|
|
Zawiasy meblowe :][ |
Autor |
Wiadomość |
Danyxm
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato 1991 Knaus Traveller
|
Wysłany: 2024-07-05, 13:30 Zawiasy meblowe :][
|
|
|
Przypuszczam ze temat wszystkim remontującym stare kampery znany - a dopadł i mnie. Mam pieknego łosia z 1991 roku marki Knaus i poprzedni własciciel - Pomysłowy Dobromir - robił jakieś cuda wianki z zawiazami w drzwiach, szafach i polkach. Wymienial, przemienial, przewiercał .. Postanowiłem wrócić do oryginału i poszukuje zawiasów puszkowych fi 35mm i glebokości 12mm , z krótką @rączką@ czy jak to nazwya się co przykręca się do @framugi@.
Znalazłem kilka różnych na allegro, ale może ktoś z Was zna jakieś dedykowane kamperom miejsce gdzie mozna nabyć rózne rodzaje takich zawiazów? Bo rozmairach frezów w drzwiach i drzwiczkach wnosze ze potrzebuje dwoch rodzajow zawiasow - 26 i 35mm. Wdzięczny będe za pomoc |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 321/84 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
adaml61
weteran

Twój sprzęt: Peugot boxer blaszak
Nazwa załogi: Adam i Stasia
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Sty 2017 Piwa: 167/131 Skąd: LUBUSKIE- FSD
|
Wysłany: 2024-07-05, 19:18
|
|
|
Przeszukaj allegro , ostatnio kupowałem 11mm puszki i 4cm ramie puszka 35 , linka nie podrzucę i były za jakieś śmieszne pieniądze . |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|