|
|
Jest plan |
Autor |
Wiadomość |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-09-29, 12:08 Jest plan
|
|
|
Tak sobie myślałem i rozmyślałem.... Zawsze czułem miętę do RV no ale wiadomo, opory, rozmiary itp. Więc mam kampera europejskiego - alkowa (bo dzieci). Mam też fajnie położoną działkę i trzeba by tam coś postawić by pomieszkiwać czasem. No i wreszcie mnie olśniło! A na cholerę mi tam domek Najwyżej trochę utwardzę i zrobię jakąś wiatę a za oszczędzone pieniądze kupię RV ! I nim tam będę mógł jechać albo gdzie indziej Albo wszędzie.
I jest plan jak marzenie. Auto kupię w Anglii (ceny jak w USA lub taniej a odpada transport i cło), klasa C czyli alkowa z minimum 1 slajdem, v8 lub v10 już z gazem i elektryką europejską (przeróbka w PL na gaz i przeróbka elektryki to w sumie spore koszty..) klimą postojową i agregatem Onan (mało to szczęśliwa nazwa ). Dokładnie takiego oglądałem już kiedyś szczegółowo, fajna sprawa, chałupa.
Tylko czy swojego teraz sprzedawać czy na wiosnę? Jak to z tym rynkiem jest? |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/304 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2018-09-29, 13:29
|
|
|
Plan super! A sterego nie sprzedawaj póki nie będziesz mógł jechać drugim. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-09-29, 14:20
|
|
|
slawwoj napisał/a: | Plan super! A sterego nie sprzedawaj póki nie będziesz mógł jechać drugim. |
No wiesz, aż tylu środków na zabawki nie mam Ale już zajrzałem gdzie trzeba by zrobić prawo jazdy kat C. Żona i teraz nie chce kampera prowadzić to większego tym bardziej.
Biorąc pod uwagę, że nie będę budował chałupy to się w zasadzie wszystko fajnie opłaca No oczywiście będę celował w coś znacznie poniżej 10m (8-9 stóp i slajd) żeby jakoś tym śmigać po PL/EU. Na codzień nad Bugiem w wakacje w Grecji |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|