|
|
Przesunięty przez: janusz 2007-07-06, 09:34 |
Mija kamper kampera. |
Autor |
Wiadomość |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 194/151 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2020-12-28, 21:06
|
|
|
I potwierdza się smutna zasada.....im nowszy kamper któremu machamy i im młodszy kierowca go prowadzący tym cześciej reakcja na to nasze kamperowe "dziwactwo" czego ty ode mnie chcesz |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2020-12-28, 21:26
|
|
|
Kiedyś jechałem z kolegą Sabem i machał wszystkim Sabom po drodze - bardzo mi się spodobało. Pamiętam drogę do Grabarki - jak machali nam rowerzyści i piechurzy - to było miłe. Bywało, że kilkukrotnie machaliśmy sobie z kamperem na przeciwległych stronach autostrady. Hitem jednak było, jak kolega(chyba świeżak) z C.T. Zakopane, stojąc u mnie w mieście na czerwonych światłach, trzy pojazdy przede mną ( ja w kamperze) - wysiadł po to by się odwrócić i mi pomachać. Fajnie jest machać - jak pisze Marian - to poprawia humor. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
SZEJK
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato 2,8 JTD BAVARIA
Nazwa załogi: Grab Klan
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2016 Piwa: 216/310 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 2020-12-28, 21:42
|
|
|
Ja miałem kilka razy taką sytuacje; ostatnio wracam z Jachranki ze zlotu od Grzesia ,sobota jadę drogą dwupasmową w wawie i nagle zrównał się ze mną samochód osobowy i małżeństwo w dojrzałym wieku macha do mnie z całych sił jak się obejrzałem to oni kciuk w górę wymiana uśmiechów i droga do domu na podkarpacie minęła mi z uśmiechem na twarzy bardzo szybko.
Tak było. |
_________________ Pozdrawiam SZEJK
Ten co zna swoją wartość, nigdy nie będzie niszczył innych, by budować siebie.
Dr. Mateusz Grzesiak
Moje poprzednie i aktualna karawana:
 |
|
|
|
 |
sterciu
zaawansowany

Twój sprzęt: Karmann Colorado 650
Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Gru 2008 Piwa: 71/16 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-12-28, 21:49
|
|
|
MILUŚ napisał/a: | .im nowszy kamper któremu machamy i im młodszy kierowca go prowadzący |
Bo z natury w wielu przypadkach w takim nowym kamperze siedzi za kierownicą ktoś calkiem przypadkowy, kto zamarzył sobie nagle o kamperowaniu i właśnie go sobie wypożyczył.... tacy nie mają pojęcia o co chodzi z machaniem... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|