|
|
Nowy kemping we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
RoWeRs
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: T6 california
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Kwi 2015 Piwa: 12/4 Skąd: Poznań
|
|
|
|
|
futro2606
stary wyga
Twój sprzęt: RAPIDO 9090DF
Nazwa załogi: KRZYSIEK & BEATKA
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Sty 2009 Piwa: 11/8 Skąd: BRZEG DOLNY
|
Wysłany: 2020-09-01, 12:33
|
|
|
Z tego co pamiętam jest jeszcze kemping 'Stadion" na Polach Marsowych chyba że go zamknęli. Z stamtąd jest blisko do centrum miasta i dobra baza wypadowa. |
_________________ ...Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień…
KRZYSIEK&BEATKA
|
|
|
|
|
|
aviator
stary wyga
Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 42/122 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2020-09-01, 16:08
|
|
|
Właśnie przed chwila z niego wyjechałem 99PLN za dwie osoby z prądem. Miejsca w brud, nieparcelowane, z woda, prądem i spustem szarej na miejscu. Kolejna doba 10pln taniej ... jestem tam raz w miesiącu, nawet w wakacje nie było pełno. Obecnie jakiś zlot niemieckich wypasionych kamperow w liczbie 10-15, indywidualnych camperow z moim 4
Tramwaj przed campingiem i bdb dojazd do centrum.. Jedyna wada, to hałasujące tramwaje ale da się z tym żyć i nie słyszeć. Do 21-22 zawsze jakiś mecz lub trening na boisku, także nudy nie ma :-(@)
Mieszkałem nascie lat we Wrocławiu a kolejne 10lat 2km od granic miasta. Świetne miejsce jest tez na parkingu strzeżonym tuż przy Panoramie Raclawickiej - na rynek spacerkiem 5min ( obecnie zamknięte z powodu remontu) i darmowy bus parking na wybrzeżu Słowackiego - obok mostu Grunwaldzkiego i domu na wodzie. Jest jeszcze camping na Ksiezu Małym. Są jeszcze Niskie Łąki gdzie wjeżdżałem osobówka ale kamperem nie miałem potrzeby. Można zaparkować obok carrefoura na borku, jest tez mnóstwo innych darmowych miejsc. - co kto lubi.
Osobiście wybieram zawsze camping na stadionie lub wybrzeże Słowackiego. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|