| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
¤ VII Spotkanie MK Pomorze - "Dla Zdrowotności" - VII Spotkanie MK Pomorze - "Dla Zdrowotności"
baja02 - 2010-02-11, 16:51 Temat postu: VII Spotkanie MK Pomorze - "Dla Zdrowotności" Koleżanki i Koledzy!
Wydaje się, że już wszystko zostało załatwione i mogę podać termin spotkania i jak zwykle sposób zgłaszania chętnych do wzięcia udziału.
W dniach 17 - 21.03.br odbędzie się VII spotkanie Pomorskiej "Małej Karawany" w solankach grudziądzkich pod tradycyjnym hasłem - "Dla Zdrowotnosci".
Przed podjęciem decyzji o uczestnictwie w spotkaniu proszę zapoznać się ze wskazaniami i p. wskazaniami do kąpieli solankowych (a takie są !) na stronie www.geotermiagrudziadz.pl
To właśnie kąpiele solankowe i spotkania towarzyskie (do których nie ma p.wskazań) są główną atrakcją.
Z uwagi na ograniczoną ilość miejs parkingowych i pojemność urządzeń kąpielowych istnieje możliwość przyjęcia jedynie 35 załóg i pojazdów.
Przyjazd załóg zgłoszonych może nastąpić we wcześniejszym, a wyjazd w późniejszym terminie.
Po przyjeździe na teren Geotermii należy zgłosić się do Recepcji NZOZ. Tu załoga otrzymuje:
- regulamin CamperParku,
- Kartę parkingową "P" z nr, upoważniającą do zajęcia miejsca parkingowego - opłata 10 PLN/doba, zatankowania wody pitnej, podłączenia do sieci 230V (tylko do zasilania oświetlenia, lodówki i energobloku), zrzutu szarej wody, WC i odpadów stalych,
- karnet imienny dla zgłoszonych uczestników spotkania (z wyjatkiem dzieci do lat 7) - 15 PLN/dz/osoba, upoważniający do wielokrotnego wejścia naobiekty NZOZ i SPA, korzystania z sanitariatów w tych obiektach w godz. 8.00 - 21.00
W przypadku zgubienia karnetu duplikaty nie będą wydawane.
Przy wyjeżdżie należy zdać kartę "P" i karnety!
Zgłoszenia uczestnictwa będę przyjmował tylko na PW w kolejności ich zgłoszenia i należy w nich podać:
1. Nazwisko i Imię (wymaga tego administracja dla celów finansowych) i Nck (dla potrzeb organizacyjnych)
2. Imiona członków załogi
3. Nr rejestracyjny samochodu/przyczepy
4. Datę przyjazdu
5. Chęć stołowania się - obiady w dniach 18, 19, 20, 21.03 i ilość zamawianych obiadów np.20/3. Cena obiadu (b.dobrego o czym bywalcy wiedzą - 12 PLN. wydawane w godz. 12.30 - 14.00
6. Udział w tradycyjnej kolacji - ilość osób (dzieci do lat 7 bez opłaty, ale i bez miejsca przy ogólnym stole - możliwaść zorganizowania osobnego stołu) -koszt 45 PLN/osoba. Opłatę proszę wnosić Babie Baji kamper nr "P" 36.
7. Wycieczka - "Zwiedzamy zabytki Grudziądz" - przewodnik PTTK - TAK/il.os. - NIE
8. Wycieczka rowerowa ok. 10 km drogami częściowo utwardzonymi - "Dookoła Jez. Rudnickiego z wizytą w Nini Safari i przystani żeglarskiej "Energetyk" - TAK/il.os. - NIE
9. Wycieczka piesza (z kijkami lub bez) do źródła (ujęcia) solanki - ok. 5 km
10.Wycieczka piesza (z kijkami lub bez) piekną Skarpą Wiślaną połączona z "topieniem Marzanny" i konkursem na wykonaną Marzannę - TAK/il. os. - NIE
Naturalnie o wycieczkach ostatecznie zadecydyje pogoda.
Tylko zgłoszenia z odpowiedziami na wszystkie 10 pkt będa wpisywane na liste i potwierdzane na PW.
