|
|
Norwegia/Szwcja opłaty dla DMC>3,5 |
Autor |
Wiadomość |
szkl
zaawansowany

Twój sprzęt: Carthago
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2020 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2023-03-13, 13:20
|
|
|
Robert-4 napisał/a: | szkl napisał/a: | no to ładny kawał drogi i długi czas - ja mam tylko 14-16 dni na trip tegoroczny |
Na Skandynawię oszczędzamy najwięcej urlopu
Może nas gdzieś dogonicie - jak już zrobię całą trasę z przystankami to wrzucę. |
ja jadę 27.05 do max13-14.06 zatem to Wy nas raczej będziecie łapać na powrocie ;-) |
|
|
|
 |
yamah
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 156/72 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2023-03-13, 19:28
|
|
|
Janusszr napisał/a: |
Ja również dostałem za drogi, tunele, promy 100% zniżki za ubiegły rok. Nie wiadomo co będzie w tym roku. Wybieramy się znowu w czerwcu. |
Panowie,przyznaję się bez bicia z tym "autopass" daliśmy ciała..to tak jakby prosić policjanta przed jazda o mandat faktury przyszły i o mało mnie z butów nie wyrwało . Byliśmy 5 tygodni i wyleczony jestem z Norwegii (chyba) widoki piękne,ryb fuul ale..pogoda i ludzie przygnębiający (może tylko tak trafiliśmy ?) chcieliśmy chłodu w lipcu więc pomarzliśmy.. zresztą co kto lubi |
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
 |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: Hobby T600 GFLC
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 59/66 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2023-03-13, 22:01
|
|
|
yamah napisał/a: | chcieliśmy chłodu w lipcu więc pomarzliśmy.. zresztą co kto lubi |
Dlatego my jedziemy ponownie w czerwcu. W czerwcu rok temu było tam upalnie jak w Grecji
Nie ma złej pogody, tylko ciuchy mogą być nieodpowiednie. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
|
 |
szkl
zaawansowany

Twój sprzęt: Carthago
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2020 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2023-03-14, 16:45
|
|
|
Janusszr napisał/a: | yamah napisał/a: | chcieliśmy chłodu w lipcu więc pomarzliśmy.. zresztą co kto lubi |
Dlatego my jedziemy ponownie w czerwcu. W czerwcu rok temu było tam upalnie jak w Grecji
Nie ma złej pogody, tylko ciuchy mogą być nieodpowiednie. |
stara zasada angielska:
pogoda jest zawsze, tylko nie zawsze my jesteśmy odpowiednio ubrani |
|
|
|
 |
andrzej627
Kombatant

Twój sprzęt: VW T6 204KM DSG7 4MOTION Stylevan Equinox II
Nazwa załogi: Stylevanek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 263/123 Skąd: Francja
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|