|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
2017 - Zlot z okazji 10 lecia CT Uniejów 2017 - informacje
erikson - 2016-12-23, 08:35 Temat postu: Zlot z okazji 10 lecia CT Uniejów 2017 - informacje wiadomo juz jakie beda koszta pobytu?
[edit] zaznaczyłem tylko temat na liście, aby był czytelniejszy. WB
janusz - 2016-12-23, 08:53
Myślę, że jak co roku w pobliżu 100 zł od osoby + prąd dla tych co kamperami.
W tym roku będzie grał zespół muzyczny pozakamperowy. Jeśli ktoś pamięta zloty w Pajęcznie to ten sam co wtedy grał.
wbobowski - 2016-12-29, 17:24
Przeniosłem tu informacje o zlocie, bo na 6-ej stronie samych list chętnych, wielu mogłoby nie zauważyć tych informacji
Dodatkowo dodaję te pierwsze:
W dniach 13-15 01 2017 tradycyjnie w Uniejowie nasz zlot rocznicowy z uroczystą kolacją w sobotę.
Szczegóły w sensie godziny rozpoczęcia kolacji i menu podamy bliżej imprezy.
Stoimy tam gdzie zawsze, do dyspozycji będzie prąd.
Na kolację będziemy przyjmowali przedpłaty, podobnie jak w poprzednich latach.
Dalsze szczegóły będziemy podawali na bieżąco gdy coś ustalimy.
Tutaj lista chętnych, proszę się wpisywać.
W osobnym wątku będę prowadził listę uczestników którzy wpłacili pieniądze.
wbobowski - 2016-12-29, 17:50
Jak do tej pory wpłaciło tylko 2 osoby, a zapisanych duuużo więcej.
Dlatego informuję tych, którzy nie wiedzą, że wpłaty dokonujemy na konto PTTCC nr
96 1940 1076 3073 3000 0000 0000
w Credit Agricole Bank Polska, pl. Orląt Lwowskich 1, 53-605 Wrocław
z adnotacją "Zlot 10-lecia CT Uniejów 2017"
Ostateczna cena ustalona przez Janusza z restauracją i zespołem muzycznym to
110 zł od osoby
Jeśli ktoś będzie chciał korzystać z prądu to opłata 10 zł od kampera
Czyli
2 osoby to 220 zł
2 osoby + prąd to 230 zł
3 osoby + prąd to 340 zł
itd itp
Ta ostatnia informacja jest głównie dla tych co już wpłacili, konieczna jest dopłata.
Roberto - 2016-12-29, 17:54
janusz napisał/a: | Myślę, że jak co roku w pobliżu 100 zł od osoby + prąd dla tych co kamperami. |
A można precyzyjniej
wbobowski napisał/a: | Jak do tej pory wpłaciło tylko 2 osoby, a zapisanych duuużo więcej.
|
Jak będę wiedział ile i za co to od razu przeleję
[edit] wyżej masz odpowiedź. WB
Zadałem pytanie zanim dodałeś ceny
[edit] przecież nie przeczę. W dole postu po prawej jest informacja o zmianach postu.
Ja Cię tylko poinformowałem, że już masz odpowiedź na Twoje pytanie. Tyle i tylko tyle. WB
Koziołki - 2016-12-29, 18:27
A ile płacą dzieci?
janusz - 2016-12-29, 20:02
Cytat: | A ile płacą dzieci? |
Połowę. 55 zł.
Ponieważ dużo osób zgłosiło się, może się zdarzyć, że dzieci lub tańce będą na małej sali.
Zadecydujemy gdy lista zostanie zamknięta i konkretnie będziemy wiedzieć ile osób chce uczestniczyć w kolacji.
Dziś rozmawiałem z managerem restauracji i oni są przygotowani na 150 osób, jeżeli tylko wykorzystamy dużą salę.
Ponieważ restaurację musimy poinformować wcześniej o ilości osób to ustalamy, że: wpłaty przyjmowane będą do 8.01.2017 lub do momentu odliczenia wpłat za 150 osób.