Szczegółowy program podam w następnym kominikacie.
:
kimtop - 2010-02-11, 16:58
1 Janusz - OD
2 Tadeusz - rzecznik prasowy CT
3. Mirek Kalinin - człowiek orkiestra
4.Kimtop-
AnDaBDG - 2010-02-11, 17:02
1. Antosiak Andrzej
2. Antosiak Danuta
3. Wyczling Adam
4. Wyczling Maria
5. Bielawski Marek
6. Bielawska Irena
Dembomen - 2010-02-11, 17:05
Hej!
My też
| kimtop napisał/a: | 1 Janusz - OD
2 Tadeusz - rzecznik prasowy CT
3. Mirek Kalinin - człowiek orkiestra
4.Kimtop- |
5.Dembomen
Hej!
maga - 2010-02-11, 17:12
My też,
maga,
formularz wypełniony w całości i wysłany na PW.
P.S. I będzie już upragniona wiosna
Bystrzaki - 2010-02-11, 17:33
Bystrzaki też już piszemy wszystkie dane
StasioiJola - 2010-02-11, 17:36
my też już zgłoszenie wysłaliśmy na PW, czekamy na potwierdzenie pozdrawiamy
baja02 - 2010-02-11, 17:39
Moi Drodzy! Czytajcie! Zgłoszenia tylko na PW
Bystrzaki - 2010-02-11, 17:48
Jacunia już poszło
Co zlocik to więcej pisania nam zadajesz
BaWa - 2010-02-11, 17:55
Nasze tez
GabiStaszek - 2010-02-11, 18:42
zgłoszenie właśnie poszło na PW
ReginaZW - 2010-02-11, 18:54
My też zgłosiliśmy się na PW i mamy nadzieję, że będziemy na liście
kimtop - 2010-02-11, 18:54
My niestety nie
Będziemy z Kamperfanem na
koko - 2010-02-11, 19:47
Wysłałem na PW
DI STEFANO - 2010-02-11, 20:39
Wysłałem zgłoszenie na PW
papamila - 2010-02-11, 21:25
mamy nadzieję również zmieścić się na spotkaniu ku zdrowotności
Hania i Jarek
DI STEFANO - 2010-02-11, 21:41
Jarek
pisz zgłoszenie na PW
baja02 - 2010-02-11, 21:53
Witaj Koko!NIc nie doszło na PW
jolcia777 - 2010-02-11, 22:03
Znowu nie zaliczymy solanek! Będziemy na nartach
prezesuu - 2010-02-11, 23:18
Zgłoszony na PW
Czekam na werdykt.
Mam nadzieję, że będę mógł zasolić to i owo.
koko - 2010-02-12, 07:46
Wysłałem jeszcze raz
pozdrowienia
baja02 - 2010-02-12, 20:54 Temat postu: Skrócony program spotkania solankowego. Poinformuję tylko o planowanych imprezach przez organizatorów;
- przez caly czas trwania spotkania czynna bedzie " Świetlica" pod namiotem,
- w dniu 18.03. ok. godz. 14.00 wycieczka piesza (nordic walking, kije narciarsie, laski, ciupagi, kule i inne kije) do ujęcia solanki - źródła,
- 19.03. ok. godz. 10.00 wyruszy wycieczka rowerowa dookoła Jez. Rudnickiego, połączona ze zwiedzaniem Mini Safari i Stanicy Wodnej Klubu Żeglarskiego "Energetyk" - zwiedzanie bazy szkoleniowej, żaglowni, warsztatów, spotkanie z żeglarzami. Jeżeli puszczą lody przejażdżka motorówkami
W godzinach popołudniowych proponujemy przybliżenie "naszego sposobu na życie" mieszkańcom Grudziądza (naturalnie po wyrażeniu zgody właściciela kampera_
Również w godzinach popołudniowych spotkanie z Karolinką Pietrzak i jej Mamą, na która darczyńcy CT przekazali 1% podatku za 2009 r., lub jeszcze przekażą
- 20.03. ok. 10.30 wyruszy wycieczka piesza ( dojazd i powrót komunikacją miejską) piękną Skarpą Wiślaną - przewidujemy o jeden dzień wcześniejsze "topienie Marzanny", wykonane przez kamperowćw - konkurs
Od godz. 17.00 - 22.00 (23.00) tradycyjna kolacja która poprowadzi jak zwykle Tadeusz przy szałowej muzyce Mirka Kalinina
Nie podaję tu przygotowywanych konkursów dla dzieci i doroslych przez Prezesa Geotermii
- 21.03 - o godz. 15.00 zakonczenie spotkania. Do zobaczenia na inntch spotkaniach, zlotach i trasach.
Uwaga! Mechanik samochodowy i elektryk w razie (odpukać) awarii jest pod telefonem.
Sklep spożywczy z Barem, stacja benzynowa, LPG, serwis ogumienia w odległości 100 - 400 m. Na miejscu jest "Deserland" - bufet z pieczywem, wyrobami cukierniczymi, nabialowymi i napojami. Przystanek MPK
w dniu 19.03, a może i 20.03 bedzie na miejscu świadczyl usługi TUV - gazowy, naprawiał i regulował urządzenia gazowe i elektryczne Mirek Matulewicz. Sprawy dotyczące ewentualnych napraw tych urządzeń proszę wcześnie zgłosić Mirkowi - tel nr 694 553 878 z uwagi na przygotowanie materiałów naprawczych.
prezesuu - 2010-02-12, 21:45
KOCZORY, ARCIDARKI, wbobosie, kimtopy, ekosmaki , a co z Wami?
Nie macie co zasolić?
ARCADARKA - 2010-02-12, 23:21 Temat postu: ARCADAKA
kimtop - 2010-02-13, 11:41
My w tym terminie nartujemy Kamperfanami
fest2 - 2010-02-14, 08:57
Zgłaszam sie na solanki Fest2 - 2 osoby
baja02 - 2010-02-14, 18:56
Moi Drodzy! Jestem przekonany, że "Spotkanie Solankowe" ma służyć zabawie, wyciszeniu (tak dzialają zwiazki chemiczne zawarte w solance - dzialanie lecznicze) spotkaniom i towarzyskim. Pobyt tu nalezy traktować jak "czas olimpijski" wszelkie waśnie, wojny, nieporozumienia w tym czasie pozostawmy w domu. O to gorąco apelujemy - Basia i Jacek
slajd - 2010-02-17, 10:38
Witam,
Slajd 2+1 jeśli są jeszcze miejsca
Wysłałem info na PW
baja02 - 2010-02-19, 16:40
Lista uczestników "spotkania solankowego" jest zamknięta - 35 załóg.
W rzaie dalszych zgłoszeń utworzę listę rezerwowa. Zgłosznia na nią na tych samych zasadach jak dotychczas + nr telefonu kontaktowego.
Pozdrawiam.
Mutek - 2010-02-21, 14:16
Wysłałem zgłoszenie na listę rezerwową (mam nadzieję że się załapiemy) prosiłbym o potwierdzenie że dotarło ponieważ jako początkujący poruszam się po forum niezdarnie
baja02 - 2010-02-21, 19:30
Zibi! Potwierdzenie poszło.
Mutek - 2010-02-21, 20:29
Dziękuję bardzo za potwierdzenie i cierpliwie czekam
baja02 - 2010-02-25, 22:30
Już jesteś na liście uczestników spotkania.
Do zobaczenia
janusz - 2010-02-27, 17:28
Pytanie raczej do południowców. Czy ktoś zabrałby ekspres do Grudziądza?
Mutek - 2010-03-03, 12:50
Dziękuję za wiadomość potwierdzam uczestnictwo i ewentualne opłaty to na miejscu spotkania ?
baja02 - 2010-03-03, 18:36
Witajcie!
Tak się składa, że "Spotkanie Solankowe" pozegna zimę, a droga powrotna bedzie już wiosną.
Prezes Geotermii zakupił dla nas namiot podobny do CT-owego, co by można tam się spotykac w ciągu dnia i nocy
Mam prośbę! w przypadku rezygnacji ze spotkania z różnych przyczyn, proszę o niezwłoczne powiadomienie mnie na PW
Pozdrawiamy z Basią i do zobaczenia już za 2 tygodnie - Jacek
sum - 2010-03-05, 10:54
Jak wygląda sprawa czynności basenów w okresie trwania imprezy bo słyszałem o opóźnieniach robót mogących uniemożliwić kąpiel?
