Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Zlot "Lidki i Jacka w Borach Stobrawskich - CT wybiera się do Borów Stobr

prezesuu - 2008-05-20, 09:45
Temat postu: CT wybiera się do Borów Stobr
eeik napisał/a:
Niniejszym zapraszam wszystkich zakręconych pozytywnie kamperowaniem na zlot w Borach Stobrawskich , którego organizatorem jest Jacek Stec pod flagą CCP

Wklejam pooniżej tekst dotyczący szczegółów (Jacku przepraszam ża szarogęszenie się)

"Zwracam się z prośbą o zasygnalizowanie chęci ,obecności na zlocie w Borach Stobrawskich,ze względów organizacyjnych-orientacyjny plan zlotu jest następujący-od piątku 13.06 przyjeżdżamy do Brynicy ul.Leśna 12 polana w lesie na której pali się cały czas ognisko i stoi wspólny wielki stół do którego wszyscy się dosiadamy i przy gitarze czekamy na dojeżdżające kampery zagryzając kiełbaskę z ogniska i kaszankę swojską z wojskowego kotła-drogi dojazdowe z każdego kierunku będą logicznie oznakowane logo CCP/w razie najmniejszych problemów tel.502 689 860 i 606 279 660 Jacek Stec/.W sobotę od samego rana śmigamy quadami w okolicach naszej polany,robimy wypady ruskim Gazikiem w wersji cabrio po okolicy,oglądamy pokaz ujeżdżenia koni przygotowany przez zaprzyjażnionych jeżdżców stajni Brynica-jeżdzimy bryczką zaprzęgniętą w parę klaczy śląskich powożoną przez naszego gospodarza Konrada,po pokazie ujeżdżenia mamy do dyspozycji konie osiodłane z których korzystamy pod opieką licencjonowanych instruktorów jeżdziectwa-nie ma żadnych ograniczeń czasowych wszystkie te atrakcje są dostępne tylko dla nas przez całą sobotę.Na sobotni wieczór mamy przygotowanego prosiaka z ogniska ,ogromne ,monstrualne ognisko i skandynawskie pochodnie które zapalimy po zmroku i będą się paliły ok.6 godz.czyli do 3 rano-gitara i śpiewy.Wcześniej zapowiadany wspólny obiad w śląskiej restauracji w związku z prosiakiem będzie możliwy we własnym zakresie z powodu trudnej do oszacowania ilości uczestników-chętnych oczywiście dowieziemy do restauracji ok 1 km quadami ,Gazikiem,bryczką.W okolicy jest mnóstwo tras rowerowych-wyżej wymienione środki transportu zapewnia organizator natomiast rowery we własnym zakresie.w związku z tym że jest to polana w lesie czekają nas drobne niedogodności-prądem musimy się podzielić między sobą-będą doprowadzone ok 5-6 przyłączy z których musimy się rozdzielić między sobą,dostęp do wody oddalony ok.200m od polany w gospodarstwie agroturystycznym naszego gospodarza Konrada,ta sama sytuacja z opróżnianiem szamba.W pensjonacie Konrada mamy udostępniony prysznic do wspólnego użytku,toaleta podobnie.Zalecam użytkowanie własnego wyposażenia kampera i opróżnienie zawartości przed wyjazdem.Na niedzielę planujemy lekko nowatorski pomysł -odespanie sobotniej nocy, dla chętnych poranne quady i gazik ok. południa wspólny przejazd kamperami do Opola na duży parking na wyspie na Odrze gdzie będziemy mieli opiekunów pilnujących nasze kampery-trójka synów naszego gospodarza Konrada-i ok 2-godzinny spacer po Opolu z przewodnikiem PTTK.W tym czasie odbywają się Dni Opola miasto jest ustrojone,odświętne-zwiedzimy okolice amfiteatru gdzie odbywa się Festiwa Polskiej Piosenki ,rynek ,wieżę piastowską itd.I to już koniec-rozjeżdżamy się do domów z Opola skąd we wszystkich kierunkach mamy dogodny wyjazd na autostradę A4 a także w każdym innym kierunku."

Koszt uczestnictwa od 100- 120 zł w zalezności od ilości załóg.

My sie piszemy. Potwierdzam to co mówiłem w Pajęcznie. :spoko

kalliope - 2008-05-20, 10:06

My się też piszemy :spoko
Tadeusz - 2008-05-20, 10:53

Oczywiście, nie wyobrażam sobie, żeby nie być na zlocie organizowanym przez Jacka.
Jesteśmy napewno! :-D

arek - 2008-05-20, 11:36
Temat postu: zlot
Zgłaszam 2 osoby.Arek
ARCADARKA - 2008-05-20, 12:02
Temat postu: ARCADARKA
witam :ok
a czy gdzieś w pobliżu jest może jakiś akwen gdzie można się jeszcze bardziej zrelaksować podczas łowienia rybek :mrgreen:

janusz - 2008-05-20, 12:32
Temat postu: Re: ARCADARKA
ARCADARKA napisał/a:
witam :ok
a czy gdzieś w pobliżu jest może jakiś akwen gdzie można się jeszcze bardziej zrelaksować podczas łowienia rybek :mrgreen:

Jak wiesz jest w Pajęcznie i pływa tam jeszcze jeden szczupak. Z Warszawy do Opola masz po drodze :haha:

ARCADARKA - 2008-05-20, 14:49
Witam :ok
dobry pomysł :mrgreen: jak będziemy jechać zakotwiczymy się gdzieś przy jeziorku w Pajęcznie campem i połowimy, przy okazji powspominamy miłą atmosferę i super zorganizowany zlot , pełen podziw dla ciebie i ludzi którzy przyczynili się do organizacji zlotu super :haha: :haha: :haha:
pozdrawiamy :bigok

JaWa - 2008-05-20, 17:03

Na dziś 50/50. :-/
Tolo-Digli - 2008-05-20, 18:36

Jak mnie nikt nie zwiąże i nie zamknie w piwnicy to jestem :lol:
louis_cypher - 2008-05-20, 18:45

Tolo-Digli napisał/a:
Jak mnie nikt nie zwiąże i nie zamknie w piwnicy to jestem

Tolo istnieją takie narzędzia jak noże jakby Cię związali :haha: , jak Ci się nie uda dzwoń, daj namiar na piwnicę a na pewno Cię uwolnimy od złych mocy :bigok

martes - 2008-05-20, 22:28

Ja też się piszę ... (nie wiem jednak czy mnie wpuszczą za order dla Tow.Kalinina )
janusz - 2008-05-21, 10:40

Gorąca prośba do naszych kochanych CT-fanów. Potrzeba pożyczyć Jackowi naszej dużej flagi CT. Jacek chce umieścić ją na bramie wjazdowej na zlot na równi z flagą CCP . Ja bym moją pożyczył ale się straciła po zlocie w Kazimierzu :haha:
modybik - 2008-05-21, 12:13
Temat postu: pytanko
zgłaszam wstępnie 4osoby+piesek(jeśli można)
czy zabranie ze sobą na zlot załogi wyposażonej w przyczepę a nie campera jest dopuszczalne?

Tadeusz - 2008-05-21, 12:20

modybik napisał/a:
czy zabranie ze sobą na zlot załogi wyposażonej w przyczepę a nie campera jest dopuszczalne?

Przyczepowcy to nasze bratnie dusze. Witamy ich zawsze z radością i pomagamy się rozstawiać. :spoko

janusz - 2008-05-21, 12:31

Znam takich którzy kamperem dojeżdżają do swojej przyczepy i w niej nocują przed przeniesieniem swoich bagaży na jacht. Z tego widać że nawet jacht na zlocie by był przyjęty. :haha:
Ups Jacek powinien odpowiedzieć bo to On organizuje zlot. :aniolek

jacek stec - 2008-05-21, 12:47

oczywiście przyczepę chętnie przyjmiemy i wmieszamy ją w tłum kamperów-ja 2 lata temu jadąc z łodzią motorową na mazury zatrzymałem się w Mrągowie na kempigu country festiwalu i w łodzi kempingowaliśmy -robili nam fotki.
modybik - 2008-05-21, 12:47

trochę z innej beczki
poczytałem troszkę archiwalnych postów na forum i mam kolejne pytanie:jak się ma CT do CPP i o co biega?Nie chciałbym popełnić faux pas :lol:

jacek stec - 2008-05-21, 12:52

Martes będzie musiał odpokutować order dla Mirka-myślę ,że postawimy Go za rolbarem zlotowym i będzie musiał każdemu chętnemu nalewć piwo cały czas przy tym pogwizdując :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
jacek stec - 2008-05-21, 12:57

Ten zlot jest między innymi po to,żeby nowi kamperowicze nie musieli zadawać takich pytań-nic się nie przejmuj przyjeżdżaj wydaje mi się ,że wszelkie zaszłości zostały przełamane na zlotach w Kazimierzu i Pajęcznie,a w Borach Stobrawskich jeszcze to wszystko ugruntujemy
janusz - 2008-05-21, 13:54

modybik napisał/a:
trochę z innej beczki
poczytałem troszkę archiwalnych postów na forum i mam kolejne pytanie:jak się ma CT do CPP i o co biega?Nie chciałbym popełnić faux pas :lol:
Od bardzo dawnego czasu stoimy na stanowisku, że nieporozumienia pomiędzy osobami prowadzącymi poszczególne fora/kluby nie mogą się przenosić na wzajemne relacje kamperowiczów. Nie ma innego wyjścia, kamperowicze spod różnych znaków muszą trzymać się razem. Wszyscy mamy jednakowe cele i upodobania. A to co myślą i robią "władze" poszczególnych klubów nie ma najmniejszego znaczenia. Jeżeli Ci ludzie myślą inaczej to są w błędzie i tym gorzej dla nich.
modybik - 2008-05-21, 14:10

K P W dzięki za info
Tolo-Digli - 2008-05-21, 14:55

jacek stec napisał/a:
Martes będzie musiał odpokutować order dla Mirka-myślę ,że postawimy Go za rolbarem zlotowym i będzie musiał każdemu chętnemu nalewć piwo cały czas przy tym pogwizdując
no jak znam naszego kolegę to krzywdy mu tym nie zrobisz a i ja mu pomogę bo sie nam koleżka jeszcze zapoci :haha: :haha:
martes - 2008-05-21, 14:56

jacek stec napisał/a:
dla Mirka-myślę ,że postawimy Go za rolbarem zlotowym i będzie musiał każdemu chętnemu nalewć piwo cały czas przy tym pogwizdując

Biedny Kalinin :haha:

louis_cypher - 2008-05-21, 14:58

Tolo-Digli napisał/a:
no jak znam naszego kolegę to krzywdy mu tym nie zrobisz a i ja mu pomogę bo sie nam koleżka jeszcze zapoci :haha: :haha:

Ja też swoją pomocną gębę dołożę :spoko

jacek stec - 2008-05-21, 17:24

doprecyzujmy pokutę-za rolbarem będzie stał Martes i gwiżdżąc będzie napełniał kufle
martes - 2008-05-23, 14:02

jacek stec napisał/a:
doprecyzujmy pokutę-za rolbarem będzie stał Martes i gwiżdżąc będzie napełniał kufle

I tu muszę Wszystkich przeprosić ale niestety (albo stety) pracuję we wszystkie weekendy czerwca . Też będę polewał tyle ze mocniejsze trunki :wyszczerzony:
Jacku może następnym razem....

marko - 2008-05-23, 20:01

chętnie powącham waszego czystego powietrza no i ten prosiak mnie ciekawi :-P ps zimna finka dobra jest na wszystko :spoko :spoko :spoko :spoko :spoko
wbobowski - 2008-05-25, 20:33

janusz napisał/a:
modybik napisał/a:
trochę z innej beczki
Od bardzo dawnego czasu stoimy na stanowisku, że nieporozumienia pomiędzy osobami prowadzącymi poszczególne fora/kluby nie mogą się przenosić na wzajemne relacje kamperowiczów. Nie ma innego wyjścia, kamperowicze spod różnych znaków muszą trzymać się razem. Wszyscy mamy jednakowe cele i upodobania. A to co myślą i robią "władze" poszczególnych klubów nie ma najmniejszego znaczenia. Jeżeli Ci ludzie myślą inaczej to są w błędzie i tym gorzej dla nich.

Paweł miałem te same wątpliwości jak czytałem posty na temat organizacji Kazimierza. To co Janusz napisał w tych 5 zdaniach to kwintesencja tego, co sam uważam i dlatego bez wahania znalazłem się na tym forum, a chęć przyjazdu do Kazimierza wyraziłem natychmiast. A jak widać z tego co pisali tu Janusz i Jacek to... CT ma się tak samo do CCP jak i CCP do CT ... czyli wszytko dobrze dzięki wspaniałej Braci Kamperowej.

STRUSIEC - 2008-05-25, 21:18

Nie wiem czy będę mógł ale chęci mam już teraz. A co do rozdźwięków to myślę o nich pozytywnie historycznie :bigok A niech tam władze wymienią poglądy :box2 może wyjdzie z tej wymiany coś dobrego dla wszystkich :mikolaj
eeik - 2008-05-25, 21:35

Ależ nie ma rozdźwięków :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

To już historia :spoko

AUTOJUR - 2008-05-26, 08:50

Prosze o dopisanie dorośli x 2 dzieci x 2
modybik - 2008-05-26, 20:43

powiedzcie mi proszę jedną rzecz.Mogę z załogą tak po prostu przyjechać na zlot czy muszę się wcześniej jednoznacznie określić na tak lub nie.Na dzień dzisiejszy jedziemy,ale różnie to bywa.Może pytanie jest głupie ,ale jeszcze nie znam obowiązujących zasad.
eeik - 2008-05-26, 22:00

Chyba nic sie strasznego nie stanie, chodzi o to by Jacek miał mniej/więcej dane ile załóg sie spodziewać :) ))
jacek stec - 2008-05-26, 22:34

Prośba o zadeklarowanie się wynika tylko z troski o uczestników -chcemy wiedzieć ile prosiaków zamówić,ile beczek piwa,ile koni musimy mieć do dyspozycji żeby wszystkich chętnych zadowolić itp.Wcześniejsze zgłoszenie się bardzo pomaga w sprawnej i bez wpadek organizacji zlotu.Oczywiście jak 5 -6 załóg zgłosi się po 08.06 2008 to nie będzie problemu-jeżeli są jazdy quadami ,gazikiem ,bryczką,konno wierzchem,kucyk dla dzieci to musimy zapewnić odpowiednią ilość osób do obsługi Szanownej Braci Kamperowej-a to jest ściśle związane z ilością uczestników.
prezesuu - 2008-05-26, 22:42

jacek stec, co z wpisowym? Jak można to wykonać?
jacek stec - 2008-05-26, 23:19

wpisowe na miejscu po przyjeżdzie
prezesuu - 2008-05-26, 23:46

OK! Dzięki. :spoko
Będziemy i już się szykujemy.

louis_cypher - 2008-05-26, 23:55

a będzie też dżin dobry ????
wbobowski - 2008-05-26, 23:55

My też zgłaszamy swój udział - załoga: 2 osoby plus mała sunia
prezesuu - 2008-05-27, 00:02

louis_cypher, bez niego się nie ruszam. :szeroki_usmiech
louis_cypher - 2008-05-27, 00:03

Nie zapomnij go zabrać ze sobą :bajer
prezesuu - 2008-05-27, 00:05

Przed wyjazdem dodatkowo dotankuję, by nie brakło na powitanie. :spoko
louis_cypher - 2008-05-27, 00:08

Zapytanie czy Dżina masujemy czy też szarpiemy :haha: :bajer :?
prezesuu - 2008-05-27, 00:10

Polewamy, pooleewaamyy. :mrgreen:
louis_cypher - 2008-05-27, 00:13

Cytat:
Polewamy, pooleewaamyy.

Tylko proszę oszczędnie bo to marnowtrastwo jest bez NAS ALES CUZAMEN DO KUPY :spoko :spoko

prezesuu - 2008-05-27, 00:17

W zacnym gronie się nie oszczędza. A co do "ALES CUZAMEN DO KUPY" to trzeba się spieszyć by jak najszybciej być razem. :szeroki_usmiech
kaimar - 2008-05-27, 10:23

My też się wybierzemy, przyjedziemy w piątek ale niestety opuścimy wspaniałe towarzystwo w sobotę popołudniu.
czarna_mamba - 2008-05-27, 12:06

Witajcie,

jak w kwestii porządkowej bo widzę, że mój ukochany diabełek już duszą jest na zlocie i degustuje :diabelski_usmiech , zapomnniał jednak zgłosić naszą załogę :szeroki_usmiech : , co ja niniejszym czynię :ok

2 dorosłych
2 dzieci

prosimy o dwa konie bo nasi to zapaleńcy i świetnie sobie radzą :kon:

pozdrawiam

ARCADARKA - 2008-05-27, 12:26
Witamy :ok
Również zgłaszamy naszą załogę 1+1, program imponujący :mrgreen:
Może ktoś poda bliższe informację gdzie to dokładnie jest :-/
Pozdrawiamy :-D

martes - 2008-05-27, 13:38

ARCADARKA napisał/a:
Może ktoś poda bliższe informację gdzie to dokładnie jest

Darku u góry w pasku ogłoszenie jest adres i namiary na GPS :spoko

eeik - 2008-05-27, 15:21

No dla Zulki tez jakiegoś kucyka :) ))) prosilibyśmy :szeroki_usmiech
marko - 2008-05-27, 18:45

jesteście wspaniali wszyscy :chytry bez względu na kolor kampera i rodzaj spalanego paliwa :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek :aniolek
jacek stec - 2008-05-27, 22:19

http://maps.google.com/?i...5,0.466919&z=11
janusz - 2008-05-27, 22:32

W Automapie podane współrzędne pokazują ulicę Leśną i jest taki "przysiółek" czarna kropka opisana jako "Psiska" czy to tu?
jacek stec - 2008-05-29, 23:00

Nawet nie wiem czy tak to się nazywa-namiary GPS odczytałem na polanie z automapy-musi się zgadzać.Nie martwcie się-z każdego kierunku będą tablice w widocznych miejscach kierujące Was na miejsce zlotu
eeik - 2008-06-03, 10:54

Jacku z nami przyjedzie jeszcze jedna załoga :) ) - najmniejszy i kamperek jaki widziałam :) )
janusz - 2008-06-03, 12:57

My przyjedziemy cycepom. 4 osoby. Ale będzie czad. :haha:
JaWa - 2008-06-03, 13:58

Już wiem, że będziemy na 100% :kamp2
jacek stec - 2008-06-03, 23:06

Czekamy na Was wszystkich z niecierpliwością.Kucyk którego będą ujeżdżać dzieci liczy bardzo na smakołyki-uwielbia marchewkę,nie lubi suchego chleba-też nie może się doczekać.Z atrakcji konnych nieoficjalnie zapowiadamy pokaz skoków przez przeszkody w wykonaniu drobnej,atrkcyjnej blondynki Agnieszki ,oraz kadryla przygotowanego specjalnie na nasz zlot przez jeżdżców stajni Brynica pod wodzą równie atrakcyjnej brunetki Agaty.
eeik - 2008-06-04, 08:25

Jacku jak znam nasze dzieci, kucyk padnie z przejedzenia :) )))
OMEGA - 2008-06-04, 08:27

Zgłaszam na zlot w Brynicy moją załogę :

2 osoby dorosłe

kazbar - 2008-06-04, 12:50

My niestety nie przyjeziemy.

Po dwutygodniowym urlopie kamperem w Grecji (przez Rumunię i Bułgarię- trasa przetarta. Spoko!) wróciłem do domu z zapaleniem płuc. Teraz leżę w domu plackiem, łykam tabletki i pluję krwią a przyszłym tygodniu mam termin do szpitala.

Życzymy wszystkim wesołej zabawy

Basia i Kazek
VW LT-35 "Hehn"

Kamperfan - 2008-06-04, 14:04

My też nie przyjedziemy - wyjeżdżamy na Nordkapp. Szkoda, że Bory Stobrawskie nie leżą na trasie naszej wyprawy :( . Pozdrawiamy wszystkich KAMPEROWICZÓW i życzymy udanego ZLOTU :spoko .

Kazek Kluska napisał/a:
... wróciłem do domu z zapaleniem płuc. Teraz leżę w domu plackiem...

Tylko tego brakowało w środku lata :gwm . KAZEK - kuruj się intensywnie i szybko :zdrowie .

modybik - 2008-06-04, 19:32

potwierdzam przyjazd
2 dorosłych
2 dzieci
1 pies
GPS-a nie używam ale jakoś Was znajdę:)

louis_cypher - 2008-06-04, 20:40

Kaziu a relacja z wyprawy to patyk, dawaj fotki i opis trasy :spoko :spoko :spoko
i zdróweczka Ci życzymy

AUTOJUR - 2008-06-04, 21:53

Gdzie było tak żle :?: że wróciłeś chory
Dżuma - 2008-06-05, 20:03

modybik napisał/a:

To właśnie my jesteśmy tą załogą przyczepową i bardzo uprzejmie prosimy o dopuszczenie nas do kamperowego zlotu.
Dwie dorastają... dorosłe osoby już bez dziecka :placze (trochę już dorosło...).