Na bieżąco będziemy informować o ilości osób za które wpłacone są pieniądze.
rosomak - 2016-12-29, 20:48
....Janusz, czy nie pomyliłeś daty dotyczącej wpłat ( 15 01...) a może zmienię okulary. Mimo wszystko pozdrawiam.
janusz - 2016-12-29, 20:52
Informacja dla osób które pierwszy raz chciałyby wziąć udział w naszej kolacji.
Pozwolę sobie zacytować pytania jakie otrzymałem na pw (żeby nie odpowiadać pojedyńczo na te konkretne pytania) i odpowiedziałem.
1. Co to znaczy uczestnictwo w kolacji ? rozumiem, że mamy udostępnioną restaurację a reszta w naszym zakresie ?
2. Kolacja w piątek czy w sobotę ?
Nazywamy to kolacją ale w rzeczywistości to jest rodzaj balu, dancingu. Odbywa się wieczorem i w nocy z soboty na niedzielę. Siedzimy przy kilkunastoosobowych stołach (10-14 osób) w cenie jest gorąca kolacja i najczęściej dwa ciepłe dania później. Cały czas jest do dyspozycji stół z przekąskami, kawą i herbatą. W cenie nie ma alkoholu i piwa, które albo w swoim zakresie albo można kupić w bufecie. Do tańca grać będzie zespół muzyczny, taki co gra na imprezach. Od miejsca gdzie stoją kampery do restauracji jest jakieś 50 metrów.
3. Kiedy możemy przyjechać i kiedy wyjeżdżamy ?
Samo stanie kamperem nic nie kosztuje ale też nic nie mamy zagwarantowane oprócz miejsca. Przyjechać można kiedykolwiek i wyjechać kiedy będzie odpowiadało. Na czas nazwijmy to "zlotu" to jest od czwartku wieczorem do niedzielnego południa mamy do dyspozycji prąd. Opłata za prąd wynosi 10 zł za cały czas zlotu. Przyjeżdżając wcześniej/wyjeżdżając później raczej można załatwić prąd indywidualnie w kasie termali.
4. Co jest w cenie 110zł za osobę ? - tam są chyba jakieś baseny, czy wstęp na nie jest w cenie ?
Jak pisałem, w cenie jest kolacja z muzyką.
Stoimy kamperami tuż przy basenach, na parkingu basenów. Dla uczestników naszej imprezy są do nabycia karnety na wejście na baseny. Normalna cena to w weekend jakieś 14 zł za godzinę a dla nas jest zniżka gdzieś w granicach 8 zł. Karnet jest na 10 godzin i można go dowolnie wykorzystać, albo jedna osoba 10 godzin nie koniecznie bez przerwy albo np 5 osób po dwie godziny albo 10 osób po godzinie. Sami decydujecie jak karnet jest wykorzystany. Karnet kupuje się samemu po oddaniu w kasie żetonu który otrzymać można będzie na parkingu w kamperze moim, Tadeusza albo Wbobowskiego.
erikson - 2016-12-30, 09:56
a czy muszę wpisywać sie na listę gdy nie będę brał udziału w kolacji,interesuje mnie tylko miejsce dla kampera i prąd.
janusz - 2016-12-30, 12:43
erikson,
Raczej nie musisz ale dobrze, że napisałeś. Termy proszą żeby podać im ilość kamperów jaka bierze udział w "zlocie".
kalinin - 2016-12-30, 17:08
Poniwaz są przewidziane stoły 10 osobowe, mam prośbę aby usadowić mnie jak najdalej od pisowcow bo chciałbym spokojnie bawić się do końca imprezy i nie byc
Aran-70 - 2016-12-30, 17:16
Zawsze można poprosić swoich towarzyszy z jednego stołu o nie poruszanie tematów politycznych i tyle...
Arek
kalinin - 2016-12-30, 18:54
Jesteś pewien, że alkohol im w tym przeszkodzi?
koko - 2016-12-30, 19:40
czy będzie lista wpłat?
janusz - 2016-12-30, 19:46
kalinin napisał/a: | mam prośbę aby usadowić mnie jak najdalej od pisowcow |
Po czym poznać jaka opcja polityczna?
A jak w parze np żona proPIS a mąż proPO albo na odwrót i chcą razem siedzieć?
koko napisał/a: | czy będzie lista wpłat? |
Będzie.
kalinin - 2016-12-30, 20:12
Chyba że zona proPIS jest na tyle atrakcyjna, że przekona mnie do swoich racji, wtedy poddam się na jeden wieczór
Aran-70 - 2016-12-30, 20:12
kalinin napisał/a: | Jesteś pewien, że alkohol im w tym przeszkodzi? |
Jeżeli Ty się postarasz, na pewno Wam wyjdzie, albo
Arek
Piotruś - 2016-12-30, 21:04
Na poprzednim zlocie rocznicowym razem z Camelkami zorganizowaliśmy Uniejowskie Winogrzanie.
W minus 15 bawiliśmy się znakomicie przy ogniu i muzyce.I tu zdarzył się cud bo wina nie ubuwało
a gości z winem przybywało.
Może znowu cud się zdarzy? .....
STRUSIE - 2016-12-30, 21:18
Piotrze miły , jak w poprzednim roku na gazowym palniku garnek emaliowany ustawię i pierwszą butelkę wina gożdzikami przyprawiając , wleję .
Cudu rozmnożenia popatrzę .
erikson - 2016-12-31, 07:07
janusz napisał/a: | kalinin napisał/a: | mam prośbę aby usadowić mnie jak najdalej od pisowcow |
Po czym poznać jaka opcja polityczna?
Będzie. |
a moze jako rozjemcow posrodku posadzic tych z KOD lub PSL
eler1 - 2016-12-31, 09:29
kalinin napisał/a: | Poniwaz są przewidziane stoły 10 osobowe, mam prośbę aby usadowić mnie jak najdalej od pisowcow bo chciałbym spokojnie bawić się do końca imprezy i nie byc
Jesteś pewien, że alkohol im w tym przeszkodzi? |
Są przyjemniejsze tematy niż taplanie się w błocie
Mirek możesz Nas nie dzielić
Przecież kamperowanie zawsze nas łączyło nie zależnie od poglądów , pracy i innych codziennych uwarunkowań chyba że uważasz inaczej
lepciak - 2016-12-31, 10:59
kalinin napisał/a: | Jesteś pewien, że alkohol im w tym przeszkodzi? |
Mam dokładnie te same doświadczenia i wynikające z nich te same obawy.
hrys - 2016-12-31, 12:39
janusz, Witam!
Dokonalem wplaty za trzy osoby na Uniejow 15.01.17 .Na zgloszeniu podałem 4 osoby/
jedna zrezygnowała. Na wplacie brak opisu za co.
Wplata 30.12.16 330,00zl od Rys Henryk/ hrys/ prad oplace na miejscu.
kalinin - 2016-12-31, 15:54
Eler, zostałem nazwany gorszym sortem, więc to nie ja podzieliłem społeczeństwo. Nie dąze do żadnego konfliktu ale nie dam soba poniewierać i reaguję na wciskanie ciemnoty. Chce się bawic z usmiechem w przyjażni z całym swiatem a nie tylko prawdziwymi polakami, nie chce być uswiadamiany o "prawdzie smoleńskiej ", dlatego ostatnie postepowanie Olbrychskiego cakowicie popieram i bede reagował tak samo. Na trzezwego dam radę ale pozniej moze być czego chciałbym uniknąc.
eler1 - 2016-12-31, 17:05
kalinin napisał/a: | Eler, zostałem nazwany gorszym sortem, więc to nie ja podzieliłem społeczeństwo. Nie dąze do żadnego konfliktu ale nie dam soba poniewierać i reaguję na wciskanie ciemnoty. Chce się bawic z usmiechem w przyjażni z całym swiatem a nie tylko prawdziwymi polakami, nie chce być uswiadamiany o "prawdzie smoleńskiej ", dlatego ostatnie postepowanie Olbrychskiego cakowicie popieram i bede reagował tak samo. Na trzezwego dam radę ale pozniej moze być czego chciałbym uniknąc. |
Tu na forum tak Ci powiedziano ???
Jest chyba na forum dział polityczny lub religijny i tam możesz się wypowiadać.
Ogłaszasz całemu forum swoje problemy w dziale informującym o zlocie rocznicowym CT chyba że wolisz to możesz jechać do W-wy i brać udział w przepychankach chamsko politycznych
Więcej dystansy do ludzi i świata w tym nadchodzącym nowym roku Życzę bo prawda jest zawsze po środku albo całkiem w innej galaktyce
wbobowski - 2016-12-31, 21:33
eler1 napisał/a: | Jest chyba na forum dział polityczny lub religijny i tam możesz się wypowiadać. |
I tu masz rację. Dlatego proponuję koledzy, żeby na tym zakończyć tę dyskusję, bo inaczej wywalę te pasty tam, gdzie ich miejsce.
kalinin - 2017-01-02, 10:12
Odpowiedziałem tylko na post Elera. Włodku nie strasz tylko wywal te posty tam gdzie ich miejsce
Tadeusz - 2017-01-03, 12:41
Moi drodzy, na naszym jubileuszowym balu oprócz szampańskiej zabawy czekają Was miłe niespodzianki.
Przypominam jednokowoż o przygotowaniu krótkich pokazów zdjęć lub filmików z podróży lub wydarzeń z życia Camperteamu. Komentarz może być nagrany lub wygłaszany na żywo.
To bardzo ważna część naszych obchodów, bo wspominkowa i bardzo odpowiednia na jubileusz.
Liczymy na Was wraz z Jurkiem (slajdem) który w organizację konkursu jest zaangażowany.
Jak wiecie w ten weekend, gdy obchodzimy jubileusz, grać będzie Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. W naszym gronie jest wolontariuszka Orkiestry, Ania, która gorąco prosi o pozwolenie działania w naszym gronie.
To jasne, że zezwolenie uzyskuje, ba! otrzymuje nawet nasze gorące poparcie.
Zatem do spotkania! :bigok
donromano - 2017-01-03, 20:32
Bardzo dziękuję za stworzenie tego wątku ,mniej obeznani z techniką mogliśmy odnależć informacje ważne jak choćby nr konta ,pieniądze wpłacone będziemy się z Wami bawić jak zwykle świetnie.
darek 61 - 2017-01-06, 15:56
janusz napisał/a: |
Będzie. |
A kiedy ,by upewnić się czy wpłata zaksięgowana.
wbobowski - 2017-01-06, 17:34
Informacja o aktualnych wpłatach na konto PTTCC za udział w zlocie w Uniejowie.
Do 05.01.2017 zapłaciło 105 osób
CORONAVIRUS - 2017-01-08, 16:56
Wpadłem do Uniejowa sądząc, że jacyś mocni zawodnicy mający sporo czasu już się bawią ... niestety nikogo w białej budzie Jedyną i jako pierwsza na zlocie zameldowała się biała buda do VW Zlot uważam za prawie rozpoczęty
janusz - 2017-01-08, 17:07
Będziesz czekał z nią do piątku?
CORONAVIRUS - 2017-01-08, 17:11
Januszku ...życie leci dalej , juz z dala od Uniejowa miłej zabawy za kilka dni .
darek 61 - 2017-01-08, 19:18
Czy droga do autostrady jest po remoncie,rok temu były objazdy.
StasioiJola - 2017-01-08, 20:45
Darku a która- bo ta od strony Łęczycy jest już po remoncie a nie wiem jak ta od Koła???
CORONAVIRUS - 2017-01-08, 20:58
darek 61 napisał/a: | Czy droga do autostrady jest po remoncie,rok temu były objazdy. |
zjazd z A2 na 703 bez utrudnień
darek 61 - 2017-01-08, 22:35
Chodzi mi o drogę 473 między A2,a Uniejowem
Andrzej60 - 2017-01-09, 09:32
drogaa Dabie Uniejow otwart
darek 61 - 2017-01-09, 09:41
Andrzej60, dziękuje
Andrzej60 - 2017-01-09, 09:43
droga 473 otwarta Dąbie Uniejów
wbobowski - 2017-01-09, 20:14
Aktualna lista wpłat za udział w zlocie w Uniejowie
kristopher - 2017-01-10, 18:22
Witam wszystkich.
Z różnych powodów o zlocie dowiedziałem się dopiero dziś
Być może jest już za późno na dopisanie do listy uczestników zlotu z okazji 10-lecia CT w Uniejowie,ale kto nie próbuje ....
proszę o dopisanie do listy uczestników:Barbara i Kristopher
opłatę wnoszę przelewem:220.-pln na konto CT
janusz - 2017-01-10, 18:30
kristopher napisał/a: | opłatę wnoszę przelewem:220.-pln na konto CT |
Termin do wnoszenia opłat był do końca tygodnia. Teraz to już nie ma bardzo sensu wpłacać bo sala nie jest z gumy i jeżeli miejsc nie będzie to i będzie tylko kłopot ze zwracaniem pieniędzy. Jeśli okaże się że będą jeszcze jakieś możliwości to po uzgodnieniu np telefonicznym da się wpłacić na miejscu.
CORONAVIRUS - 2017-01-10, 18:58
janusz napisał/a: | Teraz to już nie ma bardzo sensu wpłacać bo sala nie jest z gumy i jeżeli miejsc nie będzie to i będzie tylko kłopot ze zwracaniem pieniędzy. |
a tak czysto teoretycznie zapytam...gdyby na ten historyczny zlot zapisało się 300 ekip czyli jakieś 600 osób to impreza by się odbyła a jak TAK to gdzie ?
janusz - 2017-01-10, 19:05
BIORCA napisał/a: | a tak czysto teoretycznie zapytam |
Ale nie zapisało się?
Po to była lista wstępna, żeby zorientować się i zadecydować.
Mogło pójść w drugą stronę i pogoda mogła spóźnić się 4-5 dni i mieli byśmy -30 Cycjuszów albo śnieg po pas. Też można zapytać i co wtedy?
CORONAVIRUS - 2017-01-10, 19:13
janusz napisał/a: | BIORCA napisał/a: | a tak czysto teoretycznie zapytam |
Ale nie zapisało się?
|
to tez ciekawa sprawa prawda ?
w nocy z piątku na sobotę nie było mniej niż -23 stopnie , z soboty na niedziele -16 .... sprawdzone
janusz - 2017-01-10, 19:21
Z portalu http://www.twojapogoda.pl...niejow/16dniowa
wbobowski - 2017-01-10, 20:48
Koledzy, nie to chyba uczestników zlotu w Uniejowie interesuje, co w ostatnich postach.
Oto lista uczestników, sporządzona po dzisiejszych wpłatach. Pozostało jeszcze 8 miejsc uwzględniając wpłatę Kristophera, której jeszcze nie ma na liście.
Proszę o sprawdzenie, czy ktoś kto wpłacił został pominięty na tej liście. Mam nadzieję, że nie... ale nie myli się ten, co nic nie robi.
lepciak - 2017-01-11, 09:01
BIORCA napisał/a: | janusz napisał/a: | Teraz to już nie ma bardzo sensu wpłacać bo sala nie jest z gumy i jeżeli miejsc nie będzie to i będzie tylko kłopot ze zwracaniem pieniędzy. |
a tak czysto teoretycznie zapytam...gdyby na ten historyczny zlot zapisało się 300 ekip czyli jakieś 600 osób to impreza by się odbyła a jak TAK to gdzie ? |
Na basenach.
ReginaZW - 2017-01-11, 11:37
Czekaliśmy z decyzją do ostatniej chwili. Niestety z wielką przykrością musimy zrezygnować z przyjazdu na X zlot. Jesteśmy z CamperTeam od pierwszych dni powstania a teraz, kiedy taka okrągła rocznica nas nie będzie. Strasznie to dla nas smutne. Mamy nadzieję, że będziecie się dobrze bawić a relacje zobaczymy na forum. Pozdrawiamy, Regina i Zenek.
Brat - 2017-01-11, 19:04
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ... ale ponieważ zlot za chwilę - jest szansa, że kogoś z koleżeństwa to zainteresuje.
Na zlocie będę miał do odstąpienia CT-ową kurtkę zimową, praktycznie nieużywaną. Kupiliśmy ją dla Grażyny, rozmiar nominalny M, ale dla małżonki zbyt duża ...
