|
|
|
bezpiecznik stopnia elektrycznego Pilote integra 2008 rok |
| Autor |
Wiadomość |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2018-03-09, 16:17 bezpiecznik stopnia elektrycznego Pilote integra 2008 rok
|
|
|
Dzień dobry , piszę ten post w akcie desperacji ponieważ bawiąc się elektryką spaliłem w swoim kamperze chyba bezpiecznik od stopnia elektrycznego .
chciałem zmienić pozycje przełącznika , rozpiołem kabla i pomyłkowo zapiołem nie tak od tego czasu nie chodzi stopień ale wszystkie bezpieczniki sprawne
gdzie może być ukryty bezpiecznik stopnia Pilote integra 2007 produkcja , 2008 rejestracja
wszelkie podziękowania przekażę piwnie
|
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2018-03-09, 17:37
|
|
|
stary i ślepy się robię
MARCHEPIEC - tak opisany był bezpiecznik w elektrobloku .
najlepsze że to bezpiecznik który drucik ma widoczny tylko od góry , tzwn stary typ no i nie bylo widać że przepalony. dopiero miernik pokazał.
alarm nie potrzebny ale może komuś pomogę bo nie raz lepiej poświęcić pół godziny na tłumacza google niż panikować jak ja |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
lwojtek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Dethleffs T6501 Advantage Elegance
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Kwi 2017 Piwa: 7/2 Skąd: dolnośląskie
|
Wysłany: 2018-03-09, 19:49 Re: bezpiecznik stopnia elektrycznego Pilote integra 2008 ro
|
|
|
| silny napisał/a: | , rozpiołem kabla i pomyłkowo zapiołem nie tak
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|