| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inne imprezy - już za nami - CAMPEROWY SYLWESTER W DWORKU ZIELENIN !!!
dworekzielenin - 2010-09-20, 13:40 Temat postu: CAMPEROWY SYLWESTER W DWORKU ZIELENIN !!! Witam, po Zieleninskim zlocie zapraszamy na Sylwestra w Zieleninie niestety mamy tylko 15miejsc dla camperów ale jesli ktoś chce to można również zakwaterować się w pokojach w Dworku. Ogólny plan : Czwartek 30.12; przyjazd zakwaterowanie , Oficjalna kolacja powitalna dla Gosci Sylwestrowych, Piątek 31.12:wyjazd dla chętnych na stok narciarski w Oś. Narciarskim Trzepowo, Noc Sylwestrowa zabawa do bulu (specjały naszej kuchni i jeden szmpan na parę w cenie ), Sobota 01.01. Kulig ,ognisko z kiełbaskami i grzaniec . Niedziela czas wolny. Jest możliwość wykupienia posiłków podczas pobytu (śniadanie 15 zł, obiad 25, kolacjia 15). Koszt pobytu campera przez 3 doby 60zł, koszt od osoby (kolacjia powitalna, noc sylwestrowa jedzenie i szampan, kulig ognisko i grzaniec) 165 zł osoba. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pobytem bez Campera z noclegami w Dworku prosze o info na pryv. Chętnych proszę o wpisywanie się na wstępną listę , potwierdzeniem przybycie jest wpłata na konto zaliczki wysokości 100 zł od osoby. Pozdawiamy Ania i Michał
dworekzielenin - 2010-09-20, 13:43
A zapomniałem jeszcze że przed ogniskiem jest kulig lub bryczki z pochodniami
dworekzielenin - 2010-09-21, 10:34
No widzę że nieżle się zaczyna (ekipa przednia flanka ) a co dopiero będzie jak wyślę menu sylwestrowe ! Pamiętajcie że ilość miesca jest ograniczona i dla osób juz pewnych przesyłam nr konta do zaliczki i potwierdzenia rezerwacji (przypominam że zaliczka to 100 zł od os z camperów).
dworekzielenin - 2010-09-21, 14:13
Nie ma problemu lista może być tworzona jak jest Ja bedę tylko weryfikował osoby potwierdzone a ta pozostanie lista wstępną i rezerwową za razem a do chętnych wysyłam do konto z warukami rezerwacji.
dworekzielenin - 2010-09-21, 20:03
Ponieważ są pytania o pobyt Sylwestrowy rownież w wersji w Dworku , jutro wstawię wersję na forum w dworku jest ok 22 miejsca noclegowe do dyspozycji.
dworekzielenin - 2010-09-22, 06:14
Już wiadomo że Noc Sylwestrowa zaplanowana jest w klimacie Dworskim czyli Hrabiny , Hrabianki Hrabiowie Szlachta, peruki , szble , pistolce i kapelusze , sunie , pantalony i takie tam . Z menu prześlemy wam pare fot z tego typu imprezy. Stoje oczywiście polecam teatry , filharmonie i różnego typu wypożyczalnie.... Meniu i program jescze dzisiaj wieczorem. pozdro Ania
jacekiagatka - 2010-09-22, 11:32
Aż strach się bać
żeby tylko nowy rok zobaczyć
czy można zostać troszkę dłużej po sylwestrze, żeby odpocząć? Chociaż tak do kwietnia
dworekzielenin - 2010-09-22, 15:01
Hejka
Podajemy szczegółowy program z menu.Jeden jest skierowany do Camperowiczów , drugi do zaiteresowanych osób nie posiadających campera z noclegami w dworku. Jesli ktoś ma jeszcze jakieś pytanka śmiało. Ekipa faktycznie nie w kij dmuchał... no,no...
dworekzielenin - 2010-09-22, 15:29
programy
AUTOJUR - 2010-09-22, 18:42
Camperowy Pobyt Sylwestrowy
Dworek Zielenin 2011
Czwartek 30.12
Przyjazd i kwaterunek
20.30 Powitalna kolacja integracyjna w Dworku
Piątek 31.12
10.30 Wyjazd do” Ośrodka Narciarskiego w Trzepowie„
(12km) – dla chętnych.
20.00 Bal sylwestrowy w „Podziemiach Dworku”
Menu:
Przystawka: Tatarzyn w sidłach cebulowo-ogórkowych
Danie ciepłe: Krem z grzybów licznych okolicznych zabielany śmietaną sypany pietruchą z lata
Wieprzek duszony w Zieleninie
Bulwy z ziołami
Kasza z gryki
Warzywny ogród
Zakąski zimne: Patera mięsiw pieczonych- karczek, szyna, schabik, polędwiczka,
Jaja zabrane przepiórce z sosem od Tatara
Pasztet z blachy słoniną kraszony
Śledzik pływający w śmietanie
Smalczyk dworski z ogórasem z beczki
Rybki zwędzone Kaszubowi
Serowe fantazje Jejmościny
Zmieszane warzywa
Marynaty Pani Domu w postaci różnistej.
Słodkości gburowej
Napitek wszelaki nieprocentowy
24.00 Szampański szampan i frajerwerki
Danie ciepłe: Gulasz Węgierskiego Hrabiego
Barszcz purpurowy w towarzystwie francuskim
Sobota 01.01
16.30 Kulig z pochodniami
18.00 Ognisko i biesiadka w „Wiacie Wojów”
Pieczone kiełbachy z ogniska
Bigos na winie
Chleb suto zasmalcowany
Ogóry beczkowe
Grzaniec prosto z Galicji
Niedziela 02.01
10.30 Pożegnalna herbatka i ciacho.
Zapraszamy serdecznie Hrabiostwo, Szlachtę, Jejmościny i Jejmościów na hulanki ,swawole przy Sylwestrowym stole…
Wszelkie przebieranki mile widziane – nawet te niekoniecznie w temacie!
Koszt pobytu 165 zł /osoba/60zł parking campera (3 doby).
Możliwośća wykupienia pełnego wyżywienia podczas pobytu w Dworku 80zł/osoba.
GOSIAARCADARKA - 2010-09-22, 19:07
W zeszłym roku na Sylwestrze CT tzw. "obcy goście" bawili się u nas super.
Nawet nie chcieli wracać na swoją salę
dworekzielenin - 2010-09-27, 10:25
No cóż, dopiero dzisiaj jestem w stanie coś kliknać ). Dziękuję wam wszystkim za wielką niespodziankę którą mi zrobiliście pojawiając się pokolei za wspańiałą zabawę i atmosferę która wam towarzyszy chyba zawsze. Bystemu przekazałem płytkę z urodzinowym hymnem, No i mam ndzieję że razem nagramy w całym składzie jakąś kolęndę na święta. Odrazy informuję że "Owoc" czuję się dobrze podobno trochę się bał zasnąc wieczorem więc sobie zapodał jedno Piwko na wszelki wypadek... . Jescze raz dziękuje wam wszystkim a jak już będą jakieś mmateriały po urodzinowe to dam wam znać...> Jęśłi chodzi o stroje na Sylwestra to podchodzimy do tego na luzie ....Pozdrawiam Michał
Bystrzaki - 2010-09-27, 12:32
| dworekzielenin napisał/a: | | No cóż, dopiero dzisiaj jestem w stanie coś kliknać ). |
Michał co tak późno
Miło, że udało się nam zrobić Ci niespodziankę, ale nie udałoby się to bez Ani , która wszystko koordynowała i bardzo jej za to dziękujemy
Mieliśmy wpaść na grzybki , a jak to zawsze w Zieleninie skończyło się super zabawą.
