Katalog Pól namiotowych w Polsce |
Autor |
Wiadomość |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2016-05-09, 06:36
|
|
|
Jeszcze nieogarnąłem, bo ranek itp. Ale wygląda zachęcająco.
Ważne, by wyciągać wnioski.
Jestem mile zaskoczony
Takich stron nigdy za wiele
Może mała instrukcja przykład wyszukiwania i legenda?
Aktywne kampingi? A wszystkie kampingi? C
No... Fajnie to wygląda, bez zgłębiania się... Dodałem do ulubionych |
|
|
|
 |
yuras
weteran
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Piwa: 46/51 Skąd: 16 km od Pekinu
|
Wysłany: 2016-05-09, 12:07
|
|
|
Jest O.K. Mnie brakuje nazw jezior i rzek w opisach . |
|
 |
sekim
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-05-11, 21:53
|
|
|
Dziękuję za informacje.
W takim razie:
1. Postaram się zrobić instrukcje do łatwiejszego / intuicyjnego przeglądania strony. (powinno się udać przed wakacjami)
Co do aktywny / nie aktywne:
Posiadamy w bazie campingi które przestały istnieć więc są one dalej w wynikach wyszukiwania ale jako nieaktywne aby odwiedzający mogli stwierdzić czy mają się tam wybierać czy nie. Teoretycznie taki obiekt może ktoś wykupić więc wtedy taki obiekt na nowo włączymy.
Założeniem strony jest to aby użytkownicy mogli zgłaszać jakieś błędy, sugestie w ofertach np: strony www, telefon, czy lokalizacje aby baza była jak najbardziej aktualna.
2. Stworzę słownik jezior, rzek i gór w Polsce aby móc przyporządkować obiekt do jednego z miejsc z tym że to będzie nie tyle trudne zadanie co czasochłonne Ale po efektach pozwolę sobie Was poinformować
3. Zastanawiałem się także czy korzystacie z pliku GPS - gpx i czy wymaga on jakiś udoskonaleń czy zmian (wiem że koordynaty nie są dokładne ze względu że pochodzą one często od adresu) ale koordynaty + adres i telefon to już jakiś punkt zaczepienia.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Bazylek21
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato Hobby Toscana 615
Nazwa załogi: Bazylki
|
Wysłany: 2016-05-14, 21:34
|
|
|
Przeglądam sobie te stronkę i widzę że jest sporo miejsc których campery są przekreślone, czy jest to wynik tego że właściciel nie ujął camperów w cenniku czy nas tam nie przyjmą? |
|
|
|
 |
Bazylek21
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2016-05-23, 17:36
|
|
|
Ponawiam pytanie do Sekima!
Jak jest z tymi polami w których kampery są wykreślone, czy te informacje są potwierdzone że tam nas nie przyjmują? |
|
|
|
 |
sekim
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-05-23, 18:18
|
|
|
Przekreślony znacznik campera oznacza wg. nas że właściciel nie przyjmuje camperów-caravanów - ze względu że nie ma takiej możliwości, nie chce etc.
Informacje takie zbieramy od użytkowników (wysyłane poprawki), z innych katalogów, czy forów oraz ze stron właścicieli campingów i od nich samych.
Nie jesteśmy natomiast w stanie zweryfikować wszystkich danych i jeżeli chcecie mieć pewność proszę o telefon do właściciela campingu, a do nas krótkie info
Pewność macie jeżeli obiekt jest prowadzony przez samego właściciela (sygnatura użytkownika wraz z informacją).
Czy wyczerpałem odpowiedź? |
|
|
|
|
 |
Bazylek21
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2016-05-23, 18:44
|
|
|
Dzieki |
_________________ Pozdrawiam Mateusz |
|
|
|
 |
MariaiStefan
trochę już popisał
Twój sprzęt: Challenger
Nazwa załogi: MariaiStefan
|
Wysłany: 2016-05-27, 15:42 fajne miejsce na campera
|
|
|
Teren ogrdzony, chroniony, blisko morze i jezioro oraz pole golfowe. Wiselka za Miedzyzdrojami w strone Dziwnowa, ul. Nowowieyska 2 tel. 505175583 Jest to prywatna posesja, mozna spuscic kota i uzupelnic wode. Nie znam ceny ale mysle ze targowac sie bedzie mozna. |
|
|
|
 |
sekim
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-08-20, 19:53 Modernizacje
|
|
|
Witam, chciałem tylko powiadomić że zaczeliśmy zgodnie z prośbą uzupełniać obiekty o nazwy jezior, rzek gór. Zajmie mi to trochę czasu (na tę chwilę uzupełniłem 10%) ale myślę że do końca roku będzie 100%.
Dodatkowo postarałem się trochę bardziej opisać wyszukiwarkę czy inne opcje.
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
marta86
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2017-05-06, 01:05
|
|
|
Szkoda, że ceny nie są tam uaktualniane. |
|
|
|
 |
lwojtek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Dethleffs T6501 Advantage Elegance
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Kwi 2017 Piwa: 7/2 Skąd: dolnośląskie
|
Wysłany: 2017-05-06, 20:22
|
|
|
Kamping Sloneczna polana w Jeleniej Górze Cieplicach ul. Rataja nie jest czynny od ok. 3 lat. Na piękny kilku hektarowy teren ostrzy od dawna pazurki sanatorium MSW. |
|
|
|
 |
|