|
|
Coś dla miłośników kamperów zza wielkiej wody |
Autor |
Wiadomość |
eMWu
stary wyga

Twój sprzęt: 2 x Knaus traveller 595 + 625
Nazwa załogi: Campertrip.pl
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Gru 2010 Piwa: 11/23 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2014-04-09, 08:54
|
|
|
majsterek napisał/a: | A jakbys kolego robil takie bryki na bierzaco to bys wiedzial ze mimo ze toto mialo moze i debiut w 2011 to niczym za bardzo sie nie rozni od starych rozwiazan chryslera. Dodali po 2 sondy lambda i juz |
byle by gaz wszedł a 2,7 o ktorym piszesz to inna rodzina silników, juz bardziej podobne są powertechy uzywane w grandzie od 99 ktore pentastar zastąpił. |
_________________ www.campertrip.pl |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2014-04-09, 18:05
|
|
|
Jak chcesz , niech bedzie . piszesz co mowi wuja gogle , 3.6 fiata to ciasna v-ka a powertechy to normalne vidly z byczym rozstawem nijak nie podobne do ciasnego 2.7 gdzie wejscia na zawory ssace sa w jednym rzadku. Ale mi to w sumie wsio ryba |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
mischka
Kombatant

Twój sprzęt: Knaus
Pomógł: 11 razy Dołączył: 27 Lut 2016 Piwa: 138/164 Skąd: Bawaria
|
Wysłany: 2016-04-08, 18:01
|
|
|
Mam w Chryslerze silnik 3,6 Pentastar. Ogólnie spisuje się bdb. Spalanie ok 10litrow benzyny lub 12 etanolu w cyklu mieszanym. Nie wiem ile pali w mieście bo do miasta mam coś mniejszego. Puki co zero awarii, przebieg podchodzi pod 100,000km |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|