Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2012-02-16, 15:16 CamperTeam w TVN24
W imieniu Gosi i Darka ArcaDarków zapraszam szanowne koleżeństwo do oglądania w dniu jutrzejszym w piątek o godzi 21.30 stacji TVN24. Program Polska i Świat. Będzie tam mowa o problemach nękających karawaningowców podróżujących po naszym kraju, ze szczególnym uwzględnieniem Euro 2012
Więcej na ten temat napisze pewnie Gosia.
Jeśli ktoś ma możliwość nagrania audycji na jakimś nośniku to prosimy.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Zaczęło się wczoraj wieczorem kiedy to oglądałam wypowiedź p. Minister Sportu przed Sejmową Komisją.
Pani Minister stwierdziła, że na Euro 2012 Holendrzy przyjadą swoimi karawanami.
Rzuciło mnie do klawiatury, napisałam e-mail do stacji TVN24, że karawan to samochód w zakładzie pogrzebowym, a Holendrzy i inni kibice przyjadą camperami. Oczywiście, nie omieszkałam trochę pomarudzić na temat naszych problemów jakie spotykamy w Polsce z obsługą camperów. Stwierdziłam, że niestety jest źle i fekalia będziemy mieć rozlane w lasach i rowach.
TVN24 zareagował natychmiast, dziś rano przyjechali z kamerą i rozmawialiśmy długo o naszych bolączkach. Starałam się poruszyć trzy główne problemy, viatoll, akcyza i właśnie brak miejsc obsługi camperów na naszych stacjach.
Nagrywali dużo, jutro zobaczymy co z tego będzie wyemitowane.
Ale to nie koniec, zaprosiłam TVN24 do Poznania na nasz zlot przy Motor Show. Będziemy mieli okazję w szerszym gronie opowiedzieć o naszej pasji oraz o naszych kłopotach.
Redaktor, który ze mną rozmawiał, dziś lub jutro zaloguje się na naszym forum. Będzie mógł bliżej się zapoznać z nami. Jest bardzo pozytywnie nastawiony do naszej pasji.
Gosia, będąca członkiem Zarządu PTTCC jest szczególnie aktywna w tej materii, a Darek pomaga jej jak może.
Obojgu należą się słowa uznania i podziękowania.
GOŚKA! To dla Ciebie.
Acha! Piwo też postawię! Tobie, ale i Darkowi za prezentowanie kampera redaktorom.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Jestem trochę zły ,, ,,,że w roli głównej nie wystąpiła moja ARCA ,,tylko kamperek klienta
Fordzik przebywa na liftingu
jak to ja ,nie owijałem w bawełnę problemów związanych z kamperowaniem powiedziałem co trzeba ,,ale czy to wyemitują ,nie wiem podobała im się metoda spuszczania co trzeba metodą kropelkową stwierdzili ,że to nie możliwe
Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
Wysłany: 2012-02-16, 16:56
GOSIAARCADARKA napisał/a:
Pani Minister stwierdziła, że na Euro 2012 Holendrzy przyjadą swoimi karawanami.
tak było...warto dodac..że w trakcie wczorajszej konferencji..aby ''jakoś nazwac nasze a właściwie Holenderskie kamperki, musiala to minute konsultować ze swoim doradcą ...najpierw były samochody turystyczne..a za moment wypaliła z tym karawanami
PS
ale lepsza była jej konferencja w RMF FM
redaktor ja zapytał co z problemami 3ligi hokejowej..
odpowiedziała ze oczywiscie juz sie tym zajmuja..
na co redaktor
- przeciez ligi hokejowe sa tylko....dwie
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2012-02-16, 19:08
gino napisał/a:
ale lepsza była jej konferencja w RMF FM
redaktor ja zapytał co z problemami 3ligi hokejowej..
odpowiedziała ze oczywiscie juz sie tym zajmuja..
na co redaktor
- przeciez ligi hokejowe sa tylko....dwie
""Obserwacja dziennikarza wywołała lawinę kpin internautów. No to teraz się zdziwią, bo okazuje się, że III liga hokeja jednak istnieje.
Jak donosi Rzeczpospolita po 31 latach ministerstwo wznowiło rozgrywki II ligi hokejowej, "które de facto są trzecim szczeblem rywalizacji ligowej w naszym kraju" (razem z ekstraligą). ""
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum