|
|
Relingi dachowe |
Autor |
Wiadomość |
Jarro73
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Roller Team Pegaso
|
Wysłany: 2022-06-26, 19:35 Relingi dachowe
|
|
|
Witajcie
Poszukuję łączników profili aluminiowych do kampera Roller Team Pegaso.
Niestety przeszukałem cały internet 😆 i nie mogę znaleźć.
Łączniki są o tyle nietypowe, że służą do łączenia profili aluminiowych o przekroju okrągłym i prostokątnym i w tym właśnie problem.
W internecie można znaleźć bez problemu okrągłe na okrągłe lub prostokątne na prostokątne, ale takich nie mogę znaleźć.
Liczę, że ktoś coś podpowie, a może komuś zalegają to z chęcią odkupię...
IMG_20220625_093537__01.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 3 raz(y) 852,32 KB |
|
|
|
|
 |
LukF
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 10 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 315/224 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2022-06-26, 20:04
|
|
|
Jarro73,
Jak nie ma to nie możesz kupić prostokątnych na prostokątne i przeklepać potrzebną stronę na okrągłe? Przecież to chyba nie jest bardzo trudne? Chyba, że się mylę |
|
|
|
 |
Jarro73
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Roller Team Pegaso
|
Wysłany: 2022-06-26, 20:21
|
|
|
LukF napisał/a: | Jarro73,
Jak nie ma to nie możesz kupić prostokątnych na prostokątne i przeklepać potrzebną stronę na okrągłe? Przecież to chyba nie jest bardzo trudne? Chyba, że się mylę |
Patrząc na to zdjęcie to propozycja brzmi logicznie, ale te co znalazłem typu prostokąt ma prostokąt nie nadają się do takiego przeklepania.
To bardziej odlew.
Może uda się znaleźć takie jak na zdjęciu, a jak nie to będę kombinować coś innego 😉 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|