|
|
Przesunięty przez: janusz 2008-10-27, 15:09 |
Lista na zlot |
| Autor |
Wiadomość |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2008-11-06, 15:46
|
|
|
| Przepraszam ale do chwili obecnej miale nadzieje ze przyjedziemy na zlot. Choroba mamy uniemozliwia nam jednak przyjazd. Prosze o przeslanie na PW informacji o kosztach jakie musze pokryc i numer konta na jakie przeslac pieniadze. Zycze milej zabawy. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
baja02
weteran "Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
|
Wysłany: 2008-11-06, 18:44 Zlot w Grudziądzu rozpoczęty!
|
|
|
Jako pierwsi na zlot zameldowali się JaWa i Tadeusz.
Są już "zakwaterowani" i w chwili kiedy piszę ten post pluskają się w grocie.
Ja również jutro skoro świt wyjeżdżam (bo mam daleko) więc nie będę osiągalny w internecie.
Na wszystkich zgłoszonych będzie czekała kolacja w ilości zamówionej. Nie mam już możliwości odwołania, nie obciążę kosztami tych którzy przyjechali.
Dla wyjaśnienia podaję, że na sumę 40 PLN od osoby składa się : papu, wynajem sali i opłata personelu kelnerskiego.
Po zakończeniu zlotu przeszlę na PW zainteresowanych. nr mojego konta na które proszę wpłacić pieniądze które będę musiał wpłacić ze swojej kieszeni.
Pozdrawiam i do zobaczenia. |
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści. |
|
|
|
 |
faro
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: fotel pasażera
Nazwa załogi: aulos i czterech budrysów
|
Wysłany: 2008-11-06, 18:49
|
|
|
| baja02 napisał/a: | | Jako pierwsi na zlot zameldowali się JaWa i Tadeusz. |
Ale macie dobrze - strasznie wszystkim zazdraszczamy i żałujemy że nas tam nie będzie... |
_________________ Agnieszka Aulosowa
...ZAWSZE KOCHAMY ZA MAŁO I ZA PÓŹNO... |
|
|
|
 |
baja02
weteran "Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
|
Wysłany: 2008-11-06, 23:03
|
|
|
| faro napisał/a: | | baja02 napisał/a: | | Jako pierwsi na zlot zameldowali się JaWa i Tadeusz. |
Ale macie dobrze - strasznie wszystkim zazdraszczamy i żałujemy że nas tam nie będzie... |
A dlaczego Was nie będzie? |
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|