Co do urodzinowego hiciora to chyba tylko poprzez YouTube da się wstawić u nas na forum. Kolegom spróbujemy przeslać e-mail-em .
"Owocowi" życzymy zdrówka , bo przyda się na Sylwestra
KOCZORKA - 2010-09-27, 18:19
| maciejhonorata napisał/a: | | Ups...A moja żonka miała nadzieję,że pierwszy raz pobawi się na prawdziwym balu kostiumowym... |
I mam nadzieję, że będzie to Sylwester przebierańców (ja się przebieram).
Rok temu w Lusowie mieliśmy takiego właśnie Sylwestra i było SUPER!
Nie narzucajmy tylko tematyki wieczoru, zostawmy inwencję w rękach ludków - to dopiero będą niespodzianki.
ekosmak.dabrowska - 2010-09-27, 20:07
| dworekzielenin napisał/a: | | No cóż, dopiero dzisiaj jestem w stanie coś kliknać ) |
Nie dziwota, wszędzie Cię było pełno. Super z Was gospodarze, a co się dziać będzie, po "ostatniej trójce z przodu"
Wielkie dzięki za klimacik [ Floydzi, Stachura, SD, Dżem, same hiciory]
Szacun dla "skrzypka" szarej eminencji The Cleaners.
Zdrówka dla Owoca - dbaj o siebie, Sylwester przed nami. | KOCZORKA napisał/a: | | I mam nadzieję, że będzie to Sylwester przebierańców (ja się przebieram). |
Lucynko coś mi podpowiada, że tu nie o strój chodzi, coś mi mówi, że " moc będzie z nami"
| Cytat: | | Co do urodzinowego hiciora to chyba tylko poprzez YouTube da się wstawić u nas na forum. |
Bystrzaki czekamy
dworekzielenin - 2010-09-28, 11:59
Wracając do Sylwka to napewno jest przebierany, kto za co się przebiera to już jego wybór. Chciałem tylko zapodać jakiś klimat imprezy a możliwości jest np. wiele. Co się tyczy wyjazdów na narty to informuję że na wyciągach działają wypozyczalnie sprzętu i to całkiem niezłej klasy więc kto nie ma może sobie wypozyczyć info na stronie oś. w Trzepowie. Kooperujemy ściśle ze szkółką narciarska więc można uzyskać porady lub wykupić poza (kolejnością oczywiście) szkolenie. Prosiłbym również o jakieś info dotyczące waszych pobytów (macie w końcu doswiadczenia z zeszłego roku ) Dworek jest do waszej dyspozycji tak jak i dla innych gości Sylwestrowych a na krzesełkach na dworzu mi siedzieć nie będziecie... .Czyli co jest potrzebne zimą do campera i jego załogi (przyjmijmy że będzie śnieg)
dworekzielenin - 2010-10-04, 11:37
No to zimowy spływ macie załatwiony ) zamiast wody będzie śnieg . Budujemy w Trzepowie w tym roku rynne kajakową w której będzie można zjechać z wyciągu na kajkach( proponuję na czas) żeby coś się działo więc Piotrze jest jak chciałeś:). W dworku został już tylko jeden pokój wolny a na liście 4 miejsca dla camperów . Osoby które już wpłaciły zliczkę proszę o wpisywanie się na listę główną . Ta lista pozostanie rezerwową jak ktoś z głównej zrezygnuje może odsprzedać swoje miejsce załodze (byle bez konikowania;-) z listy rezerwowej.Zibi i pozostali spiący w Dworku są już na liscie rezerwacj Dworkowej i mają pokój nr 2. Pozdrawiam Michał
dworekzielenin - 2010-10-07, 10:33
W sobotę wieszmy listę już pewnych Gości Sylwestrowych .... OJ BEDZIE SIE DZIAŁO
dworekzielenin - 2010-10-10, 08:10
Anna Rudnicka, Zielenin 5, 83-422 Nowy Barkoczyn, Bank Zachodni WBK S.A. 53 1090 1896 0000 0005 0801 6715. Zaliczka po 1oo zł od osoby,pozostała kwota 65 od os do 20 grudnia , za capera na miejscu . Pozdrawiamy Ania i Michał
dworekzielenin - 2010-11-03, 15:46
Cześć, prąd jest oczywiście przewidziany do każdego campera (choć lepiej by było kożystać w miarę oszczędnie co bym z torbami nie poszedł:), a gaz można kupić na wjeżdzie do Zielenina po prawej stronie czyli ok 500 metrów przed nami po 45 zł za butlę.
dworekzielenin - 2010-11-03, 15:50
A jeszcze chciałem poinformować iż w najbliższą sobotę Gościmy Góralską Kapelę w Zieleninie impreza otwarta wstęp 50 zł (w tym orginalna Kwaśnica na żiobrze, Golonko Janosika, oscypki ..... itd ZAPRASZAMY Z CAMPERAMI Ania i Michał
dworekzielenin - 2010-12-13, 21:21
Witam, O to aktualna lista czyli zostały jeszcze 2 lub trzy miejsca na Campery . Jeśli są jacyś chetni można dopisać sie do listy i wysłać zaliczkę w celu potwierdzenia . Jutro oprócz osób które już sa potwierdzone powpisujemy pozostłe wpłatyt.
1.Tolo-Digli
2. Kurczaki POTWIERDZAMY
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka
7. KOCZORKI ,
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY
10. Papamila POTWIERDZAM
11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY
dworekzielenin - 2010-12-15, 19:55
HEJ HO,
Przy załogach pozwoliłem sobie postawic znaczek w postaci ixa:) są toosoby które zrobiły wpłaty, mam jeszcze wpłatę której nie mogę przypisać (Marcin Piaskorski z Szczecina -nie znam Niku ?)
1.Tolo-Digli POTWIERDZAM X
2. Kurczaki POTWIERDZAMY X
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM X
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka POTWIERDZAM X
7. KOCZORKI 2 osoby POTWIERDZAMY X
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY X
10. Papamila +pokój POTWIERDZAM X
11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY X
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY X
Jeśli chodzi o ekosmaka jak nie przyjedzie odwołuję Sylwka - Ania liczyła na to że chociaż w salatki bedzie mogła sie zaopatrzyć , Hej postarajcie sie koniecznie . Jesli ktoś zrobił wpłatę i go pominełem to niech da znaka- bedziemy szukać.
Pozdrawiamy wszytkich bardzo serdecznie i mam nadzieje ze chociaz częsć weżnie przebrania jak nie wszyscy, ja bede w przebraniu hahaha
dworekzielenin - 2010-12-15, 20:21
No kiedyś nawet mieliśmy wizję podstawienia pod dworek kół i pojechania na jakiś zlocik
dworekzielenin - 2010-12-15, 20:30
No i juz sie wyjaśniło Macin to nie marcin tylko Mariusz . W tym pędzie już mi sie imona zomywają ale jest to Mariusz z Agnieszką. Pozdrawiam idziękuje za szybką odpowiedz.
Pozdrawiam
dworekzielenin - 2010-12-15, 20:54
A i najważniejsze w Zieleninie w tej chwili na Termometrze -24 stopnie !!!
ARCADARKA - 2010-12-16, 11:32
Witajcie
szkoda ,że mordeczki nie przywitamy z wami Nowego Roku ,ale nie zawsze jest pierwszy maja i musimy zrezygnować ,za duże koszty tej imprezy ,w tej chwili każdą złotówczynę oglądamy pod słońce ,muszę dbać o naszą inwestycję , a ona pochłania sporo o czym dopiero teraz się przekonałem ale jeszcze nie jeden Sylwek przed nami ,otworzymy szampana z Gosiaczkiem i wypijemy za zdrowie wszystkich znajomych z CT
pozdrawiam i życzę miłej zabawy
Tolo-Digli - 2010-12-16, 14:25
Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać fajnie
ARCADARKA - 2010-12-16, 14:57
| Tolo-Digli napisał/a: | Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać fajnie |
Przyjacielu nie miej mi za złe wiesz jak was lubimy ,ale przeliczyłem się z inwestycją i musimy oszczędzać ,i to cała prawda ,a wiesz ,że zawsze walę prosto z mostu ,raz z górki ,raz pod górkę a nie jestem z tych którzy uważają postaw się ,a zastaw się nie mam nie jadę i wcale tego nie wstydzę się
Bawcie się i wypijcie zdrówko tych ,którzy nie mogli być ,i nie pisz głupotek ,że ci się nie chce ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,napisałem ,że jeszcze nie jeden sylwek przed nami
Mutek - 2010-12-21, 20:19
Kochani czy na te balety się przebieramy ???bo my się nastawiliśmy,ze tak..a jak Wy?????
Dona
Tolo-Digli - 2010-12-22, 16:03
| maciejhonorata napisał/a: | | Koczorka tez juz wcześniej pisała ,że sie przebiera | Lucyna nie musi się przebierać
jacekiagatka - 2010-12-22, 22:55
Tolo zacznij uciekać
Agnieszka też ma już przebranie, ja nie muszę, idę jak zwykle jako SHREK
Bystrzaki - 2011-01-02, 16:18
Ani i Michałowi serdeczne podziękowania za zorganizowanie nam tylu atrakcji przez cały czterodniowy pobyt w Zieleninie. Jak zawsze nie sposób się u Was nudzić, ciągle zaskakujecie nowymi pomysłami, a my czujemy się jak u siebie w domu
A współbiesiadnikom oraz gospodarzom jeszcze raz życzymy , aby ten Nowy Rok 2011 był lepszy od minionego i przyniósł Wam tylko miłe dni. Wszystkiego naj....... i do następnego spotkania
Endi - 2011-01-02, 17:51
Czy Wy naprawdę sumienia nie macie !!!!?????????
Dajcie !! jakieś !!! F O T Y yyyyy !!!!!!!!!!!!!
Endi - 2011-01-02, 18:27
| ptasznik napisał/a: | | bredzi od rzeczy... |
Pewnie jeszcze nie doszedł do siebie i ciągle mu się ...czka ...dla...dlaaa....czego ? dlaczeeeeego ???
Czym żeście tam, się struli ???
A moja przyjaciółka Katarzyna to...zdjęć nie robiła ??
Bystrzaki - 2011-01-02, 18:45
Andrzejku ja niestety fotek nie robiłam, bo jak wiesz mamy zepsuty aparat od Mrągowa , a nowego jakoś jeszcze nie zakupiliśmy Nocne z telefonu kiepsko wychodzą.
Endi - 2011-01-02, 19:23
Trzymamy za słowo !!
jacekiagatka - 2011-01-02, 19:45
My również dziękujemy za wspaniałą zabawę.
marius - 2011-01-02, 19:53
Szczęśliwie dodarlismy do Szczecina.
Dołączamy się do podziekowań dla Michała i Ani. Spośród ostatnich 5 zabaw sylwestrowych, ta dzieki towarzystwu, strojom, gospodarzom oraz ADHD pewnego przesympartcznego osobnika wypadła najlepiej.
Tesknimy już do kolejnych spotkan w tym samym składzie.
Pozdrawiamy wszytskich wpółbiesiadników
Biskup z Gosposią
Mutek - 2011-01-02, 22:09
Właśnie przyjechaliśmy do domku szczęśliwie i przesyłamy podziękowania dla Ani i Michała za piękny Sylwester i pozdrawiamy Wszystkich uczestników i dziękujemy że mogliśmy być z Wami
dworekzielenin - 2011-01-02, 22:20
Też serdecznie dziękujemy za waszą wizytę wspaniały humor i prześwietną zabawę. Jak zwykle byliście mimo różnych problemów które was spotykają w tryskający i wspaniali jak zawsze pełni optymizmu i usmiechu i pogody ducha na nadchodzący Nowy Rok. Pozdrowienia i podziękowania. Do zobacznia niedługo.... .
Pozdrawiamy Ania i Michał
WINNICZKI - 2011-01-02, 22:32
Musiała być niezła zadyma skoro nikt nie chce pokazać zdjęć
Endi - 2011-01-02, 22:43
| WINNICZKI napisał/a: | | Musiała być niezła zadyma |
Oooo takkk...zadyma była, ale kilkanaście godzin wcześniej...wiało jak chol... Nie wiem tylko - czy wszyscy dojechali ??
Tolo-Digli - 2011-01-03, 16:23
Aniu Michale dziękujemy za wspaniały pobyt ,warto było taki kawał się przedzierać.
KOCZORKA - 2011-01-03, 22:33
Również Koczorki szczęśliwie dotarły dzisiaj do domu i pragną podziękować Ani i Michałkowi za Szampańskiego Sylwestra, przepyszne obiadki i prawdziwą, rodzinną atmosferę.
Dziękujęmy także wszystkim wesołym ludkom, którzy z nami tam byli i cudownie się bawili.
Pozdrowionka i do rychłego zobaczyska.
fest2 - 2011-01-04, 17:48
A zdjęć jak nie było tak nie ma
piotreksylwia - 2011-01-04, 19:03
Kochani z tego co piszecie bawiliście się wspaniale
Prosimy o fotki chcemy zobaczyć te wasze wesołe sympatyczne bużki
Pozdrawiam
Mutek - 2011-01-05, 18:52
Moi drodzy ze zdjęciami to dość trudno bo - na stok,który pokonywaliśmy w pięknym stylu (na oponach i tyłem)aparatów nie braliśmy bo niewygodnie,podobnie na kulig...a na sylwestrowe szaleństwo nałożyłam szkła kontaktowe. Efekt większość rozmazane co jest usprawiedliwione-5diopli na każde oko.
Ale w ramach relacji:...- była wśród nas szlachta coś około 6par, król Henio VIII(nawiasem mówiąc pięknie grający na gitarze wieczorami przy kominku) z jedną ze swych żon,maleństwo z boną ,Super Men,kilka piękności z epoki w pięknych perukach inne w kapeluszach, Al Capone z towarzyszką, jakiś pirat, jego wysokość biskup Mercedes,piękne dziewczę w króciutkiej ludowej sukieneczce i być może jeszcze ktoś,ale pamięć lekko mi się sylwestrowymi toastami,,przerzedziła". Kilka zabaw noworocznych już przeżyłam- ale witanie Nowego 2011 Roku długo w swej pamięci piastować będę.
Jeszcze raz WIELKI DZIĘKI Ani i Michałowi :za niepowtarzalną atmosferę -bo czuliśmy się jak u siebie w domu,za trud i masę pracy,którą w przygotowanie naszej zabawy włożyli.
Kochani wszystkiego najlepszego w Nowym 2011 Roku-do zobaczenia na zlotach lub na szlaku! Dona
janusz - 2011-01-05, 22:59
Będzie ktoś miał ochotę to wstawi, nie bądźcie nachalni.
KOCZORKA - 2011-01-06, 00:26
Koczorka bardzo koledzy przeprasza , ale na prawdę nie robiłam zdjęć.
Jakoś tak czas szybko zleciał i zimno na polu (dworze) i dobra zabawa i fotek mi brak.
WINNICZKI - 2011-01-06, 10:56
Miałem,coś jeszcze napisać,ąle wstrzymam się od komentarza
Dla mnie to tylko szkoda,że w wyniku zaistniałej sytuacji KOCZOR zrezygnował
|
|