|
|
Albania bez sprintu wyjazd 1 sierpnia |
Autor |
Wiadomość |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2022-08-15, 17:35
|
|
|
Nie nie działa te 500 .W Albani masz 35G za 17e na 21 dni albo coś koło tego . Kupisz w Vodafone i oni zaraz uruchomią
Tu masz fajny parking za 5 e doba https://grupabiwakowa.pl/zatoka-kotorska-2/ |
|
|
|
|
 |
DarKu
zaawansowany

Twój sprzęt: Ford E450 Chateau Thor 31L
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2013 Piwa: 9/10 Skąd: Austria
|
Wysłany: 2022-08-16, 10:05
|
|
|
andi at napisał/a: | Nie nie działa te 500 .W Albani masz 35G za 17e na 21 dni albo coś koło tego . Kupisz w Vodafone i oni zaraz uruchomią
Tu masz fajny parking za 5 e doba https://grupabiwakowa.pl/zatoka-kotorska-2/ |
Hej kupiłem neta w One za 17€ 35GB i faktycznie działa po pół godziny,
Co do miejscówki to ci sie pomyliło z Czarnogórą 🤪 byliśmy w mieście Szkodra niestety lata 90te mi sie przypomniały z Ormianami 😜😜 żona troche młodsza to tych czasów nie pamieta jak żyło się z Cyganami, te wciąż chodzace obok auta dzieci wieszające sie na otwartej w pół szybie proszące o pieniądze pukające w karoserie auta troche ją zniechęciły i pojechaliśmy dalej.
Nocleg spędziliśmy w okolicach Patok między Szkodra a Tirana dziś ruszamy dalej na południe wzdluż wybrzeża, plan jest zawitać na dzień lub dwa na Korfu i wrócić na weekend na północ Albanii. @krzysmoc Być może się gdzieś spotkamy 😁😁😁 |
|
|
|
|
 |
hatatitla
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat dukato tabert 1994
|
Wysłany: 2022-09-18, 15:45
|
|
|
Hej ! Czy ktoś wie jak wyglądają ceny kampingów i ilość turystów w Październiku ? Jaka najlepsza trasa z Krakowa, nie najszybsza, nigdzie mi się nie będzie spieszyć. Jadę leciwym kamperem / 1994/ więc wolno, wolno, wolniutko. |
|
|
|
 |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 85/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:17
|
|
|
andrzej627 napisał/a: | krzysmoc napisał/a: | droga z okolic jez. Szkoderskiego do Sarajewo ni cholery nie prowadzi mnie przez Dubrownik |
Możesz jechać tak: https://goo.gl/maps/6RkiKQP7gsstntXK9 |
Ja raczej zamierzam jechać z Sarajewa prosto na Szkodrę. A wybieram się w lipcu. Przejazd czarnogórskim wybrzeżem co prawda piękna rzecz, ale już dość dawno w sezonie był tam nieznośny ruch i kocioł, więc wyobrażam sobie co tam się dzieje teraz . Jako tranzyt to bez sensu. |
|
|
|
 |
hatatitla
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat dukato tabert 1994
|
Wysłany: 2023-04-28, 20:53
|
|
|
Witam. Jechałem w zeszłym roku w Październiku do Albanii. Przez Sarajewo, Podgorice, Szkodre. Nie jechałem przez Dubrownik bo w Chorwacji nas nie chcą więc nie jadę. Ścigają za spanie poza kempingiem pomimo tego, że tylko się śpi, bez rozkładania czegokolwiek. W Albanii staję gdzie chcę, oczywiście gdzie można stanąć samochodem. Nawet rozkładanie sprzętu nikomu nie przeszkadza. Przejazd przez Czarnogórę ze wspaniałymi widokami. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|