Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Muzeum Karawaningu w Warce - Spotkanie w Muzeum Caravaningu.

martes - 2009-08-04, 16:23

Ja oczywiście w tym terminie zapraszam do Warki na otwarcie MUZEUM KARAWANINGU (wa właściwym już gmachu ) i Zlot SABATÓWKA zorganizowany przez Klub ze Skarżyska Kamiennej na terenie Kempingu nad Pilicą w Warce w dniach 14-16 .08.2009
Pozdrawiam

Tadeusz - 2009-08-04, 16:28

Marcinie, przygotuj dobre miejsce dla nas. :wyszczerzony:
Będziemy w tym dniu z Tobą. :spoko

SlawekEwa - 2009-08-04, 18:43

:jatez
siwa - 2009-08-04, 19:45

Warka jest w optymalnej weekendowej odległości od Warszawy :)
My się też poturlamy. Mam nadzieję, że nie porwą mojego 27-latka jako eksponatu do muzeum ;)
Wszystkie zloty są ciągle za daleko :/

martes - 2009-08-05, 16:56

Ale fajnie .... przyjeżdżajcie :szeroki_usmiech
wbobowski - 2009-08-08, 10:08

Marcinku, my też się wybieramy do Warki.
KOCZOR - 2009-08-08, 11:49

W Warce 15.08.2009 będzie można uczestniczyć w trzech istotnych wydarzeniach:

Pierwsze - przeniesienie eksponatów Muzeum Karawaningu do nowego, stałego obiektu, jest widomą oznaką kolejnych inwestycji w muzeum i daje nadzieję na dalszy jego rozwój.

Drugim jest możliwość poznania i integracji z Klubem Karawaningowym Sabat ze Skarżyska Kamiennej, który w tym czasie organizuje tam Zlot Sabatówka na który jesteśmy zaproszeni. Warto przypomnieć, że jest to grupa organizująca zloty w Borkach, więc dobra zabawa i świetna organizacja są gwarantowane.

Trzecim, niemniej ważnym powodem uczestnictwa w powyższych wydarzeniach jest możliwość odwiedzenia i uściskania naszego przyjaciela Martesa.

Dzięki pomocy Tadeusza część postów dotycząca wydarzeń w Warce została wydzielona do oddzielnego tematu, za co dziękuję. :spoko

Tadeusz - 2009-08-12, 18:58
Temat postu: Spotkanie w Muzeum Caravaningu.
Kochani!
W sobotę ok. godz. 13.oo uroczyście otworzą się podwoje nowego, stałego budynku, siedziby Muzeum Caravaningu w Warce.
Nie mamy chwilowo kampera, ale przyjedziemy samochodem osobowym. Ja będę z Marcinem przez cały weekend, Halszka niestety nie.
Jestem pełen nadziei, że spotkamy się sporą gromadką camperteamowych kolegów, bo to i okazja nie lada i pobyć razem już się chce. Tęsknota! :wyszczerzony:
Przy okazji spotkamy się z kolegami z innych klubów. :) :spoko

Czekamy na Was! :bukiet:

gino - 2009-08-12, 19:44

a moze Tadziu Cie zabrac...albo Halszke..bo my tez sie wybieramy..;-)
Tadeusz - 2009-08-12, 19:52

gino napisał/a:
a moze Tadziu Cie zabrac...albo Halszke..bo my tez sie wybieramy..;-)

Grzesiu, pojedziemy osobówką. Halszka i tak musi wrócić, a ja zostaję z Wami na cały weekend. Marcin zapewnił mi pokój do spanka, a w ciągu dnia i tak będę z Wami. Bez kamperka da się wytrzymać. Byle na krótko. :wyszczerzony:

Pozdrawiam. :spoko

Pawcio - 2009-08-12, 19:55

Hehe, widzę, że CamperTeamowcy będą w Warce bardzo pokojowo nastawieni.
My również jak najbardziej przybędziemy w(do) pokoju! :bigok

Tadeusz - 2009-08-12, 20:16

Pytają o adres koledzy, którzy jeszcze w Warce nie byli.
Oto wszystkie dane:

Kemping nad Pilicą
Ul. Nowy Zjazd
05-660 Warka

Tel: 504 047 895; 503 902 827
fax: 0 48 666 1666
e-mail:
marcin.gajewski@kemping-nad-pilica.pl
kemping@kemping-nad-pilica.pl

:bukiet:

Współrzędne GPS:
E 21ş 11’ 10“ N 51ş 46’ 48“

Skorpion - 2009-08-12, 20:41

Nio mnie i Basi nie bedzie na tej wspanialej uroczystosci wielce tego zaluje .Jestem caly czas na wybrzezu z kolezanka manzonka .Pozdrawiam Cala Zakrecona Rodzinke CT .Bawcie sie znakomicie. :bigok :bigok
Tadeusz - 2009-08-12, 21:19

No nie!!!
Czy Ty chcesz, Skorpionie, żeby odwołać uroczystość???
Bo jak może odbyć się bez Ciebie?

Ale masz dwa dni na dojazd, więc zaczekamy. :wyszczerzony: :haha:

Track222 - 2009-08-12, 21:20

Czy ktos wie jaki jest program Zlotu w Warce 14-16 sierpnia 2009 ?
Tolo-Digli - 2009-08-13, 08:23

Tańce,oglądanie eksponatów,podziwianie nowego budynku no i trzeba by wypić,a i przekąsić :haha: :haha: :haha:
Skorpion - 2009-08-13, 08:55

Tadeusz napisał/a:
Czy Ty chcesz, Skorpionie, żeby odwołać uroczystość???

Papciu ja nie pozwole aby taka wspaniala uroczystosc tylko zalezala od mojej obecnosci.Ja mysle ze jeszce bedzie duzo okaji do wspolnych spotkan po powrocie moim z wakacji ktore juz byly zaplanowane od chwili zakupu kampiorka takie dlugie caly miesiac i je wlasnie realizuje :diabelski_usmiech

arek - 2009-08-13, 10:27

Witam Wszystkich. Ma również przyjedziemy ale w sobotę rano/na śniadanie/.
ARCADARKA - 2009-08-13, 10:49
Temat postu: ARCADARKA
super :haha:
to szykuje się mały zlocik :bigok , my również będziemy w sobotę rano :-P
pozdrowionka :idea

martes - 2009-08-13, 13:23

Więcej wiadomości o zlocie znajdziecie na stronie Klubu Sabat http://www.caravaning.waw.pl/
W odpowiedzi na liczne pytania ,pragnę poinformować że jeśli ktoś pragnie przyjechać poza Zlotem to również serdecznie zapraszam , obowiązują ceny Kempingu i zniżka 20 % :szeroki_usmiech
Zapraszam

Track222 - 2009-08-13, 16:12

Martes dziekuje za informacje i serdecznie pozdrawiam z Krosna Rysiek
Sławek B - 2009-08-14, 08:18

Czy znajdzie się tam trochę miejsca dla nas. Planujemy dojechać w piątek wieczorem albo w sobotę rano.

Kasia i Sławek B

MariuszB - 2009-08-14, 12:09

Tak jak planowałem - pojawiam się z moją drugą połową w Warce jeszcze dziś późnym wieczorem. Z tego co słyszałem towarzystwo ma być zacne :chytry .
Do zobaczenia :spoko

wbobowski - 2009-08-14, 13:36

My będziemy w sobotę przed południem
janusz - 2009-08-14, 15:26

Nasz kamperek tez z wami będzie. :-P
gino - 2009-08-14, 16:57

a my...wlasnie wyjezdzamy.. :spoko
do zobaczenia za...godzinke.. :bigok

ARCADARKA - 2009-08-15, 08:25
poranek cudowny słoneczko już grzeje, wstałem raniutko i poszedłem na rybki nad Pilicę , miałem parę uderzeń , złapałem dzieciaczka wypuszczając go spowrotem, poprosiłem aby przyprowadził mamę , ale widocznie nie pora , wieczorkiem spróbuję
:bigok :bigok :bigok

Tadeusz - 2009-08-15, 08:33

Toniemy w słoneczku. Czekamy na pozostałych kolegów,
Wieczór był prawdziwie zlotowo-campeteamowy. I dłuuuugi. :wyszczerzony:

DI STEFANO - 2009-08-15, 11:19

Koleżanki i Koledzy
Cała kamperowa Rodzinka będąca aktualnie w Warce.

Gorąco i szczerze Was pozdrawiamy.
Życząc udanego zlotu,kufelkiem schłodzonego piweczka pijemy za Wasze zdrówko.
Szczególnie za zdrówko Camper Papy.
Tadeusz dzięki za radę być może pobyt w Grudziądzu pomoże nam choć na powien czas załagodzić ból okolic kręgosłupa.
Małgoś(Cytrynka) Stefan(Di Stefano)

ARCADARKA - 2009-08-15, 11:43
camper Papa pozdrowionka, a Dareczka nie , oj Stefciu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bigok :haha: :haha: :haha:
DI STEFANO - 2009-08-15, 15:50

Dareczku
Pamiętamy,pamiętamy o Tobie i Małgosi.
Moja bląd czekoladka Małgosia mówi,że na przeprosiny pocałuje Cię w nosek.
A tak poza tym Dareczku przecież dobrze wiesz,ż Cię i Gosiębardzo lubimy a i może coś więcej.
Stróżem tego jest magnes-znaczek na lodówce w naszym domeczku.
S i G

Tolo-Digli - 2009-08-15, 16:07

DI STEFANO napisał/a:
bardzo lubimy a i może coś więcej
:shock: ja co to się porobiło :haha: :haha:
ARCADARKA - 2009-08-15, 18:12
DI STEFANO napisał/a:
Dareczku
Pamiętamy,pamiętamy o Tobie i Małgosi.
Moja bląd czekoladka Małgosia mówi,że na przeprosiny pocałuje Cię w nosek.
A tak poza tym Dareczku przecież dobrze wiesz,ż Cię i Gosiębardzo lubimy a i może coś więcej.
Stróżem tego jest magnes-znaczek na lodówce w naszym domeczku.
S i G
:bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Jaron - 2009-08-16, 17:22

Bardzo dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie w Warce.
Za wspaniałą atmosferę i możliwość spotkania tak sympatycznych i przemiłych kamperowców.
Pozdrawiamy.
Jesteśmy już w domu

SlawekEwa - 2009-08-16, 17:51

My też już w domu. Dziękujemy wszystkim za spotkanie i Martesikowi za gościne, a Jaronowi za wyśmienite nalewki, Darkowi i Gosi za wybornego smażonego szczupaka i miłym kamperowiczom zaprzyjazne przyjęcie naszego świeżo nabytego domku :kwiatki: :pifko
GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 17:53

Kochani, było naprawdę cudownie. Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanie i cudowne wieczory i nocki przy Waszych naleweczkach. Talentów kulinarnych jest u nas wiele. :bigok
janusz - 2009-08-16, 17:57

a gdzie jakieś :foto
SlawekEwa - 2009-08-16, 18:04

[quote="janusz"]a gdzie jakieś :foto [/quot
Będą tylko czekamy na oficjalną wypowiedż CamperPapy :-P

GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 18:12

Zdjęć powinno być sporo. Sesje fotograficzne były obfite. Ja też czekam na fotki. ;)
MariuszB - 2009-08-16, 18:36

My też już w domku. W drodze powrotnej nie dane mi było dołączyć do karawany w składzie Gino, Dziabongi i Pawcio (kamperem XXS :chytry ) ale po trasie "podpiął" się do mnie na chwilę Arcadarka ale w Górze Kalwarii gdzieś się zagubił :) .

Spotkanie było naprawdę bardzo miłe. Pogoda wręcz nas rozpieszczała :ok , dziewczyny opalone na heban.

Nowa oprawa muzeum in plus. Winebago ma nową tapicerkę, muzeum dostało nową Niewiadkę i ogólnie czuć, że przedsięwzięcie żyje.

Co do fotek to chyba najwięcej nacykał ich Camper Papa, napewno Tadeusz za moment podrzuci ciekawsze ujęcia.

Pozdrowienia dla całej ekipy weekendowej z Warki :kwiatki:

Pawcio - 2009-08-16, 20:00

I my już w domku! :ok

Na fotki Tadziowe oczywiście czekamy, bo aż wstyd się przyznać... żadnych nie zrobiliśmy.
Po drodze postanowiliśmy jeszcze przeprowadzić okupację Dziabongowego Królestwa.
Skosztowaliśmy hohoho- Beatkowych cycków. Są znakomite! :-P
Przy wareckiej okazji wypłynął pomysł na następne spotkanie MK Mazowsze.
Ale to już inna bajka...
:spoko

radecki1972 - 2009-08-16, 20:05

Ja również melduję się z domu. Dziękuję za miłe przyjęcie i pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu.
Tadeusz - 2009-08-16, 20:14

Zjechaliśmy całkiem sporą gromadką, aby być z naszymi kolegami, Marcinem i Rafałem, w ważnej dla nich chwili. Stworzone przez nich muzeum znalazło prawdziwy dom.
Bardzo nam się ten dom podoba i pasuje do kolekcji prezentowanych eksponatów.
Jeszcze raz składamy naszym chłopakom gratulacje.
Nie byliście w tym dniu sami. Byliśmy z Wami.

Oto jak pogodnie, wesoło i pożytecznie spędziliśmy ten weekend, nawiązując przy okazji przyjazne stosunki z jeszcze jednym klubem caravaningowym i z dyrekcją Niewiadowa, co w przyszłości może zaowocować. :wyszczerzony:

Kamperfan - 2009-08-16, 20:19

Kamperfani też już w domu :-P . Dziękujemy wszystkim za (jak zwykle) sympatyczne i pożyteczne spotkanie :spoko . Gratulacje dla organizatorów, a zwłaszcza Oli za :shock: ... urodę :roza: i specjalne podziękowanie dla za wspaniałą "gastronomię" :gratulacje
Pawcio - 2009-08-16, 20:28

Tadeusz napisał/a:
Kamperowcy zintegrowani. W czerwonej koszulce nowy camperteamowiec, Leszek, jeszcze bez nicku.jpg

CamperPapy humor jak zwykle nie opuszcza. :bigok

PS
Tak się zastanawiam patrząc na fotki, po co chołpaki z tą gablotą w te i na zad maszerują? :haha:

Tadeusz - 2009-08-16, 20:33

Było i oficjalnie i dużo luziku. To spotkanie było dla nas przede wszystkim okazją do spędzenia czasu z kolegami i przyjaciółmi, do poznania nowych, ciekawych ludzi i wreszcie do pogawędek, wspomnień i snucia planów.

Było plażowanie, opalanie, parapetówka przy nowym kamperku Ewy i Sławka, wieczorne dysputy i kosztowanie nalewek. Wesoło było. :wyszczerzony:

GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 20:38

Informacja dla Antoniego. Na końcu zostaliśmy my i Włodek z Elą, ale zostało też jedno małe składane krzesełko. Wywnioskowaliśmy, że zostawił je Antonii. Przekazaliśmy Martesikowi do przechowania. Tak więc Antonii przy najbliższej wizycie w Warce możesz krzesełko odebrać. :spoko
Tadeusz - 2009-08-16, 20:47

Prawdę mówiąc, czuliśmy się bardzo oczekiwanymi i ważnymi gośćmi, wszak to muzeum nasi chłopcy stworzyli dla nas.
Przy okazji mieliśmy udany, pogodny weekend i wypoczynek w iście kamperowym stylu.
Daję słowo, że nawet mnie głowa nie boli. :wyszczerzony:

Antoni uraczył nas pyszną litewską nalewką, a Jarek przeszedł sam siebie. Takich kompozycji smakowych i różnorodności nalewkowych to nawet najstarsze Babunie nie znają.

antwad - 2009-08-16, 20:54

GOSIAARCADARKA napisał/a:
Informacja dla Antoniego. Na końcu zostaliśmy my i Włodek z Elą, ale zostało też jedno małe składane krzesełko. Wywnioskowaliśmy, że zostawił je Antonii. Przekazaliśmy Martesikowi do przechowania. Tak więc Antonii przy najbliższej wizycie w Warce możesz krzesełko odebrać. :spoko

Małgosiu, to nie moje krzesełko.
Swoje skrzętnie pozbierałem i na sztuki (dwie) wszystko mi się zgadza :) .

GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 20:56

To w takim razie, jeżeli komuś brakuje krzesełka - małe składane - jest u Martesa. Zróbcie sobie mały przegląd, może ktoś się zgłosi.
Tolo-Digli - 2009-08-16, 20:56

Oj jak wam zazdraszczamy ,pięknie :bylo
Tadeusz - 2009-08-16, 20:59

Atmosferę tworzą także dzieci. Tym razem naszych milusińskich wszędzie było pełno.
Przygotowaliśmy ich konterfekty dla potomnych, a nas uwieczniliśmy pod naszym sztandarem na tle flagowego kampera CT. :wyszczerzony: :spoko

To ostatnie zdjęcie jest w większej rozdzielczości. Jeśli klikniecie na nie, rozpoznacie wszystkich. :) Brakuje Martesa i Sasquatcha, bo wciąż byli zajęci. Taki los gospodarzy.

Na zakończenie pragnę podziękować gospodarzom za gościnę i kapitalną atmosferę, a wszystkim camperteamowym kolegom za udany i pożyteczny weekend.