Czy można się zapisać i brać udział w imprezie, będąc z powodu braku kampera zakwaterowanym w hotelu?
baja02 - 2010-03-05, 14:23
Witaj Sum!
O żadnych "nieczynnościach" basenów w czasie spotkania nie słyszałem. Zakwaterowania w hotelu nie załatwiam. Przyjechać można, ale po spełnieniu określonych warunków zawartych w komunikacie o zgłoszeniu. W avatarze widzę, że posiadasz przyczepę, a więc po co mowa o hotelu, mozna przyjechać z przyczeką.
Pozdrawiam - baja02
baja02 - 2010-03-06, 22:13
No i pierwszy kamperek na spotkanie już zajechał dzisiaj wieczorem. Na popasie został Wojtek L z nowym bardzo ładnym nabytkiem - kamperkiem
Zasolili się, zjedli kolację i w tej chwili napewno juz śpią
StasioiJola - 2010-03-06, 23:20
O w mo--dę jeża- ja też bym tak chciał, a tu jeszcze tyle dni!!! Trzeba być cierpliwym- Jacku liczymy dni do spotkania z Wami!!!! Pozdrowienia i całusy dla Basi!!
gino - 2010-03-07, 05:29
zycze SUPER IMPREZKI
baja02 - 2010-03-07, 20:26
A ja najbardziej liczę na to, że "spotkanie solankowe" ostudzi gorące głowy (działanie bromu zawartegow solance) spędzimy miło i przyjemnie czas, rozpoczniemy sezon 2010 optymistycznie i w zgodzie wszystkich ze wszystkimi.
Maciek L - 2010-03-08, 07:57
Jacku
Namiastkę zlotu już przeżyliśmy.Było nam bardzo miło spotkać się z Tobą.
Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i możliwość "zasolenia się".
To była pierwsza noc Wojtka we własnym kamperze.
Teraz szykujemy się na spotkanie ze wszystkimi uczestnikami zlotu
Do zobaczenia za parę dni
Pozdrowienia i podziękowania dla Basi
Maciek i Wojtek
baja02 - 2010-03-15, 10:10
Co tu powiedzieć? Ale powiem, że uczestnicyspotkania przyjadą w wiosenne klimaty, a w obiektach Geotermii w letnie (to zapewnia Prezes Geotermii).
Ja już oczekuję na Was od jutra wieczora.
Jeszcze jedna prośba! Przed zajęciem stanowiska "P" trzeba zatankować wodę do zbiorników (naturalnie Ci którzy chcą).
Wszystkie czynności administracyjne mamy zakończone, a Basia właśnie pojechała zamawiać ilość tradycyjnych kolacji i obiady zamówione w zgłoszeniach na PW.
Do dzisiaj do wieczora możemy przyjąć jeszcze dwie załogi (zgłoszenia na PW).
Pozdrawiam serdecznie i czeka na Was - Jacek
baja02 - 2010-03-16, 13:18
Drogie Koleżanki i Koledzy!
Ja już dzisiaj rozpoczynam spotkanie i będę na Was oczekiwal w Geotermii. W związku z tym, że nie dysponuję laptopem kontakt ze mną przez internet bedzie niemożliwy. Pozostaje do Waszej dyspozycji mój nr telefonu uwidoczniony na awatarze.
Pozdrawiam.
lepciak - 2010-03-16, 19:26
To załatw sobie rencinę albo wsadź palec między drzwi i masz chorobowe.
StasioiJola - 2010-03-16, 21:59
Kurczaku - lepiej popracujmy na swoją i dlatego jedzmy na solanki, coby miec zdrowie, bo coś mi sie wydaje, że będziemy jeszcze długo na nią pracować!!!
lepciak - 2010-03-17, 08:14
KURCZAKI | Cytat: | | ktoś musi pracować na ...też Twoją "rencinę"jak to nazwałeś... |
Ja nie mam renciny ale emeryturkę którą sobie wypracowałem bez Twojej pomocy.
Życzę wytwałości przy wypracowywaniu swojej.
KURCZAKI | Cytat: | | ja jak wsadzę palec w drzwi to nikt za mnie nie zrobi tego co ja miałem zrobić ... ja jestem sobie sterem , żeglarzem i okrętem |
Czyli albo Solanki 2 dni i praca albo Solanki 5 dni i palec.
Dembomen - 2010-03-18, 13:13
Hej!
..i wreszcie po kłopotach aku udało się wytoczyć "Komedię" z garażu w stronę Grudziądza,
zaopatrzony i zapakowany gotowy do drogi Tylko 300-ta i solimy się
Mamy nadzieję że zimę pozostawimy na dobre, a wrócimy już wiosną
Hej!
48a-ELANKO - 2010-03-19, 13:17
Adasiu, dzisiaj nie przemówią, bo się ... witają, jutro - ze zrozumiałych powodów ... też nie. Może jednak ktoś uchyli rąbka...
relabi - 2010-03-19, 23:42
Ignorant!!!!!
oliko - 2010-03-20, 21:30
Przyjechalismy zwyczajowo na solanki i co widzimy ? zlocik kamperków!!! , aż serce podskoczyło na tak piękny widok. Niestety chwilowo nie mamy kampera co nie oznacza ze go nie będzie. Przesyłamy wszystkim buziaki Dziękujemy za umożliwienie zwiedzenia. niektórych autek, co pomoże nam jeszcze szybciej się zdecydować jaki mamy kupić. Zazdrościmy serce jeszcze zaciśnięte że byliśmy jeszcze bez kamperka. Nic to, postanowienie jest, kamperowanie to jednak choroba nieuleczalna . Serdecznie wszystkich pozdrawiamy i życzymy udanego sezonu . Hulaj dusza piekła nie ma )))))))))))))))))
Anika - 2010-03-21, 12:59
hej Z powodów wiadomych musieliśmy opuścić Was wcześniej i już nie mogę doczekać się żeby zobaczyć Wasze sympatyczne buźki w Koszelówce Ze swojej strony BARDZO dziękuję Jackowi i Basi za zorganizowanie kolejnego fajnego i sympatycznego spotkania CT, w które włożyli dużo pracy i zabiegali o świetną atmosferę Dziękuję również kierownictwu i obsłudze Geotermii, przemiłym i sympatycznym paniom obsługującym kuchnię i stołówkę Do miłego zobaczenia
kalinin - 2010-03-21, 15:53
W imieniu swoim oraz córki, zięcia i wnuczki serdeczne podziękowania dla organizatorów Basi i Jacka. Mam nadzieję, że nie zabraknie wam cierpliwości w organizacji VIII Zlotu Solankowego.
Wito - 2010-03-21, 16:00 Temat postu: w Witajcie. Iławiacy też już dojechali. Basiu i Jacku. Wielka i wspaniała robota. Dziękujemy Wam z całego serca i mocno, mocno. Ten zlot zapamiętamy na bardzo długo. Asia i Witek.
ekosmak.dabrowska - 2010-03-21, 17:49
Po długiej i wyczerpującej podróży dojechaliśmy do domciu.
Basiu i Jacku dzięki za organizację wspaniałego wypoczynku.
Ps.
Czy ja kiedyś zmądrzeję - znowu mnie głowa boli
Bystrzaki - 2010-03-21, 18:09
Kochani my też już dojechaliśmy do domu. Jak zawsze miło było spotkać się z Wami wszystkimi, a zawdzięczamy to Basi i Jackowi którzy jak zawsze zorganizowali nam następny fantastyczny zlot solankowy.
Serdecznie Wam dziękujemy
Osobne podziękowania pragniemy złożyć Mirkowi, dzięki któremu doskonale bawiliśmy się w sobotni wieczór
maga - 2010-03-21, 19:54
My też już w domku zima pożegnana,marzanna popłynęła Wisłą w siną dal,żal było odjeżdżać,cały Grudziądz płakał.
Dziękujemy Wszystkim za spotkanie a szczególnie organizatorom Basi i Jackowi za chęci i trud którego się podjęli abyśmy mogli się tak bawić.
Mirkowi za super muzykę oraz Wam kochani za przybycie.
Zdjęcia wkleję później,jest ich trochę,muszę je posegregować i obrobić,coby później nie oberwać
Wito - 2010-03-21, 20:32
Mirkowi serdeczne dzięki za wspaniałą muzykę. Mirku. Jesteś, jak powiedziałem artystą. Dziękuję Ci za wspólne zagranie "When The Saints" Cieszymy się bardzo, że mogliśmy osobiście spotkać i poznać wielu przyjaciół z Forum, a szczególnie bliżej Tadeusza, którego podziwiamy z Asią i uważamy za wspaniałego człowieka. Basia i Jacek dokonali wielkiego czynu przygotowując i prowadząc zlot. Zdajemy sobie sprawę ile pracy i zabiegów ich to kosztowało. Raz jeszcze serdeczne dzięki.
P.S. Spotkaliśmy także KURCZAKA. Wbrew temu, co czasem pokazuje na Forum, w Grudziądzu dał się poznać jako niezwykle miły i sympatyczny facet. Drogi KURCZAKU. Tak trzymaj. Serdecznie pozdrawiam wszystkich przyjaciół-uczestników zlotu. Witold.
StasioiJola - 2010-03-21, 20:40
My też dołączamy do podziękowań dla Basi i Jacka za kolejne super spotkanie i wszystkim przyjaciołom za super atmosferę, taką jak zawsze na solankach. Jola i Stasio
PS Jedyne czego żałujemy to to że byliśmy z Wami tak krótko ,ale cóż -takie życie. Dlatego zapraszamy juz teraz na Koszelówkę!!
Bobry - 2010-03-21, 20:51
Dotarliśmy szczęśliwie do domku.
Po drodze natknęliśmy się na dwie potężne ulewy,ale to wszystko nic -jesteśmy bardzo
zadowoleni ze spotkania i bardzo dziękujemy Basi i Jackowi oraz wszystkim tam obecnym
Marysia i Rysiek
BaWa - 2010-03-21, 21:04
Uf.....udalo się bez usterki dojechać zdrowo i cało do domku choć pogoda fatalna.... Dziękujemy Basi, Jackowi za miłą gościnę.KOCHAMY WAS
Fajnie było spotkać się z Naszymi Przyjaciółmi.
Warto było prawie 1000km zrobić
slajd - 2010-03-21, 22:02
Bardzo dziękujemy Basi i Jackowi
Wszystkim za wspaniałą atmosferę, Papamilom stawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie
koko - 2010-03-21, 22:31
My dziękujemy serdecznie za gościnę atmosferę i towarzystwo szczęśliwie w domu.
Pozdrowienia Stasia i Konrad
sum - 2010-03-21, 23:04
Serdeczne dzięki dla Organizatorów i Uczestników spotkania za to że pozwolili nam spędzić miło czas w tak znakomitym Towarzystwie
Szwendały
Dembomen - 2010-03-21, 23:26
Hej!
Już i my jesteśmy w domku, Dziękujemy Basi i Jackowi za organizację
Hej!
papamila - 2010-03-22, 08:12
Wybaczcie dotychczasowy brak podziękowań,
rozmoczony, zasolony padłem po powrocie.
Basiu i Jacku,
serdecznie Wam dziękujemy za przemiłe przyjęcie i
jak zwykle perfekcyjne przygotowanie spotkania
a Wam wspaniali koledzy i kolezanki
moc podziekowań za wspólną zabawę
było przemiło
dziękujemy
Hania i Jarek
Maciek L - 2010-03-22, 08:49
I my dołączamy się do podziękowań dla Basi i Jacka za zorganizowanie jak zawsze wspaniałego zlotu.
Wszystkim obecnym na zlocie dziękujemy za wspaniałą atmosferę i wspólną zabawę
Hania i Maciek
DI STEFANO - 2010-03-22, 09:06
Melduję uniżenie szczęśliwy dojazd do domu.
Dojazd długi bo odbyty atrakcyjną okrężną drogą.
Basiu i Jacku dzięki za wspaniałą gościnę.
