|
|
ACSI 2025 |
Autor |
Wiadomość |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 85/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2025-03-18, 13:23
|
|
|
Jurek Jurecki napisał/a: | Przy okazji, strona www ACSI to wg mnie najmniej czytelna strona zakupowa jaką znam, |
Zgodzę się z tym. Długo trzeba rozgryzać o co w tym wszystkim chodzi. Zwłaszcza że oni mają jakby kilka stron co jeszcze zaciemnia obraz. Do do pytania, to wydaje mi się karta cyfrowa jest odpowiednikiem karty fizycznej rabatowej i zawiera również cyfrowy katalog. Oprócz tego jeszcze są inne aplikacje. Ja mam kartę fizyczną z katalogami ale dokupiłem jeszcze aplikację za 3,99 euro z cyfrowym katalogiem kempingów. Ale to jest tylko dla posiadaczy karty fizycznej. |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 28 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 240/601 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: 2025-03-18, 14:39
|
|
|
Kazik II napisał/a: | ale dokupiłem jeszcze aplikację za 3,99 euro z cyfrowym katalogiem kempingów. Ale to jest tylko dla posiadaczy karty fizycznej. |
W 2024 ta aplikacja działała u mnie chyba miesiąc albo dwa |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
pawko13
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Chausson 650
|
Wysłany: 2025-04-16, 18:20
|
|
|
Jurek Jurecki napisał/a: | A no właśnie, czy ta karta Digital CampingCard+Motorhomes "daje" upusty=rabaty jak zwykła karta papierowa z opisem Discount Card? piszesz, że tak ale zarazem wspominasz o jakis watpliwościach. Na stronie ACSI ani słowa o tym, że zakres kart Digital obejmuje też opcje Discount. Rozumiem, ze drukujesz wersję papierową, o której wspominasz kopiując jej obraz z aplikacji telefonu?
Przy okazji, strona www ACSI to wg mnie najmniej czytelna strona zakupowa jaką znam, jak przyglądam się tej stronie to tak jakby ktoś specjalnie podaje lakoniczne opisy, żeby zmusić klienta do jeszcze jednego zakupu i jeszcze jednego zakupu. |
Karty używam jako "discount" ostatnio 11-03-2025 Portoroż Słowenia - bez problemu z telefonu. W/g mnie karta w swojej naturze jest kartą zniżkową. na stronie https://www.campingcard.c...mpingcard-acsi/ opcja Order discount card są wszystkie opcje. Campingi maja swoje regulacje i nie zawsze uznają nawet karty fizyczne twierdząc że nie ma miejsca dla ACSI. Niektóre też piszą że wymagają fizycznej ale nie spotkałem się z tym nigdy. Wydrukowałem z aplikacji i nakleiłem na starą . Dla mnie karta w telefonie jest dużo wygodniejsza.
FAKT, że opisy na stronie ACSI są ....... zostawię bez komentarza.
Dodatkowo odkryłem kartę Avtokampi.si - za darmo i daje to samo co ACSI w Słoweni, Chorwacji, Włoszech., BiH oraz Serbi. https://avtokampi.si/camping-card. Trzeba wydrukowac
Zrzut ekranu 2025-04-16 181503.jpg Karta Avtokampi |
 |
Plik ściągnięto 150 raz(y) 28,33 KB |
Zrzut ekranu 2025-04-16 180739.jpg mapa Avtokampi |
 |
Plik ściągnięto 3 raz(y) 285,51 KB |
Zrzut ekranu 2025-04-16 181000.jpg ACSI |
 |
Plik ściągnięto 6 raz(y) 316,94 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|