Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokrowiec na 4 rowery Hindermann (ponawiam)
Autor Wiadomość
@ndrzej 
weteran

Twój sprzęt: Bürstner t 620 harmony 2000 r.
Piwa: 129/198
Wysłany: 2023-03-18, 22:13   Pokrowiec na 4 rowery Hindermann (ponawiam)

Sprzedam pokrowiec na 4 rowery firmy Hindermann, zakupiony w ubiegłym roku.

Pokrowiec okazał się za duży na moje dwa elektryczne rowery trekingowe i po jednokrotnym użyciu go przy wyjeździe na Węgry postanowiłem wymienić go na mniejszy.

Kupując zasugerowałem się rozmiarami poprzednio kupowanych pokrowców firmy Fiamma, które reklamowano jako pasujące na 2 - 3 rowery. W rezultacie okazywały się "za ciasne", bardzo szybko się uszkadzając.

Pokrowce Hindermana są bardzo solidnie wykonane i osłaniają rowery praktycznie z każdej strony, również od dołu, z wyjątkiem niewielkiej przestrzeni od strony tylnej kampera.

Pokrowiec sprzedaję jako używany, ponieważ od strony zewnętrznej posiada niewielkie ślady po mocujących go czarnych pasach, które dokupiłem jako dedykowane do tego modelu. Mimo że dokupiłem je oddzielnie dołączę je do zakupionego pokrowca.

Kompletny pokrowiec wraz z pasami sprzedam za 280 zł (plus koszt wysyłki).

Mogę dostarczyć go w promieniu 20 km od miejsca mojego zamieszkania w Piasecznie k/Warszawy.

P.s. Podaję link do strony na Allegro, gdzie pokrowiec zakupiłem: https://allegro.pl/oferta/pokrowiec-na-rower-hindermann-basic-4-rowery-10652722189

Odpowiedz do tematu