Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/408 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2022-02-06, 20:43
Luknołem filma od dech do dechy, prosili o komentarz.
Więc do wszystkiego trzeba dorosnąć, sa dwie młode córeczki, wiadomo cepka wygodniejsza.
Nie wszędzie wjedzie, wiadomo jest zakaz,to i z cepką nie wjedzie, chyba że ma gruby portfel.
Reszty ich pomówień nie będę wymieniał. Bo warto.
Jak dla mnie są początkujący, i chcą zabłysnąć .
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r. Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 77/8 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2022-02-06, 21:34
Widzę że wątek jakoś nie chce wygasnąć, więc proponuję na to spojrzeć tak:
Przymierzam się do karawaningu. Jeśli mam wybrać zakup między przyczepą a kamperem to nie interesuje mnie co jest lepsze, tylko do czego ten sprzęt ma służyć. Jeśli do wyjazdów wczasowo-wypoczynkowych, typu jadę do Chorwacji aby tam pobyczyć się tydzień na jednym kempingu a potem tydzień na drugim i potem jeszcze tydzień w Słowenii to kamper będzie mi niepotrzebny i mniej praktyczny. Jeśli zaś zamierzam pojechać na południe aby sobie zwiedzić Bałkany od Serbii po Albanię to ciąganie się z przyczepą będzie z kolei niepraktyczne. Tak więc nie jest to kwestia wartościowania "o wyższości tego nad tamtym" tylko do czego ten sprzęt ma służyć.
Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD Pomógł: 10 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Piwa: 88/114 Skąd: Kraków
Wysłany: 2022-02-06, 22:05
Można temat kampera przedstawić w taki sposób jak nasz kolega Paweł , który również ma dzieci. Dobrze radzi co zrobić gdy po drodze zaczyna mocno padać
W sumie fajny, merytoryczny film dla tych co mają w planie kampera.
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum