Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1577/2280 Skąd: Otwock
Wysłany: 2023-09-11, 17:40
Siedem edycji festiwalu, z którym zżyliśmy się i bez którego nasz karawaningowy żywot byłby uboższy. Bo nie jest to impreza jak inne. Przywiązaliśmy się do niej i dlatego tak wielu z nas, kolegów z CamperTeamu, angażowało się w pomoc przy organizacji.
Mirek był inicjatorem i nadal ciągnie w ramach Stowarzyszenia CAFE JAZZ to doskonałe cykliczne wydarzenie muzyczne, dające nam okazję do spotkania i słuchania pieknej, wartościowej muzyki.
Dla mnie jest oczywiste, że jego rezygnacja oznacza koniec tego muzycznego wydarzenia.
Trudno jest pogodzić się z taką ponurą perspektywą,
Pozostaje nadzieja, że jednak spotkamy się za rok w Radomiu. Skąd ta nadzieja?
Z przeświadczenia, że jakaś siła wyższa nie pozwoli zniszczyć dotychczasowych o siagnięć.
Naiwny jestem? Być może. Zawsze byłem naiwny wierząc, że dobro zwycięża.
Pozostaję pełen nadziei.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 398/479 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
Wysłany: 2023-09-29, 16:34
Witam
Wczoraj zostałem zaproszony przez Prezydenta Radomia Radosława Witkowskiego, który w obecności V-ce Prezydenta Mateusza Tyczyńskiego na moje ręce wręczył podziękowania za organizację VII edycji Cafe Jazz Festival w 2023 roku. Plik do pobrania poniżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum