Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ACSI 2025
Autor Wiadomość
Kazik II 
weteran

Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Piwa: 85/8
Wysłany: 2025-03-18, 13:23   

Jurek Jurecki napisał/a:
Przy okazji, strona www ACSI to wg mnie najmniej czytelna strona zakupowa jaką znam,

Zgodzę się z tym. Długo trzeba rozgryzać o co w tym wszystkim chodzi. Zwłaszcza że oni mają jakby kilka stron co jeszcze zaciemnia obraz. Do do pytania, to wydaje mi się karta cyfrowa jest odpowiednikiem karty fizycznej rabatowej i zawiera również cyfrowy katalog. Oprócz tego jeszcze są inne aplikacje. Ja mam kartę fizyczną z katalogami ale dokupiłem jeszcze aplikację za 3,99 euro z cyfrowym katalogiem kempingów. Ale to jest tylko dla posiadaczy karty fizycznej.
Postaw piwo autorowi tego posta

SlawekEwa 
Kombatant
Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Piwa: 240/601
Wysłany: 2025-03-18, 14:39   

Kazik II napisał/a:
ale dokupiłem jeszcze aplikację za 3,99 euro z cyfrowym katalogiem kempingów. Ale to jest tylko dla posiadaczy karty fizycznej.

W 2024 ta aplikacja działała u mnie chyba miesiąc albo dwa :(

pawko13 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Chausson 650
Piwa: 4/2
Wysłany: 2025-04-16, 18:20   

Jurek Jurecki napisał/a:
A no właśnie, czy ta karta Digital CampingCard+Motorhomes "daje" upusty=rabaty jak zwykła karta papierowa z opisem Discount Card? piszesz, że tak ale zarazem wspominasz o jakis watpliwościach. Na stronie ACSI ani słowa o tym, że zakres kart Digital obejmuje też opcje Discount. Rozumiem, ze drukujesz wersję papierową, o której wspominasz kopiując jej obraz z aplikacji telefonu?
Przy okazji, strona www ACSI to wg mnie najmniej czytelna strona zakupowa jaką znam, jak przyglądam się tej stronie to tak jakby ktoś specjalnie podaje lakoniczne opisy, żeby zmusić klienta do jeszcze jednego zakupu i jeszcze jednego zakupu.

Karty używam jako "discount" ostatnio 11-03-2025 Portoroż Słowenia - bez problemu z telefonu. W/g mnie karta w swojej naturze jest kartą zniżkową. na stronie https://www.campingcard.c...mpingcard-acsi/ opcja Order discount card są wszystkie opcje. Campingi maja swoje regulacje i nie zawsze uznają nawet karty fizyczne twierdząc że nie ma miejsca dla ACSI. Niektóre też piszą że wymagają fizycznej ale nie spotkałem się z tym nigdy. Wydrukowałem z aplikacji i nakleiłem na starą :) . Dla mnie karta w telefonie jest dużo wygodniejsza.
FAKT, że opisy na stronie ACSI są ....... zostawię bez komentarza.
Dodatkowo odkryłem kartę Avtokampi.si - za darmo i daje to samo co ACSI w Słoweni, Chorwacji, Włoszech., BiH oraz Serbi. https://avtokampi.si/camping-card. Trzeba wydrukowac :)

Zrzut ekranu 2025-04-16 181503.jpg
Karta Avtokampi
Plik ściągnięto 150 raz(y) 28,33 KB

Zrzut ekranu 2025-04-16 180739.jpg
mapa Avtokampi
Plik ściągnięto 3 raz(y) 285,51 KB

Zrzut ekranu 2025-04-16 181000.jpg
ACSI
Plik ściągnięto 6 raz(y) 316,94 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu