|
|
AUSTRIA ważenie na autostradzie . |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 266/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2024-09-05, 22:56
|
|
|
ziomek napisał/a: | wracałem z Włoch do Polski i zaproszono mnie na wagę w Austrii. |
A konkretnie gdzie Ciebie ważyli? |
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
|
MAWI
Kombatant
Twój sprzęt: HYMER E 700 INTEGRA
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2024-09-16, 15:05
|
|
|
w piątek jechaliśmy do Chorwacji. Mineliśmy Wiedeń.Przed Gratz. Nad naszymi głowami ,na lewym pasie ikazał sie piktogram Busa z plandrką a pod nim symbol autobusu lub kampera z okienkami. Był nakaz zjechania na srodkowy lub prawy pas. Pojazdom z piktogeamu 2,8t. Za kilka kilometrów, znowu na prawo ,cyli na maksymalnie na prawo . Aż znowu nakaz zjechania i przejecha ia przez wagę. Jechaliśmy X5 , wiec nas to nie doryczyło. Ale wszyscy z piktogramu zjeżdzali. Kamperów nie widziałem . Było to przed samym Gracem ,a za Wiedniem . Pierwszy raz takie piktogramy. |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
|
LukF
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 451/346 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2024-09-17, 07:24
|
|
|
MAWI napisał/a: | w piątek jechaliśmy do Chorwacji. Mineliśmy Wiedeń.Przed Gratz. Nad naszymi głowami ,na lewym pasie ikazał sie piktogram Busa z plandrką a pod nim symbol autobusu lub kampera z okienkami. Był nakaz zjechania na srodkowy lub prawy pas. Pojazdom z piktogeamu 2,8t. Za kilka kilometrów, znowu na prawo ,cyli na maksymalnie na prawo . Aż znowu nakaz zjechania i przejecha ia przez wagę. Jechaliśmy X5 , wiec nas to nie doryczyło. Ale wszyscy z piktogramu zjeżdzali. Kamperów nie widziałem . Było to przed samym Gracem ,a za Wiedniem . Pierwszy raz takie piktogramy. |
Znany punkt ważenia. Bardzo łatwo go objechać na wcześniejszym węźle z przejazdem przez miasteczka z tanim tankowaniem.
Węzeł:
Ilz, 8262, Austria |
|
|
|
|
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 184/139 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2024-09-20, 18:05
|
|
|
LukF napisał/a: | .............
Znany punkt ważenia. Bardzo łatwo go objechać na wcześniejszym węźle z przejazdem przez miasteczka z tanim tankowaniem.
Węzeł:
Ilz, 8262, Austria |
Dziś przy powrocie z Włoch punkt widziałem był nieczynny za to ściągali wszystkie kampery w dobrze znanym miejscu pod Mistelbach .
O ile dobrze widziałem to był piktogram ciężarówki z plandeką i =>2,5 t . |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|