|
|
Cudze chwalicie swego nie znacie |
Autor |
Wiadomość |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-07-21, 15:35
|
|
|
Świstak napisał/a: | W przerwie nocleg i obsługa kamperka (opróżnianie lodóweczki z płynów) na moim ogrodzie. A ogród .... |
Tak się składa że powrót z mojej wakacyjnej podróży zaplanowołem właśnie przez Złotoryję więc jeśli pod koniec sierpnia, będziesz w domciu zapewne wpadnę na ten pięknie oświetlony ogródeczek, (mam nadzieję że złapię jakąś super rybe w tym stawie )
Ja od jakiegoś czasu jeździłem do Suchej Beskidzkiej, przepiękna okolica, jeszcze piękniejsze góry, jest też co pozwiedzać np, Kapliczka Konfederatów, oraz Zamek w Suchej. Niedaleko jest wioska jak za dawnych czasów cała drewniana, przepiękna zabudowa raz do roku jest tam konkurs na najbardziej kolorowo przystrojone gospodarstwo kwiatami > coś pięknego, drogi jadąc skrótami nieraz bardzo kręte jak to w górach. Ludzie tam mieszkający bardzo mili i uprzejmi.
Wybaczcie za brak szczegółów ale nie mam pamięci do nich, co do kamperów, jeździłem tam jeszcze osobówką ale myślę że nie będzie z niczym problemu.
Naprawdę polecam tę okolicę.
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-07-21, 15:37
|
|
|
Acha i jesli ktoś odwiedzi tę okolicę z całego serca polecam chińską restaurację Czerwony Smok, jedzenie palce lizać |
|
 |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 473/100 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2009-07-21, 23:16
|
|
|
Zatem czekam! |
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|