Chyba wszyscy wiedzą, jak taka kurtka wygląda, na życzenie zamieszczę/prześlę zdjęcia. Zapewne wielu z Was takie kurtki już ma i potwierdzi ich przydatność i uniwersalność. Ja swoją używam bardzo często ...
Cena do dogadania, na telefon lub PW. Kurtka oczywiście będzie na zlocie ...
lepciak - 2017-01-12, 09:03
janusz napisał/a: |
Ponieważ restaurację musimy poinformować wcześniej o ilości osób to ustalamy, że: wpłaty przyjmowane będą do 8.01.2017 lub do momentu odliczenia wpłat za 150 osób.
Na bieżąco będziemy informować o ilości osób za które wpłacone są pieniądze.
Na liście wpłat na zlot zaprezentowanej przez Włodka dnia 10.01.2017 a więc dwa dni po terminie brak potwierdzenia wpłat dokonanych przez Janusza i Tadeusza. Czyżby obaj należeli do tych równiejszych? Gdzie te czasy kiedy StasioiJola i ja zbieraliśmy pieniądze podczas imprezy i wtedy płacili wszyscy po równo. Z wrodzoną skromnością dodam, że zdarzały się nam również superaty. A teraz spotkanie jubileuszowe mankiem się zaczyna. Solidność rozmienia się na drobne.
janusz - 2017-01-12, 11:38
lepciak,
Akurat Janusza i Tadeusza jesteśmy pewni, że przyjadą i za ich nieobecność nikt nie będzie obciążony dodatkową składką za niewykorzystane miejsce przy stole, ani nikt do kasy za nich nie dołoży.
Chyba nie do końca zrozumiałeś czemu pieniądze zbierane są w formie zaliczki a nie na miejscu.
To samo zresztą dotyczy pozostałych osób z listy za których nie ma wpłaty.
Całe szczęście, że jest nas Zbyszku jeszcze wielu takich dla których słowo ważniejsze niż pieniądze.
Szkoda, że nie przyjedziesz na spotkanie rocznicowe, mógłbyś wtedy zebrać pieniążki od tych "pozostałych".
Brat - 2017-01-12, 13:46
Zlot rozpoczęty! W sensie - ja się zleciałem, z całą załogą
lepciak - 2017-01-12, 13:56
janusz napisał/a: | lepciak,
Szkoda, że nie przyjedziesz na spotkanie rocznicowe, mógłbyś wtedy zebrać pieniążki od tych "pozostałych". |
To jest grafik wizyt żony u lekarzy na najbliższe dni.
StasioiJola - 2017-01-12, 14:19
A może by tak na młodszy model???
MAREKH - 2017-01-12, 14:25
lepciak napisał/a: | To jest grafik wizyt żony u lekarzy na najbliższe dni. |
pozdrowienia dla Małżonki i dużo zdrowia.
lepciak - 2017-01-13, 11:56
StasioiJola napisał/a: | A może by tak na młodszy model??? |
Ten model lekko psuje się ale jeszcze nie sypie a ja gorsze doprowadzałem do pełnej sprawności. A najważniejsze, że nie żali się i nie telepie.
MarekH - przekazałem pozdrowienia i kwiatki. Z Twoją Krysią to na termach razem nie nudząc się szybko wrócą do zdrowia.
janusz - 2017-01-18, 12:27
Możemy już rozliczyć zlot w Uniejowie.
Na konto PTTCC wpłynęło 16 385 zł.
Z tego 1010 zł zebrałem osobiście między innymi od załogi "janusz" i wpłaciłem na konto.
Za kolację zapłaciliśmy -13 345 zł.
Orkiestra kosztowała -2500 zł.
Czekamy jeszcze na fakturę z Term za prąd, było 37kamperów podłączonych do prądu, powinno być 370 zł.
16 385 zł - 13 345 zł - 2500 zł - 370 zł = 170 zł.
Podobnie jak poprzednim razem, kiedy z Lepciakiem zbieraliśmy pieniądze i była superata, piliśmy do tortu szampana.
|
|