|
|
Przesunięty przez: gino 2011-03-20, 10:15 |
ADAC |
Autor |
Wiadomość |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/169 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2021-01-09, 21:03
|
|
|
Próbuje wypisać ale numer członkostwa zaznacza mi na czerwono i nie puszcza dalej |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
kubryk1
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Esprit 2,3 D
|
Wysłany: 2021-01-09, 21:06
|
|
|
Oj, czy w warunkach nie było jakiegoś terminu na rezygnację w danym roku ? Coś mi świta, że należało to zrobić w grudniu. Sprawdź w warunkach na stronie ADAC |
_________________ andrzej |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/169 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2021-01-09, 21:11
|
|
|
nie znam niemieckiego na tyle aby zrozumieć co tam piszą, co w związku z tym zrobić ? nie mogę nawet zalogować się na stronie ADAC mimo iż logowałem się dotychczas normalnie od 2010 roku |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
Banan
Kombatant LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 145/166 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2021-01-09, 21:29
|
|
|
martini44 napisał/a: | nie mogę nawet zalogować się na stronie ADAC mimo iż logowałem się dotychczas normalnie od 2010 roku |
To już trochę dziwne
Można się tam logować przez numer członkowski, numer klienta lub adres e-mail.
Spróbuj jeszcze wpisać numer klienta do tego formularza, zamiast numeru członkowskiego, o ile gdzieś go posiadasz. |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
|
|
|
 |
OMEGA
weteran
Twój sprzęt: LMC -- FORD
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Lip 2007 Piwa: 40/47 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2021-01-09, 22:17
|
|
|
Wypowiedzenie umowy musi nastąpić przed upływem trzech miesięcy , można wysłać pocztą lub meliem ,
poniżej podaję link do strony , wypełnić kilka rubryk i wysłać bezpośrednio z tej strony , za kilka dni na twój adres meilowy przyjdzie potwierdzenie i to wszystko.
https://www.kuendigung.org/adac-kuendigung/ |
_________________ Marian
za stary by pracować , za młody by umierać , za to akurat do podróży bliskich i dalekich.
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=10387 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): martini44 |
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|