Zbyszek i Basia :spoko :spoko

jacek stec - 2008-06-05, 22:31

Odpowiedż aprobująca Wasz przyjazd już dawno była na forum-nie widzimy żadnego problemu-od dawna jesteście zapisani na 20-tym miejscu listy uczestników na 38 zgłoszonych załóg.Czekamy na Was-dostaniecie honorowe miejsce postojowe,bo oprócz przyczepy wspomagającej organizatorów będziecie jedyną przyczepą.
jacek stec - 2008-06-06, 01:25

Przez cały czas zlotu będziemy mieli do dyspozycji projektor komputerowy-prosimy o zabranie ze sobą laptopów .czy CD,lub w innej formie zdjęć z wypraw kamperowych do pokazania w lużnej formie pokazu slajdów z ewentualnym komentarzem.My pokażemy slajdy z zeszłorocznej wyprawy do Grecji przez Słowcję,Węgry,Serbię,Bułgarię,a nasz syn Michał zaprezentuje podróż którą odbył w zeszłym roku z San Francisco na Florydę wprawdzie nie rasowym kamperem ,ale vanem z wyposażeniem kempingowym ok.5000 km przez kilka stanów USA
arek - 2008-06-06, 08:16
Temat postu: bory
Przoszę o wpisanie 2 osoby Arek
BiG Team - 2008-06-06, 11:44

My też sie wybieramy - 2 osoby - będzie to nasz pierwszy wyjazd, jeszcze mało zorganizowani, ale raz kozie śmierć :wyszczerzony:
MAREKH - 2008-06-06, 23:16

Piękny zlot się szykuje.Przy dżinie nas wspomnijcie. :spoko
Greg - 2008-06-07, 22:25

Nas też proszę upchnąć na polance.
2+dziecko
Od której parkujemy w piątek?

MAZUREK - 2008-06-08, 14:09

My też przyjeżdżamy (tak jak zapewniałem już w Pajęcznie) - Leszek z Grażyną
jacek stec - 2008-06-08, 14:52

Nie zdołałeś nas zaskoczyć jesteśna 4-tym miejscu listy,tuż za Kalininem :wyszczerzony:
Marek - 2008-06-08, 16:18

Jacku a mógłbyś zamieścić listę uczestników bo nie wiem czy my jesteśmy
Marek

EBRP670 - 2008-06-08, 17:39

Proszę nas też dopisać-2 dorosłe osoby.
SlawekEwa - 2008-06-08, 18:21

Jeszcze chyba się załapiemy na zlot 2 osoby dorosłe :spoko
jacek stec - 2008-06-08, 18:39

Części osób z listy możecie nie znać ,bo nie ma Ich na forum CT
1.Stefan
2.załoga X-nie znam nazwiska wiem o kogo chodzi
3.Kalinin
4.Mazurek
5.Eeik
6Louis
7.załoga niekomputerowa
8.Przemka
9.Marek-zgłoszony na CNC
10.Prezesuu
11.Kalliope
12.Janusz
13.Tadeusz
14.Arek
15.Arcadarka
16JaWa
17.Tolo-Digli
18.Mobydik
19.Cycepa
20.Marko
21.Wbobowski
22.Autojur
23.kamper USA zielony-Ząbkowice
24Possl-Lubliniec
25.Antwad
26.Kaimar
27.Wit Podczerwiński
28.Załoga z Elbląga
29Omega
30.Załoga Włocławek
31.Załoga Jelenia Góra
32Załoga Ostrów Wlkp.
33.Załoga Milicz
34.Arek Piotrków
35Janeczka Karpacz
36.Greg
37.Marek Kamieniec Wrocławski
38.EBRP670
39.Jacek stec
40.przyczepa ekipy obsługującej Quady
41.Sławek Dehler
42.Załoga mały kamper
Jeżeli ktokolwiek został pominięty-dajcie znać,jeśli nie dacie sygnału a i tak przyjedziecie to na 100% będzie dla Was miejsce i jesteście oczekiwani przez organizatorów :spoko

DARO - 2008-06-08, 19:01

Jacku ....najprawdopodobniej także przyjedziemy :) Będziemy we trójkę , 2 dorosłe + córa
Serdecznie pozdrawiamy :spoko

jacek stec - 2008-06-08, 19:38

cd.
43.Daro
44.Andrzej
45.Walendziak

eeik - 2008-06-08, 20:08

DARO napisał/a:
Jacku ....najprawdopodobniej także przyjedziemy :) Będziemy we trójkę , 2 dorosłe + córa
Serdecznie pozdrawiamy :spoko

No, :szeroki_usmiech już myslałam, że nas nie lubicie :gwm :gwm

Walendziak - 2008-06-08, 20:14

Proszę zapisać Walendziak z Szefową czyli 1+1 + sunia
ARCADARKA - 2008-06-08, 21:40
witam :-D
może jakaś mapka dojazdu :-/ :shock: :oops: :oops:

jacek stec - 2008-06-08, 23:04

Mapka jest na stronie 4-Brynica ul .Leśna 12-patrz na godz.12-tą,będą tablice ze strzałkami-na pewno trafisz
ARCADARKA - 2008-06-09, 10:57
wielkie dzięki :lol:
jacek stec - 2008-06-09, 22:32

46.załoga z Oleśnicy
47załoga z Karpacza

martes - 2008-06-09, 23:30

A ja nie jadę :placze2 :placze2 :placze2 :placze2 ku...... mać
Ale Wam zazdraszczam ... proszę wypić moje zdrówko.... pliss...

