|
|
1 raz do Czarnogóry |
Autor |
Wiadomość |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 77/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2022-06-27, 11:07
|
|
|
sterciu napisał/a: | Ten kemping to dramat |
To chyba mówimy o jakichś innych kempingach. Ja tam byłem jakieś 12 lat temu, kemping ten rzeczywiście trudno było nazwać "europejskim" - ale dało się wytrzymać. A ubikacje tam były "kucane" - więc desek nie było. Aż mi się wierzyć nie chce, żeby przez 8-10 lat doprowadzili do takiej degrengolady. |
|
|
|
|
LukF
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 451/346 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2022-06-27, 15:31
|
|
|
Kazik II,
Kemping ten sam. Tylko spojżenie macie różne... |
|
|
|
|
sterciu
zaawansowany
Twój sprzęt: Karmann Colorado 650
Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Gru 2008 Piwa: 15/9 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2022-06-27, 17:37
|
|
|
Kucane też były ale też bez drzwi , przez 12 lat może się wiele zmienić... Kiedyś byłem w Rumunii w Oradei , a dokladniej w Baile Felix na kempingu który od czasów Ceaușescu niewiele się zmienił. Teraz kemping stoi zamknięty i niszczeje już... nic nie inwestowali , ulegało dalszej degradacji i w końcu zamknęli... |
_________________ Pozdr. Marcin |
|
|
|
|
Kazik II
weteran
|
Wysłany: 2022-06-27, 22:48
|
|
|
LukF napisał/a: | Kazik II,
Kemping ten sam. Tylko spojżenie macie różne... |
Często to kwestia nie tyle spojrzenia co......powonienia
Tak się składa, że jest wiele pięknych miejsc, które niestety oferują syfiaste kempingi. Ale kamperowiec jest w tej dobrej sytuacji, że ma swój domek, aby z tzw. "przybytków" korzystać wyłącznie w celach technicznych, czyli nalać, wylać, wyrzucić. Lubię porządne, komfortowe kempingi od czasu do czasu - ale tak to bywa niestety, że tam gdzie się nam podoba tam jest kemping gdzie hasa sobie radośnie syfek wędrowniczek. Ale jeśli ktoś zachował jakiś luz z młodych czasów i nie stał się francuskim pieskiem to macha na to ręką i cieszy się piękną okolicą. |
|
|
|
|
Wyświetl szczegóły |
|
zbyszekwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/222 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2022-06-28, 15:15
|
|
|
sterciu napisał/a: | Kazik II napisał/a: | Budva jest przepiękna - prawdę mówiąc bardziej mi się podobało niż w Dubrowniku. Poza tym w miejscowości Svaty Stefan jest kemping położony nad skarpą. Piękny widok na wybrzeże i słynną wyspę z luksusowym hotelem, w którym bywają gwiazdy filmowe. Jak kto natęży wzrok to może zobaczy cycki Angeliny Jolie |
Ten kemping to dramat , sanitariaty o ile to można tak nazwać to koszmar... myśmy byli na nim jedną noc w 2018 roku i tak , aby skorzystać z toalety (byliśmy autem bez własnej toalety) to w większości kabin brak deski klozetowej , a z tej co najbardziej dało się skorzystać, to brakowało drzwi , trzeba było wyjąc sobie z innej kabiny bo w niej stały prysznice to atrapy , no i gośc który tam pilnował widać , że był "wczorajszy" , najpierw nam kazał wjechać i przy wyjeżdzie się rozliczyć , a pózniej na drugi dzień miał jakieś dziwne aluzje, że nie rozliczylismy się przy wjeździe... krzyczał coś , wymachiwał , ogólnie nieprzyjemny typ... stwierdziliśmy , że pierwszy i ostatni raz tam byliśmy A skarpa to był jakiś zrzut śmieci... Pamiętam leżały tam wśród innych śmieci zrzucone z tej skarpy połamane plastykowe krzesła , jak by się tyłek posadziło na którymś to może i by wypatrzyło się Andzelinę.... |
Przecież Andżelina nie ma cycków. Troche smutne ale prawdziwe. |
|
|
|
|
sterciu
zaawansowany
Twój sprzęt: Karmann Colorado 650
Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Gru 2008 Piwa: 15/9 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2022-06-29, 01:34
|
|
|
Ale ma duże usta myślę , że je by było widać najbardziej z daleka |
_________________ Pozdr. Marcin |
|
|
|
|
Kazik II
weteran
|
Wysłany: 2022-06-29, 12:35
|
|
|
Co mnie podkusiło z tą Angeliną... Tym bardziej, że zawsze bardziej mnie kręciła Jennifer Lopez |
|
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 354/400 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2022-06-29, 16:50
|
|
|
Kolego to nie podpowiedzieli Ci nic Tak jak pisałam wjedzie sie przez przełom tyurkusu rzeki Pivy, potem poczytaj troche ,kemping ći sie sam znajdzie,piekny mały górzysty kraj,gdzie możesz sie domówic itd.Góry durmitor,przjazd raftingiem no i Monstyr Ostróg.Małym autem dojedziesz,duże zostawic o dla zdrowia piechotka.Piekne formy skalne,na płd Kotor i przepiekna zatoka,wszystko blisko siebie |
|
|
|
|
JanusS
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Lagan na Ducato Multi 100
|
Wysłany: 2024-07-15, 16:16
|
|
|
Jakimś maleńkim pojazdem albo osobówką to pewnie można do Monastyr Ostróg bez problemu ale czymś większym - spore ryzyko się wydaje. Ale mogę się mylić! Właśnie przygotowuję sobie traskę po BiH i Czarnogórze na czas "po sezonie" i mam go w planie z tym, że ja w zanadrzu mam jeszcze skuter! |
|
|
|
|
JanusS
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Lagan na Ducato Multi 100
|
Wysłany: 2024-07-16, 09:17
|
|
|
Jeszcze w uzupełnieniu poprzedniego wpisu to im więcej czytam o tamtym rejonie (BiH; Czarnogóra) to znajduję coraz więcej takich "monastyrów Ostrogów" i "kanionów Tary" oraz ciekawych miejsc do których chciało by się dotrzeć i je zobaczyć czy też (tu zboczenie motocyklowe) dróg, które chciało by się przejechać. Coś mi się zdaje, że jeśli (???) już tam będę - z całą pewnością nie zmieszczę się w zakładanym czasie! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|