|
|
Odchudzamy kamper |
Autor |
Wiadomość |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 80/82 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2024-08-29, 12:32
|
|
|
.... |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
Ostatnio zmieniony przez Janusszr 2024-08-29, 19:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
aviator
stary wyga
Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 42/122 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2024-08-29, 15:05
|
|
|
Też kiedyś wszystko zważyłem a nawet podpisałem ile co waży - teraz jak widzę te napisy na dodatkowym stopniu 6kg, pudełku od stołu 10kg itd, itp to mi się śmiać chce. Im dłużej się jeździ tym bardziej jestem pewien ile ważę - ważenie mi nie potrzebne - jak mnie kiedysbeda chcieli zważyć, to biorąc poprawkę na akytualny stan płynów podam im faktyczną wagę plus minus 10-20kg z poprawką na wagę ale bardziej moją własną |
|
|
|
|
Stukan Arkadiusz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: HYMER VAN 512
|
Wysłany: 2024-09-06, 10:26
|
|
|
Cholera pisałem i coś źle nacisnąłem Nas w tym roku ważyli Słowacja autostradą Bratysława Zylina było ok co 3100 kg dwa razy sprawdzał gamon ,ale parę kamperow stało i chyba pisali mandaty a jednego na lawetę wciągali niemiecki tablice .co do koła zapasowego to raczej bym zostawił lewarek i jakąś rurkę nie lubię być zależny od kogoś i czekać a tak prawdę mówiąc to moim zdanie i tak 3/4 gratów jest zbędna |
|
|
|
|
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 80/82 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2024-09-06, 11:03
|
|
|
Stukan Arkadiusz napisał/a: | a tak prawdę mówiąc to moim zdanie i tak 3/4 gratów jest zbędna |
Twoja żona jest tego samego zdania? |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
|
Stukan Arkadiusz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: HYMER VAN 512
|
Wysłany: 2024-09-06, 12:25
|
|
|
Pewnie powiedziała że gołąbków i pierogów nie będzie gotować na wyjazdach i ciast też żadnych mam zapomnieć o takich smakach na wakacje i doszliśmy do wniosku że będziemy minimalizować graty do zabrania ale z ekspresu do kawy i lyski do butów nie zrezygnujemy choć jak w %0Zylinie założyłem klapki to całe wakacje były ze mną |
|
|
|
|
orkaaa
weteran
Twój sprzęt: Chausson 627 GA
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Otrzymał 50 piw(a) Skąd: kielce
|
Wysłany: 2024-09-06, 13:15
|
|
|
Odchudzanie ma sens na zasadzie - nie będę jeździł na rowerze to go nie biorę. Może czasami warto zrezygnować z kilku ciężkich kabelków ale jak bez wody jeździć !!! Jaką mam pewność że gdzieś / zatankuje i ile czasu to zajmie / Na tranzycie biorę tylko podstawowy zbiornik ale na miejscu napełniam takze dodatkowe zbiorniki bo dzięki temu mogę wypoczywać a nie codziennie jeździć za wodą. To dotyczy lata .
Zimą woda to podstawa bo bardzo trudno ją zdobyć a przelewanie po 5 litrów z umywalki na stacji benzynowej jest bez sensu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|