|
|
Bałkany - pieniądze / waluty |
Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/407 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2022-09-05, 16:22
|
|
|
Zobaczymy jak to nam sie uda.dawniej były Wegry, na Osjek,przełom rzeki Vrbas,do Mostaru,a potem jakoś to wyszło ,że kamperowcy zaczęli jechać do Grecji Rumunia,Bułgaria |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2022-09-05, 16:25
|
|
|
W Mostarze stałem tutaj
https://www.google.com/ma...77!4d17.8007465 |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
rjas
stary wyga

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 23/13 Skąd: Przybysławice/Kraków
|
Wysłany: 2022-09-05, 20:16
|
|
|
kempin napisał/a: |
Dzięki rjas za miejscówki. Zapisane. Mostar jak można to poproszę. Planujemy być. Zapewne chodzi Ci o Autocamp Blagaj?
|
Autocamp Blagaj jest OK, ale nie o nim mowa. W tym roku staliśmy na River Camp BARA (43.25555, 17.89349) - 1 km do klasztoru Derwiszów (kilka fajnych restauracji) - i przystanek autobusu do Mostaru jest obok. Stąd można jechać autobusem do Mostaru - 3,20 marki/osoba, a wrócić możecie taxi - 10EUR. Na zdjęciu jak my staliśmy, a w googlowej mapie całe stado innych zdjęć. Nie przestrasz się zjazdu na dół, bo spokojnie się wykręcisz na dole i wyjedziesz z powrotem, nawet gdyby nie było miejsca (w co wątpię).
Jeśli tu nie byłoby miejsca to 300m wcześniej jest Camp Arganovac - też 20 EUR. Przy nim jest pensjonat/restauracja MOST - bardzo smacznie, polecam.
BARA.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 1,17 MB |
|
_________________ Nasz pierwszy którym cieszy się ktoś inny i już wiem kto
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
kempin
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2022-09-09, 08:19
|
|
|
Dzięki LukF, widziałem Twoje miejscówki i już wcześniej zapisałem tyle tylko że to jest samo południe Czech. My z Gdańska będziemy jechać więc nie wiem czy na pierwszą nocleg w ogóle do Czech dojedziemy, dlatego w planach mieliśmy max. Ołomuniec (ewentualnie Brno).
Dzięki Spax, kimtop i rjas Wasze miejscówki również zapisałem. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|