|
|
Jaka antena Sat |
Autor |
Wiadomość |
mz3545
doświadczony pisarz Wiesław Iwonka
Twój sprzęt: Horon
Nazwa załogi: Wieslaw Iwona
|
Wysłany: 2020-11-12, 10:32
|
|
|
Dzieki |
|
|
|
 |
damiani42
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit zabudowa Corrado
|
Wysłany: 2023-02-19, 14:58
|
|
|
Witam wszystkich.
ANTENA SATELITARNA SATMEX 80 PLUS - Czy ktoś z kolegów ma może taka antenę satelitarną na swoim kamperku lub przyczepie i mógłby się wypowiedzieć czy jest to warto kupić ?
Szukam automatycznej anteny satelitarnej ale za rozsądną cenę a ta do tego zestawu jest.
Szukałem opinii ale za bardzo niema opinii o tym sprzęcie w necie. pozdrawiam
W sumie po temacie-antena zakupiona i dziś przetestowana. Stara antena zdjęta z kampera i w piątek montaż nowej . Jeśli ktoś ma tą antenę i potrzebuje informacji na jej temat to proszę pisać , jeśli będę potrafił to zawsze pomogę.pozdrawiam
Nowa antena zamontowana i po niedzieli testy.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam wszystkich.
Właśnie wróciłem z nart na Słowacji gdzie przetestowałem w,w antenę satelitarną. Sprawowała się idealnie a stałem kamperem w różnych miejscach, szybko łapała sygnał z HB i nie sprawiła mi żadnych problemów, ciekawa jest też aplikacja na smartfona gdzie w niej można było doprecyzować ustawienie anteny aczkolwiek nie było to potrzebne ale do testów to próbowałem. Osobiście mogę polecić ten typ anteny gdyż za tę cenę jest to dobry produkt.
pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|