| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Muzeum Karawaningu w Warce - Spotkanie w Muzeum Caravaningu.
martes - 2009-08-04, 16:23
Ja oczywiście w tym terminie zapraszam do Warki na otwarcie MUZEUM KARAWANINGU (wa właściwym już gmachu ) i Zlot SABATÓWKA zorganizowany przez Klub ze Skarżyska Kamiennej na terenie Kempingu nad Pilicą w Warce w dniach 14-16 .08.2009
Pozdrawiam
Tadeusz - 2009-08-04, 16:28
Marcinie, przygotuj dobre miejsce dla nas.
Będziemy w tym dniu z Tobą.
SlawekEwa - 2009-08-04, 18:43
siwa - 2009-08-04, 19:45
Warka jest w optymalnej weekendowej odległości od Warszawy
My się też poturlamy. Mam nadzieję, że nie porwą mojego 27-latka jako eksponatu do muzeum
Wszystkie zloty są ciągle za daleko :/
martes - 2009-08-05, 16:56
Ale fajnie .... przyjeżdżajcie
wbobowski - 2009-08-08, 10:08
Marcinku, my też się wybieramy do Warki.
KOCZOR - 2009-08-08, 11:49
W Warce 15.08.2009 będzie można uczestniczyć w trzech istotnych wydarzeniach:
Pierwsze - przeniesienie eksponatów Muzeum Karawaningu do nowego, stałego obiektu, jest widomą oznaką kolejnych inwestycji w muzeum i daje nadzieję na dalszy jego rozwój.
Drugim jest możliwość poznania i integracji z Klubem Karawaningowym Sabat ze Skarżyska Kamiennej, który w tym czasie organizuje tam Zlot Sabatówka na który jesteśmy zaproszeni. Warto przypomnieć, że jest to grupa organizująca zloty w Borkach, więc dobra zabawa i świetna organizacja są gwarantowane.
Trzecim, niemniej ważnym powodem uczestnictwa w powyższych wydarzeniach jest możliwość odwiedzenia i uściskania naszego przyjaciela Martesa.
Dzięki pomocy Tadeusza część postów dotycząca wydarzeń w Warce została wydzielona do oddzielnego tematu, za co dziękuję.
Tadeusz - 2009-08-12, 18:58 Temat postu: Spotkanie w Muzeum Caravaningu. Kochani!
W sobotę ok. godz. 13.oo uroczyście otworzą się podwoje nowego, stałego budynku, siedziby Muzeum Caravaningu w Warce.
Nie mamy chwilowo kampera, ale przyjedziemy samochodem osobowym. Ja będę z Marcinem przez cały weekend, Halszka niestety nie.
Jestem pełen nadziei, że spotkamy się sporą gromadką camperteamowych kolegów, bo to i okazja nie lada i pobyć razem już się chce. Tęsknota!
Przy okazji spotkamy się z kolegami z innych klubów.
Czekamy na Was!
gino - 2009-08-12, 19:44
a moze Tadziu Cie zabrac...albo Halszke..bo my tez sie wybieramy..;-)
Tadeusz - 2009-08-12, 19:52
| gino napisał/a: | | a moze Tadziu Cie zabrac...albo Halszke..bo my tez sie wybieramy..;-) |
Grzesiu, pojedziemy osobówką. Halszka i tak musi wrócić, a ja zostaję z Wami na cały weekend. Marcin zapewnił mi pokój do spanka, a w ciągu dnia i tak będę z Wami. Bez kamperka da się wytrzymać. Byle na krótko.
Pozdrawiam.
Pawcio - 2009-08-12, 19:55
Hehe, widzę, że CamperTeamowcy będą w Warce bardzo pokojowo nastawieni.
My również jak najbardziej przybędziemy w(do) pokoju!
Tadeusz - 2009-08-12, 20:16
Pytają o adres koledzy, którzy jeszcze w Warce nie byli.
Oto wszystkie dane:
Kemping nad Pilicą
Ul. Nowy Zjazd
05-660 Warka
Tel: 504 047 895; 503 902 827
fax: 0 48 666 1666
e-mail:
marcin.gajewski@kemping-nad-pilica.pl
kemping@kemping-nad-pilica.pl
Współrzędne GPS:
E 21ş 11’ 10“ N 51ş 46’ 48“
Skorpion - 2009-08-12, 20:41
Nio mnie i Basi nie bedzie na tej wspanialej uroczystosci wielce tego zaluje .Jestem caly czas na wybrzezu z kolezanka manzonka .Pozdrawiam Cala Zakrecona Rodzinke CT .Bawcie sie znakomicie.
Tadeusz - 2009-08-12, 21:19
No nie!!!
Czy Ty chcesz, Skorpionie, żeby odwołać uroczystość???
Bo jak może odbyć się bez Ciebie?
Ale masz dwa dni na dojazd, więc zaczekamy.
Track222 - 2009-08-12, 21:20
Czy ktos wie jaki jest program Zlotu w Warce 14-16 sierpnia 2009 ?
Tolo-Digli - 2009-08-13, 08:23
Tańce,oglądanie eksponatów,podziwianie nowego budynku no i trzeba by wypić,a i przekąsić
Skorpion - 2009-08-13, 08:55
| Tadeusz napisał/a: | | Czy Ty chcesz, Skorpionie, żeby odwołać uroczystość??? |
Papciu ja nie pozwole aby taka wspaniala uroczystosc tylko zalezala od mojej obecnosci.Ja mysle ze jeszce bedzie duzo okaji do wspolnych spotkan po powrocie moim z wakacji ktore juz byly zaplanowane od chwili zakupu kampiorka takie dlugie caly miesiac i je wlasnie realizuje
arek - 2009-08-13, 10:27
Witam Wszystkich. Ma również przyjedziemy ale w sobotę rano/na śniadanie/.
ARCADARKA - 2009-08-13, 10:49 Temat postu: ARCADARKA super
to szykuje się mały zlocik , my również będziemy w sobotę rano
pozdrowionka
martes - 2009-08-13, 13:23
Więcej wiadomości o zlocie znajdziecie na stronie Klubu Sabat http://www.caravaning.waw.pl/
W odpowiedzi na liczne pytania ,pragnę poinformować że jeśli ktoś pragnie przyjechać poza Zlotem to również serdecznie zapraszam , obowiązują ceny Kempingu i zniżka 20 %
Zapraszam
Track222 - 2009-08-13, 16:12
Martes dziekuje za informacje i serdecznie pozdrawiam z Krosna Rysiek
Sławek B - 2009-08-14, 08:18
Czy znajdzie się tam trochę miejsca dla nas. Planujemy dojechać w piątek wieczorem albo w sobotę rano.
Kasia i Sławek B
MariuszB - 2009-08-14, 12:09
Tak jak planowałem - pojawiam się z moją drugą połową w Warce jeszcze dziś późnym wieczorem. Z tego co słyszałem towarzystwo ma być zacne .
Do zobaczenia
wbobowski - 2009-08-14, 13:36
My będziemy w sobotę przed południem
janusz - 2009-08-14, 15:26
Nasz kamperek tez z wami będzie.
gino - 2009-08-14, 16:57
a my...wlasnie wyjezdzamy..
do zobaczenia za...godzinke..
ARCADARKA - 2009-08-15, 08:25 Temat postu: ARCADARKA poranek cudowny słoneczko już grzeje, wstałem raniutko i poszedłem na rybki nad Pilicę , miałem parę uderzeń , złapałem dzieciaczka wypuszczając go spowrotem, poprosiłem aby przyprowadził mamę , ale widocznie nie pora , wieczorkiem spróbuję
Tadeusz - 2009-08-15, 08:33
Toniemy w słoneczku. Czekamy na pozostałych kolegów,
Wieczór był prawdziwie zlotowo-campeteamowy. I dłuuuugi.
DI STEFANO - 2009-08-15, 11:19
Koleżanki i Koledzy
Cała kamperowa Rodzinka będąca aktualnie w Warce.
Gorąco i szczerze Was pozdrawiamy.
Życząc udanego zlotu,kufelkiem schłodzonego piweczka pijemy za Wasze zdrówko.
Szczególnie za zdrówko Camper Papy.
Tadeusz dzięki za radę być może pobyt w Grudziądzu pomoże nam choć na powien czas załagodzić ból okolic kręgosłupa.
Małgoś(Cytrynka) Stefan(Di Stefano)
ARCADARKA - 2009-08-15, 11:43 Temat postu: ARCADARKA camper Papa pozdrowionka, a Dareczka nie , oj Stefciu
DI STEFANO - 2009-08-15, 15:50
Dareczku
Pamiętamy,pamiętamy o Tobie i Małgosi.
Moja bląd czekoladka Małgosia mówi,że na przeprosiny pocałuje Cię w nosek.
A tak poza tym Dareczku przecież dobrze wiesz,ż Cię i Gosiębardzo lubimy a i może coś więcej.
Stróżem tego jest magnes-znaczek na lodówce w naszym domeczku.
S i G
Tolo-Digli - 2009-08-15, 16:07
| DI STEFANO napisał/a: | | bardzo lubimy a i może coś więcej | ja co to się porobiło
ARCADARKA - 2009-08-15, 18:12 Temat postu: ARCADARKA
| DI STEFANO napisał/a: | Dareczku
Pamiętamy,pamiętamy o Tobie i Małgosi.
Moja bląd czekoladka Małgosia mówi,że na przeprosiny pocałuje Cię w nosek.
A tak poza tym Dareczku przecież dobrze wiesz,ż Cię i Gosiębardzo lubimy a i może coś więcej.
Stróżem tego jest magnes-znaczek na lodówce w naszym domeczku.
S i G |
Jaron - 2009-08-16, 17:22
Bardzo dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie w Warce.
Za wspaniałą atmosferę i możliwość spotkania tak sympatycznych i przemiłych kamperowców.
Pozdrawiamy.
Jesteśmy już w domu
Do zobaczenia
SlawekEwa - 2009-08-16, 17:51
My też już w domu. Dziękujemy wszystkim za spotkanie i Martesikowi za gościne, a Jaronowi za wyśmienite nalewki, Darkowi i Gosi za wybornego smażonego szczupaka i miłym kamperowiczom zaprzyjazne przyjęcie naszego świeżo nabytego domku
GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 17:53
Kochani, było naprawdę cudownie. Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanie i cudowne wieczory i nocki przy Waszych naleweczkach. Talentów kulinarnych jest u nas wiele.
janusz - 2009-08-16, 17:57
a gdzie jakieś
SlawekEwa - 2009-08-16, 18:04
[quote="janusz"]a gdzie jakieś [/quot
Będą tylko czekamy na oficjalną wypowiedż CamperPapy
GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 18:12
Zdjęć powinno być sporo. Sesje fotograficzne były obfite. Ja też czekam na fotki.
MariuszB - 2009-08-16, 18:36
My też już w domku. W drodze powrotnej nie dane mi było dołączyć do karawany w składzie Gino, Dziabongi i Pawcio (kamperem XXS ) ale po trasie "podpiął" się do mnie na chwilę Arcadarka ale w Górze Kalwarii gdzieś się zagubił .
Spotkanie było naprawdę bardzo miłe. Pogoda wręcz nas rozpieszczała , dziewczyny opalone na heban.
Nowa oprawa muzeum in plus. Winebago ma nową tapicerkę, muzeum dostało nową Niewiadkę i ogólnie czuć, że przedsięwzięcie żyje.
Co do fotek to chyba najwięcej nacykał ich Camper Papa, napewno Tadeusz za moment podrzuci ciekawsze ujęcia.
Pozdrowienia dla całej ekipy weekendowej z Warki
Pawcio - 2009-08-16, 20:00
I my już w domku!
Na fotki Tadziowe oczywiście czekamy, bo aż wstyd się przyznać... żadnych nie zrobiliśmy.
Po drodze postanowiliśmy jeszcze przeprowadzić okupację Dziabongowego Królestwa.
Skosztowaliśmy hohoho- Beatkowych cycków. Są znakomite!
Przy wareckiej okazji wypłynął pomysł na następne spotkanie MK Mazowsze.
Ale to już inna bajka...
radecki1972 - 2009-08-16, 20:05
Ja również melduję się z domu. Dziękuję za miłe przyjęcie i pozdrawiam wszystkich obecnych na spotkaniu.
Tadeusz - 2009-08-16, 20:14
Zjechaliśmy całkiem sporą gromadką, aby być z naszymi kolegami, Marcinem i Rafałem, w ważnej dla nich chwili. Stworzone przez nich muzeum znalazło prawdziwy dom.
Bardzo nam się ten dom podoba i pasuje do kolekcji prezentowanych eksponatów.
Jeszcze raz składamy naszym chłopakom gratulacje.
Nie byliście w tym dniu sami. Byliśmy z Wami.
Oto jak pogodnie, wesoło i pożytecznie spędziliśmy ten weekend, nawiązując przy okazji przyjazne stosunki z jeszcze jednym klubem caravaningowym i z dyrekcją Niewiadowa, co w przyszłości może zaowocować.
Kamperfan - 2009-08-16, 20:19
Kamperfani też już w domu . Dziękujemy wszystkim za (jak zwykle) sympatyczne i pożyteczne spotkanie . Gratulacje dla organizatorów, a zwłaszcza Oli za ... urodę i specjalne podziękowanie dla za wspaniałą "gastronomię"
Pawcio - 2009-08-16, 20:28
| Tadeusz napisał/a: | | Kamperowcy zintegrowani. W czerwonej koszulce nowy camperteamowiec, Leszek, jeszcze bez nicku.jpg |
CamperPapy humor jak zwykle nie opuszcza.
PS
Tak się zastanawiam patrząc na fotki, po co chołpaki z tą gablotą w te i na zad maszerują?
Tadeusz - 2009-08-16, 20:33
Było i oficjalnie i dużo luziku. To spotkanie było dla nas przede wszystkim okazją do spędzenia czasu z kolegami i przyjaciółmi, do poznania nowych, ciekawych ludzi i wreszcie do pogawędek, wspomnień i snucia planów.
Było plażowanie, opalanie, parapetówka przy nowym kamperku Ewy i Sławka, wieczorne dysputy i kosztowanie nalewek. Wesoło było.
GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 20:38
Informacja dla Antoniego. Na końcu zostaliśmy my i Włodek z Elą, ale zostało też jedno małe składane krzesełko. Wywnioskowaliśmy, że zostawił je Antonii. Przekazaliśmy Martesikowi do przechowania. Tak więc Antonii przy najbliższej wizycie w Warce możesz krzesełko odebrać.
Tadeusz - 2009-08-16, 20:47
Prawdę mówiąc, czuliśmy się bardzo oczekiwanymi i ważnymi gośćmi, wszak to muzeum nasi chłopcy stworzyli dla nas.
Przy okazji mieliśmy udany, pogodny weekend i wypoczynek w iście kamperowym stylu.
Daję słowo, że nawet mnie głowa nie boli.
Antoni uraczył nas pyszną litewską nalewką, a Jarek przeszedł sam siebie. Takich kompozycji smakowych i różnorodności nalewkowych to nawet najstarsze Babunie nie znają.
antwad - 2009-08-16, 20:54
| GOSIAARCADARKA napisał/a: | Informacja dla Antoniego. Na końcu zostaliśmy my i Włodek z Elą, ale zostało też jedno małe składane krzesełko. Wywnioskowaliśmy, że zostawił je Antonii. Przekazaliśmy Martesikowi do przechowania. Tak więc Antonii przy najbliższej wizycie w Warce możesz krzesełko odebrać. |
Małgosiu, to nie moje krzesełko.
Swoje skrzętnie pozbierałem i na sztuki (dwie) wszystko mi się zgadza .
GOSIAARCADARKA - 2009-08-16, 20:56
To w takim razie, jeżeli komuś brakuje krzesełka - małe składane - jest u Martesa. Zróbcie sobie mały przegląd, może ktoś się zgłosi.
Tolo-Digli - 2009-08-16, 20:56
Oj jak wam zazdraszczamy ,pięknie
Tadeusz - 2009-08-16, 20:59
Atmosferę tworzą także dzieci. Tym razem naszych milusińskich wszędzie było pełno.
Przygotowaliśmy ich konterfekty dla potomnych, a nas uwieczniliśmy pod naszym sztandarem na tle flagowego kampera CT.
To ostatnie zdjęcie jest w większej rozdzielczości. Jeśli klikniecie na nie, rozpoznacie wszystkich. Brakuje Martesa i Sasquatcha, bo wciąż byli zajęci. Taki los gospodarzy.
Na zakończenie pragnę podziękować gospodarzom za gościnę i kapitalną atmosferę, a wszystkim camperteamowym kolegom za udany i pożyteczny weekend.
Z Wami to nawet upić się warto.
ARCADARKA - 2009-08-16, 21:34 Temat postu: ARCADARKA
| Jaron napisał/a: | Bardzo dziękujemy wszystkim za miłe przyjęcie w Warce.
Za wspaniałą atmosferę i możliwość spotkania tak sympatycznych i przemiłych kamperowców.
Pozdrawiamy.
Jesteśmy już w domu
Do zobaczenia |
kurde jesteście super , cały kamper nalewek , przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik
proszę
prezesuu - 2009-08-16, 22:10
Piękna atmosfera i jak widać po fotkach udane spotkanie.
My w tym czasie mieliśmy ucztę dla ucha i ducha na Złotej Tarce. Szkoda, że nie można było być i tu i tu.
Dembomen - 2009-08-17, 01:30
Hej!
Gratki udanej imprezy
Hej!
gino - 2009-08-17, 10:39
gratulujemy Martesikowi dociagniecia pomyslu MUZEUM juz prawie do konca..
a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT bylo SUPER!!!
Tadeusz - 2009-08-17, 10:57
Najnowszym eksponatem jest przyczepka niewiadowska w innej, luksusowej wersji, wyprodukowana tylko w kilku egzemplarzach. Było to oczywiście bardzo dawno.
Taką właśnie przyczepę przekazał do muzeum nasz kolega Dziabong, czyli Krzysztof Olejnik.
Kierownictwo fabryki w Niewiadowie podjęło szybką decyzję o renowacji i mogliśmy oglądać przyczepkę na uroczystości otwarcia. Wyglądała jak dziewczyna...po liftingu.
To było dla Beaty i Krzysztofa wzruszające przeżycie, tym bardziej, że przyczepkę tę wyprodukowano kiedyś dla ojca Krzysia.
My również jesteśmy z tego faktu dumni.
gino - 2009-08-17, 12:10
| Tadeusz napisał/a: | . Było to oczywiście bardzo dawno.
|
dokladnie w 1973r...
i jest to naprawde wyjatkowy egzemplarz
garbatamilka - 2009-08-17, 12:25
A można zobaczyć tą że ciepkę na fotce jakiejś? Czy tylko w Warce do obejrzenia?
prezesuu - 2009-08-17, 14:56
| Cytat: | | A można zobaczyć tą że ciepkę na fotce jakiejś? Czy tylko w Warce do obejrzenia? |
Najlepiej obejrzeć w Warce, bo fotki nie oddadzą atmosfery, no i martes będzie mógł się spełnić jako kustosz tego wspaniałego muzeum.
SlawekEwa - 2009-08-17, 16:01
| gino napisał/a: | | a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT |
Grzesiu sami tak wybraliście
gino - 2009-08-17, 17:35
| Slawek Dehler napisał/a: | | gino napisał/a: | | a samo spotkanko..mimo ze troszke na uboczu reszty zalogi CT |
Grzesiu sami tak wybraliście |
ale..ja nie narzekam..
w mniejszej grupie tez dobrze sie bawilismy..zreszta..przeciez i tak odwiedzalismy sie nawzajem..
janusz - 2009-08-17, 17:39
Chcę w tym miejscu podziękować kustoszowi muzeum za otoczenie opieką pajeczańskiej załogi. Tak zbierali się do Warki, że nie zabrali ze sobą pościeli do spania. groziło spanie w bez przykrycia.
Marcin oddał swoją własną kordłę i poduszki dla ratowania zbłąkanych podróżników.
Chwała i piwo Ci za to Marcinie.
SlawekEwa - 2009-08-17, 19:13 Temat postu: Poranek Rano wyglądali na wyspanych
garbatamilka - 2009-08-17, 19:59
| prezesuu napisał/a: | | Cytat: | | A można zobaczyć tą że ciepkę na fotce jakiejś? Czy tylko w Warce do obejrzenia? |
Najlepiej obejrzeć w Warce, bo fotki nie oddadzą atmosfery, no i martes będzie mógł się spełnić jako kustosz tego wspaniałego muzeum. |
Czyli szykuje mi się wycieczka do Martesika .
Chyba z synem sobie męską mini wyprawę zrobię.
Tolo-Digli - 2009-08-18, 07:21
My tam będziemy w ten wekend
Jaron - 2009-08-18, 11:26 Temat postu: Re: ARCADARKA
| ARCADARKA napisał/a: |
przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik
proszę |
A na duży też możemy przyjeżdzać?
Możemy wtedy ciągnąć przyczepkę za kamperem
martes - 2009-08-18, 11:32
Kochani przepraszam żę dopiero dziś odpisuję ale były małe problemy z netem ...