Jerzy - 2008-06-10, 15:41

Jeśli nie jest za późno, to prosimy o dopisanie nas na listę.
Do ostatniej chwili nie byliśmy pewni przyjazdu z powodu "podwyższonej gotowości bojowej" związanej z narodzinami wnuczki, co miało miejsce kilka dni temu. Jako że wszystko idzie właściwym biegiem, to jesteśmy wolni i przyjeżdżamy na zlot.
Oto nasza wnusia następnego dnia po urodzeniu

janusz - 2008-06-10, 15:45

Uuuu Aaaaa wykapany dziadek, albo babcia. :kwiatki: Możemy wiedzieć co więcej, imiona, wymiary, masy :kwiatki: :kwiatki:
eeik - 2008-06-10, 16:22

janusz napisał/a:
Uuuu Aaaaa wykapany dziadek, albo babcia. :kwiatki:

Janusz no wiesz, jaka wykapana :evil: z pełnego zapewne- czego to ci na PW napisze :szeroki_usmiech

A wnusia prześliczności gratuluje rodzicom i dziadkom :) ) :bukiet: :bukiet:

@ndrzej - 2008-06-10, 17:07

Gratulacje dla dziadków :kwiatki:
Rodzina Camperteamowców powiększa się :lol:

Tadeusz - 2008-06-10, 17:46

Tylko pozazdrościć tej ślicznoty! Gratulujemy!!! :roza:
prezesuu - 2008-06-10, 20:33

Gratulacje dla dziadków i rodziców. :bukiet:
Niech się zdrowo chowa i rośnie na pociechę kamperowej rodzinki. :spoko

prezesuu - 2008-06-10, 21:14

Ale Wam zazdraszczam ... proszę wypić moje zdrówko.... pliss...
martes Pełna ch.....ka masz jak w banku.

jacek stec - 2008-06-10, 22:20

48.Jerzy-- z tą nową wnuczką?OK
Dembomen - 2008-06-10, 22:30

Hej!

Normalnie Śliczna!,zastanawiam się kiedy mój syn czy córka spisze się tak Wspaniale,jeszcze raz Gratki!
hej!

SlawekEwa - 2008-06-10, 22:53

Gratulujemy ślicznej pociechy. Zyczymy jej zdrowia i wszelkiego dobra. :kwiatki:
wbobowski - 2008-06-11, 00:21

Jerzy napisał/a:
.....Do ostatniej chwili nie byliśmy pewni przyjazdu z powodu "podwyższonej gotowości bojowej" związanej z narodzinami wnuczki, co miało miejsce kilka dni temu. Jako że wszystko idzie właściwym biegiem, to jesteśmy wolni i przyjeżdżamy na zlot...

Gratulacje Jerzy. Ty juz masz wnusię, a my dopiero za kilka miesięcy.

kalinin - 2008-06-11, 06:54
Temat postu: Flaga CT na Zlot do Jacka bedzie w czwartek
Tadeusz po Zlocie w Kazimierzu powierzył mi duzą flage CT, schowałem ją pod siedzieniem kierowcy, żeby nie zapomniec . W Pajęcznie oddałem maszt od niej ale flage "wcieło", przeszukałm całego kampera dwa razy i nic , flagi nie znalazłem , dopero przygotowując auto do sprzedaży odnalazła sie zapakowana w podwojna folię. Przywioze ją na Zlot do Jacka.
janusz - 2008-06-11, 07:04

kalinin napisał/a:
dopero przygotowując auto do sprzedaży

:placze2 :placze2 :placze2 i co teraz będzie?

jacek stec - 2008-06-11, 08:02

Przyjedzie już nowym autem-to jest choroba przewlekła :wyszczerzony:
eeik - 2008-06-11, 08:27

I znowu parapetówa :) )

Mirku co to ?? czy to ten ??? o którym myślę :bukiet:

jacek stec - 2008-06-11, 09:33

49.Jędrek z Zakopanego
50.Maluch też z Zakopanego

martes - 2008-06-11, 20:56

Poważne pytanie do Warszawiaków , czy Ktoś może zabrać Julkę na zlot ? Dalej zajmie się Nią Rodzina Tolo..... , kwestia jest tylko transportu ....
Ja niestety wyjeżdzam już we czwartek rano do pracy......