Z Wami to nawet upić się warto. :wyszczerzony: :bukiet:

ARCADARKA - 2009-08-16, 21:34
Jaron napisał/a:
Bardzo dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie w Warce.
Za wspaniałą atmosferę i możliwość spotkania tak sympatycznych i przemiłych kamperowców.
Pozdrawiamy.
Jesteśmy już w domu

kurde jesteście super , cały kamper nalewek :haha: :haha: :shock: :shock: , przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok
proszę :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

prezesuu - 2009-08-16, 22:10

Piękna atmosfera i jak widać po fotkach udane spotkanie. :spoko
My w tym czasie mieliśmy ucztę dla ucha i ducha na Złotej Tarce. Szkoda, że nie można było być i tu i tu. :(

Dembomen - 2009-08-17, 01:30

Hej!
Gratki udanej imprezy :spoko
Hej!

gino - 2009-08-17, 10:39

gratulujemy Martesikowi dociagniecia pomyslu MUZEUM juz prawie do konca.. :brawo

a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT bylo SUPER!!! :spoko

Tadeusz - 2009-08-17, 10:57

Najnowszym eksponatem jest przyczepka niewiadowska w innej, luksusowej wersji, wyprodukowana tylko w kilku egzemplarzach. Było to oczywiście bardzo dawno.
Taką właśnie przyczepę przekazał do muzeum nasz kolega Dziabong, czyli Krzysztof Olejnik.
Kierownictwo fabryki w Niewiadowie podjęło szybką decyzję o renowacji i mogliśmy oglądać przyczepkę na uroczystości otwarcia. Wyglądała jak dziewczyna...po liftingu.
To było dla Beaty i Krzysztofa wzruszające przeżycie, tym bardziej, że przyczepkę tę wyprodukowano kiedyś dla ojca Krzysia.
My również jesteśmy z tego faktu dumni. :) :spoko

gino - 2009-08-17, 12:10

Tadeusz napisał/a:
. Było to oczywiście bardzo dawno.

dokladnie w 1973r...
i jest to naprawde wyjatkowy egzemplarz

garbatamilka - 2009-08-17, 12:25

A można zobaczyć tą że ciepkę na fotce jakiejś? Czy tylko w Warce do obejrzenia?
prezesuu - 2009-08-17, 14:56

Cytat:
A można zobaczyć tą że ciepkę na fotce jakiejś? Czy tylko w Warce do obejrzenia?

Najlepiej obejrzeć w Warce, bo fotki nie oddadzą atmosfery, no i martes będzie mógł się spełnić jako kustosz tego wspaniałego muzeum. :helm

SlawekEwa - 2009-08-17, 16:01

gino napisał/a:
a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT

Grzesiu sami tak wybraliście :shock:

gino - 2009-08-17, 17:35

Slawek Dehler napisał/a:
gino napisał/a:
a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT

Grzesiu sami tak wybraliście :shock:

ale..ja nie narzekam.. :bigok
w mniejszej grupie tez dobrze sie bawilismy..zreszta..przeciez i tak odwiedzalismy sie nawzajem.. :bigok

janusz - 2009-08-17, 17:39

Chcę w tym miejscu podziękować kustoszowi muzeum za otoczenie opieką pajeczańskiej załogi. Tak zbierali się do Warki, że nie zabrali ze sobą pościeli do spania. groziło spanie w :drzemka: bez przykrycia. :zimno
Marcin oddał swoją własną kordłę i poduszki dla ratowania zbłąkanych podróżników. :spac:
Chwała i piwo Ci za to Marcinie.

SlawekEwa - 2009-08-17, 19:13
Temat postu: Poranek
Rano wyglądali na wyspanych :ok
garbatamilka - 2009-08-17, 19:59

prezesuu napisał/a:
Cytat:

Najlepiej obejrzeć w Warce, bo fotki nie oddadzą atmosfery, no i martes będzie mógł się spełnić jako kustosz tego wspaniałego muzeum. :helm

Czyli szykuje mi się wycieczka do Martesika :szeroki_usmiech .
Chyba z synem sobie męską mini wyprawę zrobię. :mrgreen:

Tolo-Digli - 2009-08-18, 07:21

My tam będziemy w ten wekend :lol:
Jaron - 2009-08-18, 11:26
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:

przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

A na duży też możemy przyjeżdzać?
Możemy wtedy ciągnąć przyczepkę za kamperem :spoko

martes - 2009-08-18, 11:32

Kochani przepraszam żę dopiero dziś odpisuję ale były małe problemy z netem ...
Wszystkim bardzo dziękuję za przybycie , jak zwykle było cudownie i nic dodać nic ująć już za Wami tęsknię :wyszczerzony:
Tadziu jak zwykle piękna foto- relacja (kilka zdjęć jest dla mnie wyjątkowo pięknych :ok )
Bardzo dziękuję
Oczywiście wszystkich zapraszam

ARCADARKA - 2009-08-18, 11:35
Temat postu: Re: ARCADARKA
Jaron napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:

przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

A na duży też możemy przyjeżdzać?
Możemy wtedy ciągnąć przyczepkę za kamperem :spoko

na każdy zlocik możesz przyjechać , jak tylko zechcesz :bigok , ale chyba z przyczepką :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

eler1 - 2009-08-18, 16:33

Tolo-Digli napisał/a:
My tam będziemy w ten wekend :lol:

Jak dobrze pójdzie to i my będziemy w ten wekend :spoko

gino - 2009-08-21, 13:19

Tadeusz napisał/a:

Taką właśnie przyczepę przekazał do muzeum nasz kolega Dziabong, czyli Krzysztof Olejnik.

To było dla Beaty i Krzysztofa wzruszające przeżycie, tym bardziej, że przyczepkę tę wyprodukowano kiedyś dla ojca Krzysia.

hehe...Tadziu...wszystko na odwrot.. :ok :ok
przyczepke, przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty..
Krzys...ja tylko czasem...mył... :haha: :haha: :haha:

ale..
prawda jest, ze oboje czekali z duzym wzruszeniem na pokazanie jej ''po remoncie'' w Wareckim muzeum...

MirekM - 2009-08-21, 13:43

gino napisał/a:
przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty..

Kto? Beatka? Potomstwo zazwyczaj (ale nie zawsze) jest na zamówienie obojga rodziców (i tutaj także nie ma reguły).

Arturo - 2009-08-21, 14:32

MirekM napisał/a:
Potomstwo zazwyczaj (ale nie zawsze) jest na zamówienie obojga rodziców

Może zamówienie składał tata a mama tylko zaakceptowała :haha:

gino - 2009-08-21, 17:55

MirekM napisał/a:
gino napisał/a:
przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty..

Beatka jest na zamówienie obojga rodziców

tak to prawda...
a do tego...
gino napisał/a:

:haha: :haha: :haha:

siwa - 2009-08-21, 19:50

Mnie się nie udało dotrzeć, a tak bardzo chcieliśmy :///
Niestety się rozkraczyłam wracając. 12 godzin jechałam z Cieszyna, co 50 km stając, wysiadając, podnosząc siedzenia i chłodząc silnik.
Kamper pojechał na leczenie od razu, a ja wkurzona szukam czegoś nowszego.

AUTOJUR - 2009-08-21, 20:03

Zmień chłodnice na nową lub zmień najlepiej od większej pojemności i masz problem z głowy.
siwa - 2009-08-21, 20:12

Zmienię na coś, co nie ma 27 lat, jeździ szybciej niż 85 km/h i może wozić więcej niż trzy osoby ;) To nie chłodnica, to okolice sprzęgła -- kontrolka oleju paliła się w korkach, na zjazdach, podjazdach, jak głównie sprzęgłem jechałam. Znaczy potem nie jechałam, a dojechanie przez Warszawę z Janek na Żoliborz praktycznie bez sprzęgła, to dobry wynik ;)

Jestem na etapie szukania czegoś nowszego, na razie się rozglądam, do przyszłych wakacji trochę czasu mam :)

Dziabong - 2009-08-23, 21:34

gino napisał/a:
MirekM napisał/a:
gino napisał/a:

tak to prawda...
a do tego...
gino napisał/a:

Czasem pozwala mi spać w jej łóżeczku.

gino - 2009-08-24, 06:55

Dziabong napisał/a:
gino napisał/a:
MirekM napisał/a:
gino napisał/a:

tak to prawda...
a do tego...
gino napisał/a:

a to jest warte..kazdej oddanej przyczepki :bigok :bigok

Pawcio - 2009-08-24, 14:53

gino napisał/a:
Dziabong napisał/a:
gino napisał/a:
MirekM napisał/a:
gino napisał/a:

tak to prawda...
a do tego...
gino napisał/a:

a to jest warte..kazdej oddanej przyczepki :bigok :bigok

PO TRZYKROĆ !
:bigok :bigok :bigok