Mirku jesteś ludkiem którego bardzo,bardzo podziwiam.
Dzięki Tobie jeszcze raz przekonałem się,jak taniec - przy dobrej muzyce - kojąco działa na mój chory kręgosłup.
Pozdrawiam
Stefan
Tadeusz - 2010-03-22, 11:07
Dziękując Basi i Jackowi za przygotowanie spotkania, jak zwykle perfekcyjnie, nie zapominajmy również o niemal matczynej opiece w trakcie trwania tej przesympatycznej imprezy. Serdeczne dzięki.
Solanki kojarzą nam się nie tylko z basenami. Nasze wygibasy przy muzyce Mirka Kalinina są żelaznym punktem programu wszystkich spotkań.
Mirku! Chwała Ci za to i głęboki szacunek. Należysz do takiego gatunku ludzi, którym chce się chcieć. Chce się targać sprzęt, chce się przygotować repertuar, chce się porobić próby z chętnymi do zabawy amatorami i chce się bawić kolegów. Wszystko to bezinteresownie i z klasą.
Dzięki takim spotkaniom czujemy sens naszej wspólnoty, rozumiemy, że jednak jeszcze coś, oprócz posiadania kamperów, nas łączy.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za odrobinę radości i luzu.
Przygotowałem sporo fotek. Oto pierwsza porcja, w większej rozdzielczości.
Wito - 2010-03-22, 18:47 Temat postu: Zlot solankowy. Kilka spojrzeń na ten wspaniały zlot moim okiem...
fest2 - 2010-03-22, 19:15
Basiu Jacku
baja02 - 2010-03-22, 20:44
Drodzy i Kochani "Solankowicze"
Chcemy Wam z Basią serdecznie podziękowac za uczestnictwo w spotkaniu solankowym, wspaniałą atmosferę przyjaźni, wesołości i zabawy jaka wytworzyliście.
Bardzo serdecznie dziękujemy Tadeuszowi za siedmiokrotne prowadzenie konferansjerki, Mirkowi za wspaniałą oprawę muzyczną podczas tradycyjnej kolacji i Wam wszystkim uczestnikom za stworzenie szampańskiego nastóju
Basia i Jacek
PS. Z remanentów pozostał borowo-czerwony patasol z reklamą firmy chłodniczej. Będzie do odebrania w kamperku Baja02. Innych rzeczy nie znaleziono.
Wito - 2010-03-22, 22:06 Temat postu: zdjęcie Kolejne fotki
maga - 2010-03-22, 22:10 Temat postu: Zdjęcia z VII Spotkania Solankowego W czwartkowy wieczór spotkaliśmy się w nowym namiocie zakupionym dla nas przez Geotermię.
Gospodarzami tego wieczoru było dwóch Wojtków.
Fest2,obchodził urodziny,
Wojtek L,opijał zakup nowego kampera.
maga - 2010-03-22, 22:22
Po smacznym torcie,było coś na ostro,przygotowane przez załogę Wojtek L.
maga - 2010-03-22, 22:35
Pogawędki i śpiewy umilały nam czas do późnych godzin.
maga - 2010-03-22, 22:51
Jeszcze kilka fotek z czwartkowego wieczoru,uwiecznionych moim okiem.
maga - 2010-03-22, 23:00
W takim szyku stały kamperki w piątkowe południe.
CDN,jutro.
ReginaZW - 2010-03-22, 23:08
Basiu i Jacku! Serdecznie dziękujemy za wspaniałą gościnę. W podróżach północ- południe Solanki zawsze są nam po drodze. Wielkie dzięki.
ReginaZW - 2010-03-22, 23:25
Składamy szczególne podziękowania Mirkowi za muzyczną oprawę naszego spotkania.
Mireczku! zloty bez Ciebie i twojej muzyki po prostu nie mogą istnieć. Dzięki za to, że "chce Ci się chcieć"
Tadeusz - 2010-03-23, 10:41
To było kilka dni relaksu. Prawdziwego relaksu. Pogaduszki w basenach lub w tężni każdemu zrobią dobrze. Wycieczki prowadzone przez naszego ulubionego przewodnika p. Piotra to balsam dla duszy. Wieczorne pląsy rozruszają każdego. Nawet mnie.
maga - 2010-03-23, 14:32 Temat postu: Zdjęcia z VII Spotkania Solankowego W piątkowe popołudnie poszliśmy z przewodnikiem p.Piotrem,na spacer do ujęcia solanki.
