Szkoda to jest jak teściowa do studni wpadnie...a tu.....przegięcie i tyle. . :-P
Brat - 2014-11-19, 09:57

Szkoda ... że z bani nie dostał ... ;)
Bronek - 2014-11-19, 10:16

Bo te auta takie szybkie robią . Człek się zamyśli .... i .
Rawic - 2014-11-19, 17:56

Bronek napisał/a:
Bo te auta takie szybkie robią . Człek się zamyśli
albo z górki jest, co hamować?, szkoda klocków i paliwa :ok
Bronek - 2014-11-19, 19:39

Rawic napisał/a:
Bronek napisał/a:
Bo te auta takie szybkie robią . Człek się zamyśli
albo z górki jest, co hamować?, szkoda klocków i paliwa :ok

Za ten kl...a kubek .
Nie popuszcze , Panu Panie, Paliwa?????? To ty fachowiec , też tak myślisz , hamuje, wyje i pali ????

Tłumacz teraz zawiłe !!! :mrgreen: :) :bukiet:

Rawic - 2014-11-20, 18:48

Bronek napisał/a:
Tłumacz teraz zawiłe !!!
ale co tu tłumaczyć, nasze kampery nie potrafią odzyskać energii kinetycznej straconej podczas hamowania, choć są już autobusy hybrydowe :spoko
Bronek - 2014-11-20, 19:13

Ok. Nie wjeżdżamy na górki .I to autor miał na myśli :szeroki_usmiech
Rawic - 2014-11-20, 19:51

Bronek napisał/a:
Ok. Nie wjeżdżamy na górki
powiedział Hillary na szczycie Mount Everestu :ok