Tolo-Digli - 2008-06-11, 22:17

martes napisał/a:
Dalej zajmie się Nią Rodzina Tolo.....
Potwierdzam prosimy o zabranie Julki na zlot a my się nia zajmiemy na miejscu :-D
kalliope - 2008-06-11, 23:34

Gratulacje dla dziadków i rodziców.
:-D

OMEGA - 2008-06-12, 10:09

Wybieram się na zlot do Brynicy ,

jak wpiszę do "Map 24" Brynica to o tej nazwie wyskakuje 6 miejscowości a trzy są
w poblizu siebie ,
czy ktoś może podać ewentualnie kod pocztowy lub nr. drogi przy której ta miejscowość leży.

"Kto pyta nie błądzi"

bonusik - 2008-06-12, 11:13

My niestety się nie wybieramy więc nie dam rady pomoć.... :-/
prezesuu - 2008-06-12, 11:34

OMEGA, nr drogi: 461
Greg - 2008-06-12, 11:53

To od której zaczynamy parkować? :pifko
eeik - 2008-06-12, 11:56

My się wybieramy do południa - mamy tak 2 godzinki jazdy :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
koko - 2008-06-12, 11:56

Zgłaszam przyjazd w piątek wieczorem
Stasia iKonrad

jacek stec - 2008-06-12, 15:49

Brynica gmina ŁUBNIANY-20 km od Opola,pierwsze dwa kampery już dotarły bez problemów
Tadeusz - 2008-06-12, 16:41

Załogi Janusza i Tadeusza wraz z załogami przyjeżdżają razem po południu. Pozdrawiamy tych, którzy już są na miejscu. :-D
ARCADARKA - 2008-06-12, 16:50
martes napisał/a:
Poważne pytanie do Warszawiaków , czy Ktoś może zabrać Julkę na zlot ? Dalej zajmie się Nią Rodzina Tolo..... , kwestia jest tylko transportu ....
Ja niestety wyjeżdzam już we czwartek rano do pracy......

Martesik :ok wszystko zapięte na ostatni guziczek :haha: , jest nam miło , że Julcia jedzie z nami super :mrgreen: :mrgreen:
i sprawa załatwiona :-P
na miejscu na zlocie będziemy gdzieś około 21 w piątunio :gwm
pozdrawiamy :spoko

OMEGA - 2008-06-12, 23:23

prezesuu napisał/a:
OMEGA, nr drogi: 461
jacek stec napisał/a:
Brynica gmina

ŁUBNIANY-20 km od Opola,pierwsze dwa kampery już dotarły bez problemów

Dziękuję za informację , już znalazłem , będziemy ok. 14

martes - 2008-06-13, 00:07

Dziękuję Arcadarka .... i Tolowi za pomoc ... jak również reszcie chętnych (tak licznych które chciały pomóc :-/ )
pozdramiam

jacek stec - 2008-06-13, 10:15

Już się bawimy w 8 kamperów
eeik - 2008-06-13, 10:21

Wyjeżdżamy :) ))
janusz - 2008-06-13, 14:18

My 2,5 kampera też będziemy się zbierać.
Wieslaw Gierak - 2008-06-13, 15:24

Witamy,mozna wpasc bez zgloszenia?tak sie nam zlozylo.
Agata,Wiesiek

Greg - 2008-06-13, 18:46

Piątek 13 :klnie: .Kamper zapakowany,lodówka ful wypas i...
Syn przyszedł z przedszkola z wysoką gorączką-ropna angina.
Pozostaje nam życzyć udanego zlotu i do następnego razu. :gwm :gwm :gwm
Pozdrawiamy Ola i Greg

Marek - 2008-06-14, 23:17

Przykro , ale z przyczyn obiektywnych nie mogliśmy pojechać w planowanym terminie. A jak już mogliśmy to ....... więc do zobaczyska.
Marek z załogą.

janusz - 2008-06-15, 18:41

Szkoda Marku. I tak jakby cząstka waszej załogi była. Nazywa się Kalinka 3 i była parapetówka. :haha:
Marek - 2008-06-15, 22:53

Dzięki. Tak trzymać. ... i już
Marek