Wito - 2010-03-23, 20:39
Tadeusz. Dziękuję za zdjęcia. Bardzo nam się z Asią podobały. Maga. Dzięki za świetny reportaż z wycieczki do ujęcia solanki. Opowiadaliście o tym ale co innego, gdy się to zobaczy. Pozdrowienia. Asia i Witold.
Tadeusz - 2010-03-23, 21:54
Jest w spotkaniach grudziądzkich coś magicznego. Baseny? Napewno tak. Tężnia? Niewątpliwie. Bardzo fajne wycieczki prowadzone przez kapitalnych przewodników? Zdecydowanie tak. Wszystko to buduje atmosferę, która eksploduje w sobotni wieczór na kolacji. Nasze pląsy przy muzyce Mirka dopełniają kompletu oczekiwań.
leszek - 2010-03-23, 23:46
Lepiej póżno niż wcale. Właśnie odebrałem zastawianego przez komornika laptopa i spieszę z komentarzem o solankowym zlocie.Organizacja super ale to profesionaliści.Jackowi nie będę kadził bo mnie nie lubi ale dla Basi szacunek.Człowiek orkiestra super,WSZYSCY JESTEŚCIE SUPER .
KOCZORKA - 2010-03-24, 01:35
Kochani, bardzo miło pooglądać Wasze kochane buziaki.
Jak zwykle widać, że zabawa była odlotowa, ale nie dziwota, bo u Jacusia i Basieńki.
Troszkę mi żal Marzanny, bo taka ładna była, ale taki już jej los. Za to Wiosenka nadejdzie szybko i kamperkami wszyscy zaczną pomykać.
Pozdrówka dla całej ferajny.
Ahmed - 2010-03-24, 08:16
| Wito napisał/a: | | Każdy lubi fotografować piękne kobiety. Ja też. |
Ach Koguciku , fajna ta Kokoszka koło Ciebie
prezesuu - 2010-03-24, 08:37
Żal mi serce ściska, że nie ,mogłem być z Wami na powitaniu wiosny i moczeniu ciał.
Pięknista atmosfera radość wielka ze spotkania widoczna na każdej fotce.
Do miłego już wkrótce.
Ahmed - 2010-03-24, 09:17
| KOGUT napisał/a: | | Ach OSKP .... zgadzam sę z Tobą ale dzielić się nie mam zamiaru |
Nigdy tego nie sugerowałem , stwierdziłem tylko fakt, że fajna Kokoszka
Dla Kokoszki oczywiście
Dla Kogucika - i tu się pomylisz - nie piwo , tylko ziarno
Tadeusz - 2010-03-24, 10:11
Nie mogłem odmówić sobie przyjemności uwiecznienia Waszych buziek.
Oto jeszcze porcja fotek.
Tadeusz - 2010-03-24, 10:20
I jeszcze kilka...
f68 - 2010-03-26, 08:47
pieknie sie bawiliście
szkoda że nie mogłem przyjechać
z drugiej strony zdjęć wnętrza stacji ujęcia nie zamieszczałbym
masakra
zawory podparte rurkami pcv
kable wiszące i lezące na posadzce
czy jest jakiś technolog instalator ??
i rury ułożone w stylu jak wygodniej
może sie czepiam ale to jest niebezpieczne , szczególnie że jest tam słona woda i prąd
Mutek - 2010-03-26, 19:36
Chciałbym w imieniu naszej załogi podziękować Jackowi i Basi za pięknie zorganizowane spotkanie i wszystkim uczestnikom za niespotykanie miłe przyjęcie nas nowicjuszy do swojego grona . Jeszcze raz dziękuję i przepraszam że dopiero teraz piszę ale przyjechała nasza wnuczka i maleństwo zajęło pokój gdzie jest komputer co ograniczyło nam dostęp do kompa.
Zibi
|
|