Wszystkim bardzo dziękuję za przybycie , jak zwykle było cudownie i nic dodać nic ująć już za Wami tęsknię
Tadziu jak zwykle piękna foto- relacja (kilka zdjęć jest dla mnie wyjątkowo pięknych )
Bardzo dziękuję
Oczywiście wszystkich zapraszam
ARCADARKA - 2009-08-18, 11:35 Temat postu: Re: ARCADARKA
| Jaron napisał/a: | | ARCADARKA napisał/a: |
przyjeżdżajcie na każdy mini zlocik
proszę |
A na duży też możemy przyjeżdzać?
Możemy wtedy ciągnąć przyczepkę za kamperem |
na każdy zlocik możesz przyjechać , jak tylko zechcesz , ale chyba z przyczepką
eler1 - 2009-08-18, 16:33
| Tolo-Digli napisał/a: | My tam będziemy w ten wekend |
Jak dobrze pójdzie to i my będziemy w ten wekend
gino - 2009-08-21, 13:19
| Tadeusz napisał/a: |
Taką właśnie przyczepę przekazał do muzeum nasz kolega Dziabong, czyli Krzysztof Olejnik.
To było dla Beaty i Krzysztofa wzruszające przeżycie, tym bardziej, że przyczepkę tę wyprodukowano kiedyś dla ojca Krzysia.
|
hehe...Tadziu...wszystko na odwrot..
przyczepke, przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty..
Krzys...ja tylko czasem...mył...
ale..
prawda jest, ze oboje czekali z duzym wzruszeniem na pokazanie jej ''po remoncie'' w Wareckim muzeum...
MirekM - 2009-08-21, 13:43
| gino napisał/a: | | przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty.. |
Kto? Beatka? Potomstwo zazwyczaj (ale nie zawsze) jest na zamówienie obojga rodziców (i tutaj także nie ma reguły).
Arturo - 2009-08-21, 14:32
| MirekM napisał/a: | | Potomstwo zazwyczaj (ale nie zawsze) jest na zamówienie obojga rodziców |
Może zamówienie składał tata a mama tylko zaakceptowała
gino - 2009-08-21, 17:55
| MirekM napisał/a: | | gino napisał/a: | | przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty.. |
Beatka jest na zamówienie obojga rodziców |
tak to prawda...
a do tego...
| gino napisał/a: |
Krzys...ja tylko czasem...mył... |
siwa - 2009-08-21, 19:50
Mnie się nie udało dotrzeć, a tak bardzo chcieliśmy :///
Niestety się rozkraczyłam wracając. 12 godzin jechałam z Cieszyna, co 50 km stając, wysiadając, podnosząc siedzenia i chłodząc silnik.
Kamper pojechał na leczenie od razu, a ja wkurzona szukam czegoś nowszego.
AUTOJUR - 2009-08-21, 20:03
Zmień chłodnice na nową lub zmień najlepiej od większej pojemności i masz problem z głowy.
siwa - 2009-08-21, 20:12
Zmienię na coś, co nie ma 27 lat, jeździ szybciej niż 85 km/h i może wozić więcej niż trzy osoby To nie chłodnica, to okolice sprzęgła -- kontrolka oleju paliła się w korkach, na zjazdach, podjazdach, jak głównie sprzęgłem jechałam. Znaczy potem nie jechałam, a dojechanie przez Warszawę z Janek na Żoliborz praktycznie bez sprzęgła, to dobry wynik
Jestem na etapie szukania czegoś nowszego, na razie się rozglądam, do przyszłych wakacji trochę czasu mam
Dziabong - 2009-08-23, 21:34
| gino napisał/a: | | MirekM napisał/a: | | gino napisał/a: | | przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty.. |
tak to prawda...
a do tego...
|
Czasem pozwala mi spać w jej łóżeczku.
gino - 2009-08-24, 06:55
| Dziabong napisał/a: | | gino napisał/a: | | MirekM napisał/a: | | gino napisał/a: | | przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty.. |
tak to prawda...
a do tego...
|
Czasem pozwala mi spać w jej łóżeczku. |
a to jest warte..kazdej oddanej przyczepki
Pawcio - 2009-08-24, 14:53
| gino napisał/a: | | Dziabong napisał/a: | | gino napisał/a: | | MirekM napisał/a: | | gino napisał/a: | | przekazala do muzeum Beatka ... i byla wykonana na specjalne zamowienie,dla jej taty.. |
tak to prawda...
a do tego...
|
Czasem pozwala mi spać w jej łóżeczku. |
a to jest warte..kazdej oddanej przyczepki |
PO TRZYKROĆ !
|
|